Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MELLØS/KLEBERGET: Oppgradert enebolig med utleiedel, fin utsikt og gode solforhold. 2 garasjer. Sentrumsnært og tilbaketrukket.
Last ned budskjema
Dokumenter
Snorres Vei 60 presenteres av Krogsveen Moss AS.Frittstående garasje på 29 kvm. med portåpner01.Fasade01.Fasade
Plan 1

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

1. etasje pusset opp i 2015Her kan man flytte rett innStore romslige romDelvis åpen kjøkkenløsningStore vinduer som "åpner opp"Peis med innsats i stue samt varmepumpe01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.FasadePlan U01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.Fasade
1
57
Se store bilder
Prisantydning: 6 200 000,-
Totalpris: 6 200 000,-
Primær rom: 192m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 5
Kort om
"MELLØS/KLEBERGET: Oppgradert enebolig med utleiedel, fin utsikt og gode solforhold. 2 garasjer. Sentrumsnært og tilbaketrukket."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.1894 i Moss kommuneKort oppsummertSnorres vei 60 har en attraktiv plassering i høyden over Værlebukta mellom Kleberget og Melløs, like utenfor sentrumskjernen av Moss. Her vil du bo i ettertraktede omgivelser og nyte godt både av gode solforhold og fin utsikt. Innenfor få minutters gange venter fjorden, sandstrand og svaberg samt byen og togstasjon.

Huset er gjennom de seneste årene betydelig påkostet, blant annet med oppgradering av elektrisk anlegg og innvendig rør-anlegg, etterisolering og ny kledning på yttervegger samt omlegging av yttertak. Første etasje ble pusset opp så nylig som i 2015, underetasjen i 2007. Sistnevnte er utstyrt til eget bruk og utleid. Hoveddelen har alle rom på én flate i første etasje.
 • Oppgradert enebolig ved Melløs/Kleberget
 • Utleiedel i underetasje
 • Fin utsikt mot sentrum og Jeløy
 • Gode solforhold dagen gjennom
 • Alt på én flate i hoveddelen
 • 1. etasje pusset opp i 2015
 • Underetasje pusset opp i 2007
 • Omlagt yttertak i 2010
 • Nye stikkledninger i 2011
 • Vinduer skiftet i 2002 og 2015
 • Frittstående garasje på 29 kvm. med portåpner
 • Garasje integrert i underetasje med portåpner
 • Attraktiv hjørnetomt
 • Barnevennlig nabolag med kort skolevei
 • Nærhet til sjøen, sandstrand og svaberg
 • Gode 10 min. gange til togstasjonen
 • Kort vei til sentrumskjernen
Ditt nye hjemEiendommens plassering i det skrånende terrenget over Værlebukta innebærer fin utsikt i retning havnebassenget, sentrum og Jeløy. Utsikten opplever du best ute på verandaen som på godværsdager i sommerhalvåret har sol nærmest hele dagen gjennom, frem til solnedgang i nordvest. Verandaen er ypperlig for grillmiddager med familien og har glassrekkverk som ivaretar utsynet mens du sitter. Et mer tilbaketrukket og lunere uterom finner du bak terrassen - her er det også svalere om ettermiddags- og kveldssolen gjør verandaen for varm.

En rekke store vinduer ivaretar utsikten når du oppholder deg i stuen og er påkostet med moderne solskjerming i form av screens som ivaretar utsyn fra innsiden, men holder solen ute. Disse kan du kjøre opp og ned ved hjelp av fjernkontroll.

Stuen utgjør sammen med et delvis åpent kjøkken husets midtpunkt og et samlingsrom med god plass til familiens felles opphold. Her er det enkelt å møblere etter eget ønske, stuen rommer en mange-seters salong, men et spisebord finner sin plass foran vinduer ved kjøkkenet som byr på mye av den samme fine utsikten. I stuen er det for øvrig også mulighet for hyggelig peiskos i den kjøligere årstiden.

På kjøkkenet finner du gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skap og skuffer, mens benkeplater av polert stein byr på arbeidsflater som er enkle å tørke av etter bruk. Praktisk er det også med fliser på gulvet i kjøkkensonen. Verdt å fremheve er også gangen som leder videre fra kjøkkenet til bi-entréen og gjør det enkelt å bære inn handleposene rett fra bilen i garasjen.

Like innenfor bi-entréen ligger i tillegg ett av husets to bad som også fyller rollen som vaskerom. Denne romløsningen gjør det mulig å ta skitne tur- og barneklær rett inn til vask, utenom hovedentréen.

Soverommene er alle av gode størrelser, tre er velfungerende barnerom som gir familiens yngste plass til lek og utskeielser i egne omgivelser. Ett av disse ligger vegg i vegg med kjøkkenet, ble etablert i 2015 og benyttes i dag som hjemmekontor. Ett av de øvrige barnerommene har både innbygget skyvedørsgarderobe og en smart hems som utnytter arealet over entréen til en ekstra soveplass eller supplerende lagringsplass. Hovedsoverommet er av utpreget generøs størrelse, utstyrt med skyvedørsgarderobe og har dør ut til en mindre veranda på husets østside.

Hovedbadet er lett tilgjengelig rett over gangen fra hovedsoverommet og har god standard med fliser på gulv og vegger. Her er arealet velutnyttet med blant annet god skapmengde til oppbevaring av håndklær og personlige effekter. Innredningen inkluderer også et dusjkabinett slik at du unngår å dusje rett på overflatene.

Underetasjen har egen inngang fra hagens nedre del og er i dag utleid. Romløsningen tilsvarer her en 2-roms med soverom av god størrelse, et separat kjøkken med plass til spisebord samt en romslig stue med peis. Underetasjen har også en bod med gode oppbevaringsmuligheter for stort og smått av eiendeler. Overflatene i denne etasjen har gjennomgående noe mer bruksslitasje og representerer således et potensial ved en eventuell oppgradering på sikt.Innhold1. etasje: Vindfang, bad, 3 soverom, mellomgang med bi-entré, bad/vaskerom, stue med kjøkken og utgang til balkong. Underetasje: Entré, stue, mellomgang, bad, bod, kjøkken og soverom. Integrert garasje.Beliggenhet og nærområdetOmkring Snorres vei 60 har omgivelsene et tilbaketrukket og veletablert preg, og består blant annet av veletablert villabebyggelse som til sammen danner et barne- og familievennlig nabolag. Herfra er det gang- eller kort sykkelavstand til de fleste hverdagslige fasiliteter, deriblant barnehager og skoler på alle trinn.

Innenfor gode 10 minutters gange når du både holdeplass for TIMEkspressen som tar deg til Oslo på under timen, samt jernbanestasjonen som har hyppige togavganger til Oslo S og en reisetid fra 41 minutter. Det er planlagt en ny og topp moderne stasjon som erstatter til dagens, og etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden til Oslo fortkortes til kun cirka 30 minutter. Med bil får du enkel adkomst fra både Dyreveien og Fjordveien, og kort vei ned til Bastø Fosen som tar deg over fjorden til Horten på halvtimen.

Gode shoppingmuligheter finner du på City Syd som inkluderer flere kjedetilknyttede varehus med brede sortiment, samt Rygge Storsenter som har et større antall forretninger under samme tak - Vinmonopolet inkludert.

Veien er heller ikke lang bort til sentrumskjernen og gågaten hvor du finner et godt utvalg av forretninger og spisesteder. Midt i sentrum ligger byens kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger og bussterminal, hit kan du ta bussen fra Dyreveien på kun få minutter. Den sjarmerende bydelen Møllebyen er i tillegg verdt et besøk, her finner du blant annet byens kino og serveringssteder.

Holder du i retning Jeløy før sentrum kommer du straks til Kanalen, byens bryggepromenade med yrende liv sommerstid. Langs kaikanten har Fiskebasaren og Peppes Pizza store uteområder langs kaikanten i sesong. Rett over broen og på Jeløy-siden ligger Sjøbadet - byens flotte badestrand med yrende liv på gode sommerdager.

Et nærmere alternativ er den barnevennlige Festestranda med badeflåte, sandstrand og lang gressbakke. Med båtplass i en av småbåthavnene omkring Moss får du i tillegg et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid.

Store turområder med en rekke turveier og stier er lett tilgjengelig rett fra nabolaget og strekker seg videre sydover i det vakre Ryggelandet. Legg turen ned til sommerperlen Larkollen med flere vakre badestrender og svaberg. Sommerstid er også den sjarmerende kaféen Bryggerhuset på Kallum Søndre et koselig sted for en liten timeout, og på Dyhre Gartneri rett nedi veien opplever du botanisk terapi i mengder.TomtAreal: 554 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDobbel garasje samt parkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunnmur fundamentert på antatt stabil grunn. Støpt kjellergulv på grunn. Kjellervegger med innvendig påforet kledning. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Fasader med tømmermannskledning. Saltak med kaldtloft. Tak tekket med takplater i metall, type Decra.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og laminat. Innervegger: Fliser, tapeter, malt trepanel og malte MDF-plater Himlinger: Trepanel, panelplater og takess. Innfelt LED-belysning i flere rom.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte fronter i heltre eik og sorte benkeplater i polert stein. Fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp. Frittstående stekeovn og oppvaskmaskin. Nisje med vanntilførsel for dobbelt kjøleskap. Avtrekksventilator.

Kjøkken underetasje: Skapinnredning med profilerte fronter i heltre og laminerte grå benkeplater med trelister. Fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Avtrekksventilator.

Bad: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Overskap og sideskap med profilerte hvite fronter. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.

Bad/vaskerom: Servantskap med glatte fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatte fronter. Dusjnisje med hånddusj og skyvedør. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.

Bad underetasje: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med profilerte hvite fronter. Dusjhjørne med hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Montert varmepumpe luft-luft, panelovner og gulvvarme. Teglsteinspipe med tilknyttet murt peis med innsats i
1. etasje, underetasje med åpen murt peis.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Underetasje: 89 kvm.
1. etasje: 132 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Underetasje: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom.
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, bad, 4 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 23.05.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan Kallumskogen, del av Kallumskogen med formål boliger vedtatt 18.01.73 med plan nr 84. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel med formål bebyggelse og anlegg vedtatt 20.06.11.Kommunale avgifterKr. 19.848,- pr. 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 047 913 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 353 320 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter CTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Utleiedelen er pr. d.d. utleid.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 24.05.18 og tilstandsrapport datert 20.07.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja. Sprekk i fliser på toalettgulv.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Sprekk i puss under vinduer i kjeller.
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Svar: Ja. Under utbygging kom det inn noe vann mellom nybygg og eksisterende bygg. Dette ble forsikringssak som resulterte i at vi måtte bytte veggen bak kjøkken i kjeller samt gulvet der.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Tak ble skiftet i 2010 til Decra. Ytterkledning med vinduer ble skiftet i 2015.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Alt ble utført av Byggservice Kaminski Leszek org 990056145.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja. Nytt anlegg i hele huset med inntak 2007. Moss Elektroinstallasjon.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja. Moss Elektroinstallasjon.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Svar: Ja. Tett toalett med det samme jeg flyttet inn i 2006, fant vaskeklut i avløpsrør.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja. På koblet ny rørledninger som ble lagt i gaten. Utført av Moss Kommune tror det var 2014 / 2015.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Alt ble utført av Moss Kommune. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja. Kjeller er renovert i 2007 med noen endringer. Hovedetasjen er renovert i 2007 med noen endringer. Utbygget inngangspart med 2 soverom i 2015. 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Svar: Ja. Byggetillatelse gitt til utbygg 22.01.2014 Moss Kommune resterende ikke søknadspliktig. 13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Svar: Ja. Det er sokkel leilighet i u. etg. 13.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Svar: Ja. Kartverket, se eiendom type 112 enebolig med sokkelleilighet. Det er også avmerket i egenerklæring fra forgje eier til Protector at dette er godkjent. 14. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen? Svar: Ja. Leie av sokkelleilighet med 3 mnd gjensidig oppsigelse. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja. Tilstandsrapport vil bli utstedet 20.08.18 før utlegging for salg. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Denne eiendommen var forsikret gjennom dere da jeg kjøpte denne i 2006. Dato for underskrift fra forgje eier Laila Karlsen var 25.05.2006.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
6.200.000,-
Lånetakst: Kr.
5.300.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-))
--------------------------------------------------------
167 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 367 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 20.07.18
- Egenerklæring, datert: 24.05.18
- Grunnboksutskrift, datert: 23.05.18
- Reguleringsbestemmelser, datert: 23.05.18
- Arealbekreftelse, datert: 23.05.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 25.05.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 23.05.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 30.05.18
- Ligningsverdi, datert: 10.08.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1524 Snorres vei 60
1524, Snorres vei 60
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Snorres vei 60
1/41
Lukk
1