Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GAMLEBYEN: Fresh og spennende 2-roms med gjennomgående planløsning og fransk balkong. Supersentrale omgivelser!
Last ned budskjema
Dokumenter
Schweigaards gate 50 c er presentert av Boa Eiendomsmegling ved megler Frode Briskeby.Schweigaards gate 50 er en murgård fra 1887 med en klassisk fasade.Leiligheten ligger i 3 etasje, og du møtes først av en praktisk entré med plass for skoskap og yttertøy.Leiligheten har en stor stue som er koblet sammen med kjøkkenet i en delvis åpen løsning. Sammen danner de en romslig sosial sone som innbyr til hyggelige sammenkomster med venner og familie.
Det er god plass for både spisebord og sofagruppe.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Takhøyden er på ca 250 cm.Kjøkkenet er åpent forbundet med stuen, men er likevel noe tilbaketrukket fra stuen.Skapinnredningen er i likhet med leilighetens inventar for øvrig fra 2005, men stadig tidsaktuell med fronter i hvit høyglans og azurblå bakvegger.Kjøkkenet har en bruksvennlig utforming med motstående koke- og vaskesone flankert av arbeidsplass på benkeplater av heltre.01.FasadeDusjhjørnet er visuelt og dekorativt fremhevet med videreføring av gulvets azur-blå mosaikkfliser på veggflatene og utstyrt med både hånddusj og regndusj.01.FasadeBadet er pusset opp i 2005.Dørene mot soverommet kan åpnes slik at lyse slippes tvers gjennom leiligheten.Soverommet har en romslig størrelse.Foruten den gode størrelsen har soverommet også en fin, lys atmosfære på dagtid grunnet høyreiste vinduer i dørene til den franske balkongen.La gjerne disse dørene stå åpne på gode sommerdager og slipp sval luft rett inn i soverommet - også om nettene.Planskisse.Sameiet har i dag en liten bakgård, men en større felles bakhage for hele kvartalet skal opparbeides når Hollenderkvartalet er ferdig bygget.Like utenfor finner du Stockfleths, Sushi deluxe og Kafekontoret - så mange behov kan løses like utenfor døren.Rett over veien finner du et rikt utvalg av frukt og grønt, og nærmeste butikk ligger rett utenfor.Like over veien ligger Grønland Park og en rekke andre av byens vakre parker ligger innen gangavstand.Til Jernbanetorget og Oslo S går du på ca 10 minutter.01.FasadeOperaen, Lamba - det nye Munch-museet og det nye hovedbiblioteket ligger alle innen 15 minutters gange fra Schweigaards gate 50.Sørenga med et rekke spennende restauranter, badepark og folkeliv er ca. 15 minutters gange unna.Kaffebrenneriet finner du like bort i gaten.
0
82
Se store bilder
Prisantydning: 3 300 000,-
Totalpris: 3 301 889,-
Primær rom: 47m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"GAMLEBYEN: Fresh og spennende 2-roms med gjennomgående planløsning og fransk balkong. Supersentrale omgivelser!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.230 Bnr.286 Snr.40 Orgnr.989276751 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 2-roms selveier i Gamlebyen med arealeffektiv romløsning, fransk balkong og god takhøyde på 2,5 meter. Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2005, inkludert nye overflater og nye innredninger på både kjøkken og bad, og har fortsatt et tidsaktuelt, moderne preg du kan flytte rett inn til.

Leiligheten ligger godt tilbaketrukket inne i kvartalet og er langt roligere enn hva den svært sentrale beliggenheten skulle tilsi.

Det er fra leiligheten nærhet til en rekke populære parker, deriblant Grønlands park, Klosterenga og Middelalderparken som ligger i umiddelbar nærhet, samt Tøyenparken med Tøyenbadet, Botanisk hage, Sørenga sjøbad og Ekebergparken i en mer utvidet omkrets. 

I Schweigaards gate og Gamle Oslo dukker det stadig frem flere hyggelige kaféer og kaffebarer, mange med egne små uteserveringer. Fra å være en litt bortgjemt del av byen har området bråvåknet og er i rask vekst med spennende fremtidsutsikter. Med kort vei til idylliske Kampen og Vålerenga med lokale små kaféer, yrende folke- og uteliv på Tøyen, Grønland og nye Fjordbyen, nærhet til sentrumskjernen og gangavstand til en rekke flotte parkområder, er området spennende og urbant. 

Den svært sentrale beliggenheten midt i byen er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker nærhet til alle byens fasiliteter og kollektivtilbud. Leiligheten har gangavstand til Oslo S som er et kollektivt knutepunkt, i tillegg til alle øvrige kollektivtilbud; buss, trikk og T-bane i umiddelbar nærhet. 
  • Gjennomgående 2-roms ved Grønland/Gamlebyen
  • Alle rom pusset opp i 2005
  • Soverom med fransk balkong mot gårdsrom. Sameiet har startet en prosess for å vurdere søknad om bygging av balkonger
  • Varmtvann fra fellesanlegg
  • Utrolig sentralt, nær alt av byens kollektivtilbud
  • Få minutters gange til Oslo S og nye Fjordbyen
  • Nærhet til grøntarealer, kaféer, uteliv og kulturtilbud
  • En ny flott felleshage for hele kvartalet skal anlegges i forbindelse med ferdigstillelsen av Hollenderkvartalene
Ditt nye hjemLeiligheten inneholder en gjennomgående og oversiktlig romløsning der stuen utgjør det naturlige midtpunktet, og sammen med kjøkkenet, en romslig sosial sone. Her er det god plass til både sofa og spisebord, samt ulike reoler og oppbevaringsmøbler. Stuen tilføres gode mengder naturlig lys på dagtid gjennom to høye krysspostvinduer som begge vender i sydlig retning, og takhøyden som er på cirka 2,5 meter setter i tillegg sitt positive preg på romfølelsen. Merk også de store fløydørene inn til soverommet som kan åpnes slik at lys slipper tvers gjennom leiligheten.

Kjøkkenet er åpent forbundet med stuen, men er likevel noe tilbaketrukket fra stuen. Skapinnredningen er i likhet med leilighetens inventar for øvrig fra 2005, men stadig tidsaktuell med fronter i hvit høyglans og en bruksvennlig utforming med motstående koke- og vaskesone flankert av arbeidsplass på benkeplater av heltre. Innredningen har for øvrig godt med skap og oppbevaringsmuligheter.

Innenfor kjøkkenet finner du badet, som er av et mer kompakt format men likevel effektivt utnyttet med det du trenger - inkludert plass til en frontmatet vaskemaskin. Baderomsmøblene opptar minimalt med plass og består av veggfestet speil samt porselensservant på veggmontert benkeplate av heltre med plass til eksempelvis kurver under. Dusjhjørnet er visuelt og dekorativt fremhevet med videreføring av gulvets azur-blå mosaikkfliser på veggflatene og utstyrt med både hånddusj og regndusj, samt glassdører du kan svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten og få enkel tilgang på vaskemaskinen.

Leilighetens soverom er på sin side behagelig romslig og dermed lett å møblere. Rommet er allerede utstyrt med en rekke garderobehyller skjult bak forheng som gir enkel tilgang på klærne, samme sted kan du alternativt også sette inn takhøye skap eller en hendig skyvedørsgarderobe om du heller foretrekker dette. 

Foruten den gode størrelsen har soverommet også en fin, lys atmosfære på dagtid grunnet høyreiste vinduer i dørene til den franske balkongen. La gjerne disse dørene stå åpne på gode sommerdager og slipp sval luft rett inn i soverommet - også om nettene. Gårdsrommets skjermede preg på utsiden innebærer at du ikke trenger tenke på sjenerende gatestøy rett utenfor.EierbrøkSeksjonsbrøk: 49/1902InnholdEntré, bad, soverom med fransk balkong og stue med kjøkken.

Leiligheten disponerer også bod på 4 kvm. i felles kjeller og har tilgang på fellesbod.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er sentralt plassert midt mellom Gamlebyen og eksotiske Grønland, en beliggenhet som gir deg kort avstand til sentrumskjernen samtidig som du har nærhet til det yrende folkelivet og omfattende utvalget av små spesialforretninger Grønland er kjent for. Dagligvarene kan du gjerne handle i kolonialbutikken i samme gate, på KIWI i Grønlandsleiret, EXTRA, REMA1000 eller i grønnsaksbutikken du finner på Galgeberg få minutters gange fra din egen ytterdør.

De nærmeste kvartalene byr på en rekke små, hyggelige kaféer og spisesteder; de nærmeste er Klosterenga kafé og Det grønne kjøkken som begge serverer frokost og lunsj. Nyåpnede Galgen på Galgeberg er allerede en favoritt i nabolaget med god mat og stemning, og legg gjerne også turen innom Roald & Umberto; en ekte italiensk taverna rett ned i gata, samt Cafékontoret med quiz-kvelder. God take-away får du fra Sushi Deluxe i samme gråd, samt hos Dr. Pizza som ligger i sentrum av Galgeberg. I tillegg er det kommet mange spennende barer og spisesteder på Tøyen torg, deriblant Postkontoret, Nord og Melt.

Av andre nærliggende restauranter og samlingssteder som bør besøkes er det verdt å nevne Oslo Mekaniske verksted; et av byens hyggeligste vannhull, Oslo Spiseforretning; en nærreist gourmetopplevelse, og Olympen; Østkantens Teatercafè. Videre er det en rekke flotte uteserveringer i området, deriblant Ladegården som er kjent for god italiensk pizza og muligheten for øl i solen. Du får også rykende fersk kaffe i nærområdet både hos Kaffebrenneriet og Stockfleths.

Det er ellers kort vei ned til den nye Fjordbyen med blant annet Sørenga sjøbad, der nye forretninger, serveringstilbud og gateliv allerede har begynt å ta form i takt med utbyggingen. Gamlebyen ligger midt i denne utviklingen og er en bydel som åpnes mot sjøen gjennom Bjørvika.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer blant annet den nyoppussede Svartdalsparken med sykkel- og turveier hele veien opp til Østmarka. Grønlands park er rett over gaten, Middelalderparken med vannspeil ligger like nedi veien og Ekebergparken med skulpturer og fine stier er en kort trikketur unna.

Kollektivtilbud i nærområdet:
Trikkelinjene 18 og 19 stopper begge like nedenfor i samme gate og fortsetter gjennom sentrum til henholdsvis Rikshospitalet og Majorstuen. T-bane med alle byens linjer når du fra Grønland og Tøyen stasjon.

Du får ellers også kort vei til en rekke busslinjer i nærområdet:
- Buss 67: Galgeberg - Økern - Stovner
- Buss 20: Galgeberg - Carl Berner - Majorstuen - Skøyen
- Buss 37: Helsfyr - Sentrum - Nydalen
- Buss 32: Kværnerbyen - Voksen Skog
- Buss 70: Skullerud - Vika
- Buss 72: Mortensrud - Vika
- Buss 34: Ekeberg Hageby - Tåsen

Nærmest er 37-bussen som stopper får meter unna, for øvrig er det kort gangavstand til byens kollektive knutepunkt Oslo S, inkludert Flytoget og bussterminal.TomtAreal: 651 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Bygård i mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til komprimerte/faste masser eller tømmerflåte. Grunnmur i teglstein. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er pusset og malt. Trebjelkelag som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som trolig er tekket med takstein. Flislagt støpejernstrapp og malte vegger i oppgang. Vinduer og balkongdør (Fransk balkong) med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.Overflater og innredningNåværende eier overtok leiligheten i 2005. Samme år ble det foretatt oppussig av samtlige rom, inkludert gulv, vegger og himlinger. Det ble også montert ny kjøkkeninnredning i stuen, og badet ble pusset opp inkludert skifte av sluk. Det er for øvrig lagt rør-i-rør til badet og i kjøkkenbenken.

Gulv: Fliser og laminat. Innervegger: Fliser og malte flater. Himlinger: Malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og heltre benkeplater. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Heltre benkeplate med overmontert porselensservant og 1-greps blandebateri. Veggmontert speil. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Elektrisk: Fordelingskurser med automatsikringer. Det elektriske sprede-/fordelernett er jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 47 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre, bad, stue/kjøkken, soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet.

Leietaker av bruksenhet må meldes til styret for registrering.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål, forretning, kontor og bevertning. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Se 201305473 - Byggesak / Grønlandsleiret 71 - Ombygging fra fabrikk til barnehage - Nonneseter kloster barnehage.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererFellesutgifter pr. mnd. pr. 15.06.2017 er kr. 2 448,- ifølge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, renter og avdrag fellesgjeld, brensel og kabel-TV.

Det må påregnes at månedlige kostnader endres/økes over tid.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 1 889,- ifølge forretningsfører.

Det er ikke registrert lån på selskapet pr. 15.06.2017FellesformueKr. 3 848,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 658 288,-
Som sekundærbolig: kr 1 843 207,-ForsikringForsikret i If Forsikring, med polisenummer: SP565657. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.

Husordensregler foreligger ikke.

Sameiet består av 24 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1887. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Erverver av seksjon bruksenhet må meldes til styret for registrering.

Eiendommen sokner til Tøyen skole (1.-7. trinn) og Jordal skole (8.-10.trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Iht. til protokoll fra årsmøte avholdt i 2017: Styret gis fullmakt til å innhente tilbud på isolasjon av yttervegger. Det kom forslag om å søke utbygging av balkonger mot bakgården. Styret undersøker om flere i sameiet ønsker balkonger slik at en formell søknad evt. sendes Oslo kommune Plan- og bygningsetaten.Servitutter/rettigheter fra grunnbok2005/64808-1/105  Seksjonering    30.09.2005  opprettet seksjoner: snr: 40
formål: Bolig sameiebrøk: 49/1902
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 24 og 26-51Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 20.06.2017 og boligsalgsrapport datert 21.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæring:
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja Redegjør for dette: Vegger i bod er fra den tid det var nonne kloster her, og de er fredet. Noe fukt var det i begynnelsen pga dette, men det er tatt hånd om med innkjøp av kraftige vifter i kjeller i hele bygget. Dette gjør at kjelleren er tørr og fin, og perfekt for lagring.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja Redegjør for dette: Litt skjeve gulv. (Som er normalt i gamle bygårder.)

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Rasfare AS
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Rengjøring av tak okt. 2016. Reperasjon av skade på fasade og vindusvask juli 2016.

7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon? Ja Redegjør for dette: Brannalarm sentralen ble byttet ut des 2016. Utført av Eutronica.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn: Ivar Lærum
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Service på oljefyr høst 2016. Service en gang i året.

9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Nei Kommentarer: Vedtak på tilgang til felles bakgård til Hollenderkvartalet.

Iht. boligsalgsrapport: Vegger: Synlige spikerrader i malte flater. Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant til sluket, men det dammet seg noe. Gulv og himlinger har retningsavvik og det er skjevheter - ikke unormalt for denne type bygg og byggemåte. Bygningen er oppført etter byggetidens byggeforskrifter. Den tilfredsstiller dermed ikke de nyeste byggeforskrifters krav til bl.a. tetthet, ventilasjon samt varme- og lydisolering. Bygningen har komponenter av eldre dato/byggeår i våtrom, røranlegg og elektrisk anlegg.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 300 000,- (Prisantydning)
1 889,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 301 889,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 301 889,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
95 487,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 397 376,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Seksjonering Grunnboksutskrift Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter Årsmøte for år 2016
Protokoll Nabovarsel vedr. Grønlandsleiret 71
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest / bygganmeldelse (uattestert)
Ligningsverdi Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0191 Schweigaards gate 50 C
0191, Schweigaards gate 50 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Schweigaards gate 50 C
1/27
Lukk
0