Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØREÅSEN: 4-roms rekkehus over 2 plan, pusset opp i 2018. Nytt kjøkken med hvitevarer. Solrik terrasse og romslig hage. Bilfritt, barnevennlig miljø.
Last ned budskjema
Dokumenter
Rådyrfaret 6 formidles av Krogsveen Moss AS.Nyoppusset og delikat rekkehus.Rekkehuset har en egen, lettstelt hage med gode solforhold dagen gjennom.Terrassen er sydvendt og et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs.
I hagen og på terrassen får du i sommermånedene med deg solen fra tidlig morgen frem til sen kveld.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planløsning - første etasje.Rekkehuset er betydelig oppgradert så nylig som i 2018, blant annet med nye gulv.Stuen har plass til både en sofa og et spisebord.Det nye laminatgulvet er lagt terskelfritt og helhetlig fra stuen til entréen.I tillegg til nye gulv er det i 2018 også satt inn en helt ny og omfangsrik kjøkkeninnredning.Kjøkkenet har samtlige hvitevarer helintegrert, rikelig med oppbevaringsplass og langstrakte benker.Barløsningen foran vinduet er ypperlig for frokostene og andre små måltider.Første etasje inneholder også et separat toalettrom som er like lett tilgjengelig fra stuen som fra kjøkkenet.Veiledende planløsning - andre etasje.Soverommenes skrånende himlinger følger yttertaket opp til stor høyde.To av soverommene er velfungerende barnerom.Barnerommene gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Rekkehusets bad og tre soverom er samlet på én flate i andre etasje.Badet er i 2018 oppgradert med nye baderomsmøbler.Klosettet og dusjkabinettet er også fra 2018.Sportsbod på 5 kvm. finner du rett utenfor inngangsdøren.Borettslaget har et bilfritt miljø med intime smågater blant bebyggelsen.Nærmeste lekeplass er kun få meter unna.
0
25
Se store bilder
Prisantydning: 2 690 000,-
Totalpris: 2 958 235,-
Primær rom: 89m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"ØREÅSEN: 4-roms rekkehus over 2 plan, pusset opp i 2018. Nytt kjøkken med hvitevarer. Solrik terrasse og romslig hage. Bilfritt, barnevennlig miljø."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.97 Bnr.163 Andelsnr.135 Orgnr.953228807 i Rygge kommuneKort oppsummertRådyrfaret 6 er et 4-roms rekkehus på Øreåsen som inneholder en smart romløsning over to plan og er pusset opp så nylig som i 2018. Rekkehuset er blant annet påkostet med et helt nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, nye innredninger på bad og nye gulv i begge etasjer, med mer.

I tillegg til den gode romløsningen har rekkehuset også egen hage med boltreplass til barna, samt en sydvendt terrasse som er solrik dagen gjennom i sommermånedene.

Både skoler, barnehager, treningssenter og Rygge Storsenter er innenfor gangavstand fra leiligheten, i tillegg er veien kort til sentrumskjernen og fine turområder i Mossemarka.
 • Rekkehus med god romløsning over to plan på Øreåsen
 • Pusset opp så sent som i 2018
 • Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
 • Bad påkostet med nye innredninger
 • Romslig hage med boltreplass for barna
 • Sydvendt terrasse med sol fra morgen til kveld
 • Mulighet for leie av garasjeplass etter venteliste
 • Barnevennlige, tilbaketrukkede og bilfrie omgivelser
 • Få hundre meter til barnehager og skole
 • Kort vei til forretninger, treningssenter og kollektivtransport
 • Veletablert og fredelig boligområde
 • Tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
 • Ingen forkjøpsrett og lave kjøpsomkostninger
Ditt nye hjemRekkehuset har adkomst direkte fra borettslagets interne smågater frem til eget inngangsparti. Dette, kombinert med egen hage, fremkaller nærmest opplevelsen av å bo i en enebolig. Hagen er en fin boltreplass for barna året gjennom, har gode solforhold dagen gjennom, og sørger også for en luftig atmosfære utenfor husveggene.

Romløsningen over to plan er smart utformet med tanke på en barnefamilies plassbehov i hverdagen, her har hver etasje sitt eget bruksområde. Begge etasjer er påkostet med bla. nye gulv så sent som i 2018, i tillegg er det montert nye innerdører og trappen mellom etasjene er malt.

I første etasje utgjør stuen og kjøkkenet til sammen mye av arealet. Stuen fyller rollen som et sosialt samlingsrom for familien og rommer både en stor sofagruppe og et spisebord. Ny vedovn ble montert i 2016 og setter stemningen når du tenner opp på kjølige dager.

I tillegg til de nye gulvene er det i 2018 også satt inn en helt ny og omfangsrik kjøkkeninnredning som har rikelig med oppbevaringsplass i en rekke skap og skuffer. Innredningen har en svært stilren og helhetlig fremtoning med samtlige hvitevarer helintegrert, hvorav stekeovnen er praktisk plassert i benkehøyde. Benkene gir deg brede arbeidsflater å sette sammen måltidene på og er forlenget i en smart barløsning foran vinduet som har sitteplass for to. Her kan du innta frokostene og andre små måltider til den tidlige morgensolen.

Første etasje inneholder også et separat toalettrom som er like lett tilgjengelig fra stuen som fra kjøkkenet. Badet finner du derimot i andre etasje, på samme plan som rekkehusets tre soverom.

Badet er i 2018 oppgradert med nye baderomsmøbler i minimalistisk stilpreg som har gode oppbevaringsmuligheter for håndklær og personlige effekter i hendige servantskuffer, speilskap og høyskap. Det er i tillegg satt inn nytt toalett og nytt dusjkabinett. Overflatene på gulv er for øvrig av eldre dato. Badet fyller også rollen som et vaskerom og er tilrettelagt dette formålet med en arbeidsbenk du kan plassere vaskemaskin og tørketrommel under.

Soverommene er av ulike størrelser, men har til felles skrånende himlinger som følger yttertaket opp til stor høyde og har en positiv innvirkning på romfølelsen. To av soverommene er velfungerende barnerom som gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser. Det naturlige hovedsoverommet er på sin side lett å møblere med dobbeltseng og er tilknyttet en romslig bod med oppbevaringsmuligheter.Innhold1. etasje: Vindfang, gang, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 14 kvm. Bod på 5 kvm. med utvendig adkomst.
2. etasje: Trapperom, gang, bad og 3 soverom.Beliggenhet og nærområdetI Rådyrfaret 6 vil du bo midt på populære Øreåsen og ha praktisk nærhet til hverdagslige fasiliteter som barnehager, skoler og gode shoppingmuligheter, samt et godt kollektivtilbud og fine turområder. Borettslaget har et bilfritt miljø med intime smågater blant bebyggelsen som sørger for meget barnevennlige forhold.

Få hundre meter unna ligger Øreåsen barne- og ungdomsskole, Øreåsen barnehage samt Solliskogen barnehage som alle er lett tilgjengelig via nabolagets interne smågater. Tilknyttet skolen er også kunstgressbane samt Øreåshallen som er HK Rygges hjemmearena.

Dagligvarene kan du handle på MENY som er lett tilgjengelig langs Øreåsveien, enkel å svinge innom på vei hjem og i tillegg innenfor gangavstand. I samme bygg finner du også treningssenteret Spenst som blant har mulighet for squash-spill, mens større shoppingmuligheter venter i et bredt utvalg forretninger på Rygge Storsenter. Omkring City Syd eksisterer det for øvrig en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er en kort busstur unna, og fra holdeplassen i Øreåsveien er det hyppige avganger inn til sentrum. Langs Ryggeveien stopper TIMEkspressen til Oslo og på Høiden stopper Flybussen til Gardermoen.

Fra Øreåsen får du et praktisk utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fine turområder finner du både langs Vansjøs milelange bredd og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø, og veien er heller ikke lang bort til Mossemarka med lysløype og kunstsnøanlegg vinterstid.TomtAreal: 42 069 kvm, Eierform: Festet fellestomt Bortfester er Eli Kristiansen m.fl. Framfester er Rygge Tomteselskap AS. Tinglyst festekontrakt i framfeste 24.04.1975 med dagboknr. 2732.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringParkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Bygget er antatt fundamentert på fjell og komprimerte masser av sprengstein, leire og sand. Bjelkelag er av tre som etasjeskille. Bygge har saltak av konstruksjon. Det er prefabrikerte takstoler. Det er antatt benyttet plater som undertak som videre er tekket med takshingel.Overflater og innredningGulv: Laminat og belegg. Innervegger: Panel, plater, tapeter, malte palter og malte flater. Himlinger: Panel, plater, malte plater og malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepslister og laminerte mørke benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte brunsorte fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med overbelysning. Sideskap med glatte brunsorte fronter og stålgrep. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel under laminert brunsort benkeplate.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk og vedfyring.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 45 kvm.
1. etasje: 50 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: 3 soverom, trapperom og bad/vaskerom.
1. etasje: Stue, vindfang, gang, kjøkken og toalettrom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 07.02.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan M22 med formål bolig vedtatt 08.04.1974.Felleskostnader inkluderer4 200 pr. mnd. iht. brev fra forretningsfører, datert: 07.05.18. Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, strøm på fellesarealer, kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 268 235,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 07.05.18
Lån hvor det betales både renter og avdrag. Serielån. Rente Pt.: 2,13 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : Kr. 567,-, hvorav renter utgjør kr 180,- og avdrag utgjør kr 387,-. Lånets løpetid: 2031. Lånenr. 619569. Bankforbindelse: Nordea.

Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,3 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : Kr. 846,-, hvorav renter utgjør kr 404,- og avdrag utgjør kr 442,-. Lånets løpetid: 2042. Lånenr. 032066. Bankforbindelse: Nordea.

Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : Kr. 486,-, hvorav renter utgjør kr 136,- og avdrag utgjør kr 350,-. Lånets løpetid: 2026. Lånenr. 6118.82.39543. Bankforbindelse: Nordea.

Fellesgjelden vil øke med ca kr. 66.500,- da borettslaget kjøper tomten fra bortfester.

Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 22 130,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 07.05.18LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 569 483 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 822 346 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82400344. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 30.09.76. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 29.05.18 og takst datert 29.05.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. I 2018.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Helsparkling av vegger/våtromsystem, utført av Maling & Boligstyling. Nytt dusjkabinett og innredninger. Vvs arbeid utført av Jeløy vvs Mai 2018.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja. Faktura fra Maling og Boligstyling Faktura fra Jeløy vvs.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja.  Satt i sammen dusjkabinett, hengt opp innredning (ikke tilkobling av vann) og byttet dør. Utført av sønn med fagbrev som tømrer/snekker.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Har en liten helling mot sør.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Lagt ny terrasse.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Nei. Utført av min sønn når han var tømrerlærling.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja. Utført av min sønn når han var tømrerlærling.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja. Allsidig elektro: diverse Bravida: byttet sikringer 2015 Hafslund: byttet strømmåler 18.08.2018.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Deler. På det arbeidet som er utført.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja. Kjøkken og bad.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Kjøkken og bad 2018 Jeløy vvs. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja. Baderomsvegg revet før jeg flyttet hit. Åpning til kjøkken har blitt forstørret. 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Nei. Trenger ingen godkjenning. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Ja. Øreåsen BBL utførte radonmåling i 2016 som jeg ikke fikk svar på og regner da med at de ikke fant noe radon.  Kontakt evt borettslaget for mer info. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Hage renovert april 2015. Nytt gjerde, gressplen, plantekasse og plommetre. Utført av min sønn som er tømrer.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.700.000,-
Lånetakst: Kr.
2.295.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 690 000,- (Prisantydning)
268 235,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 958 235,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 062,- (Forhåndsavklaring av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
12 194,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 970 429,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendommen er forhåndsavklart. Kjøper blir fakturert kr. 7062,- direkte fra VBBL.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Steffen Kirkeby Jensen.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringKrogsveen Moss har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Krogsveen Moss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Krogsveen Moss kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © Krogsveen Moss og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 29.05.18
- Egenerklæring, datert: 29.05.18
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.05.18
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 07.05.18
- Arealbekreftelse, datert: 07.05.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 01.05.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 07.05.18
- Grunnkart
- Ferdigattest, datert: 30.09.76
- Ligningsverdi, datert: 07.05.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1528 Rådyrfaret 6
1528, Rådyrfaret 6
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Rådyrfaret 6
1/23
Lukk
0