Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MELLØS: Nylig pusset opp 2-roms endeleilighet med moderne kjøkken og bad. Terrasse med kveldssol. Enkel adkomst. Sentrumsnære omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Ryggeveien 38 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer bod i kjeller.Leiligheten ligger på sydsiden av første etasje.Terrassen strekker seg rundt byggets sydvestre hjørne og har sol frem til sen kveld sommerstid.
Hagen fungerer som en grønn buffersone foran bygget.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Borettslaget har ikke-vedtatte planer om utvidelse av terrassene.Overbygget gir terrassen et skjermet preg.I den gjennomgående romløsningen vender stuen i vestlig retning.Stuens peisovn varmer godt når du tenner opp på kjøligere dager.Stuen kan romme både et sofahjørne og et spisebord.Åpen, dørfri forbindelse mellom stuen, gangen og kjøkkenet slipper lyset gjennom.Et spisebord for to eller tre kan du plassere foran vinduet på kjøkkenet.Kjøkkenets moderne skapinnredning fra 2014 har samtlige hvitevarer helintegrert.Leilighetens romløsning er oversiktlig; alle rom har adkomst rett fra entréen.Leilighetens soverom byr på mye plass.Soverommet har potensial for en bred skyvedørsgarderobe.Entréen er allerede utstyrt med en pent integrert garderobe.Badet fra 2012 har en tilbaketrukket plassering ytterst i gangen.Badet har etter oppussing et innbydende og moderne interiør.Vaskemaskinen kan du plassere i vaskekjelleren der leiligheten har egen plass.En større, mer tilbaketrukket felles hage finner du på byggets bakside.Hagen på baksiden er solrik dagen gjennom og til felles bruk av beboerne.Plasseringen i første etasje innebærer enkel adkomst til leiligheten.Det er parkeringsmuligheter foran borettslagets bebyggelse.
0
44
Se store bilder
Prisantydning: 1 900 000,-
Totalpris: 2 058 712,-
Primær rom: 49m²
Boligtype: Boligtomt
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"MELLØS: Nylig pusset opp 2-roms endeleilighet med moderne kjøkken og bad. Terrasse med kveldssol. Enkel adkomst. Sentrumsnære omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.968 Andelsnr.18 Orgnr.947219081 i Moss kommuneKort oppsummertLeiligheten har gjennomgående moderne standard etter å ha blitt pusset opp gjennom de seneste årene. Badet (2012) er oppgradert i sin helhet, mens kjøkkenet (2014) er påkostet med ny innredning som har alle hvitevarer helintegrert.

Plassering i første etasje er ensbetydende med enkel adkomst og kort vei ned til både bod og felles vaskerom i kjelleren.

I Ryggeveien 38 vil du bo i sentrumsnære omgivelser med gangavstand til bygatene og togstasjon. Gode handlemuligheter på City Syd er innenfor sykkelavstand eller en kort kjøretur.
 • Gjennomgående 2-roms endeleilighet
 • Moderne kjøkken fra 2014 med integrerte hvitevarer
 • Innbydende, flislagt bad og nye gulv i hhv. 2012 og 2014
 • Syd- og vestvendt terrasse
 • Ettermiddags- og kveldssol på terrassen
 • I første etasje - enkel adkomst
 • Gode lagringsmuligheter i kjellerbod
 • Sentrale omgivelser ved Melløs og Ørejordet
 • Gåavstand til bykjernen, gågaten og togstasjonen
 • Få meter til holdeplass for lokal- og ekspressbuss
 • Kort vei ut til Mossemarka fra nabolaget
Ditt nye hjemLeiligheten ligger på sydsiden av første etasje og har i tillegg til en oversiktlig romløsning også en stor terrasse som strekker seg rundt byggets sydvestre hjørne. Terrassen er dermed orientert mot solens gang store deler av dagen og er i sommermånedene et fint uterom å ta med måltidene til når været tillater. Det er verdt å fremheve av borettslaget jobber med planer om å utvide terrassene, dette er imidlertid ikke enda vedtatt.

I den gjennomgående romløsningen vender stuen i likhet med terrassen mot syd og vest, og tilføres dermed gode mengder naturlig lys på dagtid. Stuen kan romme både et sofahjørne og et spisebord, og har i tillegg vedovn som varmer godt.

Et spisebord for to eller tre kan du plassere foran vinduet på kjøkkenet, som for øvrig er utstyrt med en svært stilsikker innredning i tidsaktuell hvit høyglans. Innredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter samt praktiske arbeidsflater på motstående benker og har samtlige hvitevarer helintegrert.

Leilighetens soverom byr på mye plass og har potensial for en bred skyvedørsgarderobe, lik entréens allerede pent integrerte garderobe. Heldekkende speilflater på dørbladene gir deg oversikt på antrekket når du står på farten ut.

Tilbaketrukket ved entréen er også badet som etter oppussing har et innbydende og moderne interiør. Badets gulv og vegger er flislagt, innredningen inkluderer for øvrig dusjhjørne med regndusj, veggmontert klosett og servantskap. Badet har ikke tilkoblingsmulighet for vaskemaskin, siden leiligheten disponerer plass til egen vaskemaskin i vaskerommet i kjelleren.InnholdEntré/gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer bod i felles kjeller og har plass til egen vaskemaskin i fellesvaskeri.Beliggenhet og nærområdetRyggeveien 38 ligger i sentrumsnære omgivelser ved Melløs og Ørejordet. Hit er det enkel adkomst enten du er til fots, på sykkel, kjører egen bil eller velger kollektivt til og fra bussholdeplassene få skritt gange unna gårdsplassen.

Dagligvarer kan du enkelt handle på den store KIWI-forretningen rett på andre siden av Ryggeveien som også holder søndagsåpent. Et bredere shoppingtilbud venter omkring handelsområdet City Syd en kort bil- eller sykkeltur unna, blant annet i Rygge Storsenter og en rekke store varehus.

Veien er heller ikke lang ned til sentrumskjernen, ta gjerne Metrobussen som frakter deg ned til byens store kjøpesenter Amfi på få minutter.

Fra Ørejordet får du enkel tilgang til Mossemarka med et nettverk av stier og løyper. I marka prepareres det også skispor så snart forholdene tillater, i tillegg kan du gå runder i det nye kunstsnø-anlegget like bak Mosseporten som ellers i året er tilrettelagt for rulleski.

Med joggeskoene på er du raskt nede på Vansjøstien som går videre helt ut til marka. Nærmere alternativer er Melløsparken og Nesparken som begge er ypperlige for rolige ettermiddagsturer eller som en del av treningsturen.

Adkomst og kollektivtilbud i nærområdet
På holdeplassen ved Melløs stopper blant annet metrolinjen omkring sentrum, regionale forbindelser samt ekspressbusser til Oslo, Sarpsborg og Gardermoen.

Moss stasjon er innenfor gangavstand, raskeste vei er via Skarmyras fredelige smågater. Med toget er reisetiden inn til Oslo S i dag fra 41 minutter, med TIMEkspressen cirka én time.

Med bil tar du deg raskt ut på E6 ved Moss nord eller syd, og med Bastø-fergene er Vestfold-siden av fjorden kun en god halvtime unna.TomtAreal: 1 260 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering på tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Etasjeskiller utført i treverk. Yttervegger i tre med utvendig trepanel. Takkonstruksjon i tre med utvendig taktekking med takstein.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte panelplater og malte tapeter. Himlinger: Malte plater og malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans, grepskanter og laminerte grå benkeplater. Glassplater på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Avtrekksventilator i overskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og forheng. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp med elektrisitet, med mulighet for tilleggsvarme fra vedovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 16.05.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan Klommesten- Vestre Øre - Østre Øre med formål bolig vedtatt 13.04.57 med plan nr 20. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel med formål bebyggelse og anlegg vedtatt 20.06.11.Felleskostnader inkluderer2 998 pr. mnd. iht. brev fra forretningsfører, datert: 18.05.18. Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 158 712,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 18.05.18. Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente: Kr. 885,-, hvorav renter utgjør kr. 359,- og avdrag utgjør kr 526,-. Lånets løpetid: 2038. Lånenr. 6118.81.64675. Bankforbindelse: Nordea.

Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 33 626,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 18.05.18LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 384 166 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 229 330 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82353438. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.06.18 og takst datert 30.05.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. Forrige eier.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Rommet ribbet ned til rupanel, pigging av gulv. Bygget opp med rupanel som manglet, ovenpå ble det lagt Wediplater. Godkjent for våtrom. Avretting av gulv etter Elektriker. Membrannsmøring av gulv og skjøter på wediplater. Flislegging av gulv og vegger. Flislagt inn i vindu. Montering av møbelmang. Nytt tak med ferdigmalt panel. Montering av dør.  Dato er ikke oppgitt i dokumentasjonen, gjort av Jan Christiansen fra Jan's Byggeservice AS Moss. Elektriker er Jan Ellingsen fra Moss Elektro.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja. Dokumentene er lagt igjen fra forrige eier.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Nei. Forrige eier opplyste at alt var gjort av fagfolk. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Ja. Borettslaget har vedtatt maling av huset som blir ferdig neste år pluss vedlikehold og mulig utbygging av verandaene, men det er ikke planlagt økte felleskostnader i år.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
1.900.000,-
Lånetakst: Kr.
1.700.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
1 900 000,- (Prisantydning)
158 712,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 058 712,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 063 844,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer kr.
7.062,-. Faktureres direkte fra VBBL.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 30.05.18
- Egenerklæring, datert: 26.06.18
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 18.05.18
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 16.05.18
- Arealbekreftelse, datert: 16.05.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 06.03.07
- Eiendomsopplysninger, datert: 16.05.18
- Grunnkart
- Ligningsverdi, datert: 02.07.18
Se prospekt
Moss, 1523 Ryggeveien 38
1523, Ryggeveien 38
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ryggeveien 38
1/24
Lukk
0