Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KARLSHUS: Velholdt rekkehus. 2 soverom (mulighet for 3). Garasje. Terrasse med gode solforhold. Fredelige og barnevennlige omgivelser. Sentralt i Karlshus.
Last ned budskjema
Dokumenter
Fasanveien 27 formidles av Boa Eiendomsmegling Moss.Fasanveien 27 er tilbaketrukket i veletablerte omgivelser sentralt i Karlshus.Terrassen ble oppført så nylig som i 2017.Her får du med deg ettermiddags-/kveldssolen sommerstid.
Huset disponerer en parsell av borettslagets tomt.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veiledende planskisse - første etasje.Stuen utgjør alene nær halve arealet av nedre plan.Vinduene i vestveggen gjør stuen lys på dagtid.Stuens vedovn bidrar med god varme vinterstid.Stuen er i praksis uten direkte innsyn fra gjenboere.Stuen rommer uten trengsel en salong og et spisebord.Måltidene kan du sende rett til spisebordet gjennom åpningen i kjøkkenveggen.Kjøkkenet er stort nok til å romme et frokostbord for tre.Kjøkkenet ble oppgradert med ny skapinnredning i 2012.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innbygget.Et separat toalettrom er tilbaketrukket ytterst ved vindfanget.Vaskerommet er vel så tilbaketrukket, innerst i gangen i første etasje.Vaskerommet er praktisk innredet til sitt formål.Veiledende planskisse - andre etasje.Badet har eldre standard og er naturlig gjenstand for modernisering.Husets to soverom er samlet i andre etasje.Ett av soverommene benyttes i dag som loftsstue.Dette soverommet er ypperlig som et barnerom av grandios størrelse.Badet er lett tilgjengelig fra gangen mellom soverommene.Utearealene er pent opparbeidet og har et velstelt preg.Sykkelparkering til høyre for inngangsdøren.Gårdsplassen er tidligere påkostet med brostein og dekorativ beplantning.Fasanveien 27 er en del av Skråtorp Borettslag og ble oppført i 1983.Rekkegarasje medfølger og ble oppført i 2017.Nabolaget er veletablert og utpreget familievennlig.
0
20
Se store bilder
Prisantydning: 2 450 000,-
Totalpris: 2 617 891,-
Primær rom: 104m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"KARLSHUS: Velholdt rekkehus. 2 soverom (mulighet for 3). Garasje. Terrasse med gode solforhold. Fredelige og barnevennlige omgivelser. Sentralt i Karlshus."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.53 Bnr.351 Andelsnr.27 Orgnr.963460082 i Råde kommuneKort oppsummertFasanveien 27 er tilbaketrukket i veletablerte omgivelser sentralt i Karlshus der både lekeplasser, barnehage og skoler med alle 10 trinn er lett tiljengelig i nærområdet. Vel så kort vei er det til forretninger, bussforbindelser og togstasjon. Området er å anse som et rolig og meget barnevennlig boområde.

Huset ble oppført i 1983, er kjedet og inneholder en oversiktlig romløsning over to plan. Flere rom er pusset opp gjennom de seneste årene, deriblant annet kjøkkenet. En ny, vestvendt terrasse med gode solforhold og minimalt med innsyn ble oppført i hagen så sent som i 2017 og gir deg tilgang på kveldssolen sommerstid.
 • Kjedet ene-/andelsbolig sentralt i Karlshus
 • Flere rom oppgradert i nyere tid
 • Terrasse fra 2017 med ettermiddags-/kveldssol
 • Moderne kjøkkeninnredning fra 2012 med hvitevarer
 • Mulighet for 3 soverom
 • Pent opparbeidet hage og inngangsparti
 • Biloppstillingsplass i felles garasjerekke fra 2017
 • Tilbaketrukket i rolig nabolag i et godt og veldrevet borettslag
 • Få hundre meter til sentrum med forretninger
 • Gang-/sykkelavstand til skoler og idrettsanlegg
 • Enkel tilgang til togstasjon, busser og E6
Ditt nye hjemHusets plan- og romløsning omfatter halvannen etasje, hvorav hovedetasjen langt på vei er dedikert til stuen og kjøkkenet. Stuen opptar alene nær halve arealet og er enkel å møblere etter eget ønske, eksempelvis med en salong og et spisebord med sitteplass til mange.

Kjøkkenet ble i 2012 oppgradert med ny skapinnredning som er stilrent utført i et klassisk moderne uttrykk og har samtlige hvitevarer innbygget. Innredningens mange skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheteter, mens benkene byr på brede flater for tilberedning. Åpningen mot stuen gjør det mulig å sende måltidene rett gjennom veggen og bidrar samtidig til gjennomstrømning av lys på dagtid. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til å romme et spisebord for tre

Et separat toalettrom er tilbaketrukket ytterst ved vindfanget og lett tilgjengelig fra både kjøkkenet og stuen. Vel så tilbaketrukket er vaskerommet som også inngår i første etasje og er smart innredet til sitt formål.

Husets to soverom ligger i andre etasje og er av tilnærmet identiske størrelser. Soverommene oppleves som romslige. Hovedsoverommet er lett å møblere med en dobbeltseng og har potensial for en bred garderobe der kneveggen er høyest. Det er mulighet for et tredje soverom ved å dele hovedsoverommet i to.

Badet er lett tilgjengelig via gangen mellom soverommene og representerer et spennende potensial ved modernisering. Overflatene og innredningene er i dette rommet av eldre årgang og naturlig gjenstand for oppgradering. Dagens innredning inkluderer tradisjonelle baderomsmøbler, klosett og dusjkabinett.Innhold1. etasje: Vindfang, toalettrom, gang, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2. etasje: Gang, bad og 2 soverom.Beliggenhet og nærområdetFasanveien 27 har en sentral plassering midt i Karlshus og enkel tilgang til alle bygdas forretninger og tilbud.

I og omkring sentrumskjernen finnes tilbud som frisør, apotek, legesenter, tannlege og fysioterapeut. Flere spisesteder og forretninger inkludert dagligvare er lett tilgjengelig innenfor gangavstand. Treningsøktene kan du utføre ved Expressgym, som er akkurat innenfor oppvarmings-avstand.

Til de mer urbane sentrumsområdene av Fredrikstad, Moss og Sarpsborg kjører du på cirka 20 minutter. Ekspressbuss til Oslo samt Flybussen til Gardermoen stopper i Mosseveien. Litt lenger ned stopper også buss til Sykehuset Østfold Kalnes, som med bil er cirka 10 minutter unna. Den pendlervennlige togstasjonen i Råde ble nylig betydelig oppgradert med moderne fasiliteter og har en reisetid videre til Oslo S på cirka timen. Etter den planlagte utbyggingen av jernbanen vil reisetiden forkortes betydelig.

Fra nabolaget går det snarvei ned mot barneskolen som med et nytt og moderne skolebygg, veien er heller ikke lang opp til ungdomsskolen som er samlokalisert med Råde Idrettspark. Sistnevnte er et stort anlegg bestående blant annet av flere fotballbaner, tennisbaner og nyåpnet BMX-bane av internasjonal standard. Ballbinge, skateramper og lekeapparater er lett tilgjengelig i Tusenårsplassen, her ligger også den nærmeste barnehagen.

Omkring Karlshus finner du store tur- og friluftsområder som inkluderer Vansjøs utallige bukter, sund og øyer, samt kilometervis med kystripe og mange populære badesteder som Saltholmen på Saltnes og Storesand ved feriestedet Oven. Lysløype finner du ved ungdomsskolen, mens landeveiene videre innover i fylket fra Missingmyr er ypperlige for sykling.TomtAreal: 17 408 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGarasjeplass i felles garasjerekke.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Bolig oppført på ringmur og støpt gulv på grunn. Yttervegger over grunnmur oppført i isolert bindingsverk. Saltak tekket med takstein.Overflater og innredningGulv: Fliser i vindfang, vaskerom og toalettrom, for øvrig laminat. Innervegger: Panelplater og tapeter. Himlinger: Takess.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2012 med profilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Hvite metrofliser på vegger over benker. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål og glass.

Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, laminert hvit benkeplate og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjkabinett.

Toalettrom: Servantskap med glatt brun front og heldekkende porselensservant med ett-geps blandebateri. Hylleskap med speilfront. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisitet og ved.Vei, vann og avløpOffentlig. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 68 kvm.
2. etasje: 45 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Vindfang, kjøkken, stue, vaskerom, wc.
2. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Råde Kommune omfattes eiendommen av reguleringsplan Skråtorp med formål blokkbebyggelse vedtatt 14.05.71.Felleskostnader inkluderer3 347 pr. mnd. iht. brev fra forretningsfører. Felleskostnadene dekker: kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring, generelt vedlikehold, regnskap og revisjons kostnader, lån og rentekostnader etc.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 167 891,- iht. brev fra forretningsfører. Sameiet har felles gjeld i DnB. Det ble refinansiert og tatt opp lån for bygging av nytt garasjeanlegg - 38 garasjer - i juli i 2017. Gjeldsbrevlån kr.
6.100.000,- med refinansiering av lån kr.
2.000.005,- Annuitetslån 15 år, effektiv rente 4,41%.FellesformueKr. 15 259,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 566 515 per 31.12.16 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 812 847 per 31.12.16ForsikringForsikret i Nemi Østfold AS, med polisenummer: 30268.5. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse utstedt 11.05.83. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers intern forkjøpsrett.

Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 07.08.18 og takst datert 07.08.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Svar: Ja. nye garasjer 2017.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Svar: Ja. Helt nye garasjer sommer 2017.

Iht. takst: Verditakst: Kr.
2.450.000,-
Lånetakst: Kr.
2.050.000,-OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 450 000,- (Prisantydning)
167 891,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 617 891,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 623 023,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Moss AS, Ansvarlig megler: Bård Harridsleff.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 07.08.18
- Egenerklæring, datert: 07.08.18
- Opplysninger fra forretningsfører
- Vedtekter og Husordensregler
- Årsmøte for år 2018
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse, datert: 10.07.18
- Eiendomsopplysninger, datert: 10.07.18
- Grunnkart
- Midlertidig brukstillatelse, datert: 11.05.83
- Ligningsverdi, datert: 09.08.18
Se prospekt
Moss, 1640 Fasanveien 27
1640, Fasanveien 27
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fasanveien 27
1/30
Lukk
0