Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SJØHAUG, JELØY: Velholdt fritidseiendom med nydelig utsikt og gode solforhold. Modernisert i 2008. Anneks fra 2011. Kjørevei helt frem. 10min. til sentrum.
Last ned budskjema
Dokumenter
Reneflotveien 192 formidles av Krogsveen Moss ASHyttas hoveddel er fra 1965.Eiendommen ligger høyt i terrenget ved Sjøhaug nord på Jeløy.Hytta byr på flott utsikt over Mossesundet og landskapet i sydøst.
Eiendommen ligger i et veletablert hytteområde ved foten av Bjørnåsen på nordre Jeløy.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En omfangsrik terrasse legger til rette for aktivt uteliv i sommermånedene.Solforholdene er meget gode dagen gjennom.Uten direkte innsyn fra nabobebyggelse oppleves terrassen privat og usjenert.Terrassen er ypperlig for måltider under åpen himmel når været tillater.Fyrer du opp bakerovnen er det mulighet for nystekt bakverk til frokostene.Lysene fra fastlandet blir et pent skue etter mørkets frembrudd.Veiledende planskisseEn rekke vinduer gjør stuen luftig og lys på dagtid.De mange vinduene gir deg glede av den fine utsikten mens du oppholder deg innendørs.Hytta ble modernisert og ombygget i 2008, og har gjennomgående et velholdt preg.Stuen har både en moderne klebersteinsovn og en tradisjonell innsatspeis.Med skyvedøren åpen nærmest forlenger du den sosiale sonen helt ut til terrassen.Markisen gir solskjerming til både stuen og terrassen.Den sosiale sonen rommer opptil flere sittegrupper og gir familien et stort felles oppholdsrom.Det antas å være mulig å skille ut et soverom til fra stuen ved behov.Kjøkkenet er utstyrt med en omfangsrik, norskprodusert skapinnredning.Kjøkkenet har meget gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert.Hovedsoverommet finner du i tilbygget fra 2005.Tilbygget rommer også en bod, et separat toalettrom og badet.Badet og toalettrommet ble oppgradert med nye gulvfliser i 2015.Badet fyller også rollen som et vaskerom.Romslig entré før stuen.Annekset ble oppført så nylig som i 2011.Annekset inneholder to soverom og kan ha sengeplass for opptil seks personer.Ett av anneksets soverom har egen ytterdør.Annekset er påkostet med downlights inne og ute.Den overbyggede delen foran annekset utgjør en lunere del av terrassen.Hytta og annekset er helhetlig forbundet av terrassen.Terrenget består i stor grad av naturlig grunn og vegetasjon.Det er kjørevei helt frem til eiendommen.Gårdsplassen har parkeringsmuligheter for flere biler.Frittstående redskapsbod på cirka 6 kvadratmeter.Her kan du feriere i naturskjønne omgivelser på Jeløy.Tomten er festet og på romslige 1.796 kvadratmeter.
0
18
Se store bilder
Prisantydning: 3 450 000,-
Totalpris: 3 450 000,-
Primær rom: 102m²
Boligtype: Fritidseiendom
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SJØHAUG, JELØY: Velholdt fritidseiendom med nydelig utsikt og gode solforhold. Modernisert i 2008. Anneks fra 2011. Kjørevei helt frem. 10min. til sentrum."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2994 i Moss kommuneKort oppsummertReneflotveien 192 ligger høyt i terrenget ved Sjøhaug nord på Jeløy og har flott utsikt over Mossesundet og landskapet i sydøst. Solforholdene er også meget gode dagen gjennom. Her kan du feriere i naturskjønne omgivelser, tett på sjøen og Jeløys store friområder.

Hytta ble oppført i 1965, tilbygget i 2005 og modernisert samt ombygget i 2008. Et frittstående anneks ble i tillegg oppført i 2011. Standarden er gjennomgående påkostet, velholdt og tidsaktuell. Romløsningen inkluderer tre soverom, men kan også ha potensial for ytterligere et soverom ved behov.

Det er kjørevei helt frem til eiendommen og sykkelavstand til en rekke badestrender omkring på Jeløy. Sentrumskjernen med dagligvareforretninger, togstasjon og spisesteder er innenfor 10 minutters kjøring.
 • Velholdt fritidseiendom på nordre Jeløy
 • Solrikt, flott utsikt i sydøstlig retning
 • Tilbygget i 2005, modernisert i 2008
 • Anneks med to soverom oppført i 2011
 • Elektrisk anlegg nytt 2005/2006
 • Gulv og himling etterisolert 10 cm.
 • 2 vakuumtoaletter, septiktank i kjeller
 • Borevannsbrønn og varmtvannsbereder på 200 liter
 • Festet tomt på
  1.796 kvadratmeter
 • Tilbaketrukkede og fredelige omgivelser
 • Kjørevei frem til eiendommen
 • Cirka 10 min. til sentrum av Moss
 • Sykkelavstand til flere badestrender
 • Umiddelbar tilgang til store turområder
Ditt nye hjemHytta har et gjennomgående velholdt preg og høy standard til fritidsbruk. Den opprinnelige delen fra 1965 ble modernisert i 2008 med blant annet ny skipsparket, og samtidig bygget om til fordel for dagens store sosiale sone bestående av stuen og kjøkkenet. En rekke vinduer gir stuen en luftig atmosfære og gir deg glede av den fine utsikten mens du oppholder deg innendørs.

Den sosiale sonen rommer opptil flere sittegrupper og gir familien et stort felles oppholdsrom. Her er det også mulighet for for lun peishygge på kjølige dager, både i en moderne klebersteinsovn og en tradisjonell innsatspeis.

Med skyvedøren åpen nærmest forlenger du den sosiale sonen helt ut til terrassen som er på hele 30 kvadratmeter og solrik dagen gjennom. Terrassen er like ypperlig for solbading som for måltider under åpen himmel når været tillater. Fyrer du opp bakerovnen, er det til og med mulighet for nystekt bakverk til frokostene.

Kjøkkenet er utstyrt med en omfangsrik, norskprodusert skapinnredning som har en stilsikker fremtoning og byr på meget gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap, deriblant i belyste vitrineskap. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert og dermed medfølgende.

Hyttas hovedsoverom, badet og et separat toalettrom er samlet i praktisk nærhet i den tilbyggede delen fra 2005, tilbaketrukket og distansert fra den sosiale delen. Romløsningen med et separat toalettrom er spesielt praktisk når du har gjester på hytta, både dette og badet har vakuumtoalett samt flisgulv fra 2015. Innredningen på badet består ellers av moderne baderomsmøbler, en stor dusnisje samt vaskeroms-hjørne med grovservant og opplegg for vaskemaskin.

Ytterligere to soverom finner du i annekset som ble oppført så nylig som 2011 og kan romme sengeplasser for opptil seks personer. Himlingene i begge soverom samt i terrassens overbygg er påkostet med downlights som belyser dekorativt etter mørkets frembrudd.InnholdHytte: Entré, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 30 kvm., mellomgang, bod, toalettrom, bad/vaskerom og soverom. Anneks: 2 soverom.

Frittstående bod på ca. 6 kvm.Beliggenhet og nærområdetReneflotveien 192 ligger i et veletablert hytteområde ved foten av Bjørnåsen på nordre Jeløy. Her kan du feriere i fredelige omgivelser og ha sykkelavstand til flere fine badestrender, deriblant den store og langgrunne sandstranda i Nesbukta. I det vakre landskapet omkring på øya er det i tillegg en rekke turmuligheter på stier og småveier som strekker seg helt ned til Framnes og Alby.

Jeløy har også et anerkjent og etablert kulturtilbud, der både kunstgalleriet Galleri Varden, Røed Gård og Galleri F15 på Alby Gård er vedt å besøke. Hit kan du gjerne legge søndagsturen og samtidig besøke Kafé F15s uteservering sommerstid med den velsmakende Albykringlen.

Sentrumsområdet av Moss er innenfor 10 minutters kjøring, deriblant Kanalen som er byens bryggepromenade og har yrende liv sommerstid. Her kan du oppleve bysommeren hos Fiskebasaren og Peppes Pizza som begge har store uteområder langs kaikanten i sesong.

Dagligvarene kan du handle på vei ut til hytta ved enten REMA1000 eller KIWI som begge ligger ved Kanalen, eller på nærbutikken Joker i Nesveien. Legg gjerne også turen innom delikatesseforretningen Ertnes Kjøtt om du vil ha noe godt å legge på grillen.TomtAreal: 1 796 kvm, Eierform: Festet tomt Festekontrakt tinglyst 26.03.66 med dagboknr. 1217. Bortfester er Ruth Anne Aas. Festeavgiften blir kr. 10.000,- pr år. Festeavgiften blir regulert etter konsumprisindeksen. Det er ikke muligheter for å løse inn tomten. Bortfester har forkjøpsrett til eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringParkering på tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Fritidsboligen er fundamentert til fjell og faste masser. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger av isolert reisverk med utvendig stående villmarkspanel. Yttertak utformet som saltak. Konstruksjonen består av sperrer, undertak og er tekket med korrigerte takplater.Overflater og innredningGulv: Fliser fra 2015 på toalettrom og bad, for øvrig skipsparkett fra 2008. Laminat i anneks. Innervegger: Flisfelt i dusjsone på bad, for øvrig malt panel. MDF-plater i anneks. Himlinger: Malt panel. MDF-panel med downlights i anneks.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2008 med profilerte grå fronter, vitrineskap og heltre benkeplater. Fliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Toalettrom: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Gulvmontert vakuumtoalett.

Bad: Baderomsmøbler med glatte lyse fronter og helstøpt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjnisje med hånddusj og svingbar glassdør. Gulvmontert vakuumtoalett. Veggmontert grovservant og ett-greps armatur. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingLuft-til-luft varmepumpe, peis med innsats samt klebersteinsovn.Vei, vann og avløpPrivat vei. Ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat borevann. Privat septik.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til fritidsformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 06.06.18 omfattes eiendommen av kommuneplanens arealdel KP 0104 med formål Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR) vedtatt 20.06.11.

Utgangspunktet er at alle tiltak i LNF- områder skal være i samsvar med planformålet, det vil si at de skal tjene landbruks-, natur- eller friluftsformål. Dette fremgår direkte av plan- og bygningslovens § 11-6,
2.ledd. Tiltakene må ikke være i strid med viktige landbruks-, natur- eller friluftsinteresser, eller fører til en vanskelig håndterbar presedens hvor summen av mange tiltak kommer i konflikt med de interessene som skal ivaretas i LNF - områdene.Kommunale avgifterKr.
9.670,- for 2018. Ovennevnte beløp gjelder eiendomsskatt, renovasjon, avløp, årsbegyr vann. Renovasjon og årsgebyr vann faktureres én gang pr. år. Eiendomsskatt og avløp faktureres seks ganger pr. år. Avløp faktureres etter forbruk.LigningsverdiLigningsverdi som fritidsbolig kr 180 958 per 31.12.16EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er pliktig medlemskap i Bjørnåsen vel. Det betales kr. 500,- pr. år pr. 2018 i velavgift.

Eiendomsmegler har tilbudt tilstandsrapport, men selger har valgt verdi- og lånetakst. Dette innebærer at det er mindre dokumentasjon på den tekniske tilstanden på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 26.03.66 med dagboknr. 1217 vedr. festekontrakt og bestemmelse om bebyggelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.06.18 og takst datert 08.06.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Ja. Bad fra 2015.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Utført av Storm AS og Rud og Rud AS og Zone Bygg AS.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Svar: ja. Har kvitteringer.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. Ny terrasse i 2016,  kledning og tak nytt i 2007.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Rud og Rud AS tak og fasade. Zone bygg AS har bygget terrassen.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Svar: Ja. Har vært overledning, utbedret av Vestby Elektro AS.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Svar: Ja. Vestby Elektro AS og Storm Elektro AS.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar: Ja. Septiktank fra 2015. Vakumklosett fra 2015.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Se over. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Svar: Ja. Anneks er satt opp via telefonsamtale med Moss Kommune uten formell søknad.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.700.000,-
Lånetakst: Kr.
3.000.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 450 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,-))
3 000,- (Transportgebyr til bortfester)
--------------------------------------------------------
101 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 551 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 08.06.18
- Egenerklæring, datert: 06.06.18
- Grunnboksutskrift, datert: 06.06.18
- Reguleringsbestemmelser, datert: 06.06.18
- Arealbekreftelse, datert: 06.06.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 10.05.04
- Eiendomsopplysninger, datert: 06.06.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 06.06.18
- Ligningsverdi, datert: 12.06.18
- Energiattest
- Brev fra bortfester
- Festekontrakt tinglyst 26.03.66 med dagboknr. 1217
Se prospekt
Moss, 1514 Reneflotveien 192
1514, Reneflotveien 192
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Reneflotveien 192
1/40
Lukk
0