Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HELGEDALEN: Nylig pusset opp 4-roms enderekkehus med smart romløsning over 2 plan. Bilfritt, fredelig miljø. Kort skolevei.
Last ned budskjema
Dokumenter
Tyttebærstien 33 formidles av Krogsveen Moss AS.Veiledende planskisse - første etasje.Balkongen er flislagt og har sol morgen og formiddag sommerstid.Utsyn fra balkongen over nabolaget i øst.
De fleste rom er pusset opp gjennom de seneste årene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I flere rom er veggflatene påført tidsaktuell kalkmaling, gulvene påkostet med ny laminat.Stuen opptar alene over halve arealet i første etasje.Stuen rommer uten trengsel møbelgrupper som et spisebord og et sofahjørne.Trappen til andre etasje leder opp fra stuens indre hjørne.Det nye laminatgulvet er lagt terskelfritt og helhetlig inn til kjøkkenet.Kjøkkenet er utstyrt med en omfangsrik og stilsikker innredning i grå høyglans.Samtlige hvitevarer er helintegrert.Motstående koke- og vaskesoner samt brede benker gjør kjøkkenet bruksvennlig.Romløsningen med et separat kjøkken fremfor åpen løsning oppleves praktisk.Vaskerommet finner du vis á vis kjøkkenet.Et separat toalettrom er tilbaketrukket ytterst i entréen.Veiledende planskisse - andre etasje.Rekkehusets tre soverom er samlet på én flate på øvre plan.Barnerommene gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Barnerommene gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommene er malt i ulike farger som gjenspeiler de aktuelle interiørtrendene.Boden i andre etasje er i dag tatt i bruk til garderobeformål.Badet er pusset opp i nyere tid.Badets store dusjnisje er utstyrt med både hånddusj og regndusj.Soverommene, badet og garderoben er samlet i nærhet omkring gangen.Sportsbod med utvendig adkomst finner du rett utenfor ytterdøren.Plasseringen på enden gir fordelen av mer boltreplass utendørs i hagen.Borettslagets interne smågater er bilfrie og har et barnevennlig miljø.
0
24
Se store bilder
Prisantydning: 2 750 000,-
Totalpris: 2 996 171,-
Primær rom: 108m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"HELGEDALEN: Nylig pusset opp 4-roms enderekkehus med smart romløsning over 2 plan. Bilfritt, fredelig miljø. Kort skolevei."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.97 Bnr.164 Andelsnr.79 Orgnr.948773996 i Rygge kommuneKort oppsummertTyttebærstien 33 er et 4-roms rekkehus med en smart og familievennlig romløsning over to plan i Helgedalen ved Øreåsen.

Nummer 33 har en attraktiv plassering på husrekkens ende og dermed luftige omgivelser rundt tre av fire sider. Plasseringen på enden innebærer også fordelen av et større uteareal og mer boltreplass i hagen.

Uterom i form av en østvendt, flislagt balkong og en vestvendt terrasseplatting gir deg i sommermånedene tilgang til sol både tidlig og sent på dagen.

Borettslaget er barnevennlig med små, bilfrie gater mellom rekkehusene som i tillegg sørger for en intim og rolig atmosfære. I det utvidede nabolaget ligger både barnehager og Øreåsen skole, mens dagligvareforretninger, treningssenter og Rygge Storsenter er lett tilgjengelig i nærområdet.
  • 4-roms enderekkehus over to plan i Helgedalen
  • Nylig pusset opp med nye/behandlede overflater
  • Balkong med morgensol, terrasse med kveldssol
  • Familievennlig romløsning med tre soverom
  • Oppgradert kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Moderne, flislagt bad
  • Bilfritt, barnevennlig miljø i nabolaget
  • Få hundre meter til barnehager og skole
  • Kort vei til forretninger, treningssenter og kollektivtransport
  • Tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet
Ditt nye hjemRekkehusets romløsning inkluderer to plan og er smart utformet slik at hver etasje langt på vei har sitt eget bruksområde. På nedre plan opptar stuen alene over halve arealet og fungerer godt i rollen som et felles samlingsrom for familien. Her finner du plass til møbelgrupper som et spisebord og et sofahjørne. Flere av veggflatene er påført moderne kalkmaling, mens gulvene er i forbindelse med oppussing er belagt med ny laminat i grått preg.

Kjøkkenet er utstyrt med en omfangsrik og stilsikker innredning i grå høyglans med meget gode oppbevaringsmuligheter i en rekke smarte kolonialskuffer. Motstående, brede benker byr på mye arbeidsplass når du skal lage mat, og samtlige hvitevarer er helintegrert hvorav stekeovnen er plassert i arbeidshøyde.

Nedre plan inkluderer også et separat toalettrom som er lett tilgjengelig fra både stuen og kjøkkenet, samt et vaskerom av god størrelse.

Rekkehusets tre soverom er samlet på én flate på øvre plan der du også finner badet. Soverommene er gjennomgående av gode størrelser som for barna innebærer plass til lek og opphold i egne omgivelser. Rommene er malt i ulike farger som gjenspeiler de aktuelle interiørtrendene. Etasjens bod er i dag tatt i bruk til garderobeformål og utstyrt med både hyller og garderobestenger.

Badet er pusset opp i nyere tid og har et moderne interiør med tidsaktuelle fliser på gulv og vegger samt minimalistiske baderomsmøbler. Spesielt verdt å fremheve er badets store dusjnisje, utstyrt med både hånddusj og regndusj.Innhold1. etasje: Entré, toalettrom, gang, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Utvendig bod.
2. etasje: Gang, bod/garderobe, bad og tre soverom.Beliggenhet og nærområdetI Tyttebærstien 33 vil du bo i tilbaketrukkede omgivelser ved populære Øreåsen, et veletablert og tilnærmet bilfritt nabolag med intim atmosfære og praktisk nærhet til hverdagslige fasiliteter.

Få hundre meter unna ligger Øreåsen barne- og ungdomsskole, Øreåsen barnehage samt Solliskogen barnehage som alle er lett tilgjengelig via nabolagets interne smågater. Tilknyttet skolen er også kunstgressbane samt Øreåshallen.

Hverdagslige innkjøp kan du gjerne utføre ved MENY som er lett tilgjengelig like rundt svingen, i samme bygg finner du også treningssenterkjeden Spenst som blant har mulighet for squash-spill. Større shoppingmuligheter venter i et bredt utvalg forretninger på Rygge Storsenter ytterligere et par hundre meter unna. Omkring City Syd eksisterer det for øvrig en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid.

De mer urbane sentrumsgatene av Moss er en kort busstur unna, og fra holdeplassen i Ryggeveien er det hyppige avganger inn til sentrum. Langs Ryggeveien stopper også TIMEkspressen til Oslo, mens Flybussen til Gardermoen stopper på Høiden.

Fine turområder finner du både langs Vansjøs milelange bredd og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø, og veien er heller ikke lang bort til Mossemarka med lysløype og kunstsnøanlegg vinterstid.

Fra Helgedalen får du et praktisk utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor cirka 45 minutter utenom rushtid.TomtAreal: 19 099 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Rekkehusbebyggelse oppført i 1977 i  2 etasjer over sokkeletasje. Tradisjonell trekonstruksjon med isolert bindingsverk over grunnmur. Saltak med papptekking.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad og belegg på vaskerom, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig panelplater og glatte malte flater. Himlinger: Takess.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i grå høyglans, grepslister og laminerte lyse benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Stålplate på vegg over vaskesone. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Veggmontert ventilator i sortlakkert stål.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert sidebelysning. Dusjnisje med hånddusj, regndusj og skjermvegg i glass. Veggmontert klosett.

Toalettrom: Veggmontert speil, overbelysning og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk.Vei, vann og avløpOffentlig.

Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 54 kvm.
2. etasje: 54 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré, gang, vaskerom, kjøkken, stue, wc.
2. etasje: Trapperom, gang, bad, omkledn.rom, 3 soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 01.06.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan M27 med formål bolig vedtatt 08.06.76.Felleskostnader inkluderer3 935 pr. mnd. iht. brev fra forretningsfører, datert: 01.06.18.

Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv. 

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 246 171,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 01.06.18. Lån hvor det betales både renter og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 2,15 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : Kr. 182,-, hvorav renter utgjør kr 102,- og avdrag utgjør kr 80,-. Lånets løpetid: 2056. Lånenr. 6118.82.27367. Bankforbindelse: Nordea.

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 4,17 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente: Kr.
1.155,-, hvorav renter utgjør kr 588,- og avdrag utgjør kr 567,-. Renten er delvis rentesikret fram til 13/6-2019. Lånets løpetid: 2034. Lånenr. NIBOR 1744105. Bankforbindelse: Nordea.

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Rente Pt.: 3,67 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : Kr. 160,-, hvorav renter utgjør kr 116,- og avdrag utgjør kr 44,-. Renten er delvis rentesikret fram til 29/3-2019. Lånets løpetid: 2053. Lånenr. NIBOR 6118.78.62271. Bankforbindelse: Nordea.

Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning. Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 37 028,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 01.06.18.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 609 137 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 949 238 per 31.12.16ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82400824. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 22.08.78. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.08.18 og takst datert 07.08.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. Bad
2. etg.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Totalrenovering, utført våren 2017 av AgroArt (våtromsertifisert firma).
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: Ja. Fakturaer.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Svar: Nei. Vet ikke, har bare bodd der 1 år.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Nei. Vet ikke.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Nei. Vet ikke hva som er gjort ført jeg kjøpte leiligheten, men det ble skiftet strømmåler av Hafslund 01.08.18, og det ble lagt opp en ekstra/større kurs til vaskerom og kjøkken ifbm oppussing våren 2017. Dette ble utført av fagperson/innleid elektriker.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Deler. Det finnes i hvert fall for det arbeidet som er utført etter at jeg kjøpte leiligheten. Mulig det også finnes for resten men det vet jeg dessverre ikke. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja. Deler av gang i
2. etg er omgjort for å gjøre opprinnelig bod større. (Ble gjort før jeg kjøpte leiligheten, ukjent når). 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja. Jeg antar det var utarbeidet en boligsalgsrapport da jeg kjøpte boligen for 1,5 år siden, men har ikke spart på den og har derfor ikke dato. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Svar: Har kun hørt om økning i parkeringsutgiftene. (inngår ikke i husleie, og vil kun gjelde de som trenger parkeringsplass). Info gitt til megler. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Ingen skjulte mangler så vidt meg bekjent.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.750.000,-
Lånetakst: Kr.
2.350.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 750 000,- (Prisantydning)
246 171,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 996 171,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 001 303,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer et gebyr på kr.
7.062,-. Faktureres direkte fra VBBL.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Bård Harridsleff.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 07.08.18
- Egenerklæring, datert: 05.08.18
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 01.06.18
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser, datert: 01.06.18
- Arealbekreftelse, datert: 01.06.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 04.06.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 01.06.18
- Grunnkart
- Ferdigattest, datert: 22.08.78
- Ligningsverdi, datert: 08.08.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1528 Tyttebærstien 33
1528, Tyttebærstien 33
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Tyttebærstien 33
1/28
Lukk
0