Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GAMLEBYEN: Strøken og innflyttingsklar 2-roms med sydvendt, solrik balkong og spennende interiør- og designvalg! - Supersentrale omgivelser i stille gate.
Last ned budskjema
Dokumenter
Arups gate 11a - presentert av Frode Briskeby ved Boa Eiendomsmegling.Leiligheten ligger i 3 etasje i en klassisk gård fra slutten av 1800-tallet.  Gaten utenfor er lite trafikkert og beliggenheten må sies å være tilbaketrukket.Leiligheten nyter godt av gjennomgående lys, generøs takhøyde på nærmere 3 meter og en flott stemming som er både lys, luftig og romslig.Stuen er stor og har plass både spise- og sofagruppe. Merk også det flotte gulvet.
Fint avstemte farge- og materialvalg gir leiligheten et særpreg; delikat og behagelig, et litt annerledes hjem.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En moderne peisovn står klar til å spre lun varme og hyggelig stemning på kalde dager.Høyreiste krysspostvinduer slipper inn godt med lys.Kjøkkenet fra 2015 er moderne, friskt og stilig.Alle hvitevarer er innebygget og medfølger leiligheten, også oppvaskmaskin. På gulvet er det store, tidsriktige fliser med gulvvarme.Benkeplaten i solid, ekte granitt og platetoppen er en effektiv induksjonsmodell.Ut fra kjøkkenet ligger balkongen. Den er sydvent med få høyreiste bygg i front slik at solforholdene veldig gode.Balkongen har sol helt frem til ca. 21 om sommeren.I gangen er det en høyreist garderobe med plass for vaskemaskin og masse oppbevaring. På tilstøtende vegg er det en stor skogarderobe.Badet, som ble pusset opp av tidligere eier i 05/06, har delikate farge- og materialvalg - og et deilig luksuriøst preg.En stilig innfelt nisje i dusjen har plass for sjampo og såper, og over døren til gangen er det en praktisk flislagt hylle med ekstra oppbevaringsplass.Soverommet er romslig og luftig, og er i flotte gråtoner som skaper en oppkvikkende og god atmosfære om dagen, og et behagelig mørke om natten.En stor garderobe, som er dypere enn normalt og fullt innredet, byr på masse nyttig oppbevaringsplass. Nesten som en innvendig bod.Trappeløpet er klassisk og representativt for den flotte gården.Bakgården har god plass for sykler og en hyggelig sittegruppe som er velegnet for små "sommerfester".Den felles bakhagen er grønn, frodig og pent opparbeidet.01.FasadePlanskisse._DL_86201Fjordbyen med Operaen, nytt Munch-museum, Barcode-kvartalene og Sørenga ligger ca. 15 minutters gange unna.På Sørenga finner du Oslos nye sjøbad samt en rekke restauranter og serveringssteder.Like nede i Schweigaards gate, noen minutters gange unna, tilbyr Stockfledts rykende fersk kaffe.Og like bortenfor ligger Kaffebrenneriet.Haralds vaffel ligger like ved buss stoppen på Harald Hårfagres plass.Oslo Mekaniskeverksted er et av flere hyggelige vannhull i nærområdet.Olympen på Grønland, Østkantens teaterkafe, er en av mange alternativer for en bedre middag innen gangavstand fra Arups gate.En rekke parker er innen rekkevidde, bl a. Middelalderparken.
3
81
Se store bilder
Prisantydning: 3 400 000,-
Totalpris: 3 909 837,-
Primær rom: 50m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"GAMLEBYEN: Strøken og innflyttingsklar 2-roms med sydvendt, solrik balkong og spennende interiør- og designvalg! - Supersentrale omgivelser i stille gate."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.233 Bnr.25 Snr.2 Andelsnr.8 Orgnr.975855643 i Oslo kommuneKort oppsummertStor, luftig og vakker 2-roms med separat kjøkken og et påkostet interiør med flott design og lekre fargevalg. Leiligheten ligger på den vestre enden av tredje etasje og inneholder en gjennomgående, god romløsning der takhøyden er oppunder 3 meter i de fleste rom.

Kjøkkenet ble pusset opp så nylig som i 2015, de fleste vegger og himlinger er malt helt nylig, mens badet ble modernisert omkring 2005/2006. Leilighetens kanskje fremste fordel er likevel en sydvendt, ny balkong som har gode solforhold hele dagen gjennom og frem til ca. kl. 21 sommerstid.

Borettslaget er veldrevet og har et godt bomiljø samt velstelte fellesarealer som inkluderer en pent opparbeidet bakgård.

I Gamle Oslo dukker det stadig opp flere hyggelige kaféer og kaffebarer, hvorav mange har egne, små uteserveringer. Fra å være en litt bortgjemt del av byen har denne bydelen/området våknet til liv og er i rask vekst med tilhørende spennende fremtidsutsikter. Rett i nærheten finner du også flere vakre og populære parker, deriblant Klosterenga, Ruinparken,  Middelalderparken og Ekebergparken samt den marine Sørenga sjøbad.

Den svært sentrale beliggenheten midt i byen er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker nærhet til alle byens fasiliteter og kollektivtilbud. Leiligheten har gangavstand til Oslo S som er et kollektivt knutepunkt, i tillegg til alle øvrige kollektivtilbud; buss, trikk og T-bane er i umiddelbar nærhet.
  • Gjennomgående 2-roms med meget god takhøyde og lys, luftig atmosfære
  • Nyere sydvendt og solrik balkong og flott og pent opparbeidet felles bakhage
  • Nymalte overflater, moderne IKEA-kjøkken fra 2015, og innbydende bad, oppgradert 2005/2006
  • Tilbaketrukket plassering uten mye støy og trafikk med et bredt kollektivtilbud i nærområdet, og få minutters gange til Oslo S og nye Fjordbyen
  • Nærhet til grøntarealer, kaféer, uteliv og kulturtilbud
  • Ingen forkjøpsrett, lave omkostninger uten dokumentavgift og IN-ordning for individuell nedbetaling av fellesgjeld
Ditt nye hjemLeiligheten preges av et moderne og spennende interiør som speiler det aktuelle trendbildet, blant annet med innslag av friske farger, og er helt nylig malt i de fleste rom. I samtlige rom utenom badet er takhøyden mellom hele 2,95 og 2,97 meter, og romfølelsen dermed behagelig luftig. Spesielt merkbart er dette i leilighetens romslige stue, som i tillegg tilføres mye naturlig lys på dagtid gjennom to høyreiste krysspostvinduer.

Stuen er av en kvadratisk form, enkel å møblere og stor nok for både en 3-seter og et spisebord for fire. Her er det også montert en moderne vedovn som varmer godt på kjølige vinterdager. Verdt å fremheve er også den dekorative tapeten som tilfører hele stuen et livlig preg.

Kjøkkenet ble i 2015 påkostet med en ny og moderne skapinnredning fra IKEA med minimalistisk stilpreg og tidsaktuelle farger, deriblant overskap med knallgule fronter som er bidragsgivende til leilighetens friske interiør. Benkeplaten er av ekte granitt, og samtlige hvitevarer er innbygget - inkludert en effektiv induksjonstopp. Gulvet er belagt med tidsriktige store fliser med varmekabler som gir lun varme.

Legg for øvrig merke til at det i dag er avsatt plass til en vaskemaskin i entréens skyvedørsgarderobe. Denne skyvedørsgarderoben er forøvrig høyreist og strekker seg helt opp til taket, og rommer mye verdifull lagringsplass. På den andre veggen i gangen er det montert en omfangsrik løsning for oppbevaring av sko som opptar lite plass, men som holder ryddig orden på mangfoldige par med sko.

Høye glassflater i balkongdørene som ble satt inn i 2010 fyller kjøkkenet med store mengder naturlig lys på dagtid og gjør romfølelsen lys og luftig. På gode sommerdager kan du holde dørene åpne og slippe mild bris rett inn til kjøkkenet, og på balkongen utenfor får du et ypperlig sted for måltider i friluft. Siden balkongen vender i sydlig retning og er uten skjermende bygg omkring, får du med deg solens gang store deler av dagen. Borettslagets private gårdsrom med løvtre og dekorativ beplantning er i tillegg et pent skue å hvile øynene på.

I leilighetens soverom er veggflatene helmalt i en mørk gråtone som fremmer en lun og velpassende atmosfære. Rommet har god plass til en dobbeltseng og nattbord, mens klærne finner sin plass i en innbygget og romslig garderobe som skjules bak skyvedører av samme type som i entréen. I garderoben, som er dypere enn normalt og ferdig innredet, finner du masse variert oppbevaringsplass slik at du kan oppbevare klær og andre saker ryddig og oversiktlig.

På badet er overflatene og innredningen stilsikkert gjennomført i varme jord- og sandfarger etter oppussing omkring 2005 og 2006. Takhøyden er noe lavere enn i de øvrige rommene, men fortsatt godt over standardhøyde slik at også dette rommet oppleves voluminøst. Her starter du dagene til innbydende og moderne omgivelser.InnholdEntré, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også kjellerbod på 2,2 kvm.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er sentralt plassert i Gamlebyen med nærhet til Oslo sentrum, Barcode/Bjørvika og Tøyen som vokser frem som en av Oslos mer trendy bydeler. Beliggenheten gir deg kort avstand til sentrumskjernen og den nye Fjordbyen, samtidig som du har nærhet til det yrende folkelivet Tøyen og Grønland er kjent for.

Dagligvarene kan du gjerne handle i de mange kjedeforretningene i nærområdet, her er både KIWI, EXTRA og REMA1000 representert, i tillegg til den lokale kolonialbutikken og grønnsaksbutikken i Schweigaards gate.

De nærmeste kvartalene byr på en rekke små, hyggelige kaféer og spisesteder. Du får rykende fersk kaffe i nærområdet både hos Kaffebrenneriet og Stockfleths. Nyåpnede Galgen på Galgeberg med god mat og stemning har allerede rukket å bli en favoritt i nabolaget. Legg gjerne også turen innom Roald & Umberto for opplevelsen av en ekte italiensk taverna, eller Cafékontoret som arrangerer quiz-kvelder. God take-away får du fra Sushi Deluxe i Schweigaardsgate 50. I tillegg er utelivsscenen tilført flere spennende utesteder omkring Tøyen torg, deriblant Postkontoret, Nord og Melt. Et nytt, og på kort tid, meget populært tilskudd er vinbaren Brutus. En herlig plass med et rikt utvalg naturvin og deilige matretter som stedets islandske kokk serverer helt frem til 00.00 syv dager i uken. Brutus er forøvrig åpent en time til etter at matserveringen er stengt.

Av andre nærliggende restauranter og samlingssteder som bør besøkes er det verdt å nevne Oslo Mekaniske verksted, et av byens hyggeligste vannhull og Olympen som er østkantens Teatercafè.  I tillegg finner du en rekke flotte uteserveringer i området, deriblant Ladegården som er kjent for italiensk pizza du kan innta utendørs med følge av en øl i solen.

Det er ellers kort vei ned til den nye Fjordbyen med blant annet Sørenga sjøbad, der nye forretninger, serveringstilbud og gateliv allerede har begynt å ta form i takt med utbyggingen. Gamlebyen ligger midt i denne utviklingen og er en bydel som åpnes mot sjøen gjennom Bjørvika.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer blant annet frodige og rolige Ruinparken som ligger rett over gaten, nyoppussede Svartdalsparken med sykkel- og turveier hele veien opp til Østmarka, Klosterenga park like om hjørnet samt Middelalderparken med vakkert vannspeil og Ekebergparken med sine skulpturer og fine stier.

Kollektivtilbud i nærområdet:
Trikkelinjene 18 og 19 passerer begge i Oslo gate like nedenfor og fortsetter gjennom sentrum til henholdsvis Rikshospitalet og Majorstuen. T-bane med alle byens linjer når du fra Grønland og Tøyen stasjon.

Du får ellers også kort vei til en rekke busslinjer i nærområdet:
- Buss 67: Galgeberg - Økern - Stovner
- Buss 20: Galgeberg - Carl Berner - Majorstuen - Skøyen
- Buss 37: Helsfyr - Sentrum - Nydalen
- Buss 32: Kværnerbyen - Voksen Skog
- Buss 70: Skullerud - Vika
- Buss 72: Mortensrud - Vika
- Buss 34: Ekeberg Hageby - Tåsen

Nærmest er 37-bussen i Schweigaards gate, og går du på ved Harald Hårdrådes plass kan du kjøpe deg en godtbit fra Haralds Vaffel mens du venter. For øvrig er det kort gangavstand til byens kollektive knutepunkt Oslo S med bussterminal og Flytoget.TomtAreal: 357 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra eierskifterapport: Bygård over 4 etasjer med kjeller og loft fra slutten 1890-tallet som er antatt fundamentert på komprimerte masser som fjell/steinmasser. Grunnmur av naturstein/blokker som er murt sammen eller tømmerflåte som leire. Etasjeskillere av tre bjelkelag med antatt stubblofts leire som isolasjon. Innvendige vegger av tegls stein som er pusset/sparklet og kled med plater. Yttervegger er av teglstein som er pusset med murpuss og malt over. Valm tak som takkonstruksjon som er tekket med decra tak og takplater. (ikke besiktiget)
Det er balkong med utgang fra kjøkken på
3.3m2 med oljet terrassebord og aluminium rekkverk. NorDan vinduer av typen sidesving/toppsving med 2 lag glass fra 2004. To fløyet balkongdør med 2 lag glass fra 2009/2010 i god kondisjon. Entredør som er brann og lyd godkjent B-30 og 35DB med dørpumpe.Overflater og innredningLeiligheten er gjennom de senere årene oppgradert og oppusset i de fleste rom. Badet ble i henhold til tidligere prospekt modernisert omkring 2005/2006, mens kjøkkenet ble pusset opp med ny innredning i 2015. Det elektriske anlegget er også fornyet i 2015 med nytt sikringsskap, nye kurser og jordfeilbryter med større hovedsikring enn tidligere. Ny balkongdør ble montert i 2010.

Gulv: Fliser på bad, kjøkken og i entré/gang, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig tapeter og malte glatte flater. Himlinger: malte glatte flater

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2015 med glatte grå fronter, stålgrep og 40 mm. benkeplate i grå granitt. Overskap med glatte gule fronter. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, ventilator og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte mørke fronter, stålgrep og heltre benkeplate med overmontert porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.OppvarmingPeis i stuen. Gang/entre, kjøkken og bad har fliser på gulv med termostatstyrte varmekabler.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 50 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Gang/entre, bad, kjøkken, stue og soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererKr. 4 709,- pr. mnd. pr 02.05.2017 som dekker blant annet: Kommunale avgifter, forsikring av bygget, trappevask, vaktmestertjenester, kabel-tv og kapitalkostnader.

Herav: Felleskostnader kr.1.532,-
Trappevasktillegg kr.94,-
Kabel-TV kr.216,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA2 kr.2.867,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 509 837,- i følge forretningsfører.

Selskapets totale lån og vilkår: Annuitetslån Lånenr. 200089813 Bankforbindelse: EIKA Restsaldo total: kr.6.133.879,- Restløpetid: 19 år 2 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----------
Type rente: Flytende Rente pr.02.05.2017: 2,80%

Selskapet er tilknyttet sikringsfond for tap av husleie gjennom forsikringsselskapet. (WR Berkley).

Mulighet for nedbetaling via IN-ordningen er i forbindelse med forfall 30.april og 30. oktober.FellesformueKr. 20 846,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 658 288,-
Som sekundærbolig: kr 1 843 207,-ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, med polisenummer: 101204.6. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (attestert) - 1898. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Dyrehold er tillatt såfremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Husk at det er båndtvang hele året på borettslagets område.

Eiendommen sokner til Gamlebyen skole (1.-7. trinn) og Jordal skole (8.-10.trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 16.05 2017 og eierskifterapport datert 04.05.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja Redegjør for dette: Det er opplevd at ved mye regn kan det komme noe vann opp av et sluk i kjeller. Ellers ingen fuktutslag i bygget. Bakgården er drenert, og på sikt vil også siden ut mot fortauet dreneres.
2.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - kun av faglærte
2.2. Firmanavn: Vedlikeholdsprosjekt
2.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Drenering av bakgård 2012

5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Ja Redegjør for dette: Det ble oppdaget ekte hussopp i kjelleren i 2013. Skaden ble utbedret umiddelbart, og det er ikke noe utslag på sopp i noen del av kjelleren siden.
5. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja Redegjør for dette: City taktekking utbedret en mindre lekkasje ved et takvindu i 2015.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
5.2. Firmanavn: Balkongteam
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Balkongteam bygde balkonger i 2008
City taktekking utbedret mindre lekkasje på tak i 2015

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Elektrikertjenesten
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Lagt opp ny kurs for ovn og induksjonstopp, samt byttet til automatsikringer.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn: Martinsen Brodahl
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nye rør til nytt kjøkken samt lekkasjevarsler i 2015.

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja Redegjør for dette: Råloft utbygd til to leiligheter. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja

Iht. eierskifterapport: Leiligheten fremstår i god stand uten noen store bemerkninger. Kun vanlig bruksslitasje og elde som må forventes ved bruk. Mangler avrenningshull under innbygningstoalett.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
509 837,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 909 837,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 914 769,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2015
Protokoll for 2015
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest / Exdok (attestert) Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0192 Arups gate 11a
0192, Arups gate 11a
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Arups gate 11a
1/31
Lukk
3