Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HELLERUD: Velholdt 3-roms med vestvendt terrasse og mulighet for utbygging. Kjøkken fra 2017. Parkering, felles hage. Innenfor bomringen. Nær skoler og T-bane, tett på markagrensen.
Last ned budskjema
Rundtjernveien 12 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Sommerstid er terrassen et perfekt sted å ta med måltidene til.Her får du utbytte av solens gang allerede fra tidlig på dagen frem til sen kveld midtsommers.Leiligheten disponerer også bod i felles kjeller. Det er i tillegg felles vaskerom i kjelleren.
Stuen utgjør alene en stor del av arealet i leilighetens gjennomgående romløsning.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuens langstrakte gulvflate du kan møblere med både en sofagruppe og et spisebord for fire eller flere.Vindusflatene i vestveggen fyller stuen med gode mengder naturlig lys.En moderne, rentbrennende og dekorativ peisovn varmer godt på kjølige dager.Kjøkkenets innredning er fra 2017 og har en moderne, stilren helhet.Samtlige hvitevarer er innbygget slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt kjøkken.Meterlange benker gir deg rikelig arbeidslass når du skal tilberede.Hovedsoverommet oppleves praktisk romslig til sitt formål.Hovedsoverommets store og moderne garderobeløsning gjør det enkelt å oppbevare klærne oversiktlig.En supplerende kommode eller to kan du uten trengsel plassere langs soverommets øvrige to sider.Barnerommets generøse størrelse gir familiens yngste masse plass til lek og opphold i egne omgivelser.Det antas mulig å bygge ut der terrassen i dag befinner seg, til fordel for et soverom ekstra.På badet er standarden god etter oppussing i 2004.Badet ble ytterligere oppgradert i 2017 med ny servant og underskap samt nytt dusjhjørne.Leiligheten har adkomst via felles trappegang som kun deles med etasjen over.Felles hage med boltreplass for barna.Parkeringsmulighet på felles gårdsplass.I Rundtjernveien 12 vil du bo i en moderne 3-roms midt på familievennlige Hellerud.Utallelige rekrasjonsmuligheter i nærområdet både sommer som vinter.
0
10
Se store bilder
Prisantydning: 3 600 000,-
Totalpris: 3 600 000,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Kort om
"HELLERUD: Velholdt 3-roms med vestvendt terrasse og mulighet for utbygging. Kjøkken fra 2017. Parkering, felles hage. Innenfor bomringen. Nær skoler og T-bane, tett på markagrensen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.143 Bnr.27 Snr.2 Orgnr.988277878 i Oslo kommuneKort oppsummertI Rundtjernveien 12 vil du bo i en moderne 3-roms midt på familievennlige Hellerud. Leiligheten utgjør første etasje og byggets midtre plan, og inneholder en familievennlig romløsning med to soverom av gode størrelser.

Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2004 og ytterligere påkostet i 2017 med ny kjøkkeninnredning samt en delvis oppgradering av baderomsinnredningen. Det antas å være mulig å bygge ut leiligheten med et arealet tilsvarende dagens terrasse, om du har behov for et soverom ekstra.

Hellerud ligger like ved grensen til omfangsrike Østmarka med utallige turmuligheter. I tillegg er både skoler, barnehager, nærbutikker og T-bane kun få hundre meter unna og dermed lett tilgjengelig i hverdagen. Tar du T-banen, er du i sentrum på under kvarteret.
 • 3-roms selveier midt på Hellerud
 • Pusset opp i sin helhet i 2004
 • Ny kjøkkeninnredning i 2017
 • Bad oppgradert i 2017
 • God romløsning med to soverom
 • Vestvendt terrasse med ettermiddags-/kveldssol
 • Varmtvann fra fellesanlegg
 • Parkeringsmulighet på felles gårdsplass
 • Felles hage med boltreplass for barna
 • Familievennlig nabolag, nær skoler og idrettsanlegg
 • Ca. 1 km. til Tveita senter
 • Lokalbuss til Tveita T, 14 min. videre til sentrum
 • Innenfor bomringen
 • Enkel vei ut på E6 ved Alnabru, få minutter til sentrum
 • Nærhet til store turområder i vakre Østmarka
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående romløsning utgjør nærmest hele byggets midtre plan og er praktisk utformet med tanke på en liten barnefamilies plassmessige behov.

Stuen utgjør alene en stor del av arealet og har en langstrakt gulvflate du kan møblere med både en sofagruppe og et spisebord for fire eller flere. En moderne, rentbrennende og dekorativ peisovn er montert sentralt i rommet og gir deg følge av lun peishygge når du tenner opp på kjølige dager.

Sommerstid derimot er terrassen et perfekt sted å ta med måltidene til. På klare dager ser du her ut over nabolagets hustak og får i tillegg utbytte av solens gang allerede fra tidlig på dagen frem til sen kveld midtsommer. Blir solen for intens, kan du enkelt sveive ut markisen som dekker hele terrassen og står for effektiv solskjerming.

Kjøkkenet ble påkostet med ny innredning i 2017 som har stilren helhet og samtlige hvitevarer innbygget, slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt kjøkken. Innredningen består i stor grad av benkeskap som er lite fremtredende og ivaretar en luftig romfølelse. Vel så attraktivt er det med meterlange benker og rikelig arbeidslass. I benkenes skuffer og skap finner du oppbevaringsmuligheter for det meste av utstyr til daglig bruk.

Det ene av leilighetens to soverom har adkomst via kjøkkenet og fungerer ypperlig som et barnerom. Rommets generøse størrelse gir familiens yngste masse plass til lek og opphold i egne omgivelser. Det naturlige hovedsoverommet har på sin side adkomst rett fra entréen og oppleves også praktisk romslig til sitt formål. Her er det allerede satt inn en stor, moderne garderobeløsning som gjør det enkelt å oppbevare klærne oversiktlig og ikke minst lett tilgjengelig ved sengens side. En supplerende kommode eller to kan du uten trengsel plassere langs de øvrige to sidene.

Legg for øvrig merke til at det antas å være mulig å bygge ut leiligheten der terrassen i dag befinner seg, tilsvarende underetasjens tilbygg. Slik vil du oppnå ytterligere ett eller to soverom, alternativt en større stue.

På badet er standarden god etter oppussingen i 2004. Badet er ytterligere oppgradert så nylig som i 2017 med ny servant og underskap samt nytt dusjkabinett. Dette rommet er av et mer kompakt format, men effektivt utnyttet med dusjhjørne og klosett. Vaskemaskinen kan du plassere i sameiets felles vaskerom som er lett tilgjengelig i etasjen under.EierbrøkSeksjonsbrøk: 67/192InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på ca. 12 kvm.

Leiligheten disponerer også bod på 3,7 kvm. i felles kjeller. Det er i tillegg felles vaskerom i kjelleren.Beliggenhet og nærområdetRundtjernveien 12 ligger midt i boligområdet Hellerud ved kanten av vakre Østmarka. Med bane, buss eller bil er likevel de mer urbane områdene av Oslo bare få minutter unna. Nabolaget er utpreget familievennlig med nærhet til skoler på alle trinn og en rekke barnehager.

Helleruds umiddelbare nærhet til Østmarka gir deg enkel tilgang på omfangsrike turområder som passer ypperlig for utflukter året gjennom. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper byr på noe for enhver smak. Lysløypen starter ved enden av boligområdet og et naturlig sted å spenne skiene fast før du legger ut på tur i marka vinterstid. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet, eller idylliske Lutvann og Nøklevann litt lenger syd.

Gode shoppingmuligheter finner du på Tveita Senter som er innenfor gangavstand eller en kort kjøretur. Med over 70 forretninger innenfor de fleste bransjer får du her kjøpt det meste du trenger i det daglige. På senteret finner du også bankfilialer, post, apotek og ett av Vinmonopolets utsalg. Veien er for øvrig heller ikke lang over til Alna senter, landets største faghandelssenter, samt velkjente IKEA på Furuset.

Av kollektive transportmidler i nærområdet kan du blant annet velge mellom den lokale linje 69 som går ned til Tveita T-banestasjon, 79 Holmlia-Grorud som passerer i Tvetenveien samt 76 Hauketo-Helsfyr. Fra Tveita senter har T-banen hyppige avganger inn til Jernbanetorget og en reisetid på kun 14 minutter. På Furuset stopper Flybussen på vei til og fra Gardermoen, med bil tar du deg enkelt ned på E6 og videre til Ring
3.TomtAreal: 884 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.

Hage og parkeringsplass er felles uteareal. Her gjelder gjeldene husregler (se §12). I hagen er det en redskapsbod som sameiet disponerer i fellesskap. Her oppbevares felles eiendeler som gressklipper, hagesaks, o.l. I hagen er det to plattinger som er fordelt på følgende måte: plattingen foran huset tilhører seksjonen i første etasje. Plattingen bak huset tilhører seksjonen i øverste etasje (tredje etasje). Med dette følger ansvar for vedlikehold og rydding av plattingene og annet areale i tilknytning til plattingene (blomsterbed o.l.).ParkeringDet er 1 parkeringsplass pr. seksjon. De resterende plassene er for besøkende og her gjelder "førstemann til mølla-prinsippet".

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Flermannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Grunnmur av betong, som antas å være fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger i bindingsverk og som utvendig er kledd med liggende kledning på opprinnelige vegger samt stående kledning på vegger som ble fornyet i
2012 - fasadeplater ved terrasse. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Trebjelkelag som etasjeskillere samt antar støpt dekke som gulv i
1. etasje. Saltak i trekonstruksjoner tekket med plater og tak-panner. Stuen har utgang til flislagt terrasse på ca 12 kvm. Malt tretrapp og malte vegger i felles trappeoppgang. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett og laminat. Innervegger: Fliser på bad og flisfelter på kjøkken, for øvrig tapeter og malte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights på bad, spotter i stue.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2017 med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte grå benkeplater. Fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator med kullfilter, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med glasshylle og overbelysning i baldakin. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Badet ble flissatt i 2004, inkludert skifte av sluk og montering av hjelpesluk.OppvarmingPeisovn i stue. Varmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 68 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen for 2017 var på 2 promille.Felleskostnader inkludererFelleskostnader er kr
3.150,- pr. måned som inkluderer varmt vannsamt vanlige poster for boligsameier.

Hver boligseksjon betaler månedlig husleie og deltar i nødvendig finansiering av sameiets oppgaver. Husleiens størrelse fastsettes av sameiemøtet. Sameiemøtet kan også med vanlig flertallsbeslutning fastsette et nærmere beløp, begrenset oppad til 2 ganger husleien pr. år, som skal betales av medlemmene når det er nødvendig for å dekke ekstraordinære utgifter til tiltak innenfor formålets ramme.

Felleskostnadene øker i takt med kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld oppgitt.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 748 247,-
Som sekundærbolig: kr. 2 394 390,-ForsikringFelles polise for sameiet/bygget, polise ikke fremlagt. Betales gjennom felleskostnader. Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettVedlagt følger vedtekter og husordensregler for sameiet, samt vedtak vedr. konstruksjonsfeil på terrassen til seksjon
2.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1959. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke tillatt med dyrehold uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Snømåking og plenklipping går på rundgang.

Eiendommen sokner til Trasop barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Det er avdekket en konstruksjonsfeil på terrassen til seksjon nr. 2 som har ført til skader på underliggende soverom i seksjon
1. I den sammenheng har sameiet fattet følgende vedtak: Sameiet Rundtjernveien 12 vedkjenner at dette er en sak for hele sameiet og har besluttet å dekke de økonomiske kostnadene knyttet til konstruksjonsfeilen. De estimerte utbedringskostnadene etter befaring fra fagkyndige i HELP er cirka 48 000 kr. I tillegg kommer mindre utgifter knyttet til justeringer på terrassen til seksjon
2. Det er styreleders ansvar i samarbeid med styret å finne noen til å utføre jobben og sørge for at det blir gjennomført.Servitutter/rettigheter fra grunnbokServitutter:

1904/900246-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 05.08.1904 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

1947/12714-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 07.10.1947 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/7052-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 15.06.1956 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/224-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 06.01.1975 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/542-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 06.01.1978 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Bestemmelse om garasje/parkering OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/14995-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 10.07.1978 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/6681-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.01.2004 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. Rundtjernveiens bredde Forpliktelse til vederlagsfri overdragelse av veigrunn til Oslo Kommune Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 143 Bnr: 27
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 2004/53459-2/105 SEKSJONERING TINGLYST 06.08.2004 SNR: 2
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 67/192
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 13.01 2018 og boligsalgsrapport datert 11.01.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Ja - Redegjør for dette: Enkelte løse mosaikk fliser. Som er limt på plass
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Montert dusj kabinett og servant

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja . Redegjør for dette: Det har vært fukt skade i leilighet i under etasje
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - kun av faglærte
3.2. Firmanavn: AD Byggservice
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Bytting av drennsledning rund huset

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: MP Byggservice M. Pranauskis
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Ny membran på terrasse og isolering

8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Rust i avløpsrør som blir reparert med rør i rør i løpet av uke 2/3
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
8.2. Firmanavn: Ukjent
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Arbeidet blir utført i løpet av uke 2/3
9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Nabo ønsker å bygge ut i under etasjen

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja - Redegjør for dette: Kjeller og loft 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja - Kommentarer 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Redegjør for dette: Regner med det at det foreligger tilstandsvurdering og/eller boligsalgsrapport ved salg av leilighet i
3.etg.

Iht. boligsalgsrapport: Naboen i U. etasjen vurderer å bygge på - som vil medføre at dagens terrasse for gjeldene seksjon vil bli revet og det vil bli bygget ny terrasse på tilbygget. Det er limt på noen mosaikkfliser på badegulvet. Det elektriske sprede-/fordelernett er jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år. Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg. Sitat : "Eier og bruker av anlegget som omfattes av denne forskrift skal sørge for at det blir foretatt nødvendig ettersyn og vedlikehold slik at anlegget til enhver tid tilfredsstiller sikkerhetskravene i kap.
5." Baderommets konstruksjon/oppbygging er ikke kjent og det antas at den er noe enklere i følge dagens krav og metoder for utførelse. Dusjkabinettet bør ikke fjernes for å dusje rett på vegg og gulv.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 600 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-))
--------------------------------------------------------
98 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 698 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Vedtekter Vedtak vedr. konstruksjonsfeil Grunnboksutskrift Seksjonering Erklæring om veigrunn Bestemmelse om adkomstrett/parkering Bestemmelse om vei Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0672 Rundtjernveien 12
0672, Rundtjernveien 12
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Rundtjernveien 12
1/23
Lukk
0