Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BJØRNDAL: Moderne enderekkehus o/3 plan fra 2015, betydelig oppgradert i 2016. Underetasje med mange muligheter. Gode solforhold. 3 p-plasser. Familievennlig område, blindgate.
Last ned budskjema
Dokumenter
Rekkehuset ligger i et nyetablert og barnevennlig nabolag som er uten gjennomgangstrafikk og pent opparbeidet med velstelte fellesarealer og lekeplass.Dette rekkehuset har en attraktiv plassering i nabolagets ytre og vestre rekke, med marka som nabo.Romløsningen over tre plan inkluderer en stor markterrasse samt balkong som begge vender mot vest.På godværsdager sommerstid kan du få med deg ettermiddags- og kveldssolen fra balkongen.
Veiledende planskisse - første etasje.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Med marka som nabo i vest er flere rom helt uten direkte innsyn av noe slag.Interiøret ble i 2016 betydelig oppgradert med nymalte overflater og nytt, påkostet parkettgulv av ask i 1. og 2. etasje.Første etasje er langt på vei en eneste stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet.Bjørndalsjordet 77 presenteres av Robin Horgheim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst..Kjøkkenet er fra HTH og ble i 2016 vesentlig oppgradert med blant annet nye fronter, benkeplater og veggfliser.Kjøkkenet ble i 2016 også påkostet med nye hvitevarer fra Electrolux. Stekeovnen er fra Samsung og medfølger ikke.I første etasje inngår også et separat toalettrom som er hendig å ha på samme plan som den sosiale sonen.Veiledende planskisse - andre etasje.Rekkehusets tre soverom er samlet på én og samme flate i andre etasje.Hovedsoverommet byr på masse oppbevaringsplass til klær og accessoirer.Barnerommene gir familiens yngste god plass til å leke i egne omgivelser.Soverommene i andre etasje er alle av ulike, men gode størrelser til sine formål.Dette soverommet har også en romslig garderobeløsning.På badet møter du et innbydende og tidsaktuelt interiør fra byggeåret.Badet er romslig, og gulvflaten kan maksimeres ved å svinge inn dusjhjørnets glassdører utenom bruk.I andre etasje finner du også en romslig bod med gode lagringsmuligheter.Underetasjen er i dag skilt av til en separat del som er fullt utstyrt til individuell bruk.Romløsningen tilsvarer i dag en 2-roms ved at det er satt opp skillevegger og etablert et nytt soverom.Kjøkkeninnredningen er fra IKEA, ble montert i 2016 og har både stekeovn og platetopp innbygget.Underetasjens soverom.Badet i underetasjen har et stilmessig preg som langt på vei viderefører uttrykket fra hovedbadet.Underetasjen har egen utvendig adkomst fra motsatt side av hovedentréen.Det er i 2016 etablert trapp ned til hagen og gangvei frem til underetasjen.Rekkehuset disponberer hele tre biloppstillingsplasser.Bjørndal er innfallsport for en rekke turløyper i Østmarka som egner seg godt for utflukter året gjennom. I tillegg til egen lysløype kan også den nærliggende Grønliåsen i vest by på lysløype.Sommerstid er det sykkelavstand ned til fjorden og flere populære badesteder som Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand.. Her ved Hvervenbukta.Her ved Ingierstrand bad med flott strand og restaurant.For et slag golf er Grønmo GK et nærliggende alternativ.Bjørndal I.F. kan skilte med alt fra fotball, håndball, innebandy, bordtennis, klatring, ski og sykkel m.m.Det er kort gangavstand til både barneskole og flere barnehager i nærområdet.Bjørnholt ungdomsskole - En skole med meget fine fasiliteter.
18
381
Se store bilder
Prisantydning: 5 950 000,-
Totalpris: 5 950 000,-
Primær rom: 130.8m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 4
Kort om
"BJØRNDAL: Moderne enderekkehus o/3 plan fra 2015, betydelig oppgradert i 2016. Underetasje med mange muligheter. Gode solforhold. 3 p-plasser. Familievennlig område, blindgate."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.187 Bnr.354 Snr.13 Orgnr.915058280 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er et betydelig oppgradert rekkehus som inneholder en smart romløsning over tre plan og har høy, moderne standard. Rekkehuset ble oppført så nylig som i 2015 og er gjennom 2016 ytterligere påkostet og oppgradert. Det er blant annet lagt en ny og kostbar parkett av ask i alle rom utenom våtrommene i både første og andre etasje, mens vegger og himlinger i de samme etasjer er tapetsert og nymalt. Det er også montert nye profilerte gulvlister, karmlister og satt inn kompaktdører med dempelister. Kjøkkeninnredningen er både utvidet og oppgradert med nye hvitevarer, hvorav de fleste medfølger.

Underetasjen er i dag skilt av som en separat del med egen utvendig adkomst og uteareal, men kan med relativt enkle grep integreres som en del av rekkehuset igjen om ønskelig.

Utearealene er også betydelig oppgradert med ferdigplen, dekorativ thujahekk mot sidenabo samt belegningsstein og trapp ned til underetasjen.

Det er for øvrig verdt å fremheve at leiligheten disponerer hele tre parkeringsplasser, som til sammenlikning er to mer enn ordinært i området.

Rekkehuset ligger i et nyetablert og barnevennlig nabolag som er uten gjennomgangstrafikk og pent opparbeidet med velstelte fellesarealer og lekeplass. Herfra er det kort gangavstand og trygg vei frem til barneskolen som i praksis er en del av nabolaget, samt enkel tilgang til vakre friluftsområder blant annet i Østmarka og langs fjorden.

Dagligvarene kan du handle enkelt ved nærbutikkene på vei hjem i hverdagen, mens større shoppingmuligheter samt T-bane venter på Mortensrud en kort bil- eller busstur unna.
 • Påkostet, oppgradert enderekkehus over 3 plan
 • Separat del i underetasje
 • Cirka 3,5 år gjenstående nybygg-garanti fra Selvaag
 • Nye parkettgulv, tapeter og malte flater i
  1./2. etasje
 • Oppgradert og utvidet HTH-kjøkken
 • Vestvendt balkong og vestvendt markterrasse
 • Oppgraderte utearealer
 • 3 biloppstillingsplasser medfølger
 • Pent opparbeidet fellesområde med lekeplass
 • Flere barnehager og skoler med alle trinn i nærområdet
 • Kort vei til dagligvareforretninger og busslinjer
 • Kun 15 minutters kjøretur unna Oslo sentrum
 • Ny Bussholdeplass bare 250 meter unna Boligen.
 • Enkel tilgang til store tur- og rekreasjonsområder rett utenfor stuevinduet
Ditt nye hjemRekkehusets plassering på den sydlige enden vil for mange være den mest attraktive og sikrer tilgang på ekstra mye boltreplass utendørs i tillegg til generelt gode lysforhold. Romløsningen over tre plan er smart utformet slik at hver etasje har sitt eget bruksområde, og er i tillegg veltilpasset en barnefamilies plassbehov.

Første etasje er langt på vei en eneste stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet som her er samlet i en moderne åpen løsning. Vel så moderne er overflatene som er nymalte og helhetlige, samt det påkostede parkettgulvet av ask på stuens langstrakte gulvflate som lett kan møbleres med både et spisebord og en romslig sofagruppe.

Selve kjøkkeninnredningen er fra HTH og ble i 2016 vesentlig oppgradert med nye fronter, veggfliser og hvitevarer fra kvalitetsprodusentene Electrolux og Røroshetta. Det understrekes for øvrig at dagens innbyggede Samsung Chef stekeovn medfølger. Kjøkkenet ble i tillegg utvidet med en smart øy som supplerer den originale innredningen med ytterligere oppbevaringsmuligheter og har påkostede vitrinedører med fasert glass samt innvendig belysning som blir spesielt dekorativ etter mørkets frembrudd.

En vestvendt balkong på 8 kvadratmeter er også tilknyttet den sosiale sonen og et ypperlig uterom å ta med måltidene til på godværsdager sommerstid. Her titter solen inn på ettermiddag og kveld, og direkte innsyn fra gjenboere er fullstendig fraværende siden friluftsområdene tilknyttet Grønliåsen utgjør nærmeste nabo i vest.

Første etasje inkluderer for øvrig også et separat toalettrom som er hendig å ha på samme plan som den sosiale sonen.

Rekkehusets tre soverom er samlet på én og samme flate i andre etasje, som i likhet med etasjen under er påkostet med nymalte overflater og kostbar parkett av ask. De tre soverommene er av ulike størrelser og velfungerende som henholdsvis to barnerom og ett hovedsoverom. Sistnevnte byr på masse oppbevaringsplass til klær og accessoirer i en omfangsrik garderobeløsning bestående av skuffer og hendige skyvedører, og tilføres på dagtid gode lysmengder av to høyreiste vinduer. Barnerommene gir på sin side familiens yngste god plass til å leke i egne omgivelser, og ett av rommene er for øvrig utstyrt med to romslige garderobeskap.

På badet møter du et innbydende og tidsaktuelt interiør fra byggeåret bestående av sorte gulvfliser, polerte hvite veggfliser og baderomsmøbler med minimalistisk stilpreg. Badet er i tillegg romslig, og den tilgjengelig gulvflaten kan du maksimere ved å svinge inn dusjhjørnets glassdører utenom bruk.

Underetasje - separat del
Underetasjen er i dag skilt av til en separat del som er fullt utstyrt til individuell bruk og har egen utvendig adkomst på motsatt side av hovedentréen. Romløsningen tilsvarer i dag en 2-roms ved at det er satt opp skillevegger og etablert et nytt soverom.

I likhet med rekkehuset for øvrig er det også her utført betydelige oppgraderinger i 2016 og 2017 som blant annet inkluderer ny entrédør, nytt vindu og utvidelse av markterrassen til hele 26 kvadratmeter.

Stuen og kjøkkenet i underetasjen er samlet i en åpen løsning som kan romme både en sofagruppe og et spisebord, og selve kjøkkeninnredningen er en helhetlig utformet løsning fra IKEA som ble montert i 2016 med både stekeovn og platetopp innbygget.

Badet i underetasjen har et stilmessig preg som langt på vei viderefører uttrykket fra hovedbadet, og baderomsmøblene inkluderer et romslig servantskap fremfor doble skuffer.

Den innvendige trappen mellom første etasje og underetasjen er fjernet, men en trapp kan monteres igjen på et senere tidspunkt dersom du heller foretrekker å benytte hele rekkehuset under ett.EierbrøkSeksjonsbrøk: 134/3024Innhold1. etasje: Entré, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 8 kvm. Utvendig bod ved inngangsparti.
1. etasje: Gang, bod, bad og 3 soverom. Underetasje: Entré, bad, soverom og stue med kjøkken. Terrasse på ca. 26 kvm.Beliggenhet og nærområdetBjørndalsjordet 77 ligger i et nyetablert boligområde lengst nord på Bjørndal, et ellers veletablert og fredelig boligområde cirka 12 kilometer syd for sentrum av Oslo. Området er i sin helhet høytliggende og nyter godt av gode solforhold store deler av dagen. Verdt å fremheve er det også at nabolaget er helt uten gjennomgangstrafikk.

For en barnefamilie er det svært praktisk med nærhet til flere barnehager, skoler med alle trinn og et bredt aktivitetstilbud. Til Seterbråten skole med
1. til
6. trinn er det kun cirka 600 meter, og veien er heller ikke langt ned til Bjørnholt skole med
7. til 13. trinn. Midt mellom skolene ligger Bjørndal idrettspark, tilholdsstedet for Bjørndal IF som organiserer en hel rekke ulike aktiviteter, deriblant innebandy, fotball, håndball, klatring og ski, med flere.

De nærmeste dagligvareforretningene er den nyere REMA1000 langs Slimeveien som leder ned til E6, samt Prix på Bjørndal Senter som også inneholder post i butikk, frisør, frukt og grønt-utsalg samt legesenter.

Busslinje 77 ved Oredalen bringer deg raskt til Hauketo hvor toget tar deg videre til Oslo S på 10 min. Det er også verdt å merke seg at busslinjene 77 og 71 tar deg videre til henholdsvis Holmlia og Mortensrud med større shoppingmuligheter, deriblant Senter Syd med et godt utvalg forretninger samt T-banestasjon med avganger til sentrum hvert kvarter. For øvrig vil bussen fra og med
2. juni snu ved rundkjøringen bare 250 meter unna, i følge Ruter.

Bjørndal er innfallsport for en rekke turløyper i Sørmarka som egner seg godt for utflukter året gjennom. I tillegg til egen lysløype kan også den nærliggende Grønliåsen i vest by på lysløype som prepareres når forholdene tillater. Ytterligere rekreasjonsmuligheter venter i Østmarka, med utallige turmuligheter som eksempelvis Skullerudstua eller Østmarkskapellet. Sommerstid er det sykkelavstand ned til fjorden og flere populære badesteder som Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand.

Med bil har du kort vei ned til firefelts E6 ved Klemetsrud og en kjøretid inn til sentrum på cirka 10 minutter utenom rushtid. Tar du i stedet Ljabruveien vestover kommer du raskt ned til E18 ved Fiskevollbukta.

Kjørerute - Bjørndalsjordet 77: 1: Kjør mot nordvest på Ljabruveien/Rv155 mot Slimeveien. 2: Sving til venstre og inn på Slimeveien 850 meter. 3: Sving til høyre og inn på Bjørnåsveien 1,5 km. 4: Sving til venstre og inn på Bjørndalsjordet. (Stedet du skal til, er på venstre hånd)

Ps: GPS-en kan ha problemer med å finne Bjørndalsjordet 77 pga at boligfeltet fortsatt er veldig nytt. Om dette skjer så søk inn Bjørnåsveien 136. Dette er den nærmeste adressen. Har du først kommet til Bjørnåsveien 136, så er det bare å følge veien rett frem mot Bjørndalsjordet.TomtAreal: 3 556 kvm. Eierform: Eiet fellestomtParkeringDet medfølger hele 3 parkeringsplasser til denne boligen! Rekkehusene får tinglyst bruksrett til biloppstillingsplass i carport eller i parkeringsbygg på Velforeningens eiendom.

Beboer som disponerer parkeringsplass må betale en forholdsmessig andel av drifts/vedlikeholdskostnader til velforeningen. Disse utgjør p.t. kr. 290,- pr. måned.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Kjedet rekkehus som er antatt fundamentert på faste masser som grov pukk og fjell. Grunnmur/fundament er i mur og betongkonstruksjoner. Ytterveggene er utført i bindingsverk med mineralull, vindtetting, lufting og liggende panel med fals. På innsiden er veggene plateslått med gips og dampsperre. Etasjeskiller av tre bjelkelag med undergulv av sponplater. Lettvegger er utført i tre/stål med mineralull og kledd med plater. Pulttak som tak konstruksjon som er tekket med shingel og papp. Utvendig sportsbod er bygget på mark med fester ned til grunnen og enkelt fundament. Ytterveggene er av bindingsverk uten mineralull. Utvendig kledning er liggende panel med fals. Taket er kledd med shingel.Overflater og innredningGulv: Fliser, 1-stavs parkett av ask og 3-stavs parkett av eik. Innervegger: Fliser og tapeter. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken
1. etasje: HTH skapinnredning fra 2015 med profilerte hvite fronter og laminert 40mm. grå benkeplate fra 2016. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Hvite veggfliser over benk. Innbyggede hvitevarer fra 2016; Electrolux induksjonstopp, Electrolux oppvaskmaskin og Røroshetta ventilator. Innbygget Samsung stekeovn medfølger ikke. Kjøkkenøy fra 2016 med laminert 30mm. grå benkeplate, fasert glass i fronter, glasshyller og innvendig belysning.

Kjøkken underetasje: IKEA skapinnredning fra 20156med glatte hvite fronter og 30mm. heltre benkeplater. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og ventilator.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.

Bad underetasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingVarmekabler som er termostat styrte på baderom i U etg., 2 etg. og gang/entre 1 etg. Avtrekksvarmepumpe for radiatoroppvarming, varmtvann og ventilasjon. Teknologien i avtrekksvarmepumper baserer seg på først å ventilere huset ditt, for så å resirkulere ventilasjonsluftens varmeenergi for å varme opp varmtvann og bolig. Avtrekksvarmepumpen bruker altså energi fra gammel, brukt luft.

Oppvarming er ikke inkludert i felleskostnadene.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: 1: U-Etg: 44 kvm
1. 1-Etg: 44 kvm
2. 2-Etg: 47 Kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: U.Etg: Gang, sovealkove, stue, bad og kjøkken. 1: Etg: Gang, toalett, stue og kjøkken. 2: Etg: Gang/hall, 3 soverom, bad og oppholdsrom.Adgang til utleieDen enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon med tilleggsareal, herunder rett til salg, pantsettelse og utleie.

Seksjonene kan bare nyttes til det formål som er fastsatt i seksjoneringsbegjæringen for den enkelte seksjon.

Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets styre/forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen. Den separate delen i underetasjen er i dag utleid, men er ikke godkjent. Ny kjøper står for eget ansvar og kostnad for at dette skal bli godkjent.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. d.d. kr
1.747,- pr. mnd. pr.18.05.17

Herav: Garasje kr. 75,-
Felleskostnader kr.
1.144,-
Bredbånd kr. 119,-
Kabel-tv kr. 269,-
Pumpeserviceavtale kr. 140,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Energi forbruk er ca. 17 000 kWh/år.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr.0,- i følge forretningsfører.

Ingen lån oppgitt for sameiet.FellesformueKr. 19 619,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiEiendommen mangler formuesverdi, dokumentet kan ikke bestilles fra skatteetaten.ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: 905451. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.

Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig eller annen bruksenhet i eiendommen.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter A

Det bemerkes at attesten skal bekreftes med lekkasjemåling for å være gyldig.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Hvitevarer som ikke medfølger er 1x Electrolux Tørk i 3 etg, 1x Vask Electrolux i 3 etg, kjøleskap 2 stk.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2016. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Alle eierne av gnr. 187, bnr 339-368 i Oslo har rett og plikt til å være medlemmer av Solsiden Velforening.

Eiendommen sokner til Setersbråten skole (1.-7. trinn) og Bjørnholt skole (8.-10.trinn)
Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Selger opplyser at det fortsatt er 3,5 år igjen med nyhus garantier fra Selvaag Bolig. Garantien gjelder dog ikke saker som er utbedret i ettertid.Servitutter/rettigheter fra grunnbokPengeheftelser i eiendomsrett:

2014/540776-19/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.07.2014 RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 187 Bnr: 235 Bestemmelse om rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning Sletting/endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 187 Bnr: 354
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/202764-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 05.03.2015 RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 187 Bnr: 235 Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

2014/865525-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 09.10.2014 Opprettet seksjoner SNR: 13
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 134/3024

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 19.05 2017 og takst datert 19.05.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn: Kodumaja Ny Bygg
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt Hus.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - kun av faglærte
2.2. Firmanavn: Selvaag bolig
2.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Selvaag bolig.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
5.2. Firmanavn: Teknikk bygg
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Utbygging av terrasse i under etg.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn: Teknikk bygg.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Oppkobling vask på kjøkken i under etg.

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja Redegjør for dette: Deler av kjelleren er omgjort. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Nei Kommentarer: Dette trengs ikke og rapporteres til Byggningsmyndighetene. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja Redegjør for dette: Tilstands vurdering \ Boligsalgsrapport fra Takstmann fra BOA. + Takstmann ved overtakelse.

17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Det er opparbeidet vesentlig innkjørt 8 kubikk jord for utfylling av hage under etg. ny Ferdig Plen, sten trase er bygget fra trapp mot terrasse. Avfalls beholdere \ Molokker som står utenfor Boligen vil bli flyttet i starten av Juni. Buss kommer i starten av juni. Avstand 250 meter.

Iht. eierskifterapport: Dagens eier har fjernet trappen mellom U etg og 1 etg, og laget en egen hybel med inngang. Det er montert opp et kjøkken, satt opp skillevegger slik at det er en sovealkove og badet er originalt fra byggeåret. Det er satt inn et nytt vindu i stue/kjøkken, ny entredør og laget egen entre/sti fra gangvei med trapp til hagedelen og denne hybelen. Denne hybelen er ikke søkt hos plan & bygg, så det foreligger ingen godkjenning for denne separate boenheten. Det må søkes om en bruksendring hos Plan & Bygg fra en boenhet til to boenheter. Når det gjelder det byggetekniske så må det settes inn et vindu på sovealkove som er godkjent som rømningsvei. Det må undersøkes ytterligere hvilke brannkrav og forskrifter som gjelder mellom to boenheter. Det medfølger 3 parkeringsplasser så her er det innenfor kravet.

Overordnet faglig vurdering av takstmann: Et pent og påkostet ende rekkehus over 3 plan i god kondisjon. Etter at alle kontrollpunkter er gjennomgått så bemerkes det ikke noe feil, kun noe estetisk i U etg. Det er enkelte ting som Selvaag og underentreprenører skal utbedre. - Trapp fra 1-2 etg skal byttes. - Rekkverk mot trapp i 2 etg skal byttes grunnet enkelte sprekker. - Søppelløsning/molokker utenfor huset flyttes lengre opp i gaten.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
164 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 114 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo

Eiendomsmeglerfullmektig Robin Horgheim Ansvarlig megler Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggEierskifterapport med verdi Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter Solsiden Velforening Vedtekter og Husordensregler sameiet Årsmøte Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1270 Bjørndalsjordet 77
1270, Bjørndalsjordet 77
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bjørndalsjordet 77
1/36
Lukk
18