Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
AUGERØD: Arealeffektiv 3-roms med store utearealer, ettermiddags- og kveldssol. Carport. Enkel adkomst. Familievennlig.
Last ned budskjema
Dokumenter
Presentert av Boa Eiendomsmegling Moss ASInnbydende 3-romsleilighet på AugerødVelholdt med gjennomgående god standardRomslig stue mot åpen kjøkkenløsning
Stuen er av god størrelse med plass til både sofagruppe og spisebord

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Sentralt i stuen er det i tillegg montert en effektiv vedovnSpiseplass er i dag plassert sentralt i rommet og i fornuftig avstand fra kjøkkenetPen kjøkkeninnredning, effektivt utnyttet med god skap- og benkplassVindu på endeveggen , slipper inn mye naturlig lys, og gir rommet en god atmosfere01.FasadeDelikat flislagt bad med opplegg til vaskemaskin01.FasadeHovedsoverom01.FasadeLeiligheten inneholder totalt 2 soveromRomslig entre med plass til yttertøy og skoStor vestvendt uteplass med gode solforholdHer er det plass til både hagemøbler og solsengerLeilighetens uteplass støter mot borettslages store fellesarealer. Perfekt for barnefamilier!Området er god ansett og barnevennlig01.FasadeLeiligheten disponerer en carport i forkant av bebyggelsenVelkommen til Augerødneset 18!Plan
0
13
Se store bilder
Prisantydning: 950 000,-
Totalpris: 1 832 702,-
Primær rom: 64m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Soverom: 2
Kort om
"AUGERØD: Arealeffektiv 3-roms med store utearealer, ettermiddags- og kveldssol. Carport. Enkel adkomst. Familievennlig."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.23 Bnr.15 Andelsnr.17 Orgnr.987078057 i Våler kommuneKort oppsummertInnbydende 3-roms andelsleilighet i fremste rekke på vestsiden av Augerød. Leiligheten ligger på bakkeplan og har enkel adkomst samt store utearealer på en vestvendt terrasse og i felleshagen omkring
- perfekt for deg som liker å være utendørs i sommerhalvåret. Barnevennlig beliggenhet med kort avstand til skole og barnehage.

På Augerød vil du bo fredelig i landlige Våler, med kort vei til barnehage, skole og nærbutikk - en kort kjøretur unna sentrum av Moss. Nærmest rett utenfor døren venter store friområder med utallige turmuligheter året gjennom.

 • 3-roms andelsleilighet med store utearealer
 • Attraktiv plassering i ytre, vestre rekke
 • Arealeffektiv, gjennomgående romløsning
 • Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol
 • På bakkeplan - enkel adkomst
 • Carport med sportsbod få meter unna ytterdøren
 • Nymalt fasade og ny uteplass
 • Familievennlig nabolag med aktivitetsområde
 • 150m. til barnehage, gangvei direkte til barneskole
 • Store turområder lett tilgjengelig rett omkring
 • Ca. 5 minutter med bil til Mosseporten og E6
Ditt nye hjemLeiligheten har en attraktiv beliggenhet i nabolagets helt ytre rekke, uten naboer på vestsiden og i stedet fint utsyn mot mye himmel og grønne omgivelser.

Med plassering på bakkenivå følger fordelen av et stort uteareal og enkel tilgang på felleshagen omkring der barna får rikelig tumleplass. Terrassen vender i vestlig og har dermed gode solforhold fra midt på dagen frem til sen kveld sommerstid, og god plass til et par sittegrupper om du vil - ypperlige for grillmiddager og solbading på gode sommerdager. En omringende, tettvoksende hekk reduserer effektivt direkte innsyn fra veien og fremmer en privat atmosfære både på terrassen og i hagen generelt.

En gjennomgående og åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør langt på vei halve leilighetens areal, og har god plass til møbelgrupper som en salong og et spisebord. Vinduer på tre kanter lar naturlig dagslys fritt strømme gjennom og gjør atmosfæren i stuen og på kjøkkenet behagelig lys. Likevel er direkte innsyn fra gjenboere i praksis fraværende.

Kjøkkenkroken defineres av en helhetlig skapinnredning fra byggeåret med et klassisk moderne stilpreg og gode oppbevaringsmuligheter i både benkeskap og overskap. Kjøkkenet er også bruksvennlig utformet med arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene.

Leilighetens to soverom har gode størrelser til sine formål som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom. Hovedsoverommet fremstår som behagelig med en vegg tapetsert som kontrastvegg og er tidligere påkostet med en omfangsrik skyvedørsgarderobe som oppbevarer klærne lett tilgjengelig bak fire takhøye skyvedører. Barnerommet fremstår forøvrig som lyst og innbydende.

I likhet med soverommene oppleves også badet romslig, her møter du en stilren innredning som viderefører mye av kjøkkenets stilpreg og har oppbevaringsplass for både håndklær og personlige effekter. Det er også avsatt plass til en vaskesøyle som enkelt kan betjenes.Innhold
 • 1. Etasje: Entré, bad, 2 soverom, stue med kjøkken og utgang til markterrasse.

  Sportsbod tilknyttet carport.Beliggenhet og nærområdetPå Augerød vil du bo landlig og fredelig rett ved kommunegrensen mellom Våler og Moss, i et nyere og utpreget familievennlig nabolag. Internt på boligområdet er det anlagt aktivitetspark med blant annet ballbinge om sommeren og skøyteis om vinteren, i tillegg gjennomføres nabolagsarrangementer og andre aktiviteter ellers i året. Nabolagets egen barnehage er lett tilgjengelig knappe 300 meter unna.

  For barna er skoleveien kort og enkel på gangvei som går direkte fra nabolaget gjennom skogen og frem til Våk skole med
  1. til
  7. trinn - gode  kilometeren unna. Like ved skolen ligger også nærbutikken SPAR Sperrebotn.

  Til Mosseporten kjøpesenter kjører du på 5 minutter, der et godt utvalg forretninger er samlet under tak. Samme sted er også av- og påkjøring til E6, og til Oslo kjører du på 45 minutter.

  Den landlige beliggenheten betyr at du får umiddelbar tilgang til store friområder med mangfoldige turmuligheter. På nærliggende Vansjø kan du padle kano eller kajak i et landskap fullt av fjorder, øyer, holmer og sund, samtidig er det enkelt å spenne skiene på i Mossemarkas lysløyper cirka 3 kilometer unna. For mer fartsfylte opplevelser er Middagsåsen slalåmbakke et godt alternativ, omtrent 5 minutters kjøring videre innover på RV120.TomtAreal: 6 773 kvm, Eierform: FellestomtParkeringCarport til én bil.ByggemåteBoligen er antatt fundamentert til komprimerte masser. Yttervegger av isolert bindingsverk med utvendig liggende trekledning. Yttertak er utformet som saltak. Konstruksjonen består av W- takstoler, saltak, sløyfer, lekter og er tekket med betongstein.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig tapeter og malte flater. Himlinger: Malte glatte flater i alle rom.

  Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Hvite veggfliser over benker. Ventilator i overskap. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

  Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og heltstøpt servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedør. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingElektrisk. Varme i gulv på bad. Vedovn i stue.Vei, vann og avløpPrivat vann. Offentlig vei. Offentlig avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.Adgang til utleieIhht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringIht. brev fra Våler Kommune datert 16.08.16 omfattes eiendommen av reguleringsplan Augerød 1 med formål boligformål vedtatt 01.02.2001.Felleskostnader inkluderer6 928 pr. mnd. Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv. som dekker blant annet:. Dekker bla.:Felleskostnadene dekker renter og avdrag fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, strøm på fellesarealer, kabel-tv.

  Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 882 702,- i følge forretningsfører.

  Type A – Lån hvor det betales både renter og avdrag:
  - Annuitetslån
  - Rente Pt.: 2,75 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 138,-, hvorav renter utgjør kr 4,- og avdrag utgjør kr 134,-.
  - Lånets løpetid: 30/12-2018.
  - Lånenr. 6118.81.66740. Bankforbindelse: Nordea
  - Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

  Type A – Lån hvor det betales både renter og avdrag:
  - Annuitetslån
  - Rente Pt.: 2,38 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente :
  3.769,-, hvorav renter utgjør kr
  1.865,- og avdrag utgjør kr
  1.904,-.
  - Lånets løpetid: 2045.
  - Lånenr. NIBOR 67140503478. Bankforbindelse: Nordea

  Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

  Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

  Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 29 972,- ihht. brev fra forretningsfører, datert: 18.07.18LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 389 140 per 31.12.17 20:58 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 245 246 per 31.12.17 20:58ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82386832. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 01.09.05. Følger vedlagt. Interessenter oppfordres til å undersøke boligen grundig før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig. Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget. Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny eier er han/hun fri fra denne handelen. Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Kjøper(e) av leiligheten må være andelseier av Vansjø BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Dyrehold krever styrets samtykke.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 30.07.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende?
  - Ja. Har vært litt plaget med maur om våren. Har da satt ut maurfeller med god effekt.
  7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
  - Ja. Kledning er malt sommeren 2018. Vinduer er malt sommer 2018. Terasse er pusset ned og beiset sommeren 2018.
  7.2. Er arbeidet utført av faglært?
  - Ja. Maling av kledning er gjort av innleid malerfirma. Resterende arbeid er gjort av huseiger.
  9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? -Ja. Tett sluk sommeren 2017. Rettet opp av rørlegger. 10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? -Ja. Lovlig med noe utbygging av terassen i 2 etasje. Men det foreligger ingen planer om at det vil skje.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  950 000,- (Prisantydning)
  882 702,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  1 832 702,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
  430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
  --------------------------------------------------------
  5 132,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 837 834,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerHvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig megler, Ansvarlig megler: BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.FinansieringBoa Eiendomsmegling har lokalt samarbeid med Handelsbanken. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos Boa Eiendomsmegling lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det blir ikke avgitt provisjon mellom samarbeidspartnerne. Se også www.handelsbanken.noBoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert: 24.07.18
  - Egenerklæring, datert: 30.07.18
  - Grunnboksutskrift, datert: 17.07.18
  - Opplysninger fra forretningsfører, datert: 18.07.18
  - Vedtekter og Husordensregler
  - Årsmøte for år 2017
  - Reguleringsbestemmelser, datert: 17.07.18
  - Arealbekreftelse med målebrev, datert: 17.07.18
  - Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert:17.07.18
  - Eiendomsopplysninger, datert: 17.07.18
  - Grunnkart
  - Kommunale avgifter, datert: 17.07.18
  - Midlertidig Ferdigattest, datert: 01.09.2005
  - Ligningsverdi
  - Energiattest
 • Se prospekt
  Moss, 1591 Augerødneset 18
  1591, Augerødneset 18
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Augerødneset 18
  1/24
  Lukk
  0