Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
FLEISCHER BRYGGE, SENTRUM: Sjønær 3-roms med utsikt mot Mossesundet, enkel adkomst og parkering i garasje. Heis i bygget. Tilbaketrukket, midt i sentrum.
Last ned budskjema
Dokumenter
Fleischer Brygge 411 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.InteriørbilderLeiligheten ligger kun få meter unna kaikanten på Fleischer Brygge.Terrassen er orientert i sydvestlig retning, mot solens gang store deler av dagen.
I sommermånedene er terrassen et ypperlig sted for måltider og ledige stunder i friluft.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer bod i garasjeanlegget.Utsyn til sjøen er det også innendørs i stuen.En rekke vinduer gjør atmosfæren luftig og slipper solstrålene inn på dagtid.Leiligheten har vannbåren varme i alle rom.Stuen utgjør sammen med kjøkkenet en sosial sone og mye av leilighetens areal.Den sosiale sonen har plass for opptil tre sittegrupper.Spisebordet finner sin naturlige plass ved vinduene foran kjøkkenet.Kjøkkeninnredningen er fra byggeåret og har gode oppbevaringsmuligheter for kjøkkenutstyret.Hovedsoverommet er utstyrt med en bred rekke tradisjonelle garderobeskap.Leilighetens to soverom er størrelsesmessig velfungerende som henholdsvis et hovedsoverom og et gjesterom.Badet har som leilighetens øvrige rom god, moderne standard fra byggeåret.Badet inkluderer plass til vaskemaskin og koblingsskap til tekniske installasjoner.Leiligheten har adkomst til egen ytterdør via svalgang.Heis i bygget gjør det enkelt å ta seg ned til garasjeanlegget i kjelleren.Fellesarealene er parkmessig opparbeidet og har et velstelt, innbydende preg.Leiligheten ligger bare få meter unna kaikanten.På Fleischer Brygge vil du bo i ettertraktede omgivelser som minner lite om den meget sentrale plasseringen.I nabolaget finner du blant annet en stor løkke med gressplen og lekeplass.Ta gjerne morgendukkerten rett fra bryggekanten.På få minutter rusler du langs kaikanten bort til byens sommerperle Kanalen med spisesteder.
0
37
Se store bilder
Prisantydning: 4 275 000,-
Totalpris: 4 275 000,-
Primær rom: 90m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"FLEISCHER BRYGGE, SENTRUM: Sjønær 3-roms med utsikt mot Mossesundet, enkel adkomst og parkering i garasje. Heis i bygget. Tilbaketrukket, midt i sentrum."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.2841 Snr.65 i Moss kommuneKort oppsummertPå Fleischer Brygge vil du bo tett på sjøen i ettertraktede omgivelser der lite minner om den meget sentrale plasseringen midt i byen. Her får du nærheten til sjøen samtidig som de urbane sentrumsgatene er lett tilgjengelig i nabolaget.

Leiligheten ble ferdigstilt i 2002 og har god standard fra byggeåret samt en praktisk, gjennomgående og moderne utformet romløsning. Et stort pluss er det også med utsikt mot Mossesundet både fra terrassen og stuen. Terrassen gir deg også muligheten til å oppleve solen ute i fredelige omgivelser sommerstid.

Leiligheten ligger i første etasje og har dermed enkel adkomst. Heis i bygget gjør det for øvrig enkelt å ta seg videre til de øvrige etasjene, deriblant til garasjeanlegget i kjelleren der leiligheten har parkeringsplass og bod.
 • Gjennomgående 3-roms på Fleischer Brygge
 • Siktlinje mot Mossesundet fra stue og terrasse
 • Romslig terrasse med sydvestlig orientering
 • Standard fra byggeåret med tidsaktuelle innredninger
 • Vannbåren varme inkludert i fellesutgifter
 • Adkomst til egen ytterdør via svalgang
 • Heis i bygget
 • Parkering i garasjeanlegg
 • Ettertraktet nabolag ved kaikanten langs Mossesundet
 • Hele sentrum innenfor gangavstand
 • Umiddelbar nærhet til sommerperlen Kanalen
Ditt nye hjemLeiligheten ligger kun få meter unna kaikanten og har siktlinje mot Mossesundet fra blant annet terrassen som er orientert i sydvestlig retning, mot solens gang store deler av dagen. I sommermånedene er terrassen et ypperlig sted for måltider og ledige stunder i friluft, her kjenner du duften av salt sjøvann og får muligheten til å følge med på det maritime livet i sundet utenfor.

Utsyn til sjøen er det også innendørs i stuen, gjennom en rekke vinduer som i tillegg gjør atmosfæren luftig og slipper solstrålene inn på dagtid. Stuen utgjør sammen med kjøkkenet en sosial sone som kan romme opptil tre sittegrupper. Kjøkkenet er delvis åpent forbindet med stuen og utstyrt med skapinnredning fra byggeåret som er stilren og har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.

Leilighetens to soverom vender begge motsatt vei i den gjennomgående romløsningen og er størrelsesmessig velfungerende som henholdsvis et hovedsoverom og et gjesterom. Førstnevnte er utstyrt med en bred rekke tradisjonelle garderobeskap, og har alternativt også potensial for en skyvedørsvariant.

Badet har som leilighetens øvrige rom god, moderne standard fra byggeåret som blant annet innebærer fliser på gulv og vegger. Baderomsmøblene viderefører kjøkkenets klassisk moderne stilpreg og har meget gode oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige effekter. Badet fyller også rollen som et vaskerom, vaskemaskinen har sin plass i hjørnet like innenfor døren der du også finner koblingsskap til tekniske installasjoner.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/80InnholdEntré, gang, omkledningsrom, bad, 2 soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer bod i garasjeanlegget.Beliggenhet og nærområdetI Fleischer Brygge 411 vil du som adressen antyder bo rett ved kaikanten langs Mossesundet, en plassering som er svært sentral og gir deg få skritt både opp til sentrumskjernen og bort til populære Kanalen - byens sommerperle. Dette boligområdet består utelukkende av nyere leiligheter og betraktes gjerne som et av sentrums mest attraktive.

En kort rusletur langs kaikanten tar deg til byggepromenaden Kanalen der Fiskebasaren og Peppes Pizza har store sosiale uteområder langs vannet i sesong. Tar du turen over broen til Jeløy er du på få strakser fremme ved byens paradestrand Sjøbadet. Går du i stedet rett sydover, kommer du til togstasjonen der hyppige avganger tar deg til Oslo på kun 43 minutter. Den forestående utbyggingen av jernbanen vil imidlertid redusere denne til kun 30 minutter.

Knappe 300 meter unna starter gågaten med en rekke kaféer, butikker og ikke minst det store kjøpesenteret Amfi Moss med nesten 70 forretninger, spisesteder og servicetilbud. Ved senteret er også bussterminalen med alle linjer som gjør det enkelt å ta seg videre i de fleste himmelretninger.

Den intime Møllebyen er også verdt gjentatte besøk, her kan du gjerne ta lunchen hos Café Riis, en forfriskning hos Mikrobryggeriet eller se en av de siste filmene på SF Kino.

Leilighetens sentrale beliggenhet er for øvrig ensbetydende med enkel tilgang til alle byens treningssentere, og for utendørs trening er vakre Jeløy et utmerket alternativ. Legg gjerne løpeturen langs vannkanten ut mot Framnes, gjennom Reierskogen og rundt til naturskjønne Alby. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarkas store nettverk av løyper, inkludert preparerte skispor når forholdene tillater vinterstid.TomtAreal: 5 325 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasjeplass medfølger boligen.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Lavblokkbebyggelse oppført i 2002 i bærende stål- og betongkonstruksjoner med fasader forblendet med teglstein.  Flat takkonstruksjon tekket med folie el. belegg.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig 3-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt strie. Himlinger: Malte betongelementer.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Avtrekksventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Brannslange i benkeskap.

Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og helstøpt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med overbelysning i baldakin. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedører. Veggmontert håndkletørker. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingVannbåren gulvvarme i hele leiligheten.Vei, vann og avløpOffentlig.

Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål ihht vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra MossKommune datert 23.05.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan Sundbryggene med formål bolig vedtatt 18.06.1998 med plan nr 261. Eiendommen omfattes også av Kommuneplanens arealdel med formål sentrumsformål, nåværende vedtatt 20.06.2011 og sentrumsplan Moss med formål noligbebyggelse, nåværende vedtatt 15.06.2015.Kommunale avgifterKr.
7.676,- pr. 2018. Ovennevnte beløp gjelder kun eiendomsskatt. Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 3 234 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: komm.avg., kabel-TV, vaktmester, vannbåren gulvvarme, renhold fellesarealer, bygningsforsikring, regnskapsførsel og revisjon.

Felleskostnadene øker i takt med kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldDet er ingen fellesgjeld i sameiet.FellesformueKr. 44 906,- iht. ligningsoppgave for 2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 691 920 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 214 143 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige, med polisenummer: 83154390. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 31.10.02. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Dyrehold krever styrets samtykke.

Iht styret i sameiet er verandaen ikke er satt opp i samsvar med retningslinjer i sameiet ny eier må fjerne/rette dette.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 04.07.2000 med dagboknr. 5946 vedr. Erklæring/avtale. Tinglyst erklæring 26.09.2002 med dagboknr. 8616 vedr.  Seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 29.05.18 og takst datert 31.05.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: Mine foreldre er godt voksne, 92 og 88, og trenger derfor hjelp og bistand.
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja. Sprekk i flis på bad, samt trenger ny silikon fuge.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Ja. Sjekk sameiet.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Ja. Ny pumpe under heissjakt.
3.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Ref. sameiet.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Nei. Dette kjenner jeg ikke til, men evnt sameiet.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja. Dette er styret i sameiet som bestiller.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Ja. Ref styret i sameiet.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Nei. Ref styret for sameiet. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Svar: Nei. Ref styret i sameiet. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Innglassing av veranda må fjernes. Dette vil bli gjort før evnt ny eier flytter inn.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
4.500.000,-
Lånetakst: Kr.
3.800.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 275 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
5 125,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
108 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
122 197,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 397 197,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 31.05.18
- Egenerklæring, datert: 29.05.18
- Grunnboksutskrift, datert: 23.05.18
- Opplysninger fra forretningsfører
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 23.05.18
- Arealbekreftelse, datert: 23.05.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 01.03.12
- Eiendomsopplysninger, datert: 23.05.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 30.05.18
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 31.10.02
- Ligningsverdi, datert: 01.06.18
Se prospekt
Moss, 1531 Fleischer Brygge 411
1531, Fleischer Brygge 411
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fleischer Brygge 411
1/25
Lukk
0