Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NORDSTRAND; Herlig eierleilighet med balkong og fantastisk sjøutsikt! Moderne bygg, trappefri adkomst og god planløsning. Garasjeplass medfølger.
Last ned budskjema
Dokumenter
Holtveien 47 F presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling NordstrandHyggelig stue med peis, utgang til balkong og store vindusflaterStue og kjøkken har en delvis åpen løsningDetaljbilde stue
Med smarte møbler kan stua fint møbleres med både sofa og spisebord

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vinduene i stua åpner rommet opp mot den flotte utsiktenOverbygget og lun balkong med flott utsiktBalkongDet er upåklagelig utsikt fra leilighetenUtsiktUtsiktKjøkken/stueKlassisk innredning på kjøkkenet med god skapplassIntegrert komfyr/koketopp og oppvaskmaskin medfølgerDet er plass til flere kjøkkenskap på veggen mellom kjøkken og stueRomslig soverom med mye garderobeskapPent bad mad badekar og opplegg for vaskemaskinBadDetaljbilde badEntreen har portelefon og plass til kommode eller skoskapDet er egen inngang til leilighetenDet følger en parkeringsplass med leiligheten, denne ligger rett på utsiden av inngangsdørenInnkjøring til parkeringsplassenFasaden sett fra baksiden av bygget, leiligheten ligger som ende til venstre i 2. etgFasaden sett fra HoltveienVelkommen til visning i en meget innbydende og hyggelig leilighetPlantegningBilde av megler
8
334
Se store bilder
Prisantydning: 4 350 000,-
Totalpris: 4 350 000,-
Primær rom: 43m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 1
Kort om
"NORDSTRAND; Herlig eierleilighet med balkong og fantastisk sjøutsikt! Moderne bygg, trappefri adkomst og god planløsning. Garasjeplass medfølger."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.156 Bnr.383 Snr.4 Orgnr.999279449 i Oslo kommuneKort oppsummert
 • Tiltalende og meget arealeffektiv leilighet i bygg fra 2005    
 • Nydelig utsikt mot fjorden
 • Stue med peis
 • Balkong med flott utsikt og gode solforhold 
 • Trappefri adkomst til leiligheten og egen inngangsdør
 • Parkeringsplass medfølger  
 • Romslig bod i fellesareal
 • Veldrevet sameie
 • Attraktiv og rolig beliggenhet mellom Holtet og Kastellet
 • Få meter fra trikkestopp på Sørli med hyppig avgang til sentrum
 • Lave fellesutgifterDitt nye hjemVelkommen til Holtveien 47 F og denne perlen av en leilighet! Dette er en ypperlig bolig for deg som ønsker deg et lettstelt og moderne hjem med smarte løsninger. Selv om bygget er av nyere dato har leiligheten en lun atmosfære og hyggelig sjarm. Og med en særdeles godt utnyttet planløsning virker boligen adskillig større enn sine 43 kvadratmeter. Da det er trappefri adkomst til leiligheten passer den for kjøpere i alle aldersgrupper.

  Leiligheten har en egen inngang som gjør at man får følelsen av å bo litt mer for seg selv. Fra inngangsdøren kommer man inn i entreen hvor man har plass til å henge fra seg klærne og oppbevare sko. Det er også calling-anlegg som styrer åpningen av døren inn til trapperommet fra hovedplanet. Rommet er en fin buffer mellom badet og de øvrige rommene i leiligheten.   Badet er romslig og stilrent i uttrykket. Badekaret passer fint inn i rommet uten å virke ruvende, og det store servantskapet rommer alle dine toalettsaker. Alternativt kan man fint sette inn et dusjhjørne om man heller ønsker det. I tillegg har man også plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

  Soverommet har overraskende god plass, her får man inn både dobbeltseng og store garderobeskap. De spesialtilpassede skapene rundt senga utnytter veggplassen og gir maksimal mulighet for oppbevaring. Fra soveromsvinduet får man også nyte av den flotte utsikten.

  Kjøkkenet har en klassisk og stilren innredning fra HTH med integrert komfyr, koketopp med induksjon og oppvaskmaskin. Det er god benkeplass og rikelig med oppbevaring i overskapene. Det er også mulighet for montering av flere skaper på veggen som skiller kjøkkenet mot deler av stua.

  Særdeles hyggelig stue med peis og store vindusflater som åpner rommet opp mot den flotte sjøutsikten. Med smarte møbler kan rommet uten problemer møblers med både sofa og spiseplass. Videre finner man utgangen til den lune og overbygde balkongen på ca. 5,5 kvm. Her er det bare å rigge seg til med godt i glasset og hyggelig selskap og la seg fascinere av den fantastiske utsikten over Oslofjorden!EierbrøkSeksjonsbrøk: 120/612InnholdLeilighet i 2 etg. i bygg med felles trappehus, alternativt kan man gå bilveien ned til pakningsplan hvor inngangen til leiligheten også befinner seg.

  Inneholder entré, romslig bad, soverom, kjøkken i delvis åpen løsning og stue med peis og utgang til balkong mot syd.

  Med leiligheten følger det en bod på ca. 4 kvm i fellesareal, beliggende i samme plan som leiligheten.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger på attraktive Ekeberg/Nordstrand, midt mellom Holtet og Kastellet. Her bor man i stille og rolige omgivelser, samtidig som det er kort vei til alt man trenger i hverdagen. 

  Rett rundt hjørnet av leiligheten finner man trikkestoppet på Sørli. Med avganger hvert femte minutt er det enkelt å ta seg ned til sentrum, med en reisetid til Jernbanetorget på bare 15 minutter.

  På Holtet ligger velrennomerte Jacob's, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer. I tillegg finner du søndagsåpen butikk på Joker like nedenfor. Legg gjerne også turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk.

  For fysisk fostring er Best Helse Nordstrand et godt alternativ. Samme sted finner du et tilbud innenfor helse med både allmennmedisin og spesialister.

  Nærområdet byr også på frisører, gatekjøkken, hudpleiesalonger, jernvarehandel, klesbutikker m.m.

  I motsatt retning og forbi Kastellet ligger hyggelige Sæter som kan skilte med servingssteder som W.B Samson, Egon familierestaurant, Kaffebrenneriet, Wok and Roll og Burger King.

  Større shoppingmuligheter venter på Lambertseter senter som byr på et rikt utvalg av butikker, Vinmonopolet og koselige spisesteder, samt bibliotek og Symra kino. Ved senteret ligger også Lambertseter T-banestasjon med gode forbindelser mot sentrum.

  Nærheten til Ekeberg gir deg også kort vei til fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det også lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater det på vinterstid.

  Sommerstid derimot er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya. For lengre utflukter har Østmarka storslått natur med utallige turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkskapellet og Rustadsaga.TomtAreal: 1 143 kvm, Eierform: Fellestomt Sameiet har felles tomt med opparbeidede gangstier og diverse bed med beplantning. Asfaltert kjørevei med varmekabler. Vedlikehold av tomten er sameiernes felles ansvar.ParkeringEgen parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger. Innkjøring via elektrisk port, det følger en portåpner med til garasjen. For øvrig gateparkering etter gjeldene regler.ByggemåteHoltveien 47 Boligsameie består av 7 eierseksjoner i frittliggende murbygg fra 2005. Tak, fasader, vinduer/ balkongdør med isolerglass og brann- og lydklassifisert entrédør er alle fra byggår. Elektrisk anlegg med jording, fordelingskurser og automatsikringer fra byggeår. Ved el-sjekk i 2016 el-sjekk ble det ikke avdekket feil/mangler.Overflater og innredningLeiligheten var ny i 2005, overflater fremstår som moderne og gjennomgående godt holdt med lite brusksslitasje.

  Vegger: fliser på bad og stålplater over kjøkkenbenken, for øvrig malte flater.

  Gulv: fliser på badet og trestavs eikeparkett i øvrige rom.

  Himlinger: malte slette flater. Lyskasser med spotter i både stue og bad.

  Kjøkken: skapinnredning med slette fronter i hvitt og benkeplater i laminat. Det er helt ny varmtvannsbereder på 120 liter montert i kjøkkenbenken. Mekanisk avtrekk med lufting over tak.

  Bad: servantskap med profilerte fronter i hvitt og heldekkende servant, vegghengt speil med spotter over. Vegghengt wc og badekar med glassvegg. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. 

  Plassbygget garderobeskap på soverommet med frostede dører, samt frittstående garderobeskap uten front.OppvarmingOppvarming via vedfyring, panelovn i stue og varmekabler på badet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: P-rom 43 kvm.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål.

  Det er byggeplaner på tomten som ligger på skrått på nedsiden av sameiet. Bygget vil ikke ha innvirkning på utsiktsforholdene. Ta kontakt med megler for mer informasjon.Kommunale avgifterDe kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererVanlige poster for drift av sameie, bl.a bygningsforsikring og kommunale avgifter.   Felleskostnadene øker i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldDet er ingen fellesgjeld i sameiet pr. d.d.FellesformueKr. 19 423,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
  2015: Som primærbolig: kr 634 440,-
  Som sekundærbolig: kr 1 776 432,-ForsikringForsikret i If, med polisenummer: 540783. Dette betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som medfølger.DiverseBoligen har midlertidig brukstillatelse, dokumentet er udatert. Kopi kan fås ved henvendelse til megler.

  Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 22.05.2017 og tilstandsrapport datert 16.05.2017 som kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Svar; ja - Det har oppstått lekkasje i en varmtvanns bereder i naboleilighet. Min er byttet i ny i 2017.
  8.1 Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Svar; ja - kun av faglærte bytte av bereder i min leilighet. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Svar; ja - drenering av bygget ble undersøkt i 2016. ingen feil funnet.

  Iht. tilstandsrapport: Mekanisk avtrekk og tilluft via ventiler i vegger, dette gir lite tilluft og det er av den grunn vanskeligere å ha tilfredstillende luftkvalitet eller muligheter for utskiftninger av luft. Ingen store feil/mangler er oppdaget av takstmann.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  Kr 4 350 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  Kr 6 500,- Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)
  Kr 172,- Panteattest kjøper Kr 525,- Tingl.gebyr obligasjon Kr 525,- Tingl.gebyr skjøte Kr 108 750,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,-)
  Kr 5 000,- Eierskiftegebyr --------------------------------------------------------
  121 472,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 471 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.KonsesjonDet er ikke konsesjons på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
  - Egenerklæring
  - Grunnboksutskrift
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Vedtekter og Husordensregler
  - Årsmøte for år 2016  og 2017
  - Reguleringsbestemmelser
  - Arealbekreftelse med målebrev
  - Eiendomsopplysninger
  - Grunnkart
  - Midlertidig brukstillatelse
  - Ligningsverdi
  - Energiattest
Se prospekt
Oslo, 1177 Holtveien 47 F
1177, Holtveien 47 F
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Holtveien 47 F
1/28
Lukk
8