Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KAMPEN: Arealeffektiv 2-roms med standard fra 2006 og skjermet plassering i indre gård. Sentral Kampen-beliggenhet.
Last ned budskjema
Dokumenter
Nannestadgata 6 B presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Selv om leiligheten ligger i den indre gården, slipper likevel gode lysmengder inn på dagtid.Leilighetens kompakte format legger til rette for å bo enkelt og inneholder det du trenger i en smart romløsning.Leilighetens standard er fra 2006, utenom parkettgulvet i stuen som ble lagt i 2012.
Stuen og kjøkkenet utgjør mye av leiligheten og danner til sammen en sosial sone for hverdagslig opphold.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En 2-seter og et lite spisebord for to eller tre finner sin plass på den åpne gulvflaten.Kjøkkenet er en mer tilbaketrukket avdeling bestående av en stilren skapinnredning med fronter i heltre.Både platetopp og stekeovn er innbygget.Spotbelysning i himlingen og under overskapene gir praktisk arbeidslys på kjøkkenet.Kjøkkeninnredningen har oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende til daglig bruk.Leiligheten har i motsetning til mange av tilsvarende størrelse et eget soverom.Rommet er allerede utstyrt med et hendig skyvedørsskap, og den dype vinduskarmen kan du fint benytte som nattbord og hylle.Soverommet har foruten garderobeskapet også plass til en dobbeltseng av smal type.På badet er arealet som leiligheten i seg selv velutnyttet slik at du får plass til det du trenger.Badet ble etablert i 2006 og har dermed tidsaktuell standard.God og arealeffektiv planløsning.Her vil du bo i et lite borettslag med godt naboskap og en intim bakgård.Bakgården er ypperlig for grilling og måltider i friluft sommerstid, du kan gjerne også dekorere med en blomsterkasse eller to.Med sykkel er hele sentrumskjernen tilgjengelig innenfor få minutter.Her vil du bo på den mest sentrale og attraktive delen av Kampen; like ved kirken.Velkommen til Nannestadgata 6 BBoa Eiendomsmegling ble kåret til Norges beste for markedsføring av brukt boliger i 2017. Gullmegleren er en årlig kåring i regi av Norges Eiendomsmeglerforbund. Ingen andre meglerforetak har vunnet fler titler enn Boa sine 10 Gullmeglertitler.Kampen parkenKampen parkenKort vet til 60-bussen (Tonsenhagen-Vippetangen) samt alle T-banelinjene. Tar deg også rett ned til fjordbåtene og ut på øyene.Kafe JavelinLille Kampen kafeSats KampenKampen Bistro
3
114
Se store bilder
Prisantydning: 2 650 000,-
Totalpris: 2 702 029,-
Primær rom: 24m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"KAMPEN: Arealeffektiv 2-roms med standard fra 2006 og skjermet plassering i indre gård. Sentral Kampen-beliggenhet."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.231 Bnr.291 Andelsnr.601 Orgnr.989616064 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en tilbaketrukket 2-roms med arealeffektiv romløsning og skjermet plassering i gårdens indre del. Her vil du bo i et lite borettslag med godt naboskap og en intim bakgård du kan ta med måltidene ut til og gjerne også dekorere med en blomsterkasse eller to.

Leilighetens standard er i stor grad fra 2006 da både denne og gården i sin helhet gjennomgikk omfattende renovering og modernisering. I ettertid er det lagt ny parkett i stuen og på kjøkkenet.

Kampen er kjent for sitt attraktive bomiljø og høye trivselsfaktor, både for liten og stor. Her råder en intim atmosfære, godt naboskap og nærmest småby-idyll. Bydelen er likevel svært sentral og et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker nærhet til alle byens fasiliteter og kollektivtilbud.
 • Arealeffektiv og tilbaketrukket 2-roms på Kampen
 • Gård og leilighet oppusset i sin helhet i 2006
 • Ny parkett i stue og kjøkken i 2012
 • Skjermet plassering i indre gård
 • Attraktiv og sentral Kampen-beliggenhet
 • Kun 20 minutters gange til sentrum.
 • 60-bussen stopper rett utenfor døren
 • Tøyen og Ensjø T-bane ligger rett i nærheten
 • Sikringsfond og IN-ordning
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeilighetens kompakte format legger til rette for å bo enkelt og inneholder det du trenger i en smart romløsning som utnytter arealet på 24 kvadratmeter effektivt.

Stuen og kjøkkenet utgjør mye av leiligheten og danner til sammen en sosial sone for hverdagslig opphold, TV-titting og matlaging. En 2-seter og et lite spisebord for to eller tre finner sin plass på den åpne gulvflaten som ble påkostet med ny parkett i 2012, mens standarden for øvrig er fra leiligheten ble oppgradert i 2006. Selv om leiligheten ligger i den indre gården, slipper likevel gode lysmengder inn gjennom vinduet på dagtid og bidrar til en god romfølelse. Legg også merke til den dype vinduskarmen som kan innta rollen som både benk, bar og lesekrok.

Kjøkkenet er en mer tilbaketrukket avdeling bestående av en stilren skapinnredning med fronter i heltre, innbygget platetopp og stekeovn, samt oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende til daglig bruk. I himlingen over kjøkkenet er det felt inn downlights som sammen med spotlys under overskapene står for praktisk arbeidslys når du skal tilberede. Her kan du faktisk stå foran benken og samtidig se TV-en i stuen mens du lager mat.

I motsetning til mange leiligheter av tilsvarende størrelse har leiligheten fordelen av et dedikert soverom, som allerede er utstyrt med et hendig skyvedørsskap som utnytter takhøyden maksimalt. Rommet har i tillegg plass til en dobbeltseng av smal type, og den dype vinduskarmen kan du fint benytte som nattbord og hylle. Plasseringen i borettslagets indre gård betyr at omgivelsene utenfor vinduene har et svært skjermet og fredelig preg, slik at du gjerne kan sove med vinduet på gløtt uten å tenke på noen form for gatestøy.

På badet er arealet som leiligheten i seg selv velutnyttet slik at du får plass til det du trenger, deriblant en toppmatet vaskemaskin. Badet ble etablert i 2006 og har dermed tidsaktuell standard med baderomsmøbler tilpasset rommets format, med oppbevaringsmulighet i både servant- og speilskap. Dusjhjørnet er skjermet med forheng som opptar svært lite plass utenom bruk.InnholdStue med kjøkken og åpen entré, soverom og bad.

Leiligheten disponerer også nettingbod på 3,7 kvm. i kjeller.Beliggenhet og nærområdetKampen beskrives ofte som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Når navnet Kampen stammer fra ordet knaus, sier det seg selv at her oppe hevet over byen lever du en ganske skjermet tilværelse. Og kanskje best av alt, denne opplevelsen av å være litt ute av storbyen er likevel svært sentral.

Hvert år arrangeres Kampendagene med gratis konserter og åpne bakgårder, og to ganger i året utkommer Kampenposten - Kampens eget blad med små og store historier fra området som lesestoff. Er du interessert i historie, kan du bli med i bydelens eget historielag og velforening.

I det umiddelbare nabolaget finner du nærbutikken Bunnpris som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert, samt Kampen Bistro og Lille Kampen kafe. I samme kvartal ligger også anerkjente Javelin Coffee & Tea, og like ovenfor ligger kirken der det året gjennom arrangeres konserter. Ta gjerne med deg kaffekoppen opp til kirketrappa, se på livet og møt de første varmende solstrålene utpå vårparten.

Fra Kampen er det kort vei over til Tøyen og det fornyede Tøyen torg med en rekke gode spise- og utesteder som på kort tid har oppnåd status som noen av de heteste i byen. På Tøyen finner du også bibliotek som nylig er pusset opp, har arrangementer og lange åpningstider.

Rekreasjonsmulighetene er mange også i nærområdet, både Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage er herlige grøntområder og i tillegg noen av byens vakreste parker. Besøk også gjerne Munch-museet, Botanisk hage eller Tøyenbadet, gå på hockeykamp på Jordal Amfi eller ta en treningstime på SATS Kampen som har utetrening på Jordal når været tillater.

Beliggenheten midt mellom Tøyen og Ensjø T-banestasjoner gir deg tilgang til opptil fem forskjellige linjer, 15 minutters gange til Oslo S og noen få minutters gange til busslinje 60. T-banen kan du ta helt opp til Frognerseteren om du vil. Et utstrakt sykkelveinett gjør det også enkelt å ta seg til både Østmarka, Grefsen og Kjelsås. Og trenger du først bil, har Bilkollektivet mange oppstillingsplasser omkring.TomtAreal: 317 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Gårdsbygning i mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur av antar naturstein/teglstein. Vegger av hulmurkonstruksjoner som er pusset og malt. Vinduer med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Etasjeskillere av trebjelkelag som trolig ble lagt nytt i 2006. Saltak i trekonstruksjoner. Vinylbelagt tretrapp og malte vegger i oppgang. Vinduer med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett -  i stuen ny i 2012. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte flater. Himlinger: Malte flater. Downlights over kjøkken.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2006 med rettprofilerte fronter i heltre, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Fliser på vegger over benker. Innbygget platetopp og stekeovn. Veggmontert ventilator i stål med kullfilter. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 120 liter i benkeskap.

Bad: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront. Dusjhjørne med hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble etablert i 2006.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 24 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/stue/kjøkken, bad, soverom.Adgang til utleieStyret vil ha presisert at den som kjøper leilighet selv må flytte inn og bo i Nannestadgt.6. Styret kan søkes om bruksoverlating etter et år.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt: Saksnummer 201606888 - Byggesak / Bøgata 6 - Oppgradering av bygård med bakgård, fasadeendring, påbygg og bruksendring av garasje til næring og boenhet.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017 er 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererKr. 3 473,- pr. mnd. pr. 26.06.2017 som dekker blant annet: Internett / Kabel-TV, kommunale avgifter, forsikring av bygget, renter lån m.m.

Felleskostnadene svinger i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Årlig strømforbruk er ca.5 600 kWh ref. selger.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 52 029,- i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12114589770, DNB Boligkreditt AS Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 26.06.2017:
2.25% pa. Antall terminer til innfrielse: 153
Saldo per 26.06.2017: 12 386 500
Andel av saldo: 0
Neste termin: 30.12.2016. Neste avdrag: 30.09.2018 ( siste termin 30.06.2055 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 958 750
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 958 750

Lånenummer: 12134379152, DNB Boligkreditt AS Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 26.06.2017:
2.25% pa. Antall terminer til innfrielse: 12
Saldo per 26.06.2017: 1 214 693
Andel av saldo: 52 030
Neste termin/avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 31.03.2020 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2017 utgjøre ca kr 1 401,00 per måned for denne boligen.

Boligselskapet har IN-avtale for enkelte lån.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS.FellesformueKr. 7 731,- ihht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 162 049,-
Som sekundærbolig: kr 567 172,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 78130762. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (attestert) - 1899. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det er i februar 2017 vedtatt låneopptak på kr.750 000,- i forbindelse med bl.a. nytt tak med takvinduer.

Husdyr kan først anskaffes eller medtas etter at søknad om det er innvilget av Styret. Det gjelder også eventuell gjenan-skaffelse. Det er fastsatt særskilte regler for husdyrhold.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 26.06 2017 og boligsalgsrapport datert 29.06.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn M-tek
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Byttet termostat på varmekabler januar 2017. Ellers er bad fra 2006.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Ja - Redegjør for dette Pga. dårlig drenering ved yttervegg ble gulv og vegger i leiligheten totalrenovert i 2012 etter påvist fukt/råteskade på soverom. Arbeidet ble utført av Oslo Byggentreprenør via USBL. Overvann i kjeller i 2014 ifb. med regnskyll. Problemet viste seg å være gamle bygningsrester i overvannskummen, ble utbedret av fagfolk.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - kun av faglærte
3.2. Firmanavn Oslo Byggentreprenør
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Korrekt drenering ved yttervegg, forsterket avløp for overvann, gjenoppbygging av innvendige vegger og gulv, luftspalter for utlufting under gulv. Luftespalter i innervegg mot nabobygg først installert og senere tettet pga. mulig kondensfelle. Ikke påvist mugg bak vegg. Oversvømmelse av kjeller i 2014, utvendig kum utbedret av fagfolk. Det har ikke vært problemer med vann i kjeller siden selv ved kraftige regnskyll.

5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende? Ja - Redegjør for dette Råteskade utbedret i 2012, se informasjon punkt
3.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette Arbeid med tak i A-blokka (bygården) utført våren 2017 av City Taktekking.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn City Taktekking/Murerkompaniet AS
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Nytt tak (takpapp/takstein) våren 2017, ny murpuss på bakvegg i B-blokka (Stallen) sommer 2015. Det har også tidligere blitt utført arbeider med murpuss og maling av bygården.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei
8.3. Kommentarer: Hele bygården ble totalrenovert i 2006.

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja - Redegjør for dette Bygårdens opprinnelige byggeår er ca. 1890. Bygården ble bygd ut til dagens leilighetsinndeling og standard i 2006.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Redegjør for dette Rapport fra Oslo Byggentreprenør i forbindelse med arbeidene utført i leiligheten i 2012.

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Nei - Kommentarer Fellesutgiftene ble økt april 2017 i forbindelse med opptak av lån for nødvendige takarbeider. Det er ikke planlagt ytterligere økning av fellesutgifter.

Iht. Boligsalgsrapport:: Opplegg for smal oppvaskmaskin på kjøkken.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)
52 029,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 702 029,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 706 961,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2015
Protokoll Ekstraordinær generalforsamling 01.02.2017
Protokoll ekstraordinær generalforsamling 01.02.2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0654 Nannestadgata 6 B
0654, Nannestadgata 6 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Nannestadgata 6 B
1/29
Lukk
3