Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
RAMBERG, JELØY: Enebolig med god romløsning og spennende potensial ved modernisering. 2 garasjeplasser. Velstelt, solrik hage. Tilbaketrukket og fredelig.
Last ned budskjema
Dokumenter
Marsveien 5 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Tomten er pent opparbeidet med en lettstelt hage og dekorativ, variert beplantning.Omgivelsene er åpne og solforholdene gode dagen gjennom.Terrassen er på 23 kvadratmeter og nylig oppgradert med nye terrassebord og moderne spilerekkverk.
Terrassen er orientert i sydlig retning, mot solens gang dagen gjennom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planskisse - første etasje.Husets romløsning samler de fleste rom til hverdagslig bruk på én flate i første etasje.En romslig stue på over 48 kvadratmeter utgjør alene mye av etasjens areal.Har du behov for et fjerde soverom, antas det å være mulig å skille ut dette fra stuens indre krok.Stuen rommer uten trengsel opptil flere sittegrupper.Stuen har pipeløp med kombinert peis og kamin fra byggeåret.Kjøkkenet er et separat rom forbundet med både stuen og entréen. Innredningen er fra slutten av 80-tallet.Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord for fire. Døren leder videre inn til vaskerommet.Badet og soverommene er samlet i omkring en felles mellomgang som oppleves adskilt fra etasjen for øvrig.Ved entréen finner du et separat toalettrom som interiørmessig er ekte retro.Badet er noe oppgradert etter byggeåret, men har ellers en enkel standard og renoveringsbehov.Badet og soverommene er samlet i praktisk nærhet omkring mellomgangen.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser.Barnerommene er iht. de opprinnelige bygningstegningene på henholdsvis 6.7 og 7.4 kvm.Alle tre soverom er utstyrt med innbyggede garderobeskap.Hovedsoverommet er på cirka 10 kvadratmeter.Veiledende planskisse - kjeller.Kjelleren representerer et spennende potensial ved videre utvikling.Kjelleren inneholder blant annet tre store rom til lagringsformål.Kjellerens areal er lite utnyttet og kan ved en eventuell godkjent bruksendring by på mye ekstra P-rom.En eventuell bruksendring av kjellerrommene må søkes om og godkjennes av kommunen.En frittstående garasje deles med nabo og har tre plasser, hvorav to tilhører denne eiendommen.Gårdsplassen og gangveier er utført med belegningsstein i betong.Marsveien 5 er en del av et høytliggende, veletablert og familievennlig boligområde ved Ramberg på Jeløy.Omgivelsene er åpne, luftige og solrike dagen gjennom.Med friareal grensende til nabolaget har man mange turmuligheter noen skritt fra utgangsdøren01.Fasade01.Fasade
0
26
Se store bilder
Prisantydning: 4 400 000,-
Totalpris: 4 400 000,-
Primær rom: 151m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"RAMBERG, JELØY: Enebolig med god romløsning og spennende potensial ved modernisering. 2 garasjeplasser. Velstelt, solrik hage. Tilbaketrukket og fredelig."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.1577 i Moss kommuneKort oppsummertEneboligen i Marsveien 5 ble oppført i 1969 og har i stor grad standard som fra byggeåret, med unntak av blant annet kjøkken som ble montert på slutten av 1980-tallet. Huset har stort potensial forbundet med oppussing og modernisering. De fleste rom til daglig bruk er samlet på én flate i første etasje og suppleres av flere store rom i kjelleren, bla en romslig og innredet kjellerstue..

Utearealene er pent opparbeidet med en lettstelt hage, dekorativ og variert beplantning samt gårdsplass og gangveier med belegningsstein i betong. Det er oppført en frittstående garasje som deles med nabo i syd og har tre plasser, hvorav to tilhører denne eiendommen.

Nabolaget er veletablert, ligger i høyt terreng og har gode solforhold dagen gjennom. Her råder en fredelig og familievennlig atmosfære. Barneskole med SFO er innenfor kort gangavstand, og i umiddelbar nærhet venter også Jeløys vakre turområder mens sentrumskjernen med togstasjon er en kort sykkeltur unna.
  • Enebolig i tilbaketrukkede omgivelser på Ramberg
  • Stort potensial forbundet med modernisering
  • Gode solforhold, lettstelt hage
  • Familievennlig og tilbaketrukket nabolag
  • Kort vei til skoler og barnehage
  • Enkel tilgang til turmuligheter i marka
  • Sykkelavstand til Moss sentrum
  • Nærhet til Jeløys unike landskap og kulturliv
Ditt nye hjemHusets romløsning over to plan er uendret siden byggeåret og samler de fleste rom til hverdagslig bruk på én flate i første etasje. En romslig stue på over 48 kvadratmeter utgjør alene mye av etasjens areal og gir familien et stort rom til felles opphold. Stuen rommer opptil flere sittegrupper og har pipeløp med kombinert peis og kamin fra byggeåret. En rekke og til dels store vinduer på tre av fire sider, nærmeste bestemt i øst-, syd- og vestveggen, gjør stuen svært lys på dagtid.

De generelt gode solforholdene i området får du glede av på terrassen som er lett tilgjengelig fra stuen via skyvedør. Terrassen er på 23 kvadratmeter, orientert i sydlig retning, mot solens gang dagen gjennom, og nylig oppgradert med nye terrassebord og moderne spilerekkverk.

Kjøkkenet er et separat rom forbundet med både stuen og entréen, og stort nok til å romme et spisebord for fire. Skapinnredningen er omfangsrik med gode oppbevaringsmuligheter, stilren og fra slutten av 1980-tallet. Velger du å oppgradere kjøkkenet, kan det samtidig være verdt å se på muligheten for å åpne rommet mot stuen til fordel for bedre arealutnyttelse.

Via kjøkkenet får du tilgang til husets vaskerom som også har egen dør ut til hagen som gjør det enkelt å ta inn tur- og barneklær til vask samt bære tøyet ut til tørk i friluft. Ved entréen finner du et separat toalettrom som interiørmessig er ekte retro med klosett og servant i blåfarget porselen.

Husets bad og tre soverom er samlet i praktisk nærhet omkring en felles mellomgang som oppleves adskilt fra det øvrige av etasjen. Badet er noe oppgradert med blant annet mer tidsaktuelle baderomsmøbler etter byggeåret, men har ellers en enkel standard sammenliknet med dagens, overflatemessige mangler og behov for renovering.

Soverommene er gjennomgående av gode størrelser og i henhold til de opprinnelige bygningstegningene på henholdsvis
6.7,
7.4 og 10 kvadratmeter. De to førstnevnte er velfungerende barnerom som gir plass til lek og opphold, mens sistnevnte fyller rollen som et hovedsoverom. Alle tre er utstyrt med innbyggede garderobeskap som eventuelt kan erstattes til fordel for mer arealeffektive skyvedørsvarianter.

Har du behov for ytterligere et soverom, antas det å være mulig å skille ut dette fra stuens indre krok, nær de eksisterende soverommene.

Kjelleren inneholder i dag et disponibelt rom innredet som kjellerstue, tre store rom til lagringsformål samt en romslig gang. Det er i det hele tatt mye areal i kjelleren som er lite utnyttet og som det antas kan representere en betydelig økning av husets primærrom-areal dersom det er mulig å gjøre tiltak for å oppnå rom som tilfredsstiller krav til varig opphold. En eventuell bruksendring av kjellerrommene må søkes om og godkjennes av kommunen.Innhold1. etasje: Entré, toalettrom, kjøkken, vaskerom, stue med utgang til terrasse, mellomgang, bad og 3 soverom. Kjeller: Gang, 3 boder og stue.Beliggenhet og nærområdetMarsveien 5 er en del av et veletablert og høytliggende boligområde ved Ramberg på Jeløy som preges av en luftig atmosfære og har gode solforhold hele dagen gjennom. Her bor du tilbaketrukket og kan i praksis gå rett ut i marka på stier som leder videre til øyas store friområder, deriblant utfartsmålet Rambergåsen som er Jeløys høyeste punkt. Det tar deg heller ikke mange minuttene å rusle bort til Moss tennisklubbs anlegg med både utendørsbaner og hall til vinterbruk.

Fra Ramberg er sentrumskjernen av Moss innenfor sykkelavstand eller drøye fem minutter med bil. Flere dagligvareforretninger er tilgjengelig langs veien til byen, mens sentrumskjernen byr på et godt utvalg forretninger samt kjøpesenter med hele 70 butikker. I byen venter også et utvalg gode spisesteder, mens et nærmere alternativ er nabolagsrestauranten Hos Naboen på Bergersborg som har quiz-kvelder og hyggelig atmosfære uken gjennom.

Skal du med toget, holder du til høyre rett etter Kanalen. Fra stasjonen kan du velge blant hyppige avganger til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil imidlertid reisetiden forkortes til kun 30 minutter.

Ramberg skole med trinn fra
1. til
7. samt SFO er lett tilgjengelig innenfor en kort sykkeltu, veien er heller ikke lang ned til Hoppern skole med trinn fra
8. til 10. som for tiden er under ombygging til en helt ny og moderne skole. Skoleveien kan i stor grad legges gjennom boligområdenes lite trafikkerte smågater.

Litt lenger syd venter Søndre Jeløy landskapsvernområde, et vakkert og unikt stykke kulturlandskap med intime småveier og stier som egner seg ypperlig for både trening og søndagsturer. Her finner du også en bit av Jeløys anerkjente kulturmiljø på Røed Gård samt Alby Gård med Galleri F15 og kaféen hvor du får kjøpt den velkjente Albykringlen. På det mer nærliggende Galleri Varden avholdes temporære utstillinger fra både nære og fjerne kunstnere.TomtAreal: 1 058 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDobbelgarasje og på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport. Boligen har støpt plate på faste masser med mur av antatt Leca vegger som utvendig er pusset. Det ble ikke registrert synlig fuktsikring rundt boligen. Taknedløpene har utkast i drensrør av betong. Boligen er oppført av trevegger som antatt er isolert, utvendig fasader med stående og liggende kledning. Takkonstruksjonen er oppfør som saltak med prefabrikerte W -takstoler av tre. Det er undertak av rupanel som videre er tekket med takstein. Vinduene er fra byggeår. Vinduene er med rammer og karmer av tre og dobleglass. Det er fastkarmvinduer i stuen med isolerglass fra 1978.Overflater og innredningGulv: Parkett, fliser, belegg, teppe og betong. Innervegger: Malte tapeter, malt strie, panel, keramiske fliser, teglsteinsfliser og betong. Himlinger: Panel, malt panel og malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilert fronter, vitrineskap og laminerte benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Overskap med glatte hvite fronter, speil og overbelysning. Dusjsone med hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett.

Toalettrom: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil, overbelysning og hyller. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp av elektrisitet, supplert med kombi ved/-parafinovn i stuen. Parafintanken samt dagtank er oppført i kjeller.

I 2020 blir det ikke lenger tillatt å fyre med fossilt brensel.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. I henhold til brev fra Moss kommune datert 02.05.2018 foreligger det ikke ferdig separatsystem for vann og avløp.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 77 kvm.
1. etasje: 126 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 02.05.2018 omfattes eiendommen av reguleringsplan Rambergåsen boligområde med formål boliger og kjørevei vedtatt 19.12.1973 med plan nr.93. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKr. 20.726,- for 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 754 832 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 415 462 per 31.12.16.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 13.01.1969. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokIngen servitutter registrert på eiendommen i henhold til grunnboksutskrift pr. 07.05.2018.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av tilstandsrapport datert 09.05.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Da boligen selges på vegne av et dødsbo er ikke egenerklæringen utfylt. Selger har meget begrenset eller ingen kjennskap til eiendommens tilstand. Egenerklæring datert 07.05.2018 følger vedlagt salgsoppgaven.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
4.400.000,-. Lånetakst: Kr.
3.740.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 400 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,-))
--------------------------------------------------------
122 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 522 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst/tilstandsrapport.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 09.05.2018
- Egenerklæring, datert: 07.05.2018
- Grunnboksutskrift, datert: 07.05.2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 02.05.2018
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 02.05.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 02.05.2018
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 08.05.2018
- Ferdigattest, datert: 13.01.1969
- Ligningsverdi, datert: 07.05.2018
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1513 Marsveien 5
1513, Marsveien 5
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Marsveien 5
1/33
Lukk
0