Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SKARMYRA/MALAKOFF: Modernisert og betydelig oppgradert enebolig med klassisk sjarm og påkostet interiør. Ny garasje og hagestue med badstue i 2017.
Last ned budskjema
Dokumenter
Herfordts gate 19 formidles av Krogsveen Moss AS.Eiendommen er i sin helhet renovert og påkostet siden 2013, hagen så nylig som 2017.Både hagen, terrassen og balkongen er orientert i sydlig retning.Hagens skjermende og vakre prydbeplantning er videreført fra tidligere.Terrassen ble oppført i varmebehandlet og vedlikeholdsvennlig furu så nylig som i 2017.En frittstående, lun hagestue ble også oppført i 2017.Hagestuen gir deg opplevelsen av å sitte ute, men samtidig godt skjermet mot vær og vind.I samme bygg som hagestuen finner du både både badstue og bod.I sommermånedene er terrassen perfekt for solbading og måltider i friluft.Veiledende planskisse første etasje.Kjøkkenets dør til terrassen gjør terskelen lav for å ta med mat og drikke utendørs.Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal, hvitevarene er fra Siemens og helintegrert.Kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter i en rekke hendige skuffer.Underveis i moderniseringen er det gjort materialvalg som likner husets opprinnelige.En rekke nye krysspostvinduer med klassisk fremtoning slipper inn gode mengder naturlig lys.Gulvene er av heltre eik og furu fra Moelven.Utenom stuen og kjøkkenet inneholder første etasje også et separat toalettrom.Veiledende planskisse andre etasje.Badet er etablert i et tidligere soverom og dermed av generøs størrelse.Baderomsmøblene er fra Sigdal, har benkeplate i stein og to servanter som legger til rette for samtidig bruk av badet.Soverommene er gjennomgående av gode størrelser.Soverommene gir barna god plass til lek og opphold i egne omgivelser.Hovedsoverommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe og er forbundet med husets balkong.Balkongen utgjør et luftigere alternativ til terrassen og byr på fint utsyn over det nærmeste nabolaget.Veiledende planskisse kjeller.Trappen til inngangsdøren er i varmebehandlet og vedlikeholdsvennlig ask.Gårdsplassen er påkostet med belegningsstein og sort singel.Ny garasje ble oppført i 2017.I Herfordts gate 19 vil du bo på fredelige Skarmyra der bebyggelsen stammer fra tidlig 1900-tallet.
0
34
Se store bilder
Prisantydning: 5 000 000,-
Totalpris: 5 000 000,-
Primær rom: 116m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SKARMYRA/MALAKOFF: Modernisert og betydelig oppgradert enebolig med klassisk sjarm og påkostet interiør. Ny garasje og hagestue med badstue i 2017."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.1206 i Moss kommuneKort oppsummertHerfordts gate 19 er en sjeldent stilfull og gjennomført enebolig som er omfattende renovert og oppgradert siden 2013. Underveis i moderniseringen er det gjort valg av materialer og innredninger som i størst mulig grad fremhever husets opprinnelige atmosfære.

Dagens overflater er nye, men likner de opprinnelige. Innredninger på bad og kjøkken er fra Sigdal, sistnevnte har samtlige hvitevarer helintegrert. Huset er samtidig oppgradert med nytt elektrisk anlegg, vann- og avløpsrør samt nye krysspostvinduer og nytt yttertak av teglstein som gjenspeiler stilen fra tiden da huset ble oppført.

Utearealene er opparbeidet på nytt så nylig som i 2017, blant annet med ferdigplen samt oppføring av ny terrasse, garasje og hagestue med badstue og bod.

Eiendommen er en del av et veletablert nabolag på Skarmyra der bebyggelsen stammer fra tidlig 1900-tallet og har et fredelig, tilbaketrukket preg. Sentrumskjernen med gågaten, kjøpesenter og spisesteder er innenfor få minutters gange, det samme er togstasjonen som har hyppige avganger til Oslo S og en reisetid som i dag er fra 41 minutter.
  Oppgradert enebolig med klassisk sjarm på Skarmyra
 • Pusset opp i sin helhet siden 2013
 • Moderne Sigdal-kjøkken med innbyggede hvitevarer
 • Stort bad med Sidgal-møbler, dusjhjørne og badekar
 • Nytt el-anlegg, nye vann- og avløpsrør
 • Ny takstein av tegl og nye vinduer med klassisk preg
 • Sydvendt, solrik terrasse
 • Utearealer opparbeidet i 2017
 • Garasje og hagestue med badstue og bod oppført i 2017
 • Tilbaketrukket og samtidig svært sentralt i byen
 • Alle byens fasiliteter innenfor gangavstand
 • Kun ca. 10 min. gange til togstasjon 
 • Fra 41 min. videre til Oslo med toget
 • Kort vei til turområder omkring byen
Ditt nye hjemI forbindelse med den omfattende oppussing av huset har eierne i stor grad valgt å benytte naturlige materialer som tre og stein til fordel for et sunt og pustende innemiljø. Blant annet er gulvene av heltre eik og furu fra Moelven, mens vegger og himlinger er kledd i atmosfæreskapende trepanel slik huset opprinnelig var.

En gjennomgående, stor stue og et tilknyttet åpent kjøkken utgjør til sammen husets sosiale sone og det meste av arealet i første etasje. En rekke nye krysspostvinduer med klassisk fremtoning slipper her inn gode mengder naturlig lys fra tre sider og gjør den sosiale sonen luftig på dagtid. Stuens langstrakte gulvflate rommer uten trengsel sittegrupper med plass til mange, her er det også mulighet for peishygge på kjøligere dager.

Kjøkkenets innredning er fra kvalitetsprodusenten Sigdal, mens hvitevarene er fra Siemens og helintegrert. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter i en rekke hendige skuffer og er i tillegg utstyrt med et Temptech vinkjøleskap som holder de gode flaskene i rett temperatur. En flere meter bred benk av naturstein er praktisk å tilberede måltidene på, vel så hendig er det med stekeovnen plassert i benkehøyde. Kjøkkenets egen forbindelse med gangen gjør det enkelt å bære posene inn etter handleturen, mens døren til terrassen gjør terskelen lav for å ta med mat og drikke utendørs i sommermånedene.

Terrassen ble oppført i varmebehandlet og vedlikeholdsvennlig furu så nylig som i 2017, samme år som hagen i sin helhet ble opparbeidet på nytt, og er solrik fra tidlig til sent på dagen sommerstid. Den vakre hagen omkring har ferdigplen samt variert beplantning med prydbusker som er videreført fra tidligere eiere. En frittstående, lun hagestue som også ble oppført i 2017 er perfekt for å strekke utesesongen i begge retninger og gir deg opplevelsen av å sitte ute, men samtidig godt skjermet mot vær og vind. I samme bygg som hagestuen finner du både både en badstue og en bod.

Utenom stuen og kjøkkenet inneholder første etasje også et separat toalettrom som er lett tilgjengelig fra de sosiale rommene, men samtidig oppleves tilbaketrukket av adkomst fra gangen.

Badet finner du i andre etasje, på samme plan som husets tre soverom, er etablert i et tidligere soverom og dermed av generøs størrelse. I likhet med innredningen på kjøkkenet er baderomsmøblene fra Sigdal og inkluderer benkeplate i stein samt to servanter som legger til rette for samtidig bruk av badet. Med både dusjhjørne med regndusj og badekar byr badet i tillegg på valgfrihet.

Soverommene er gjennomgående av gode størrelser som blant annet gir barna god plass til lek og opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommet er utstyrt med skyvedørsgarderobe og er forbundet med husets balkong som utgjør et luftigere alternativ til terrassen. På balkongen opplever du fint utsyn over det nærmeste nabolaget.Innhold1. etasje: Vindfang, toalettrom, gang, stue og kjøkken med utgang til terrasse.
2. etasje: Gang, bad og 3 soverom - ett med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetSkarmyra er et veletablert boligområde i sentrum av Moss med bebyggelse som sporer seg tilbake til starten av 1900-tallet. Området har sin helt egen atmosfære preget av trehusbebyggelsen og de fredelige kvartalsgatene som har svært lite trafikk.

Sentrumskjernen er lett tilgjengelig; ved en kort spasértur på kun få minutter befinner du deg i gågaten. Her ligger byens store kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger samt byens bussterminal med alle linjer videre til de fleste himmelretninger.

Skal du møte venner eller spise ute, er spisesteder som nye Skarre Øl & Mat, Moments Spiseri og Onkel Blå alle gode alternativer. I Møllebyens rustikke lokaler ligger også veletablerte Café Riis, Mikrobryggeriet og SF Kino samt byens bibliotek.

Fra Skarmyra er det kun kort vei å gå ned til togstasjonen, både den eksisterende og den nye som er under bygging. Fra stasjonen er det hyppige avganger til Oslo og reisetiden er i dag fra 41 minutter. Etter utbyggingen av dobbeltsporet er ferdigstilt vil imidlertid reisetiden forkortes til kun 30 minutter.

En kort rusletur videre forbi stasjonen tar deg ned til byens bryggepromenade Kanalen der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store uteplasser langs kaikanten i sesong. Dette er stedet for å oppleve by-sommeren i Moss på sitt beste, og på Jeløysiden rett over broen ligger i tillegg Sjøbadet byens flotte badestrand med yrende liv på gode sommerdager

Videre ut på Jeløy venter vakre turområder og et veletablert kulturtilbud med flere gallerier. Det frodige naturvernlandskapet på øyas sydvestre spiss er et ypperlig sted å legge søndagsturene, gå gjerne innom kaféen på Alby samtidig og smak på Albykringlen.

Ønsker du å benytte deg av Mossemarkas store nettverk av løyper, kan du legge turen via Nesparken. I marka finner du preparerte skiløyper når forholdene tillater vinterstid, blant annet i det nye kunstsnø-anlegget like bak kjøpesenteret Mosseporten.TomtAreal: 550 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje samt parkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Støpt grunnmur på antatt sålefundamentering. Råkjeller med ubehandlede overflater, gulv med betongheller. Etasjeskille mot
1. etasje i trekonstruksjon. Råkjeller med støpt gulv /betongheller på grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i murte betong-/murblokker, utvendig malt, innvendig etterisolert og med montert kledning. Tilbygget del/inngangsparti med isolert bindingsverk. Fasader med malte betongblokker. Tilbygget del/inngangsparti med malt trekledning. Saltak oppført i trekonstruksjoner. Tak tekket med takstein.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig Moelven trebord i eik og furu Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt trepanel. Himlinger: Malt trepanel.

Kjøkken: Sigdal skapinnredning med profilerte grå fronter, stålgrep og benkeplater i stein. Innfelt spotbelysning under overskap. Dobbelt overskap med glass i fronter og hyller. Servant med ett-greps blandebatteri. Innbyggede Siemens hvitevarer; platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Innbygget Temptech vinkjøleskap. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Sigdal skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og benkeplate i stein med 2 overmontert porselensservant og ett-greps blandebatterier. Veggmontert speil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Hjørnebadekar med hånddusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Toalettrom: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplate med overmontert porselensservant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Veggmontert klosett.OppvarmingElektrisk og vedfyring.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Det er ikke ferdig separatsystem på tomten.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 54 kvm.
1. etasje: 62 kvm.
2. etasje: 55 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Trapperom.
1. etasje: Entré, hall m/trapp, stue, kjøkken, wc.
2. etasje: Trapperom, gang, bad, 3 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 28.05.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan Skarmyra, området mellom Byfogd    Sandbergs Gate, Klostergata med formål boliger vedtatt 24.04.84 med plan nr 161. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel med formål bebyggelse og anlegg, nåværende vedtatt 20.06.11.Kommunale avgifterKr. 16.740,- pr. 2018. Vann og avløp etter forbruk. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 822 728 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 632 728 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 22.06.15 med dagboknr. 906605 vedr. bestemmelse om bebyggelse.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.06.18 og tilstandsrapport datert 06.06.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. Total rehabilitert.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Alt rørleggerarbeider er utført av Trippestad Rørleggerservice as. Også er alt annet utført av huseier som er faglært tømrer. Alt rehabilitert høsten 2013.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja. Faktura fra rørlegger. Kan også dokumenteres med bilder.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja. Vegger revet inn til murverk. Veggene er ut foret med bindingsverk med isolasjon. Litex våtromsplater på bindingsverk, med smøremembran, rør mansjetter og fliser. I gulvet er leire fjernet og erstattet med isolasjon og nytt undergulv. På undergulvet er det montert Aqua plater med limte varmekabler opp på. Fiberarmert avretningsmasse med fall til sluk og fliser. Alt er utført av huseier som er tømrer. Mye kan dokumenteres med bilder også.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Nei. Det er montert nye rør i pipe og nytt ildsted. Alt dette utført av Saxsviks fyringsservice. Kan dokumenteres med faktura.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Svar: Nei. Noe kondens ved hoved vanninntak i kjeller. Kobber rørene kondensere litt.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Svar: Ja. Noen skjeve vegger og gulv.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Ny terrasser og ny garasje.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Ny terrasse og garasje er bygd av huseier.
7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Svar: Ja. Alt arbeid utført av huseier som er utdannet tømrer med svennebrev.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja. El-Parner AS.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja. Alt vann og avløp er nytt.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Trippestad rørleggerservica as. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja. Tilstandsvurdering av Moss Eiendomstaksering AS.

Iht. tilstandsrapport: Verditakst: Kr.
5.000.000,-
Lånetakst: Kr.
4.250.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-))
--------------------------------------------------------
137 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 137 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, datert: 06.06.18
- Egenerklæring, datert: 05.06.18
- Grunnboksutskrift, datert: 28.05.18
- Reguleringsbestemmelser, datert: 28.05.18
- Arealbekreftelse, datert: 28.05.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 19.04.13
- Eiendomsopplysninger, datert: 28.05.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 04.06.18
- Ligningsverdi, datert: 07.06.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1532 Herfordts gate 19
1532, Herfordts gate 19
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Herfordts gate 19
1/29
Lukk
0