Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
RYGGE ATRIUM: Stor gjennomgående 2-roms toppleilighet under oppføring. God standard. Vestvendt balkong. Heis i bygget. Sentralt i Halmstad.
Last ned budskjema
Dokumenter
Rygge Atrium, Leilighet A326 - Presentert av Knut Dahl / Boa Eiendomsmegling Moss ASLeiligheten estimeres ferdigstilt 4. kvartal 2018Resalg av kontraktsposisjonAttraktiv beliggenhet sentralt på Halmstad
Stort atrium i mellom byggene

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Gjennomgående god standardGangavstand til matbutikkDet finnes også en egen Kiwi innen kort avstandToppleilighet med terrasse på 28kvmVestvendt med utsiktGangavtsand til Rygge StasjonPlantegning
0
14
Se store bilder
Prisantydning: 2 480 000,-
Totalpris: 2 480 000,-
Primær rom: 56m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Soverom: 1
Kort om
"RYGGE ATRIUM: Stor gjennomgående 2-roms toppleilighet under oppføring. God standard. Vestvendt balkong. Heis i bygget. Sentralt i Halmstad."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.4 Bnr.276 Snr.55 i Rygge kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i
3. etasje av bygg A, det
3. byggetrinnet i populære Rygge Atrium. Leiligheten inneholder en gjennomgående og moderne utformet romløsning med soverom, kjøkken, stue og bad.

Salget omfatter kontraktsposisjonen til leilighet A326, kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

Rygge Atrium ligger midt i Halmstad og blir en del av den nye sentrumskjernen der alle fasiliteter er lett tilgjengelig omkring. Et godt kollektivtilbud med tog og både lokale og regionale bussforbindelser gjør det samtidig enkelt å ta seg til og fra Halmstad.

 • Stor 2-roms selveier i Rygge Atrium, midt i Halmstad
 • Gjennomgående, arealeffektiv romløsning med stor vestvendt terrasse
 • Balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • Kjøkkeninnredning fra Strai - med hvitevarer
 • Adkomst til egen ytterdør via heis og felles svalgang
 • Estimert ferdigstillelse
  4. kvartal 2018
 • Nærhet til forretninger og kollektivtransport
 • Gangavstand til togstasjon - ca. 50 min. til Oslo
Ditt nye hjemLeiligheten ligger i bygg A som er Rygge Atriums
3. byggetrinn og er det neste bygget som ferdigstilles. Bygget ligger i fremste rekke med vestvendt orientering og tilhørende gode solforhold. Et solrikt, felles tun med blant annet gressplener og boltreplass for beboerne vil bli anlagt i sentrum av bebyggelsen.

I den gjennomgående romløsningen er stuen og kjøkkenet samlet i en åpen løsning og en sosial sone med rom for både en sofagruppe og et langstrakt spisebord. Høyreiste vinduer i vestveggen tilfører rommet gode mengder naturlig lys på dagtid og bidrar til en luftig atmosfære.

Kjøkkenet er utført med innredning fra kvalitetsprodusenten Strai. Kjøkkeninnredningen har en stilren og helhetlig fremtoning, og utgjør i seg selv et dekorativt, stort møbel i den sosiale sonen. Legg merke til at samtlige hvitevarer er innbygget, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn.

Leiligheten inneholder et soverom med god plass. Her er det satt inn to doble garderobeskap av tradisjonell utforming, og ellers rom for en dobbeltseng samt nattbord.

Fra stuen er det utgang til en stor vestvendt terrasse på 28 kvm.EierbrøkSeksjonsbrøken blir fastsatt når seksjoneringen er ferdig tinglyst.Innhold

 • 3. Etasje: Gang, stue, kjøkken, bad, soverom og bod.Beliggenhet og nærområdetRygge Atrium er en del av det nye tyngdepunktet i Halmstad, midt i hjertet av solrike og landlige Rygge. Her vil du bo med praktisk gangavstand til alle hverdagslige fasiliteter og bli en del av de nye omgivelsene som danner fremtidens sentrum av Halmstad.

  Ikke minst får du også i fritiden nærhet til både sjøen og en rekke aktivitetstilbud. Rygges langstrakte kyststripe med blankskurte svaberg og en rekke badeplasser er innenfor sykkelavstand, deriblant sommerperler som Larkollen og Fuglevik. En av landets mest anerkjente golfbaner, Evje Golfpark, er en kort kjøretur unna og har 18-hulls bane helt ned til vannkanten. Det fagre jordbrukslandskapet omkring er i seg selv også verdt gjentatte utflukter, kjent for sin kulturelle tyngde og rike historie.

  Fra Rygge Atrium er dagligvareforretninger, assorterte småbutikker og ikke minst et personlig tjenestetilbud innenfor en komfortabel radius på få hundre meter.

  Du vil også nyte godt av enkel tilgang til et velutviklet kollektivtilbud og effektive reisemåter som raskt tar deg videre til nært og fjernt. I Ryggeveien like utenfor passerer både ekspressbuss mot Oslo og Gardermoen, samt flere regionale forbindelser blant annet mellom storbyene.

  Fra togstasjonen bare få minutters gange unna Rygge Atrium er reisetiden til Oslo på like over 50 minutter og vil med den planlagte utbyggingen reduseres betraktelig. Med egen bil tar du deg enkelt ut på E6 og videre til Oslo og svenskegrensen på omlag 40 minutter.TomtEierform: FellestomtParkeringDet bygges garasje under byggene. Parkeringsplass er inkludert i prisen. Det påløper felleskostnader ved kjøp av garasje som er estimert til kr. 150,- pr. plass av forretningsfører. Det er tilrettelagt for lading av el-bil på hver parkeringsplass, som kan monteres for kjøpers regning/tilvalg.

  Det medfølger sportsboder til alle leiligheter. Sykkelparkering ivaretas utvendig.OppvarmingDet leveres vannbåren varme med vegghengte radiatorer. På bad/vaskerom leveres elektriske varmekabler. Alle leiligheter ventileres med balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og kloakk. Det blir private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene ved tilknytning.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet.

  Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringReguleringsplan for Rygge/Halmstad og bebyggelsesplan gjelder. Dette kan utleveres ved henvendelse til megler. Totalt vil prosjektet inneholde ca 113 leiligheter og kjøper må regne med byggearbeid i denne forbindelse frem til prosjektet er ferdig.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkl i felleskostnader. Det er eiendomsskatt i Rygge kommune, sats 3,2 promille av kommunen sin takst som ikke er fastsatt for 2018.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 1 652.

  Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke: garasjeplass og eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

  Utbygger anslår - ut fra erfaringstall i tilsvarende utbygginger - at felleskostnadene for de enkelte seksjonseiere vil ligge på ca. kr. 28,- pr. kvm BRA pr. måned. Beløpet inkluderer ikke abonnement til telefoni.

  Forbruk av varme til oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Erfaringstall fra tidligere prosjekter viser at disse kostnadene ligger på ca 12-14 kroner pr kvm pr mnd. Det blir individuelle målere, slik at man betaler etter forbruk.

  Det må påregnes månedlige felleskostnader til parkeringsplass. Kostnaden er stipulert til ca. kr. 150,- for parkeringsplass pr. måned. Beløpet er inkludert i ovennevnte beløp/felleskotnader. Beløpet inkluderer ikke kostnad til lading av elbil.

  Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr.
  5.000,- til sameiet. Oppstartskapital blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

  Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.

  Det gjøres oppmerksom på at sameiet får legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader, samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.LigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.  For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

  Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.ForsikringBygget er fullverdiforsikret av utbygger. Senere tegner sameiet en fellespolise på bygget. Forsikring betales gjennom felleskostnader. Innboforsikring må tegnes separat av kjøper.EnergiattestDet blir utarbeidet energiattest på hver enkelt leilighet. Foreløpig er ikke lovpålagt energiattest utarbeidet.DiverseProsjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova §
  2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette

  Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

  Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

  Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd.

  Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar. Oppgjør kan skje på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse.

  Standardkontrakt for resalg vil bli benyttet. Kopi av opprinnelig kjøpekontrakt mellom utbygger og selger følger vedlagt.

  Prosjektet er byggemeldt iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010.

  Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar/ møbler medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis. Stiplede objekter på salgstegninger inngår ikke i leveransen.

  Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

  Illustrasjonene som viser den enkelte leilighetstypes plassering i bygget (merket med gult) er omtrentlig, og kun ment for å indikere leilighetenes plassering i bygget. Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

  Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, somfølge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

  Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektertog at endringer vil forekomme. Forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassertslik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av plen og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

  Rygge Atrium skal utvikles med flere fremtidige salgs- og byggetrinn. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

  Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt. Opprinnelig kjøpesum utgjorde kr.
  2.250.000,-.

  Tilvalg til leiligheten er fortsatt mulig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenDet foreligger rammetillatelse.

  Forventet byggetid er ca 16 måneder etter at igangsettelsestillatelse er gitt. Planlagt overtagelse er
  4. kvartal 2018. Dette er antatt og kjøper har ikke nødvendigvis krav på dagmulkt om denne fristen oversittes.

  Endelig overtagelsesdato av boligen vil bli gitt med 8 ukers forutgående skriftlig varsel fra Selger eller dennes representant. Denne dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene (Avtalt Overtagelsesdato).

  Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligeneklar for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet.

  Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

  Det tas forbehold om endringer/nye offentlige gebyrer.

  Det gjøres oppmerksom på at utbygger når som helst kan endre priser på usolgte enheter.

  Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjekt beskrivelse som er gjeldende.

  Transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 10.000,-inkl mva.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  2 480 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  10 000,- (Transportgebyr til utbygger)
  5 000,- (Oppstartskapital - sameiekostnader)
  172,- (Panteattest kjøper)
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  3 150,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  19 372,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 499 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med utbygger.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noCopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Situasjonsplan og kart hvor bygget er plassert
  - Vedtekter for sameiet
  - Salgsoppgave
  - Kjøpekontrakt mellom utbygger og selger
  - Tegninger
  - Byggebeskrivelse
 • Se prospekt
  Moss, 1580 Rygge Atrium, Leilighet A326 (RESALG)
  1580, Rygge Atrium, Leilighet A326 (RESALG)
  Last ned dokumenter
  Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
  Last ned alle dokumenter som ZIP Budskjema.pdf Faktaopplysninger Rygge Atrium.pdf
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Rygge Atrium, Leilighet A326 (RESALG)
  1/12
  Lukk
  0