Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Koselig og romslig leilighet sentralt på Rosenhoff. God planløsning og lav fellesgjeld. Her kan man flytte rett inn! Visning tirsdag 1/8 kl 18.30.
Last ned budskjema
Dokumenter
Hyggelig stue med god plassI stua er det store vindusflater som gir gode lysforholdLeiligheten har en romslig og god planløsning med store romDetalj stue
Godt utnytte bad med opplegg for vaskemaskin

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Badet ble flislagt i 2013Separat kjøkken med innredning fra 2010Kjøkkenet har integrert komfyr/koketopp og opplegg for oppvaskmaskinTrondheimsveien 155 presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling NordstrandStor sovealkove med mye garderobeplassSovealkoveGangDet er kott i gangen for praktisk oppbevaring av ytterklærPlantegningAlternativ planløsning ved flytting av kjøkken og fjerning av sovealkoveHyggelig sameie med godt vedlikeholdt boligmasse og fine fellesarealerFasade sett mot bakgårdDu finner et bredt tilbud av offentlig transport rett utenfor dørenNabolaget byr på et godt utvalg av gatekjøkkenDagligvarebutikk ligger også i umiddelbar nærhet av leilighetenFasadebilde
2
98
Se store bilder
Prisantydning: 2 940 000,-
Totalpris: 2 984 000,-
Primær rom: 45m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"Koselig og romslig leilighet sentralt på Rosenhoff. God planløsning og lav fellesgjeld. Her kan man flytte rett inn! Visning tirsdag 1/8 kl 18.30."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.83 Bnr.157 Snr.14 Orgnr.983520138 i Oslo kommuneKort oppsummert
 • Lettstelt og hyggelig leilighet
 • Fleksibel planløsning med mulighet for ombygging
 • Lave fellesutgifter som bl.a. inkluderer varme, varmtvann, kabel-tv og internett
 • Lav fellesgjeld
 • Godt vedlikeholdet boligmasse med bl.a. nye vinduer og tak
 • Sentral og rolig beliggenhet
 • Bredt tilbud av offentlig transport rett på utsiden av døra
 • Ingen forkjøpsrett
 • Ypperlig for førstegangskjøpere
 • Godt utleieobjektDitt nye hjemVelkommen til Trondheimsveien 155 og denne hyggelige leiligheten med mange muligheter. Dette er en perfekt bolig for deg som ønsker deg et lettstelt hjem til en fornuftig pris, og med kort avstand til alt det Oslo har å by på!

  Leiligheten har en særdeles godt utnyttet planløsning som gjør at den virker adskillig større enn sine 45 kvadratmeter. Her er det luftige rom, store vindusflater og overraskende god plass til romslige møbler.

  Badet er lite og kompakt, men det rommer alt man har behov for. Med en smal vaskemaskin er det helt uproblematisk å ta klesvasken her. Ønsker man å frigjøre plass på badet kan man heller benytte seg av felles vaskekjeller. 

  Det separate kjøkkenet har en tidløs og pen innredning med god skap- og benkeplass. Dette ble montert av tidligere eier i 2010. Her er det også mulighet for kjøkkenbord om man har behov for det. Ved å flytte kjøkkenet til stua kan dette rommet bli et supert soverom med vindu som vender ut mot sameiets fellesarealer og trafikkstille omgivelser.

  Sovealkoven er meget romslig, her får man inn både dobbeltseng og store garderobeskap. Skapene som er montert der i dag medfølger i handelen. Som en alternativ planløsning kan lettveggen mellom dette rommet og stua rives ned for å gi plass til kjøkken og stue i åpen løsning.

  Stua har en god romfølelse og plass til stor sofa og spisebord, samt andre stue- og oppbevaringsmøbler.

  I entreen er det garderobekrok og kott for oppbevaring av klær m.m.

  Romslig bod i kjeller med ytterligere oppbevaringsplass.EierbrøkSeksjonsbrøk: 442/34588InnholdLeiligheten ligger i
  3. etg og inneholder foruten felles inngang/trapp; entrè med kott, bad, kjøkken, stue og sovealkove.

  En kjellerbod på 3,2 kvm følger leiligheten.Beliggenhet og nærområdetTrondheimsveien 155 ligger i sentrumsnære og samtidig tilbaketrukket omgivelser ved Rosenhoff i bydel Grünerløkka, midt mellom det kollektive knutepunktet Sinsen og Carl Berners gode shoppingmuligheter. Det meste av uteliv, serveringssteder og forretninger omkring Gamle Oslo og Grünerløkka er også innenfor kort avstand, og dermed lett tilgjengelig i hverdagen.

  Dagligvarene kan du handle enkelt ved nabolagets Kiwi butikk, samt Bunnpris som holder åpent på søndager. Legg gjerne også turen innom Baker Samson for ferske bakervarer og en kopp god kaffe - her er det til og med åpent på søndager. Er du sulten på noe mer eksotisk finner du China Fastfood i byggets
  1. etasje, her serveres det både kinesisk og thaimat. Bislett Kebab og Oslo kebab og pizzahus ligger en kort spasertur unna. Her har du også hyggelige Pøbberiet med kafè og bar som byr på bl.a. pubquiz og live musikk.   

  Carl Berner-krysset og gatene omkring er nylig betydelig oppgradert, blant annet for å nedjustere trafikkbelastningen og forskjønne området. De oppgraderte arealene kombinert med et økt tilbud av kaféer, serveringsteder og treningssentre har i sum bidratt til å heve områdets attraktivitet.

  Adkomsten til leiligheten er enkel med kollektive transportmidler som alle er innenfor et fåtall minutters gange. Trikken, flybuss til Gardermoen og busslinjer med hyppige avganger passerer i Trondheimsveien, og nærmeste trikkestopp "Rosenhoff" (linje 17) er praktisk talt rett utenfor døren. Linje 31 med nattbuss stopper også her. T-bane finner du både på Sinsen og Carl Berner med linje 4 og
  5. Ta gjerne banen herfra til Frognerseteren og Sognsvann for hverdagslige løpeturer, eller sett deg på bussen direkte opp til skisporene i Lillomarka vinterstid.

  Vakre Torshovdalen er et utmerket sted for hverdagslige gå- eller løpeturer i grønne omgivelser og finnes lett tilgjengelig like over gaten.  Nærområdet inkluderer også flere av byens flotteste parker; både Botanisk Hage, Tøyenparken og Ola Narr som er innenfor en kort rusletur sydover.

  Utenom de fine parkområdene er i tillegg områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet, bl.a. ELIXIA og Fresh Fitness er begge få minutters gange unna. Kanskje frister også en svømmetur i nye Tøyenbadet? Dette er en av landets mest besøkte svømmehaller og har i tillegg både badstue, solarium og klatrevegg.TomtAreal: 1 924 kvm, Eierform: Fellestomt Felles tomt med plen/hage med sitteplasser, beplantning og asfalterte parkeringsplasser.ParkeringSameiet disponerer 18 parkeringsplasser. Disse leies ut, fortrinnsvis til seksjonseiere. Pris kr 450,- pr. mnd. Pr. februar 2017 var alle plasser utleid og det stod en på venteliste. For øvrig gateparkering etter stedets regler.ByggemåteBoligblokk i 5 etasjer og kjeller, ferdigstilt i 1936. Oppført i betong-, mur- og trekonstruksjoner, støpte dekker som etasjeskiller. Vinduer med isolerglass fra 2016. Nytt tak i 2016. Brann- og lydklassifisert dør av eldre dato.Overflater og innredningGulv: fliser på badet og laminatgulver i øvrige rom. Innervegger: fliser på badet, malt tapet på kjøkkenet og i gangen, malt panel i stue og sovealkove. Himlinger: malte slette flater.

  Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, noen vitrinedører, stålgrep og laminerte benkeplater. Hvite fliser på vegger over benker. Nedfelt stålkum med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri.  Innbygget koketopp/stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter i stålhette.

  Bad: fritthengende porselensservant med 1-greps blandebatteri, veggmontert speil og overbelysning. Dusj montert på vegg og gulvmontert klosett. Opplegg for vaskemaskin (smal modell). Nisje med hyller.OppvarmingBoligen varmes via radiotorer som er koblet til felles sentralvarmeanlegg. Varmtvann fra felles bereder. Oppvarming og varmtvann er inkludert i månedlige fellesutgifter. Selger opplyser at kostnader for strømforbruk ligger på ca. kr 300,- pr. kvartal.

  Elektrisk anlegg med sprede-/fordelernett er jordet anlegg fra forskjellige år. Fordelingskurser med automatsikringer.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBta 50 kvm Bra 45 kvm P-rom 45 kvm

  Følgende rom inngår i primærromarealet: Entrè/gang, kjøkken, bad, stue og sovealkove.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Utleie skal meldes skriftlig til styret.ReguleringIht. brev fra Oslo Kommune datert 22.06.17 omfattes eiendommen av reguleringsplan KDP-17. For ytterligere opplysninger kan reguleringskart fås av megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr 2 503,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører. Inkluderer forretningsførsel, vedlikehold, kabel-tv og bredbånd fra GET, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, varmtvann, felles vedlikehold m.m.

  Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter med mer.

  Fellesutgiftene vil øke med 3% i 2017 (økningen tilsvarer ca. kr 75,-).FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr 44 000,- i følge forretningsfører. Serielån fra DNB Bank ASA med lånenummer 12131003739. Rente er pt. på 3,65%.  Total saldo er på kr 3 193 750, hvor andelens saldo er på kr 44 000,-. Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente er kr 329,- pr. mnd. Fire terminer pr. år, siste termin er 01.09.2035.FellesformueKr 52 444,- ihht. brev fra forretningsfører, datert 26.06.2017.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
  2015: Som primærbolig: kr 641 869,-
  Som sekundærbolig: kr 1 797 233,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82869859. Betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på ny liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Hvitevarer medfølger ikke.DiverseAvløpsrørene skal i nærmest fremtid kontrolleres for videre utredning om de bør skiftes.

  Muligheter for bygging av balkonger har vært oppe til diskusjon tidligere og skal trolig behandles på nytt under generalforsamling i 2018. 

  Boligen har ferdigattest utstedt 12.04.1938. Megler har kopi.

  Dyrehold krever styrets samtykke.

  Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

  Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

  Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Servitutter/rettigheter fra grunnbok1936/1389-1/105  Bestemmelse om veg 04.02.1936  Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 83 Bnr: 157
  Gjelder denne registerenheten med flere   1936/3069-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 10.03.1936  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 83 Bnr: 157
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1985/67092-71/105  Erklæring/avtale 30.10.1985  Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for: nok 10,000 med prioritet etter 90% av lånetakst Gjelder denne registerenheten med flere

  1985/67092-70/105  Seksjonering 30.10.1985  opprettet seksjoner: snr: 14
  formål: Bolig sameiebrøk: 442/34588

  Disse er ikke innhentet av megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.06.17 og takst datert 25.06.17 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  1.1; Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte. Ifølge forrige eier ble badet pusset opp i 2013 av Flisemester og Insen AS.

  5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Nei - kommentar; noe misfarging i fuger i dusj på gulv.

  6.1; Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte. Tak og vinduer skiftet gjennom sameiet i 2016 . 

  Iht. tilstandsrapport Badet ble flissatt i 2013, arbeidet omfattet ikke skifte av sluk, men legging av nye vannrør. Baderommets konstruksjoner/oppbygging er ikke kjent og det antas at den er enklere enn dagens krav og metode fro utførelse. Det er gjort fuktsøk i dusjen, ingen indikasjon på fukt oppdaget.

  Naturlig ventilasjon med tilluft gjennom ventiler i vegger er den typiske løsningen for byggetiden. Løsningen fungerer, men det merkes at ventilasjonen er enklere enn de løsninger som anbefales i dag, og det er av den grunn vanskeligere å ha tilfredsstillende luftkvalitet eller muligheter for utskiftning av luft. Det gis TG 2 for naturlig avtrekk - ut i fra funksjon.

  Det er ikke avdekket graverende feil eller mangler iht. rapporten fra takstmann.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  Kr 2 940 000,- Prisantydning Kr 44 000,- Andel av fellesgjeld --------------------------------------------------------
  Kr 2 984 000,- Totalpris ekskl. omkostninger

  Omkostninger
  Kr 6 500,- Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)
  Kr 172,- Panteattest kjøper Kr 525,- Tingl.gebyr obligasjon Kr 525,- Tingl.gebyr skjøte Kr 74 600,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld kr 2 984 000,-)
  Kr 5 990,- Eierskiftegebyr forretningsfører --------------------------------------------------------
  Kr 88 312,- Omkostninger
  totalt --------------------------------------------------------
  Kr 3 072 312,- Totalpris inkl. omkostninger

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og boligsalgsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Boligsalgsrapport
  - Egenerklæring
  - Grunnboksutskrift
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Vedtekter og husordensregler
  - Årsmøte for år 2017
  - Reguleringsbestemmelser
  - Arealbekreftelse med målebrev
  - Ferdigattest, datert:
  - Ligningsverdi
  - Energiattest
Se prospekt
Oslo, 0570 Trondheimsveien 155
0570, Trondheimsveien 155
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Trondheimsveien 155
1/21
Lukk
2