Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TØYEN: Råstilig leilighet med røffe detaljer og smarte løsninger. To soverom og balkong med ettermiddags-/kveldssol. Attraktiv beliggenhet med nærhet til "alt"!
Last ned budskjema
Dokumenter
Kjøkken i åpen løsning og stue med utgang til balkong gjennom tofløyet dørStue og kjøkken i en romslig og åpen løsningJens Bjelkes gate 64 B presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling NordstrandFra stua er det inngang til det største soverommet
Det er god plass til spisebord mellom stue- og kjøkkendel

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stilig designkjøkken med integrerte hvitevarerKjøkkenbenken er dekorert med mosaikkfliserDetaljbilde stueHovedsoverommet har et urbant preg med eksponert betong i himling og teglsteinsveggGjesterommet har en fin størrelseGjesteromDet medfølger garderobeskap på gjesterommetRøft og unikt bad med god plassBadet har en maskulin atmosfære og kule detaljerDetaljene på badet er mange - legg merke til den stålbelagte himlingen og fossefallsdusjenLeiligheten har et unikt uttrykk og mange spennende løsningerHyggelig balkong med sol store deler av dagenBalkongFasaden sette fra Jens Bjelkes gate - leiligheten ligger i 2. etg mot sydTrivelig bakgård med sitteplasser som fritt kan benyttes av alle beboere i borettslagetFasadebildePlantegning
10
229
Se store bilder
Prisantydning: 4 100 000,-
Totalpris: 4 188 672,-
Primær rom: 52m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Soverom: 2
Kort om
"TØYEN: Råstilig leilighet med røffe detaljer og smarte løsninger. To soverom og balkong med ettermiddags-/kveldssol. Attraktiv beliggenhet med nærhet til "alt"!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.231 Bnr.215 Andelsnr.6 Orgnr.932098369 i Oslo kommuneKort oppsummert
 • Stilig og moderne leilighet med et unikt preg   
 • Oppusset av tidligere eier i 2010
 • Gjennomgående planløsning og flotte tregulv
 • To soverom
 • Stort bad med opplegg for vaskemaskin
 • Sydvendt balkong med gode solforhold
 • Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene
 • Borettslaget disponerer parkeringsplasser 
 • Meget attraktiv og populær beliggenhet 150 meter fra Tøyen Torg
 • Gangavstand til "alt"
 • Ingen dokumentavgift
 • Lav fellesgjeld
 • Forkjøpsrett avklartDitt nye hjemVelkommen til Jens Bjelkes gate 64 og denne leilighet som skiller seg ut fra mengden! Leiligheten ble pusset opp i 2010 i en røff stil med gjennomtenkte løsninger for en optimal utnyttelse av arealet. Stemningen og detaljene i leiligheten er noe for seg selv, det er vanskelig å ikke la seg begeistre for dette unike hjemmet. 

  Det spreke kjøkkenet blir blikkfanget i leiligheten med sine røde fronter og flislagte benkeplate. Innredningen er godt utnyttet med mye benkeplass og skuffeløsninger som nyttiggjør hver krik og krok av underskapene. Benkeplassen kan også benyttes som en frokostbar ved plasseringer av høye krakker i bakkant av innredningen. Integrert hvitevarer inkluderer komfyr, bred koketopp med induksjon og oppvaskmaskin.

  Stue og kjøkken har en åpen løsning. Plasseringen av kjøkkeninnredningen gjør rommet enkelt å møblere, her er det er godt med veggplass for plassering av tv, sofa, hyller m.m. Spisebordet får sin naturlige plass ved den dekorative teglsteinsveggen.

  Fra stuens tofløyet dør er det utgang til overbygget balkong mot syd på ca. 5,5 kvm. Her får man sol fra sen formiddag til litt ut på kvelden på sommerstid. Den avlange utformingen gir plass til et kafebord og 3-4 stoler, eller man kan lage en plassbygget benk med mange sitteplasser. Selv om balkongen vender ut mot gaten er det et relativt rolig nabolag med lite gjennomgangstrafikk. Det er plantet løvtrær langs veien som skaper et hyggelig miljø og gir et fint utsyn fra balkongen.

  Den frostede glassveggen mellom stue og gjesterom er et smart verktøy for å benytte rommene i en mer gjennomgående løsning. Ved å holde skyvedøren åpen flyter rommene over i hverandre, og gjesterommet blir mer som en forlengelse av stua. Dette kan være praktisk når man f.eks. skal ha stort selskap, eller om man bare ønsker en mer luftig romfølelse. Veggen har i tillegg den funksjonen at de slipper godt med lys inn i stua. Er ikke dette helt din stil vil det med relativt enkle og rimelige midler kunne settes opp en vanlig lettvegg.

  Badet er definitivt ikke av typen man ser hver dag, og med sin buede utforming og maskuline uttrykk er dette et rom av de sjeldne. Fossefallsdusjen og det veggintegrerte armaturet er noen av de stilige detaljene man finner her. Legg også merke til de smarte nisjene som er laget i veggen, her kan man plassere toalettsaker eller håndklær, og i dusjsonen får man satt såpene opp og vekk fra gulvet. Rommet har en meget god størrelse og inneholder alt det man ønsker å finne på et moderne bad, samtidig som det har godt med gulvplass. Det er også mulighet for å sette opp høyskap for mer oppbevaring, eller å få inn en sittebenk slik nåværende eier har.

  I hovedsoverommet får man fint plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Det er praktisk skyvedør inn til rommet som frigjør gulvplassen i større grad. Her er det den røffe himlingen som dominerer og gir rommet et urbant preg.

  Gjesterommet har plass til halvannenseng og andre oppbevaringsmøbler. Rommet er innredet med garderobeskap, ett med dørfront og to åpne skap. 

  De flottet tregulvene har fått en overhaling med slipemaskinen i forkant av salget. De lyse tonene og den naturlige overflaten blir et mykgjørende motstykke mot de mer dristige innslagene med eksponert betong og stålfelter som finnes i leiligheten. 

  Velkommen på visning i ett hjem utenom det vanlige!InnholdLeilighet i 2 etg. i bygg med felles inngang/trapp. Inneholder stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong, to soverom og stort bad.

  Med leiligheten følger det en bod på loft med ca. 9 kvm gulvareal og skråtak, og en bod i kjeller på ca. 4,7 kvm. Det er felles vaskeri i bygget.Beliggenhet og nærområdetVelkommen til fantastiske Tøyen - Oslos nye "it-nabolag" hvor du både kan ta pulsen på bylivet og kjenne på roen i flotte rekreasjonsområder, rett utenfor døren!

  Kun 150 meter fra leiligheten finner du Tøyen Torg som de siste årene har fått en ansiktsløftning av de sjeldne. Her finner man nå trendy kaféer/bakeri, cocktailbarer og serveringssteder med mat fra alle verdenshjørner. "Postkontoret" blir fort ditt nye stamsted med yrende liv og for tiden en av byens mest omtalte pizza. Se "Områdeløft Tøyen" på Facebook for nyheter, inspirasjon og nabolagets sterke engasjement.

  I umiddelbar nærhet finner du også Tøyenbadet med både innvendig og utvendig svømmebasseng, Tøyenparken som bl.a. er arena for Øyafestivalen, og vakre Botanisk Hage som byr på grønne lunger hvor du får et avbrekk fra en hektisk hverdag.

  Ovenfor Tøyen finner du idylliske Kampen med sin særegne atmosfære med eldre bygårder, smale gater og et godt utvalg restauranter og kaféer. Her finner du også hyggelige Kampen park, et yndet sted for piknik i solen.

  Området for øvrig har også et godt utvalg av dagligvarebutikker, kiosker og gatekjøkken. Du finner grønthandel i byggets
  1. etasje.

  Med Jens Bjelkes gate som din nye adresse ligger Oslo regelrett for dine føtter! Det er kun 2 km til Oslo S og selve bykjernen med alt du trenger av servicetilbud. En hyggelig spasertur på 15 minutter tar deg til Grünerløkka med folkeliv i gaten og et tilnærmet utømmelig utvalg av spisesteder og kaféer. Om sommeren er det bare å ta sykkelen fatt ned til Sørenga hvor fjorden og fine badeplasser venter på deg. Grønland med sitt mangfoldige, flerkulturelle tilbud når du på 12 minutter. Her finner du også ett av byens beste vannhull, Oslo Mekaniske verksted, hvor du kan møte venner til forfriskninger, spille sjakk eller nyte et glass rødvin foran peisen på vinterstid.

  Selv om du enkelt kan kommet deg til fots til de mest sentrale delene av Oslo, er det godt å vite at du i tillegg er få skritt unna et knutepunkt for kollektivtrafikken. Tøyen T-banestasjon forbinder deg med alle byens linjer, i tillegg finner du buss med linje 20 mellom Galgeberg/Skøyen og linje 60 mellom Tonsenhagen/Vippetangen med holdeplasser i Kjølberggata.

  I korte trekk er dette beliggenheten som virkelig kan gi deg alt det Oslo har å by på!TomtAreal: 528 kvm, Eierform: Fellestomt Borettslaget har hyggelig gårdsrom med hellebelagt uteplass hvor det settes ut sittegrupper om sommeren.ParkeringIfølge opplysninger fra forretningsfører disponerer borettslaget 6 parkeringsplass. Disse kan i øyeblikket benyttes av andelseiere etter "først til mølla" prinsippet. Parkeringsbevis for 1 bil kan utstedes av styrets til andelseiere. Eventuelle ytterligere biler i familien må parkeres på offentlig vei. Ved stor pågang vil parkeringsbevisene tildeles etter ansiennitet. Leietagere har ikke anledning til å benytte parkeringsplassen. Borettslaget har avtale om borttauing uten varsler av biler som parkerer på parkeringsplassen uten gyldig tillatelse. For øvrig gateparkering etter stedets regler. Det er flere parkeringsanlegg i nabolaget. Kontakt bl.a. Q-Park for å få oversikt over ledige plasser og tilbud på leie.ByggemåteBorettslaget Jens Bjelkes gate 64 består av 18 leiligheter. Bygget ble ferdigstilt i 1937 og er oppført på støpt grunnmur og vegger i pusset murstein. Vinduer med isolerglass fra rundt 1990 og entrédør med brann- og lydklassifisering. Vann- og avløpsrør på badet ble skiftet til rør-i-rør med fordelerskap ved modernisering av badet i 2010. Elektrisk anlegge med sprede-/fordelernett med jording fra 2010.Overflater og innredningLeiligheten ble pusset opp i 2010 og overflater fremstår som moderne og gjennomgående godt holdt med lite bruksslitasje. Noe maling av vegger bør påberegnes. 

  Vegger: fliser på bad og flisfelt over kjøkkenbenken, eksponerte teglsteinvegger, enkelte felt med betongelementer og malt tapet. Glassbyggerstein i øverste felt av baderomsveggene. Vegg mellom stue og gjesterom består av frostet glass med skyvedør i tilsvarende materiale.

  Gulv: fliser på badet og nyslipt enstavs tregulv i øvrige rom.

  Himlinger: eksponerte betongelementer i hovedsoverommet, stålelementer på badet og malte, slette flater i øvrige rom. Spotter på badet. 

  Kjøkken: skapinnredning med slette fronter i rød høyglans, to av overskapene har fronter i frostet glass. Benkeplater i stål som er flislagt med mosaikk. Nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Vifte montert i fritthengende stålhette med kullfilter.  

  Bad: toppmontert servant i glass på stålplate, vannkran innebygd i vegg. Ovalt og veggmontert design-wc. Dusjhjørne med svingdører i glass og fossefallsdusj. Opplegg for vaskemaskin.

  Garderobeskap på gjesterommet.

  Det er bevegelsesstyrt lys på badet og fjernkontroll til deler av leilighetens øvrige belysning.OppvarmingElektrisk oppvarming via panelovner og varmekabler på badet. Det er ikke oppvarmingsskilder i alle oppholdsrom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 52 kvm P-rom: 52 kvm

  Følgende rom inngår i primærromarealet: P-rom inneholder stue/kjøkken, bad og to soverom.Adgang til utleieAndel: Ihht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

  Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.Kommunale avgifterDe kommunale avgiftene betales gjennom de månedlige felleskostnadene. 

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats for 2017 er 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererKr 3 783,- pr. mnd. Dekker bl.a. varmtvann, kabel-tv fra Get, trappevask, strøm i fellesarealer, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, styregodtgjørelse m.m.

  Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldDet hefter ett lån i borettslaget med følgende vilkår pr. 02.05.2017; Serielån hos DNB Boligkreditt AS med lånenummer 50108011707.   Saldo kr 1 595 250,- hvor andelens saldo er på kr 88 673,-. Fire terminer pr. år med en rentesats på 2,25 % pa., flytende rente. Antall terminer til innfrielse er 45, siste termin 30.06.2028. Det foreligger ingen avtale om individuell nedbetaling på lånet.FellesformueKr. 16 846,- ihht. brev fra forretningsfører, datert: 02.05.2017.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
  2015: Som primærbolig: kr. 720 958,-
  Som sekundærbolig: kr. 2 018 683,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 57240547. Dette betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012.

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som medfølger i handelen.DiverseDet er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

  Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny eier er han/hun fri fra denne handelen.

  Dyrehold krever styrets samtykke og skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

  Det er kun øvrige eiere i borettslaget som forkjøpsrett ved salg. Forkjøpsretten er avklart, ingen interesse vist.   Det kreves medlemskap i Usbl for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning må skje før overtagelse. Ny eier kan selv gjøre dette på nett; www.usbl.no.  Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i Usbl og betale hver sin medlemskontingent.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.04.17 og tilstandsrapport datert 20.04.2017 som kan fås ved henvendelse til megler.  Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:

  Iht. takst: Verditakst: Lånetakst:OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  4 100 000,- (Prisantydning)
  88 672,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 188 672,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

  Omkostninger
  3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  6 556,- (Avklaring av forkjøpsrett) 172,- (Panteattest kjøper)
  430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
  430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
  --------------------------------------------------------
  11 488,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 200 160,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger/ledig for snarlig overtagelse.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
  - Egenerklæring
  - Grunnboksutskrift
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Vedtekter og Husordensregler
  - Årsmøte for år 2015
  - Reguleringsbestemmelser
  - Midlertidig brukstillatelse/ Ferdigattest
  - Ligningsverdi
  - Energiattest
Se prospekt
Oslo, 0652 Jens Bjelkes gate 64 B
0652, Jens Bjelkes gate 64 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Jens Bjelkes gate 64 B
1/22
Lukk
10