Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HALMSTAD: Moderne, kjedet enebolig over 2 plan fra 2016. Stor platting i hagen og terrasse over carport. Barnevennlige omgivelser, sentralt og nærhet til tog.
Last ned budskjema
Gatuveien 45 B formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Gatuveien 45 B er en moderne, kjedet enebolig oppført så nylig som i 2016.Plattingen i hagen er vestvendt og betydelig utvidet fra standard leveranse.Her kan du både grille og få med deg solens gang på ettermiddag og kveld sommerstid.
Den lille plenen gir deg mulighet til å kjenne gresset mellom tærne.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planskisse - første etasje.På godværsdager i sommermånedene kan du enkelt ta med deg måltidene rett ut til plattingen i hagen.Stuens vinduer vender i vestlig retning.Første etasje er nærmest i sin helhet viet til en sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet.Romløsningen over to plan er smart utformet og gir hver etasje sitt eget bruksområde.Kjøkkeninnredningen er en svært stilsikker løsning som henvender seg åpent ut i rommet.Innredningens mange skap og skuffer har gode oppbevaringsmuligheter.Alle kjøkkenets hvitevarer er helintegrert.Badet i første etasje fyller også rollen som et vaskerom.Baderomsmøblene har oppbevaringsplass i speilskap og hendige servantskuffer.Badet har adkomst rett fra entréen og er samtidig lett tilgjengelig fra den sosiale sonen.Entréen er romslig og oppleves praktisk for en barnefamilie.Veiledende planskisse - andre etasje.Soverommene er samlet på én flate i andre etasje, her ved hovedsoverommet.Soverommene av ulike størrelser, hvorav to er velfungerende til barneromsformål.Ett av barnerommene benyttes av dagens eiere som garderobe.Grå fliser gir badet i andre etasje et interiørmessig røffere og SPA-spreget uttrykk.Baderomsinnredningen er lik som på badet i første etasje.Romløsningen med bad også i andre etasje, på samme plan som soverommene, oppleves praktisk.Stuen i andre etasje er velfungerende som TV-stue og barnas egen avdeling.Stuen i andre etasje er velfungerende som TV-stue og barnas egen avdeling.Fra den øvre stuen får du tilgang til husets skjulte perle; terrassen over carporten.Takterrassen er utstyrt med en intim pergola som skjermer godt mot vær og vind.Dette er et herlig uterom med potensial for langbord, hengekøye og solbading.Egen carport er kun få skritt unna ytterdøren.I Gatuveien vil du bo i helt nyetablerte omgivelser midt i Halmstad.Nabolaget preget av pene og barnevennlige fellesarealer.
0
32
Se store bilder
Prisantydning: 3 900 000,-
Totalpris: 3 900 000,-
Primær rom: 104m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"HALMSTAD: Moderne, kjedet enebolig over 2 plan fra 2016. Stor platting i hagen og terrasse over carport. Barnevennlige omgivelser, sentralt og nærhet til tog."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.4 Bnr.264 Snr.2 Orgnr.918938303 i Rygge kommuneKort oppsummertGatuveien 45 B er en moderne, kjedet enebolig som ble oppført så nylig som i 2016 og inneholder en smart, familievennlig romløsning over to plan. Det nye byggeåret er ensbetydende med gjennomgående moderne standard og et interiør som oppleves nærmest som nytt. Varmepumpe som gjenvinner energi gir huset varme, varmtvann og balansert ventilasjon med forvarmet tilluft.

To store uterom i form av en vestvendt, påkostet platting i hagen og en gjennomgående takterrasse med pergola over carporten gir deg muligheten til å følge solens gang i friluft dagen gjennom sommerstid.

I Gatuveien vil du bo i helt nyetablerte omgivelser midt i Halmstad og et område i stor utvikling. Både barneskole, idrettsanlegg, nærbutikker og togstasjon er innenfor få hundre meters gange og dermed lett tilgjengelig i hverdagen. Med toget er reisetiden videre til Oslo i dag cirka 50 minutter, men vil i fremtiden forkortes betydelig.
 • Moderne, kjedet enebolig fra 2016
 • Smart og familievennlig romløsning over to plan
 • Gjennomgående moderne standard og interiør
 • Tre soverom, bad og stue i begge etasjer
 • Vestvendt platting og takterrasse over carport
 • Parkeringsplass i carport
 • Pene og barnevennlige fellesarealer
 • Sentral plassering i Halmstad
 • Vakre turområder rett i nærheten
 • Umiddelbar nærhet til barnehage, skole og aktivitetsområde
 • Et godt utvalg forretninger i nærområdet
 • Få hundre meter til togstasjon, ca. 50min. til Oslo
 • Enkel vei ut på E6 - 45min. til hovedstaden
Ditt nye hjemHuset er oppført i moderne arkitektur og inneholder en vel så tidsaktuell romløsning over to plan som gir hver etasje sitt eget bruksområde.

Første etasje er nærmest i sin helhet viet til en sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet som er enkel å møblere med to sittegrupper. Kjøkkeninnredningen er en svært stilsikker løsning som henvender seg åpent ut i rommet og har alle hvitevarer helintegrert. Innredningens mange skap og skuffer har gode oppbevaringsmuligheter for utstyret du trenger i hverdagen.

På godværsdager i sommermånedene kan du enkelt ta med deg måltidene rett ut til plattingen i hagen som er betydelig utvidet fra standard leveranse, blant annet med en plassbygget sittegruppe. Her kan du både grille og få med deg solens gang på ettermiddag og kveld sommerstid, mens den lille plenen gir deg mulighet til å kjenne gresset mellom tærne. Skjermvegger mot begge sidenaboer ivaretar privatlivet.

Første etasje inkluderer også ett av husets to bad, tilbaketrukket ved entréen og samtidig lett tilgjengelig fra den sosiale sonen. Dette badet fyller også rollen som et vaskerom og har dermed avsatt plass til en vaskesøyle. Her er det enkelt å ta skitne klær rett inn til vask fra den romslige entréen som i seg selv oppleves praktisk for en barnefamilie og er utstyrt med moderne garderobeskap.

Soverommene er samlet på én flate i andre etasje og av ulike størrelser, hvorav to er velfungerende til barneromsformål. Ett av disse benyttes av dagens eiere som garderobe og kan gjerne innredes med en skreddersydd garderobeløsning om du ikke har behov for alle tre soverom. Hovedsoverommet er allerede utstyrt med en integrert skyvedørsgarderobe.

Romløsningen med bad også i andre etasje, på samme plan som soverommene, oppleves praktisk og komfortabelt i hverdagen. Grå fliser på både gulv og vegger gir dette badet et interiørmessig røffere og SPA-spreget uttrykk enn badet under. Innredningen for øvrig er lik og inkluderer baderomsmøbler med oppbevaringsplass i speilskap og hendige servantskuffer.

Stuen i andre etasje er med god distanse til den sosiale sonen under velfungerende som TV-stue og barnas egen avdeling. Her er det plass til både en mange-seters sofa og mediamøbler. Fra denne stuen får du tilgang til husets skjulte perle; terrassen over carporten som kan gjøres helt privat med tanke på innsyn og er utstyrt med en intim pergola som skjermer godt mot vær og vind. Dette er et herlig uterom med potensial for langbord, hengekøye, solbading og lek for de yngste.EierbrøkSeksjonsbrøk: 107/1819Innhold1. etasje: Entré, bad, teknisk rom, stue med kjøkken og utgang til terrasseplatting. Sportsbod med utvendig adkomst.
2. etasje: Gang, bad, 3 soverom og stue med utgang til terrasse på ca. 27 kvm. med pergola.Beliggenhet og nærområdetI Gatutunet vil du bo i nye omgivelser midt i landlige Halmstad og i et spesielt familievennlig nabolag. Spesielt attraktivt er nærheten til både barnehager, barneskole, idrettshall og kunstgressbane som alle er en del av det utvidede nabolaget. Veien er heller ikke lang bort til den nye Tufteparken, en moderne aktivitetspark som har masse boltreplass og er et naturlig møtested for barna.

Et knippe dagligvareforretninger i nærområdet gjør handlerunden enkel i hverdagen; både KIWI og REMA1000 er lett tilgjengelig langs Ryggeveien. Den lokale handelsstanden inkluderer i tillegg blant annet blomsterbutikk, sykkelsport, apotek og frisør. Om lysten på noe søtt melder seg, kan du legge turen innom Halmstad Konditori og kjøpe med deg ferske bakervarer.

Tar du bilen fatt i retning Moss venter større shoppingmuligheter ved City Syd på kommunegrensen. Her finner du en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid, samt Rygge Storsenter med et bredt utvalg forretninger - Vinmonopolet inkludert.

Skal du med toget, rusler du på knappe fem minutter bort til stasjonen der toget i dag tar deg videre inn til Oslo S på like over 50 minutter. Langs Ryggeveien er det for øvrig holdeplasser for TIMEkspressen mellom Oslo og Sarpsborg, og ved E6 stopper Flybussen til Gardermoen.

Fra leiligheten får du også et godt utgangspunkt for utflukter i Ryggelandet, som er kjent for sin kulturelle tyngde og et stort antall turmuligheter. En av landets mest anerkjente golfbaner Evje Golfpark er en kort biltur unna og har vakkert banelandskap helt ned til vannkanten. Besøk også sommerperler som Larkollen og Fuglevik ytterst langs kysten.TomtAreal: 5 390 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringCarport med plass til én bil.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Bygget har støpt plate på mark med antatt isolering og fuktsperre som er vanlig for byggeåret. Bygget har yttervegger i trekonstruksjon som er isolert etter byggetidspunktets standard. Det er antatt benyttet forenklet undertak som videre er tekket med takpapp/folie.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, teknisk rom og begge bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på begge bad, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og kompakte grå benkeplater. Sjalusiskap. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål. Glassplate på vegg over kokesone.

Bad: Servantskap med glatte grå fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Speilskap. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingLeiligheten varmes opp av varmepumpen som gjenvinner energi via avtrekksluften og gir boligen varme, varmtvann, balansert ventilasjon og forvarmet tilluft.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 54 kvm.
1. etasje: 54 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Trapperom/stue, 3 soverom og bad.
1. etasje: Stue/kjøkken, entre og bad.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Rygge Kommune datert 08.06.18 omfattes eiendommen av reguleringsplan M238 med formål bolig vedtatt 03.04.14.Kommunale avgifterKr. 10.636,- pr. 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 1 190 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, utvendig vedlikehold, renovasjon og tilgang til tv/internett.

Felleskostnadene øker i takt med renovasjon, forsikringspolise med mer.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 913 400 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 922 880 per 31.12.16ForsikringForsikret i Eika, med polisenummer: 5723787/17. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/ordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter CTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 26.10.17. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

Sameiet har fått nabovarsel ang. byggearbeider ved blokkene.

Eiendomsmegler har tilbudt tilstandsrapport, men selger har valgt verdi- og lånetakst. Dette innebærer at det er mindre dokumentasjon på den tekniske tilstanden på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 01.07.16 dagboknr. 600613 vedr. seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 20.06.18 og takst datert 18.07.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Nei. Huset er bare 2 år gammelt.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Svar: Nei. Huset er bare 2 år gammelt.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Svar: Nei. Huset er bare 2 år gammelt, alt av barnesykdommer blei tatt på etårs befaringen.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Svar: Ja. 2018, Hagslund. Standard kontroll. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
Svar: Boligen er bare 2 år gammel. Sameiet har en bra økonomi. Alt kunne ikke fungert bedre.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
3.900.000,-
Lånetakst: Kr.
3.315.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-))
--------------------------------------------------------
105 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 005 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Egil André Horgmo.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 18.07.18
- Egenerklæring, datert: 20.06.18
- Grunnboksutskrift, datert: 07.06.18
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 07.08.18
- Vedtekter og ordensregler
- Årsmøte for år
- Reguleringsbestemmelser, datert: 08.06.18
- Arealbekreftelse, datert: 08.06.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 13.06.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 08.06.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 08.06.18
- Ferdigattest, datert: 26.10.17
- Ligningsverdi, datert: 31.07.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1580 Gatuveien 45 B
1580, Gatuveien 45 B
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Gatuveien 45 B
1/32
Lukk
0