Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GRÜNERLØKKA: Gjennomgående 3-roms med separat kjøkken og klassisk atmosfære. God takhøyde. Tilbaketrukkede, fredelige omgivelser på Løkka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Leilighetens gjennomgående romløsning preges av en klassisk atmosfære, og har samtidig et lyst preg grunnet flere høyreiste vinduer som slipper dagslyset inn. Takhøyden som er på hele 3 meter setter også sitt positive preg på romfølelsen.Seilduksgata 3 A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Stuen ligger på byggets hjørne og har en karakteristisk vinkelform med vinduer som slipper inn naturlig lys fra to vinkler.God plass til både sofakrok samt spisebord.
Dekorativ stukkatur og rosett i himlingen samt rustikke tregulv fremmer her en utpreget klassisk atmosfære, og sentralt i rommet står en moderne vedovn som varmer godt og bidrar til en koselig stemning på kjølige vinterdager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Gangen fører deg til samtlige rom i leiligheten.Foruten stuen fungerer også kjøkkenet som et sosialt samlingsrom i leiligheten.Kjøkkenet ble pusset opp med ny skapinnredning i 2005 som ble ytterligere oppgradert med nye fronter så nylig som i 2013 og har et tidsaktuelt stilpreg.Innredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Plass til et spisebord for fire.Her får du fint utsyn mot den frodige og intime bakgården du også kan ta med deg morgenkaffen ut til på gode sommerdager.Benkeplater av heltre som passer godt inn i leiligheten.Doble overskap som utnytter den gode romhøyden.Gjennomgående leilighet med mye lys.Leilighetens to soverom er størrelsesmessig tilnærmet identiske og samlet vegg i vegg rett over gangen for badet.Det naturlige hovedsoverommet har i likhet med stuen dekorativ stukkatur og rosett i himlingen, og tilhøres på dagtid en lys atmosfære av to høyreiste krysspostvinduer.Vegg-i-vegg finner du det andre soverommet.Naborommet er på sin side velfungerende som et barnerom og gir familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser.Plass til både skrivebord og oppbevaringsplass.InteriørbilderGjennomgående originale tregulv.På badet møter du et tidsaktuelt interiør fra oppussing i 2007.Innredningen inkluderer også et innbygget badekar med dusjmulighet.Brede servantskuffer og et tilsvarende bredt speilskap rom til sammen rommer blant annet håndklær og dine personlige effekter.Det er i tillegg avsatt plass til både vaskemaskin og tørketrommel.God og arealeffektiv planløsning. Leiligheten disponerer i tillegg kjellerbod på 3,67 kvm. samt loftsbod med 3,6 kvm. gulvareal under skråtak. Det er også fellesbod i kjeller.InteriørbilderBakgården har et frodig og herlig intimt preg sommerstid, som skapt for morgenkaffen eller små sammenkomster i friluft.Godt opparbeidet og vedlikeholdt.Fasadene er nyoppusset i 2017.I Seilduksgata 3 A vil du bo i de tilbaketrukkede og fredfylte kvartalene ved Akerselva.Rolig, men samtidig meget nære det urbane liv.Leiligheten er kun en kort rusletur unna Grünerløkkas kulturelle og særegne puls.Start gjerne dagen med en kopp god drikke fra en av de mange kaféene på Løkka.De nærmeste kvartalene inkluderer et bredt utvalg av gode spisesteder.Løkka-livet er også synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene.Langs Akerselva går fine turveier som leder deg helt opp til Maridalsvannet.Boa Eiendomsmegling ble kåret til Norges beste for markedsføring av brukt boliger i 2017. Gullmegleren er en årlig kåring i regi av Norges Eiendomsmeglerforbund. Ingen andre meglerforetak har vunnet fler titler enn Boa sine 10 Gullmeglertitler.
8
104
Se store bilder
Prisantydning: 4 950 000,-
Totalpris: 4 950 000,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"GRÜNERLØKKA: Gjennomgående 3-roms med separat kjøkken og klassisk atmosfære. God takhøyde. Tilbaketrukkede, fredelige omgivelser på Løkka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.228 Bnr.338 Snr.6 Orgnr.971276096 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten har en attraktiv plassering i rolige omgivelser midt på Grünerløkka med lite gjennomgangstrafikk. Beliggenheten er prima for deg som vil ha enkel tilgang til alt Løkka byr på; herfra kan du blant annet rusle rett ned gaten og legge deg i gresset i Grünerhagen på gode sommerdager, og i motsatt retning er det bare få meter bort til Parkteatret. Alle Løkkas spennende forretninger, spisesteder og utesteder i kvartalene omkring er kun noen minutters gange unna. I tillegg bor du tett på naturen med Akerselva og fine parkområder.

Leiligheten inneholder en gjennomgående romløsning med et separat kjøkken som ble oppgradert så nylig som i 2013, mens badet ble pusset opp i 2005. Det er også verdt å fremheve bakgården som har et frodig og herlig intimt preg sommerstid, som skapt for morgenkaffen eller små sammenkomster i friluft.
  • Gjennomgående 3-roms i fredelige omgivelser på Løkka
  • Kjøkken fra 2005/2013, bad pusset opp i 2005
  • Klassisk atmosfære og god takhøyde
  • Få minutters gange til alle Løkkas etablissementer
  • Kort vei over til Vulkan
  • Nærhet til parker og Akerselva med turmuligheter
  • Enkel adkomst med flere trikke- og busslinjer
  • Ingen forkjøpsrett
  • Enkel å leie ut
Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående romløsning preges av en klassisk atmosfære, og har samtidig et lyst preg grunnet flere høyreiste vinduer som slipper dagslyset inn. Takhøyden som er på hele 3 meter setter også sitt positive preg på romfølelsen.

Stuen ligger på byggets hjørne og har en karakteristisk vinkelform med vinduer som slipper inn naturlig lys fra to vinkler. Dekorativ stukkatur og rosett i himlingen samt rustikke tregulv fremmer her en utpreget klassisk atmosfære, og sentralt i rommet står en moderne vedovn som varmer godt og bidrar til en koselig stemning på kjølige vinterdager.

Foruten stuen fungerer også kjøkkenet som et sosialt samlingsrom i leiligheten og har plass til et spisebord for fire. Her får du fint utsyn mot den frodige og intime bakgården du også kan ta med deg morgenkaffen ut til på gode sommerdager. Kjøkkenet ble pusset opp med ny skapinnredning i 2005 som ble ytterligere oppgradert med nye fronter så nylig som i 2013 og har et tidsaktuelt stilpreg samt benkeplater av heltre som passer godt inn i leiligheten. Innredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, blant annet i doble overskap som utnytter den gode romhøyden.

Leilighetens to soverom er størrelsesmessig tilnærmet identiske og samlet vegg i vegg rett over gangen for badet. Det naturlige hovedsoverommet har i likhet med stuen dekorativ stukkatur og rosett i himlingen, og tilhøres på dagtid en lys atmosfære av to høyreiste krysspostvinduer. Rommet har god plass til en dobbeltseng og nattbord, i tillegg er det allerede satt inn et rommelig garderobeskap til oppbevaring av klærne. Naborommet er på sin side velfungerende som et barnerom og gir familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser.

På badet møter du et tidsaktuelt interiør fra oppussing i 2007 som inkluderer brede servantskuffer og et tilsvarende bredt speilskap rom til sammen rommer blant annet håndklær og dine personlige effekter. Innredningen inkluderer også et innbygget badekar med dusjmulighet, og det er i tillegg avsatt plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

På sameiets tomt finnes det et grendehus som beboere kan leie for en billig penge om man skal ha større selskap eller har behov for flere overnattingsplasser. EierbrøkSeksjonsbrøk: 69/1072InnholdEntré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer i tillegg kjellerbod på 3,67 kvm. samt loftsbod med 3,6 kvm. gulvareal under skråtak. Det er også fellesbod i kjeller.Beliggenhet og nærområdetI Seilduksgata 3 A vil du bo i tilbaketrukkede kvartaler midt på Grünerløkka, med den kulturelle og særegne pulsen Løkka er kjent innenfor få skritts gange. Et stort pluss er også den umiddelbare nærheten til fine parker og Akerselva med langsgående turveier.

Kvartalene omkring er spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk, deriblant klassikeren Parkteatret ved Olaf Ryes plass. Burger jointen Munchies er stedet for gode burgere, tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Den nyere og kritikerroste Bass er et sted å gå både for gode retter, god drikke og god stemning i baren på kveldstid, mens Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien har kaffe brygget med lidenskap i brenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Lenger ned finner du Schouskvartalet og steder som Trattoria Popoplare med rustikk italiensk mat på menyen, Schouskjelleren som byr på eksotiske ølslag i intime lokaler og Bettola med spennende drinker i retro-format.

Legg også gjerne turen over Akerselva til Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et spennende mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten, samme sted finner du også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Løkkalivet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Like om hjørne finnet du Kubaparken og Grünerhagen Park, og litt lenger ned den nye byparken som er under etablering med blant annet gresslette som sammen med Grünerhagen danner et stort landskapsrom til allsidig bruk. I tillegg er Sofienbergparken, Birkelunden og Olaf Ryes plass også flotte grøntområder for å oppleve solrike dager.

Utenom de fine parkområdene i nabolaget er også områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet. Forbrenn kalorier hos EVO eller SATS, eller ta en svømmetur i Tøyenbadet som er blant landets mest besøkte svømmehaller med både badstue, solarium og klatrevegg.

Adkomst og kollektivtilbud
Et bredt kollektivtilbud i nærområdet gjør det enkelt å ta seg fra leiligheten og videre til de fleste av byens hjørner. 11-, 12- og 13-trikken kan du ta fra Birkelunden like ovenfor, eller fra Olaf Ryes plass noen få kvartaler lenger ned. Reisetiden ned til sentrum er snaue 10 minutter.

Har du egen bil er veien kort ut til Ring 2 både i retning Tøyen og Carl Berners plass, samt ned til Ring
1.TomtAreal: 505 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Bygård i mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til komprimerte/faste masser eller tømmerflåte. Grunnmur i teglstein. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er pusset og malt. Trebjelkelag som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som trolig er tekket med takstein. Vinylbelagte støpejernstrapper og malte vegger i oppgang. Vinduer med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og trebord. Innervegger: Fliser, panel, teglstein og malte flater. Himlinger: Malte plater og malte flater. Rosetter og stukkatur i stue og på ett soverom. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2005 med glatte hvite fronter fra 2013 og heltre benkeplater. Spotbelysning under overskap. Underlimt dobbel stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegger over benker. Ventilator over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og underbelysning. Innbygget badekar med veggmontert armatur, hånddusj og forheng. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Badet ble pusset opp i 2007.OppvarmingVarmekabler i badegulv og 1 panelovn, løse ovner ellers. Peisovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 68 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stueAdgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål ihht vedtektene i sameiet.

Styret skal godkjenne erverver av seksjon og leietaker av bruksenhetReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-4.

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr. 2 889 pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, dugnadsavgift og kabel-TV.

Felleskostnadene, vil på grunn av fasaderehabiliteringen og låneopptak i forbindelse med denne, bli øket med ca kr.500,-.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,- i følge forretningsfører pr.14.06.17

Størrelsen på låneopptak relatert til fasaderehabiliteringen er estimert til ca. kr 1 000 000,-. Beløpet vil fordeles på sameierne iht. eierbrøk. Endelig beløp vil foreligge etter avsluttet rehabilitering og kan derfor ikke bekreftes pr. d.d.FellesformueKr. 45 904,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 934 621,-
Som sekundærbolig: kr 2 616 938,-ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP589236. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (attestert) - 1895. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Eiendommen sokner til Grünerløkka skole og Sofienberg skole (8.-10. trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 1892/900459-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 17.05.1892 Bestemmelse om benyttelse OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 228 Bnr: 338
Gjelder denne registerenheten med flere

1894/990892-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 18.10.1894 Bestemmelse om benyttelse OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 228 Bnr: 338
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/514193-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 03.09.1959 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 228 Bnr: 338
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/71728-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 06.11.1986 Bestemmelse om bruksrett Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Rettighetshaver kvartal 23 03 02
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 228 Bnr: 338
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/51557-2/105 PANTSETTELSESERKLÆRING TINGLYST 28.08.1990 BELØP: NOK 25.000
PANTHAVER:Borettslaget Seilduken Lnr: 1089785
Panterett til sameiet for kr 25.000,-uten opptrinnsrett med prioritet etter obl. til Husbanken, senere etter 90 % av lånetakst. Gjelder denne registerenheten med flere Grunndata ________________________________________ 1990/51557-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 28.08.1990 SNR: 6
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 69/1072
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten. Rettigheter på andre eiendommer ________________________________________ Rettigheter på 0301-228/45/0/1-9 i eiendomsrett 1989/41590-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.06.1989 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 228 Bnr: 45
Bestemmelse om bruksrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 228 Bnr: 45
Gjelder denne registerenheten med flereForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 30.06.2017 og boligsalgsrapport datert 03.07.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Ja  Redegjør for dette Utbedret etter lekkasje hos nabo i 2008, dekket av sameiets forsikring (opplyst av forrige eier).
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn Industri og VVS teknikk AS
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt bad høsten 2007

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja Redegjør for dette: Eldre bygård. Skjeve gulv.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn Malercompagniet AS
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Renovering av fasade i regi av sameiet mai/juni 2017.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
8.2. Firmanavn Gravco AS
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Vedlikeholdsspyling av avløpsrør i regi av sameiet. mars 2017.

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja Redegjør for dette Forventet økning i felleskostnader med ca 500 kr grunnet låneopptak relatert til renovering av fasaden i mai/juni 2017. Felleskostnader før økning utgjør kr 2889,- pr mnd.

Iht. Boligsalgsrapport: Gulvene har noe retningsavvik og det er skjevheter - ikke unormalt for denne type bygg og byggemåte. Gulvene synes ok - med normal bruksslitasje.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
136 717,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 086 717,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2014
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre
Se prospekt
Oslo, 0553 Seilduksgata 3 A
0553, Seilduksgata 3 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Seilduksgata 3 A
1/38
Lukk
8