Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SJØHAGEN: 3-roms øverst i Kulpeåsen med sjøutsikt. Gode lys- og solforhold. Parkering. Fredelig og familievennlig nær sjøen.
Last ned budskjema
Dokumenter
Kulpeåsen 1 B formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Kulpeåsen 1 B har en tilbaketrukket plassering i borettslagets øverste husrekkeLeiligheten ligger i andre etasje og har balkong med sol på ettermiddagen- og kvelden.Fra balkongen har du fin utsikt utover fjorden.Veiledende planskisse.Romløsningen er moderne og praktisk utformet, og inkluderer blant annet en åpen sosial sone med lys atmosfære.Stuen rommer uten trengsel både en mange-seters sofagruppe, et spisebord og ulike medie- eller oppbevaringsmøbler.Stue og kjøkken har en åpen løsning.Kjøkkenet er fra Sigdal i hvitt med glatte fronter.01.FasadeSpisekroken foran kjøkkenet har en spesielt luftig atmosfære og byr på fint utsyn over omgivelsene.Hovedsoverommet er plassert nærmest entréen og dermed distansert fra den sosiale sonen.Garderobeskap som gir godt med oppbevaringsmuligheter.01.Fasade01.FasadeDet noe mindre soverommet finner du mellom den sosiale sonen og hovedsoverommet, dette fungerer like godt som et barnerom som et gjesterom.Badet fyller også rollen som et vaskerom og har avsatt plass til en vaskesøyle.Rommet er av god størrelse til det kombinerte formålet.01.FasadePå Sjøhagen vil du bo rett ved vannet i fredelige, landlige og barnevennlige omgivelser mellom Moss og Son, kun gode 40 minutter unna Oslo S.01.FasadeParkeringsplass få meter unna inngangsdøren.Uteområdene er godt opparbeidet.01.FasadeDagligvarene kan du gjerne handle på REMA1000 eller KIWI Kambo som begge er områdets nærbutikker.Verdt å fremheve er i tillegg nærheten til Kambo stasjon som er omlag ett kvarters gange unna og populær blant pendlere. Herfra tar lokaltoget deg videre inn til Oslo S på 43 minutter.01.FasadeFra Brevikveien kan du også ta buss 540 som har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen.Badeplassen Kulpestranda som også har fiskemuligheter.
0
45
Se store bilder
Prisantydning: 2 300 000,-
Totalpris: 2 300 000,-
Primær rom: 63m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"SJØHAGEN: 3-roms øverst i Kulpeåsen med sjøutsikt. Gode lys- og solforhold. Parkering. Fredelig og familievennlig nær sjøen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.2751 Andelsnr.6 Orgnr.988621897 i Moss kommuneKort oppsummertKulpeåsen 1 B har en tilbaketrukket plassering i borettslagets øverste husrekke og fordelen av parkeringsplass få meter unna inngangsdøren.

En innbydende og lettstelt leilighet i et barnevennlig område. Romslig balkong og fin utsikt utover fjorden                                                   

Romløsningen er moderne og praktisk utformet, og inkluderer blant annet en åpen sosial sone med lys atmosfære. Standarden er gjennomgående god og interiøret samt overflatene i stor grad som fra byggeåret.

På Sjøhagen vil du bo rett ved vannet i fredelige, landlige og barnevennlige omgivelser mellom Moss og Son, kun gode 40 minutter unna Oslo S.

 • 3-roms øverst i Kulpeåsen på Sjøhagen
 • Moderne og praktisk romløsning med to soverom
 • Balkong med sjøutsikt
 • Hvitevarer medfølger
 • Veldrevet borettslag
 • Egen parkeringsplass på fellesområde
 • Rolige, landlige omgivelser ved sjøen
 • Flere fine badesteder i nærområdet
 • Gangavstand til barnehage og to nærbutikker
 • Sykkelavstand til sjarmerende Son sentrum
 • I dag 43 min. med tog til Oslo fra Kambo stasjon
Ditt nye hjemGjennom stuens og kjøkkenets vinduer er det vidt utsyn mot fjorden, og direkte innsyn er det lite av. Utendørs på balkongen kan du sommerstid få med deg solen allerede fra omkring klokken 12 og helt frem til solnedgang i nordvest.

En sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en stor del av leilighetens areal og rommer uten trengsel både en mange-seters sofagruppe, et spisebord og ulike medie- eller oppbevaringsmøbler. Spisekroken foran kjøkkenet har en spesielt luftig atmosfære og byr på fint utsyn over omgivelsene.

Kjøkkenet er fra Sigdal i hvitt med glatte fronter, her er det godt med plass til oppbevaring, og laminat benkeplater som gir godt med arbeidsplass. Alt av hvitevarer medfølger. Det er plass til spisebord og de store vindusflatene på kjøkkenet har en fin utsikt til fjorden og bidrar til en lys atmosfære i leiligeheten. 

Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet omkring gangen, hvorav hovedsoverommet er plassert nærmest entréen og dermed distansert fra den sosiale sonen. Det noe mindre soverommet finner du mellom den sosiale sonen og hovedsoverommet, dette fungerer like godt som et barnerom som et gjesterom. For øvrig er begge rom utstyrt med tradisjonelle, doble garderobeskap som medfølger.

Badet finner du rett over gangen for soverommene, dette har moderne standard med fliser på gulv og vegger samt tidsaktuelle baderomsmøbler. Badet fyller også rollen som et vaskerom og har avsatt plass til en vaskesøyle. Rommet er av god størrelse til det kombinerte formålet.InnholdEntré/gang, bod/teknisk rom, bad, to soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også ekstern sportsbod i felles rekke.Beliggenhet og nærområdetPå Sjøhagen vil du bo i landlige og rolige omgivelser med nærhet til vannkanten, fine badesteder og turområder. I nærområdet finner du både småbåthavner og den koselige sandstranden Kulpestranda som begge er innenfor en liten rusletur. Dagligvarene kan du gjerne handle på REMA1000 eller KIWI Kambo som begge er områdets nærbutikker og innenfor gangavstand eller få tråkk med sykkelen.

Verdt å fremheve er i tillegg nærheten til Kambo stasjon som er omlag ett kvarters gange unna og populær blant pendlere. Herfra tar lokaltoget deg videre inn til Oslo S på 43 minutter eller videre sydover til Moss sentrum på seks minutter. Etter den pågående utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes betydelig. Fra Brevikveien kan du også ta buss 540 som har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen. Begge stasjoner har gratis parkering.

For familiens yngste er skoleveien relativt kort og enkel på gang- og sykkelvei helt frem til Nøkkeland skole som har alle trinn på grunnskolenivå samt SFO. På skolens uteområde finnes fasiliteter som kunstgressbane, ballbinge og sandvolleybane som gir et fint aktivitetstilbud også utenom skoletid. Slalombakke finner du på Store Brevik, en kort kjøretur unna. Borettslaget har også nylig oppgradert lekeplassen internt i nabolaget.

Gode shoppingmuligheter finner du på Mosseporten Senter ved den sydlige avkjøringen fra E6 til Sjøhagen, samt i sentrum av Moss knappe 10 minutters kjøring unna. Tar du sykkelen fatt, er du i løpet av få minutter midt i sjarmerende Son sentrum som er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg. Her eksisterer et godt utvalg restauranter og butikker, og ikke minst et rikt maritimt miljø og flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Du finner også et tilbud innenfor helse som lege, tannlege og apotek i sentrumskjernen.

Fra Sjøhagen er det kort vei ut til Mossemarkas nettverk av turløyper og stier som egner seg ypperlig for hverdagslige treningsturer og lengre utfluktene med familien i helgene. Legg gjerne også ut på tur til Mosseskogens vakre perle Molbekktjern og videre ned til den tidligere jernbanetraséen som i dag en fin turvei langs vannet. Vesentlig nærmere er badeplassen Kulpestranda som også har fiskemuligheter.TomtAreal: 18 763 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering på biloppstillingsplass på borettslagets eiendom.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst. Bygning antatt oppført med sålefundamentering på stabil grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert trekonstruksjon, med utvendig kledning av malt trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer og terrassedør med ramme og karm i tre med 2-lags isolerglass.Overflater og innredningGulv: 3-stavs eikeparkett, bad med flislagt gulv med gulvvarme. Innervegger: Malt strie, bad med flislagte vegger. Himlinger: Slettmalt overflate med innfelt halogen-belysning i alle oppholdsrom.

Kjøkken: Skapinnredning med slette hvite fronter, laminat benkeplate, benkebeslag med 2 kummer, mosaikkfliser på vegg over benk. Ventilator over kokesone.  Etablert røropplegg for oppvaskmaskin.

Bad: Bad med flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Avtrekk tilknyttet balansert ventilasjon, etablert tilluft ved spalte under dørblad. Montert gulvklosett, dusjkabinett, servantskap og røropplegg for vaskemaskin.OppvarmingBoligen er elektrisk oppvarmet. Montert panelovner, gulvvarme på bad. Leiligheten har etablert balansert ventilasjon.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private veier inne på borettslagets tomt. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Moss kommune datert 16.11.2017 omfattes eiendommen av reguleringsplan Kambo, Kulpe, Kulpeåsen, Dragkisteåsen med formål boliger, anlegg for lek, friluftsområde (på land), felles avkjørsel, gate med fortau og annen veigrunn vedtatt 27.03.2000 med plan nr.272. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende og friområde, nåværende vedtatt 20.06.2011.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer2 431 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører datert 21.06.2018.

Felleskostnader dekker blant annet: felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv/bredbånd, reparasjon og vedlikehold, forretningsførsel, revisjon mm. Regnskap for 2017 følger vedlagt salgsoppgaven.

Felleskostnadene endres i takt med bygningsforsikring, kommunale avgifter mm.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,-  for denne andelen i følge brev fra forretningsfører datert 21.06.2018.

Borettslaget er sikret i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.FellesformueKr. 20 332,- i følge brev fra forretningsfører datert 21.06.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 554 886 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 775 636 per 31.12.16ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP587499. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 15.05.2006. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Usbl eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers intern forkjøpsrett.

Beboer kan holde husdyr under forutsetning av at dyret registreres hos borettslaget ved styret, og at beboer inngår en avtale om ansvarlig dyrehold med borettslaget. Se for øvrig borettslagets husordensregler som er vedlagt salgsoppgaven.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.06.2018 og takst datert 19.06.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Dersom egenerklæringen fylles ut av andre enn eier (hjemmelshaver), bes grunnen oppgitt: Svar: Fullmakt fra hjemmelshaver.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.300.000,-. Lånetakst: Kr.
1.950.000,-.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 305 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Ved benyttelse av forkjøpsrett tilkommer gebyr kr.
7.062,-.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Joachim Kolderup og Eiendomsmeglerfullmektig: Stine Roaldsøy.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 19.06.2018
- Egenerklæring, datert: 26.06.2018
- Opplysninger fra forretningsfører, datert: 21.06.2018
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2018
- Reguleringsbestemmelser, datert: 16.11.2017
- Arealbekreftelse/matrikkelrapport, datert: 19.06.2018
- Kommunal tilknytning (vann og avløp), datert: 16.10.2009
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 15.05.2006
- Ligningsverdi, datert: 28.06.2018
Se prospekt
Moss, 1539 Kulpeåsen 1B
1539, Kulpeåsen 1B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kulpeåsen 1B
1/29
Lukk
0