Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GJERREBOGEN: Gjennomgående 4-roms med vidstrakt utsikt og 2 balkonger. Stort, flislagt bad. Morgen- og kveldssol. Innsynsfri atmosfære. Tilbaketrukket, fredelig nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Slalåmbakken 7 N formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Leiligheten ligger i tredje etasje og byr på flott utsikt over landskapet i vest.På klare dager ser du fra balkongen på vestsiden langt ut over landskapet i samme himmelretning.På denne siden får du med deg kveldssolen så lenge det i praksis er mulig midtsommers.
De luftige omgivelsene setter også sitt preg på leilighetens indre, spesielt stuen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vinduene i vestveggen gjør stuen lys på dagtid.Stuen er langstrakt og rommer uten trengsel to sittegrupper.I stuen finner du plass til både en salong og et spisebord med sitteplass for seks personer.Spisebordet kan finne sin naturlige plass i stuens indre del, nærmest kjøkkenet.Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord familien kan samles rundt i hverdagen.Kjøkkenets skapinnredning antas å være av noe eldre årgang.Kjøkkeninnredningen er funksjonell og har oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk i en rekke skuffer og skap.Romløsningen med totalt tre soverom er velfungerende for en barnefamilie.Hovedsoverommet ligger på samme side som stuen og har mye av den samme utsikten.Barnerommene gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Barnerommene er av tilnærmet identiske størrelser.Badet er utpreget stort, pusset opp i nyere tid og har god standard med blant annet fliser på gulv og vegger.En vaskesøyle finner sin lett tilgjengelige plass midt på badet.Dagslys som slipper inn fra to sider gir leiligheten gode lysforhold.Kjøkkenbalkongen er et utmerket sted å ta med helgefrokostene til sommerstid.På denne siden titter morgen- og formiddagssolen inn.Uten innsyn på noen av sidene er atmosfæren svært privat, ute som inne.Borettslagets fellesarealer har et velstelt preg.I Slalåmbakken vil du bo i familievennlige og fredelige omgivelser like utenfor sentrum av Moss.Lekeplasser er lett tilgjengelig like utenfor døren.Plantegning - Slalåmbakken 7 N
1
25
Se store bilder
Prisantydning: 2 500 000,-
Totalpris: 2 503 129,-
Primær rom: 91m²
Boligtype: Boligtomt
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"GJERREBOGEN: Gjennomgående 4-roms med vidstrakt utsikt og 2 balkonger. Stort, flislagt bad. Morgen- og kveldssol. Innsynsfri atmosfære. Tilbaketrukket, fredelig nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.1496 Andelsnr.316 Orgnr.948590182 i Moss kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i tredje etasje, har to balkonger og byr på flott utsikt over landskapet i vest. Romløsningen med totalt tre soverom er velfungerende for en barnefamilie og inkluderer i tillegg et romslig kjøkken med plass til spisebord.

I Slalåmbakken vil du bo i et veletablert og tilbaketrukket nabolag bestående av borettslagets egen bebyggelse, tett på fine turområder i Mossemarka. Sentrumskjernen og de fleste hverdagslige fasiliteter er lett tilgjengelig innenfor få minutter med bil, buss eller sykkel.
 • Gjennomgående 4-roms i Slalåmbakken
 • Vidstrakt utsikt over landskapet i vest
 • To balkonger; morgen- og kveldssol
 • Gjennomgående romløsning med separat kjøkken
 • Stort bad med god standard
 • Innsynsfri og privat atmosfære
 • Turvei til Mossemarka fra nabolaget
 • Sykkelavstand til Moss sentrum
 • Tilbaketrukkede, høyereliggende omgivelser
 • Kort vei til E6 - ca. 40min. til Oslo
 • Lave fellesutgifter - ingen dokumentavgift
Ditt nye hjemLeilighetens plassering på høyden Gjerrebogen innebærer luftige omgivelser utenfor vinduene og ikke minst vidstrakt utsikt over landskapet i vest. På klare dager ser du fra balkongen på vestsiden langt ut over landskapet i samme himmelretning, på denne siden får du med deg solen så lenge det i praksis er mulig midtsommers.

De luftige omgivelsene setter også sitt preg på leilighetens indre, spesielt stuen som oppleves både åpen og lys på dagtid samtidig som innsyn er fullstendig fraværende. Stuen er langstrakt og rommer uten trengsel både en salong og et spisebord med sitteplass for seks personer.

Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord familien kan samles rundt i hverdagen og er ellers utstyrt med en skapinnredning som antas å være av noe eldre årgang. Innredningen er funksjonell og har oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk i en rekke skuffer og skap. Måltidene kan du også enkelt ta med deg utendørs til balkongen som på denne siden har sol første del av dagen.

Leilighetens tre soverom har en smart plassering i den gjennomgående romløsningen, hvorav hovedsoverommet ligger på samme side som stuen og har mye av den samme utsikten. Barnerommene befinner seg på samme side som kjøkkenet, i god avstand fra stuen, og gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.

Badet er utpreget stort, pusset opp i nyere tid og har god standard med blant annet fliser på gulv og vegger. Oppbevaringsmuligheter for håndklær og personlige effekter finner du i sortlakkerte baderomsmøbler med klassisk stilpreg, mens en veggmontert håndkletørker er hendig å ha når du har dusjet. Innredningen inkluderer for øvrig klosett og dusjhjørne. En vaskesøyle finner sin lett tilgjengelige plass midt i rommet.InnholdEntré/gang, bad, garderobe, tre soverom, kjøkken med utgang til balkong og stue med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger på det luftige høydedraget Gjerrebogen, kun en kort sykkeltur unna sentrumskjernen av Moss og tett på Mossemarka med mange turmuligheter. Marka er lett tilgjengelig på sti direkte fra nabolaget og har et omfangsrikt løypenettverk, lysløype inkludert, samt preparerte skispor så snart forholdene tillater. Legg gjerne turen helt opp til skihytta, eller ta noen runder i det nye kunstsnøanlegget bak Mosseporten som i tillegg er ypperlig for rulleski ellers i året.

Dagligvarene kan du handle på Bunnpris ved avkjøringen til Carl Sibbern som er kun få hundre meter unna, eller på nærbutikken SPAR som har ferskvaredisk og varmretter. Det er også gangvei ned til KIWI og REMA1000 ved Mosseskogen, mens kjøpesenteret Mosseporten byr på et større antall forretninger samlet under ett og samme tak.

Med 412-bussen fra Peer Gynts vei er du i sentrum på cirka 10 minutter, alternativt kan du ta sykkelen fatt via Nesparken og tråkke inn til bygatene på like kort tid. I sentrum venter blant annet byens store kjøpesenter Amfi Moss og et stadig bredere utvalg av spisesteder.

Skal du til Oslo, kan du enkelt ta TIMEkspressen fra holdeplassen ved Mosseporten som kjører til hovedstaden på 50 minutter. Velger du toget fra sentrum er reisetiden i dag fra 41 minutter. Med bil tar du deg enkelt ut på E6 og får en kjøretid til hovedstaden på omkring 40 minutter utenom rushtid.TomtAreal: 127 582 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering skjer på borettslagets felles parkeringsplass. Garasjeplass etter ventelisteprinsippet.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygningsdeler i gulv, etasjeskiller og vegger mellom seksjoner i mur/betong. Støpt gulv på grunn, antas på komprimerte masser. Vegg ut mot terrasser antas oppført i isolert bindingsverk, med utvendig trepanel og innvendig plater. Blokken har flatt tak, antas dekket med papp eller tilsvarende. Vinduer med rammer og karmer med isolerglass. Malt, tett entrédør m/kikehull. Terrassedører med glassfelter ut på verandaer mot øst og vest.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, parkett og laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt panel, tapeter, malte tapeter og malt strie. Himlinger: Malt panel med downlights på bad, for øvrig glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte grå fronter og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med profilerte sorte fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil med veggmontert overbelysning. Høyskap med glass i fronter. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingLeiligheten varmes opp med elektrisitet. Varme i gulv på baderom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private interne veier inne på borettslagets tomt. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 10.01.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Krapfoss. Krapfossvegen (Gang og sykkelveg) med formål kjørevei vedtatt 16.09.1986 med plan nr.190. Reguleringsplan Krapfoss - del av Krapfoss med formål park vedtatt 28.03.1946 med plan nr.7. Reguleringsplan Krapfoss, del av området mellom Vålervegen, Gjerrebogen med formål offentlig friområde vedatt 15.02.1973 med plan nr.85. Reguleringsplan Solgaard Skog. Eksisterende og nytt industriområde med formål kjørevei vedtatt 30.04.1985 med plan nr.173. Reguleringsplan Gjerrebogen del av Gjerrebogen med formål parkeringsplass, kjørevei, blokkbebyggelse, gangvei, forretning, friluftsområde (på land), annen veigrunn, felles avkjørsel, boliger, garasjeanlegg og offentlig bebyggelse vedtatt 05.11.1968 med plan nr.57. Reguleringsplan Vålerveien 130 med formål frisikt vedtatt 23.02.2015 med plan nr.357. Eiendommen omfattes også av kommuneplan KP_0104 med formål Bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.Felleskostnader inkluderer2 667 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 03.05.2018.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2016 følger vedlagt.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter mm.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 3 129,- i følge brev fra forretningsfører datert 03.05.2018. Lån hvor det betales rente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,1 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : kr 264,-, hvorav renter utgjør kr 6,- og avdrag utgjør kr 258,-. Lånets løpetid: 31/12-2018. Lånenr. 67140503097. Bankforbindelse: Nordea.

Borettslaget har ikke IN-ordning.

Andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS, dette sikrer borettslaget mot økonomisk tap ved manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 11 467,- i følge brev fra forretningsfører datert 03.05.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 538 473 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 723 114 per 31.12.16.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82371238. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 05.11.1970. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Dyrehold krever styrets samtykke. Se for øvrig borettslagets husordensregler som følger vedlagt salgsoppgaven.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 02.05.2018 og takst datert 09.05.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja - Tidligere eier pusset opp badet i 2006.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Støpt nytt gulv. Fliser på gulv og vegg. Flyttet sluk og vann. Senket taket med spot.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja - Rørlegger var Bravida. Elektrisk var Rygge elektro. Mur/fliser var egeninnsats.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Nei - Er ikke ildsted.
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja - Utbredelse av tak i 2017.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja - Parkeringsplasser/garasje er under utbredelse.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja - Pågår.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja - 2017.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja - Rygge elektro.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Nei - Usikker på dette. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Ja - Utbedring av søppelskur, lekeplasser og garasje. I henhold til mail fra selger datert 08.05.2018 informeres det at kjøkkenventilatoren er dårlig.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.500.000,-. Lånetakst: Kr.
2.300.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 500 000,- (Prisantydning)
3 129,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 503 129,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 062,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsretten)
--------------------------------------------------------
12 194,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 515 323,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo. BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 09.05.2018
- Egenerklæring, datert: 02.05.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 03.05.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 10.01.2018
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 10.01.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 18.05.2010
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 05.11.1970
- Ligningsverdi, datert: 02.05.2018
Se prospekt
Moss, 1598 Slalåmbakken 7 N
1598, Slalåmbakken 7 N
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Slalåmbakken 7 N
1/26
Lukk
1