Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SENTRUM/KLOMMESTEN: Nylig oppusset, innholdsrik del av tomannsbolig over 3 plan. Vestvendt terrasse med flott utsikt. Tilbaketrukket i høyden over byen.
Last ned budskjema
Dokumenter
Ulriksborgveien 7 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Veiledende planskisse - andre etasje / midtre plan.Leilighetens terrasse er vestvendt og ligger på en del av taket til etasjen under.Terrassen byr på vidstrakt utsikt over sentrum i retning Jeløy.
Sommerstid har terrassen sol fra utpå ettermiddagen frem til sen kveld.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Andre etasje er langt på vei leilighetens hovedplan og domineres av en gjennomgående stue.Stuens overflater er nylig malt helhvite.Stuens åpne gulvflate gjør det enkelt å møblere etter eget ønske.Stuen oppleves lys av vinduer på tre sider.Her finner du god plass til to store sittegrupper som sofa og spisebord.Trappen i stuen leder videre opp til rommene i tredje etasje.Kjøkkenet er nylig påkostet med nytt laminatgulv og malt i en mørk gråtone.Kjøkkenets mange skap har til sammen god plass til utstyret du trenger i hverdagen.Kjøkkeninnredningen er todelt med separate koke- og vaskesoner.Andre etasje inneholder også ett av husets soverom.Soverommets areal gjør det til et naturlig barne- eller gjesterom.Veiledende planskisse - tredje etasje / øvre plan.Rommene i tredje etasje har et fremtredende loftspreg av skrånende himlinger.Veggene i tredje etasje er nylig pusset opp med nye kledninger og malt hvite.Oppmålt bruksareal i andre etasje er 15 kvm., gulvflaten er 29 kvm.Veiledende planskisse - første etasje / nedre plan.Badet er pusset opp tidligere og har god, moderne standard.Her trenger du ikke tenke på plass til vaskemaskin siden det er felles vaskekjeller.Leiligheten har en egen entré i første etasje der du også finner en romslig bod.Parkeringsmulighet på felles gårdsplass.Leiligheten disponerer felles hage.Huset ble oppført på 1930-tallet og er senere ombygget til dagens inndeling.
1
44
Se store bilder
Prisantydning: 2 800 000,-
Totalpris: 2 800 000,-
Primær rom: 105m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SENTRUM/KLOMMESTEN: Nylig oppusset, innholdsrik del av tomannsbolig over 3 plan. Vestvendt terrasse med flott utsikt. Tilbaketrukket i høyden over byen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.2 Bnr.2130 Snr.2 i Moss kommuneKort oppsummertDette er en innholdsrik leilighet over totalt tre plan som utgjør en del av den horisontaldelte tomannsboligen i Ulriksborgveien
7. Leiligheten er helt nylig pusset opp med blant annet nymalte overflater samt nye gulv og vegger i enkelte rom. Kjøkken og bad er pusset opp tidligere og har god standard.

Husets plassering i høyden over byen innebærer flott utsikt i vestlig retning fra terrassen som også har meget gode solforhold fra ettermiddag frem til sen kveld sommerstid.

Hele sentrumskjernen er innenfor fem til ti minutters gange, deriblant togstasjonen. En rekke busslinjer stopper i Klostergata like nedenfor, deriblant ekspressbuss til Oslo.

Her er det lite som minner om de sentrale omgivelsene; gågaten og bykjernen er ikke mer enn et fåtall minutters gange unna. Plasseringen gir deg kort og enkel vei til alle fasiliteter sentrum kan by på, deriblant gågaten med forretninger og kjøpesenter, samt togstasjonen som står ovenfor en betydelig modernisering. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarka med turløyper og skianlegg.
 • Nyoppusset leilighet over tre plan
 • Del av horisontaldelt tomannsbolig
 • Vestvendt terrasse med flott utsikt over byen
 • Romslig kjøkken, flislagt og moderne bad
 • Parkeringsmulighet på felles gårdsplass
 • Tilbaketrukkede, sentrumsnære omgivelser
 • Kort vei til Bytårnet barne- og ungdomsskole
 • Få minutters gange til gågaten med forretninger og kjøpesenter
 • Alle byens øvrige fasiliteter innenfor gangavstand
 • Nærhet til Nesparken og idylliske Vansjø
 • Kort vei til marka med lysløype og kunstsnøanlegg
Ditt nye hjemLeiligheten har en egen romslig entré i første etasje der du også finner badet og en bod med gode lagringsmuligheter. Badet er pusset opp i nyere tid og har fliser på gulv og vegger samt tidsaktuelle baderomsmøbler, klosett og dusjkabinett. Her trenger du ikke tenke på plass til vaskemaskin siden det er felles vaskekjeller.

Andre etasje er langt på vei leilighetens hovedplan og domineres av en gjennomgående stue som alene opptar over halve etasjens areal. Stuen oppleves lys av vinduer på tre sider og overflater som nylig er malt helhvite. Stuens åpne gulvflate gjør det enkelt å møblere etter eget ønske, her finner du god plass til to store sittegrupper som sofa og spisebord.

Via stuen får du tilgang på leilighetens terrasse som ligger på en del av taket til etasjen under og byr på vidstrakt utsikt over sentrum i retning Jeløy. Her får du med deg solens gang fra ettermiddag frem til solnedgang sommerstid.

Kjøkkenet er påkostet med nytt laminatgulv og malt i en mørk gråtone som speiler de aktuelle interiørtrendene. Dette rommet er i stor grad forbeholdt kjøkkeninnredningen som er todelt med separate koke- og vaskesoner. Kjøkkenets mange skap har til sammen god plass til utstyret du trenger i hverdagen, samt langstrakte benker med mye arbeidsplass. Benken er forlenget i en smart barløsning foran vinduet som er ypperlig for mindre måltider eller en arbeidsøkt hjemmefra.

Andre etasje inneholder for øvrig også ett av husets soverom som i likhet med stuen nylig er malt helhvitt. Rommets areal gjør det til et naturlig barne- eller gjesterom.

Ytterligere to soverom finner du i øverste etasje som har et fremtredende loftspreg av skrånende himlinger. Grunnet takhøyden er bruksarealet oppmålt til 15 kvadratmeter, men gulvflaten er totalt 29 kvadratmeter. Ett av rommene benyttes i dag til hovedsoverom, det andre som gjesterom. Førstnevnte har innbyggede garderobeskap som utnytter arealet under de skrånende himlingene. Veggene i disse rommene er nylig pusset opp med nye kledninger og malt hvite, mens trebordene på gulvene tidligere er slipt og lakkert.EierbrøkSeksjonsbrøk: 118/240Innhold1. etasje: Entré, bod og bad.
2. etasje: Gang, soverom, kjøkken med kott og stue med utgang til terrasse.
3. etasje: Gang og 2 soverom.

Leiligheten disponerer felles hage, vaskekjeller og boder i kjeller.Beliggenhet og nærområdetUlriksborgveien 7 ligger i tilbaketrukkede omgivelser ved Klommesten og er en del av et veletablert nabolag der lite minner om nærheten til sentrumsgatene og alle byens fasiliteter.

Den sentrale beliggenheten gjør sentrumskjernen av byen lett tilgjengelig. Langs gågaten finner du et utvalg forretninger og spisesteder, samt byens kjøpesenter Amfi Moss med over 70 butikker. Bussterminalen er i tillegg tilknyttet senteret og har forbindelser videre ut i de fleste himmelretninger.

Skal du møte venner eller spise ute, er spisesteder som nye Skarre Øl & Mat, Moments Spiseri og Onkel Blå alle gode alternativer. Sjarmerende Møllebyen på nordsiden av byen er kjent for sin intime atmosfære, her finner du blant annet byens kino og bibliotek. På motsatt kant av sentrum ligger byens sommerperle Kanalen med spisesteder og store sosiale uteområder langs kaikanten i sesong. Dette er stedet for å oppleve by-sommeren i Moss på sitt beste, og på Jeløysiden rett over broen ligger i tillegg Sjøbadet byens flotte badestrand med yrende liv på gode sommerdager.

Legg gjerne hverdagslige gå- og treningsturer til idylliske Nesparken som er en del av nabolaget og byr på gode turstier, flere strender, plenarealer med utegrill, akebakker, skatepark, aktivitetshus og kanoutleie for padletur i Vansjø. 

Beliggenheten tett på sentrum er også et gunstig utgangspunkt for å benytte kollektivtilbudet i byen, da først og fremst buss gjennom de lokale Metro-linjene og regionale forbindelser. Fra oppkjørselen er det ikke mer enn gode 300 meter til de nærmeste bussholdeplassene for lokalbusser og TIMEkspressen, mens Flybussen stopper ved Nesparken like nedenfor. Togstasjonen er også innenfor gangavstand og har i dag en reisetid til Oslo S fra 40 minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes til kun 30 minutter.

Det er kort kjørevei opp til handelsområdet City Syd med en rekke større kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hjem, sport og fritid. Du tar deg også enkelt fra Skarmyra ut til av- og påkjøring til E6 ved Mosseporten. Kjøretiden til Oslo sentrum er cirka 40 minutter utenom rushtid, sydover er riksgrensen godt under timen.

I Mossemarka venter vakre turområder samt lysløype, preparerte skispor og kunstnøanlegg så snart forholdene tillater vinterstid. Turstiene er utmerkede også for løpeturer i hverdagen ellers i året og er tilknyttet sentrum via gangveier gjennom Nesparken.TomtAreal: 664 kvm, Eierform: Festet fellestomt Bortfester er Torbjørn Stølan m.fl. Tinglyst festekontrakt 17.04.34 med dagboknr. 900021. Dagens festeavgift er kr. 793,- pr. år. Festeavgiften ble sist regulert 01.01.18. Neste regulering vil bli foretatt 01.01.28. Festeavgiften forventes å utgjøre kr. 900-1.000,-, men ved festetidens utløp i 2033 vil festeavgiften øke betydelig. Det er muligheter til å innløse tomten. Fester har rett til forlengelse ved utløpt festekontrakt i år 2033, festeavgiften vil da bli oppregulert til 2% av råtomteverdien.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringOppstillingsplass på felles tomt.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Horisontaldelt tomannsbolig oppført i trekonstruksjoner over kjeller. Valmet takkonstruksjon tekket med takstein. Fasader med overflatebehandlet trekledning.Overflater og innredningGulv: Generelt heltre gulvbord og laminat, entré og bad med fliser. Innervegger: Generelt panelplater, malt trepanel og tapeter. Himlinger: Generelt plater, bad med panelplater og innfelt halogen-belysning.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte fronter i heltre, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Flere overskap med glass i fronter og hyller. Grå fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp og stekeovn. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk og vedfyring.Vei, vann og avløpOffentlig.

Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 20 kvm.
2. etasje: 75 kvm.
3. etasje: 15 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Bad, hall m/trapp.
2. etasje: Trapperom, kjøkken, stue, soverom.
3. etasje: Trapperom, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss Kommune datert 07.06.18 omfattes eiendommen av kommuneplanens arealdel  KP_0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende, vedtatt 20.06.11.Kommunale avgifterKr. 14.892,- pr. 2018. Eiendomsskatt er inkludert i det ovennevnte beløp. Vann og avløp etter forbruk. Det er 6 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 623 625 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 995 601 per 31.12.16ForsikringForsikret i KLP, med polisenummer: 14752765.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Eiendomsmegler har tilbudt tilstandsrapport, men selger har valgt verdi- og lånetakst. Dette innebærer at det er mindre dokumentasjon på den tekniske tilstanden på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokTinglyst erklæring 17.04.1934 dagboknr. 900021 vedr. festekontrakt. Tinglyst erklæring 29.08.2000 dagboknr. 7855 vedr.  best. om vann/kloakkledn. Tinglyst erklæring 10.04.1992 dagboknr. 2896 vedr.  seksjonering.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.06.18 og takst datert 18.06.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Svar: Ja. Lekkasje fra gamle rør i kjeller. Disse er byttet til nye. Ok nå.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Nei. Info fra forrige eier: Ny utvendig kledning for ca.4 år siden. Issolering i 3 vegger.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Svar: Deler. Deler av 3 etg. Utført av Lyn elektro 2018.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Svar: Ja. Kun liten lekkasje fra rør i kjeller. Disse er byttet 2018. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar: Ja. Boligsalgsrapport fra takstmann Sigurd Grydeland, rapport fra 1/122016 vedr. mitt kjøp av boligen.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.800.000,-
Lånetakst: Kr.
2.350.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,-))
1 373,- (Eierskiftegebyr til bortfester)
--------------------------------------------------------
83 695,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 883 695,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerKrogsveen Moss AS, Ansvarlig megler: Knut Dahl.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringKrogsveen Moss AS har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Krogsveen Moss AS lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Krogsveen Moss AS kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © Krogsveen Moss AS og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 18.06.18
- Egenerklæring, datert: 08.06.18
- Grunnboksutskrift, datert: 07.06.18
- Reguleringsbestemmelser, datert: 07.06.18
- Arealbekreftelse, datert: 07.06.18
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 28.12.06
- Eiendomsopplysninger, datert: 07.06.18
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert: 11.06.18
- Ligningsverdi, datert: 22.06.18
- Energiattest
Se prospekt
Moss, 1533 Ulriksborgveien 7
1533, Ulriksborgveien 7
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ulriksborgveien 7
1/27
Lukk
1