Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØVERST PÅ KAMPEN: Arealeffektiv 2-roms med peis, originale tregulv og frilagt teglstein. Fredfylte omgivelser og parken som nærmeste nabo
Last ned budskjema
Dokumenter
ØVERST PÅ KAMPEN: Arealeffektiv 2-roms med peis, originale tregulv og frilagt teglstein. Fredfylte omgivelser og parken som nabo.Dette er en arealeffektiv 2-roms helt øverst på Kampen som har parken som nærmeste nabo og et interiør preget av stemningsskapende, originale overflater som tregulv og frilagt teglsteinTre høyreiste vinduer sørger for en lys romfølelse på dagtid og byr samtidig på fint utsyn mot parken like over gaten.Teglsteinen bryter med de ellers hvitmalte vegg- og himlingsflatene og gjør atmosfæren litt lunere, og ekstra koselig kan det bli om du tenner fyr i vedovnen på kjølige vinterdager.
01.Fasade

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Teglsteinen bryter med de ellers hvitmalte vegg- og himlingsflatene og gjør atmosfæren litt lunere, og ekstra koselig kan det bli om du tenner fyr i vedovnen på kjølige vinterdager.Stuen er et naturlig tyngdepunkt og har en rektangulær form du gjerne kan møblere med både sofagruppe og et spisebord for fire.Den originale teglsteinen frilagt og hentet frem som et rustikt, autentisk og dekorativt interiørlement på nivå med de originale tregulvene som går igjen i alle rom foruten badet.På kjøkkenet ble det montert ny skapinnredning fra HTH i 2007 som har en svært stilren fremtoning og fortsatt tidsaktuell fremtoning med glatte hvite fronter og benkeplater av heltre som passer godt inn i leiligheten.Kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, og ikke minst også masse benkeplass for tilberedning.01.FasadeEt stort pluss er det i tillegg at samtlige hvitevarer er innbygget og medfølgende, deriblant en effektiv induksjonstopp og stekeovn som er plassert i riktig arbeidshøyde.Leiligheten har en god romløsning som utnytter arealet svært godt og oppleves større enn hva det faktiske arealet kanskje skulle tilsi.På soverommet er det fint utsyn mot parken gjennom vindusrekken som i tillegg sørger for en lys atmosfære på dagtid.Soverommet kan kan stenges av med en plassbesparende skyvedør som i likhet med leilighetens øvrige er av heltre og behandlet til en hvitpigmentert overflate.Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2005, flislagt på gulv og vegger samt innredet effektivt med baderomsmøbler som utnytter rommets kompakte format på en god måte.Badet har dusjhjørne med svingbar glassdør som opptar lite plass utenom brukEntréen er bred og romslig med plass for litt ekstra møblering og har en praktisk skyvedørsgarderobe med speil.Kampen Terrasse er et veldrevet borettslag øverst på Kampen og bygningene omkranser en flott felles bakhage.Borettslaget har en fin bakhage med sittegrupper.Det er stor sykkelparkering i bakhagen.PlanskisseKampen parkenKampen parkenKafe JavelinLille Kampen kafeSats KampenKampen Bistro
7
109
Se store bilder
Prisantydning: 3 250 000,-
Totalpris: 3 338 831,-
Primær rom: 41m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"ØVERST PÅ KAMPEN: Arealeffektiv 2-roms med peis, originale tregulv og frilagt teglstein. Fredfylte omgivelser og parken som nærmeste nabo"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.231 Bnr.424 Andelsnr.14 Orgnr.952578316 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en arealeffektiv 2-roms helt øverst på Kampen som har parken som nærmeste nabo og et interiør preget av stemningsskapende, originale overflater som tregulv og frilagt teglstein. De fleste vegg- og himlingsflater er malt så nylig som i 2016, mens kjøkkenet ble oppgradert med ny innredning fra HTH i 2007 og badet ble renovert i regi av borettslaget i 2005.

Leiligheten er en del av Kampen Terrasse, et veletablert borettslag med sunn økonomi som nylig har pusset opp bakgården og en gjesteleilighet som kan benyttes av beboernes gjester

I Sons gate 3 B vil du bo blant Kampens helt øvre kvartaler med parken som nærmeste nabo og alle bydelens fasiliteter lett tilgjengelig nedover i de intime smågatene. Bykjernen er i tillegg innenfor et kvarters gange, og T-banestasjoner med alle fem linjer finner du rett i nærheten.
  • Arealeffektiv 2-roms øverst på Kampen
  • Rustikk og sjarmerende atmosfære
  • Originale tregulv og teglstein
  • Nymalt i 2016, kjøkken fra 2007, bad renovert i 2005
  • Sentrumsnær beliggenhet på idylliske Kampen
  • Veldrevet borettslag med sunn økonomi og lave felleskostnader
  • Ingen dokumentavgift - lave omkostninger ved kjøp
  • Borettslaget har en meget fin gjesteleilighet som beboere kan leie ut til venner og familie for en billig penge. Gjesteleiligheten er nettopp pusset opp.
Ditt nye hjemLeiligheten inneholder en oversiktlig romløsning som utnytter arealet svært godt og oppleves større enn hva det faktiske arealet kanskje skulle tilsi. Her utgjør stuen et naturlig tyngdepunkt og har en rektangulær form du gjerne kan møblere med både sofagruppe og spisebord. Tre høyreiste vinduer sørger for en lys romfølelse på dagtid og byr samtidig på fint utsyn mot parken like over gaten.

Langs stuens ene side er den originale teglsteinen frilagt og hentet frem som et rustikt, autentisk og dekorativt interiørlement på nivå med de originale tregulvene som går igjen i alle rom foruten badet. Teglsteinen bryter med de ellers hvitmalte vegg- og himlingsflatene og gjør atmosfæren litt lunere, og ekstra koselig kan det bli om du tenner fyr i vedovnen på kjølige vinterdager.

På kjøkkenet ble det montert ny skapinnredning fra HTH i 2007 som har en svært stilren fremtoning og fortsatt tidsaktuell fremtoning med glatte hvite fronter og benkeplater av heltre som passer godt inn i leiligheten. Kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, og ikke minst også masse benkeplass for tilberedning. Et stort pluss er det i tillegg at samtlige hvitevarer er innbygget og medfølgende, deriblant en effektiv induksjonstopp og stekeovn som er plassert i riktig arbeidshøyde.

Innenfor kjøkkenet finenr du leilighetens soverom, dette kan kan stenges av med en plassbesparende skyvedør som i likhet med leilighetens øvrige er av heltre og behandlet til en hvitpigmentert overflate. Også her er det fint utsyn mot parken gjennom vindusrekken som i tillegg sørger for en lys atmosfære på dagtid. Rommet er i dag utstyrt med et moderne skyvedørsskap med fronter i hvit høyglans og har i tillegg plass til en enkelseng eller dobbeltseng av smal type. Tregulvet er lagt gjennomgående fra kjøkkenet og de øvrige overflatene nylig malt, inkludert en dekorativ kontrastfarge.

Badet ble renovert i regi av borettslaget i 2005, flislagt på gulv og vegger samt innredet effektivt med baderomsmøbler som utnytter rommets kompakte format på en god måte. Møblene inkluderer servant- og speilskap som til sammen har oppbevaringsmuligheter for blant annet håndklær og dine personlige effekter, samt dusjhjørne med svingbar glassdør som opptar lite plass utenom bruk og forenkler adkomsten til en eventuell vaskemaskin i motstående hjørne.InnholdEntré, bad, soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer også loftsbod med 6 kvm. grunnflate under skråtak, samt 2 kjellerboder på 3,5 og 2 kvm.Beliggenhet og nærområdetI Sons gate 3 B vil du bo helt øverst på Kampen med parken som nærmeste nabo, rett over gaten. Dette er en fredelig og idyllisk beliggenhet året gjennom, men kanskje spesielt attraktiv sommerstid når du ved kun få skritt kan forflytte deg over til den grønne lungen og tilbringe en time eller to i gresset under solen.

Kampen beskrives ofte som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Når navnet Kampen stammer fra ordet knaus, sier det seg selv at her oppe hevet over byen lever du en ganske skjermet tilværelse. Og kanskje best av alt, denne opplevelsen av å være litt ute av storbyen er likevel svært sentral.

I det umiddelbare nabolaget finner du nærbutikken Bunnpris som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert, samt Kampen Bistro og Lille Kampen kafe. Følger du Bøgata noen få hundre meter nedover, kommer du straks til anerkjente Javelin Coffee & Tea. Året gjennom arrangeres konserter i Kampen kirke og på bydelshuset, og er du interessert i historie kan du bli med i bydelens eget historielag og velforening. Med gangavstand til forretningene i sentrum og kaféene på Grünerløkka i tillegg, er det ingen grunn til ikke å unne seg litt fred og ro akkurat der man skal bo.

Beliggenheten midt mellom Tøyen og Ensjø T-banestasjoner gir deg tilgang til opptil fem forskjellige linjer, ca 25 minutters gange til Oslo S og noen få minutters gange til busslinje 60. T-banen kan du ta helt opp til Frognerseteren om du vil. Et utstrakt sykkelveinett gjør det også enkelt å ta seg til både Østmarka, Grefsen og Kjelsås. Og trenger du først bil, har Bilkollektivet mange oppstillingsplasser omkring.

Rekreasjonsmulighetene er mange også i nærområdet, både Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage er herlige grøntområder og i tillegg noen av byens vakreste parker. Besøk også gjerne Munch-museet, Botanisk hage eller Tøyenbadet, gå på hockeykamp på Jordal Amfi eller ta en treningstime på SATS Kampen.TomtAreal: 1 689 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligen er bygget på betong såle med antatt fundament på komprimerte masser. Grunnmur er av betong. Innvendige vegger er av bærende mur konstruksjon som er pussede og sparklet. Yttervegger av mur som er pussede og overmalt. Etasje skillere av armert betong/mur. Valmtak som takkonstruksjon som er tekket med plater. Vinduer av typen sidesving med 2 lag glass og datostempling fra 1989.Overflater og innredningLeiligheten har et generelt velholdt preg med unntak av mindre detaljer som nevnt i eierskifterapporten. De fleste rom er pusset opp med nymalte overflater i 2016, kjøkkenet ble oppgradert med ny innredning i 2007 og badet ble renovert i regi av borettslaget 2005.

Gulv: Fliser på bad, for øvrig originale trebord. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte glatte flater, tapeter og teglstein. Himlinger: Malt gips på bad, for øvrig malt betong.

Kjøkken: HTH skapinnredning med glatte hvite fronter, grepslister og 30 mm. heltre benkeplater. Hvite mosaikkfliser på vegger over benker. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri og såpedispenser Innbygget induksjonstopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin (45 cm.), kjøle- og fryseskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbar glassdør. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingTermostatstyrte varmekabler i gulvet på badet. Elektriske panel ovner på vegg. Peis i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 41 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Gang/entre, stue, kjøkken, bad og soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 20.06.2017 er kr
2.716,- pr. mnd. Herav: Fellesutgifter kr.
2.211,-
Internett kr. 289,-
Kabel-tv kr. 216,-

Strømforbruk for 2016 var 5657 kWh ref. selger.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 88 831,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Annuitetslån. Lånenr:98207452610 Bank: Obos banken Restsaldo total: 935.981,- Restløpetid: 5 år 8 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.20.06.2017:2,60%

Annuitetslån. Lånenr:98207452629 Bank: Obos banken Restsaldo total:
7.246.884,- Restløpetid: 18 år 3 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.20.06.2017:2,60%

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 28 613,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 593 637,-
Som sekundærbolig: kr 1 662 184,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 78995166. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (uattestert) - 1930. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eiendommen sokner til Kampen skole (1.-7. trinn) og Jordal skole (8.-10.trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Husdyr som hunder og katter må ikke holdes uten borettslagets samtykke.

Iht. ekstraordinær generalforsamling 2017: Styret ber om fullmakt til å ta opp et lån på kr 650.000,- for å oppgradere gjesteleiligheten med bad og soverom. Vedtak: Enstemmig vedtatt.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 28.06 2017 og boligsalgsrapport datert 30.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Ja - Redegjør for dette: En tidligere leieboer hevdet det var mugg på soverommet. Dette ble vasket bort og har ikke kommet tilbake senere. Årsaken var trolig manglende lufting. Se egen skaderapport.

16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja Oppgi resultat og eventuelt tiltak. Borettslaget gjør nødvendige tiltak i kjeller. Seksjonsnummer 14 er ikke berørt.

Iht. boligsalgsrapport: Bad: Noe svakt fall på gulvet etter dagens standard, men vannet renner godt ned mot sluk. Svelling på dør front vask og kun en dusj dør. Vinduer: Et vindu bytte innen nær fremtid bør påberegnes, da dette er en andelseier så er det borettslaget ansvar å utføre slikt vedlikehold. Det er satt gjenstående levetid fra 0-10 år da noen av vinduene er mer slitt en andre.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 250 000,- (Prisantydning)
88 831,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 338 831,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 343 763,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Skaderapport Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Ligningsverdi Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0654 Sons gate 3b
0654, Sons gate 3b
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sons gate 3b
1/28
Lukk
7