Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GALGEBERG/VÅLERENGA: Stilig 2-roms med separat kjøkken og fin utsikt. Veldrevet borettslag med nydelig gårdsrom. Fyring og v.vann inkl. Sentral og rolig beliggenhet!
Last ned budskjema
Dokumenter
Galgeberg 3 G presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling NordstrandRomslig og lys stue med god takhøydeFra de store vindusflatene har man fin utsikt mot borettslagets bakgård og noe gløtt av sjøDetalj stue
Stua kan fint møbleres med både sofa og spisebord

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Det er også god plass til oppbevaringsmøbler i stuaPent kjøkken med godt utnyttet innredningDetalj kjøkkenDetalj kjøkkenAlle hvitevarer er integrertDet store vinduet sørger for naturlig arbeidslysStort og luftig soveromRommet har meget god plass til garderobeskap, hjemmekontor m.mSoverommet vender ut mot en rolig og enveiskjørt gateLekkert bad fra 2005 med opplegg for vaskemaskinBadet er flislagt med dekorative mosaikkfliserEntré/gang med integrert linskapGalgeberg_3_G_2DLeiligheten ligger i 3. etg med fin utsiktBorettslaget har en skjermet og pent opparbeidet bakgård med lekeplass, grill m.mUteområdeDetalj uteområdeFasaden sett fra StrømsveienDet er et bredt tilbud av kollektiv transport rett utenfor dørenDagligvare finner man også få skritt fra leilighetenVeien er kort til idylliske Vålerenga01.Fasade
6
160
Se store bilder
Prisantydning: 3 350 000,-
Totalpris: 3 528 805,-
Primær rom: 54m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 2 / Soverom: 1
Kort om
"GALGEBERG/VÅLERENGA: Stilig 2-roms med separat kjøkken og fin utsikt. Veldrevet borettslag med nydelig gårdsrom. Fyring og v.vann inkl. Sentral og rolig beliggenhet!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.232 Bnr.137 Andelsnr.84 Orgnr.948159171 i Oslo kommuneKort oppsummertPå Galgeberg bor du tett på etablerte og sjarmerende områder som Vålerenga og Kampen, samt nye Fjordbyen som er byens kanskje mest spennende utviklingsområde. Gangavstand til et velutviklet kollektivtilbud i nærområdet gjør beliggenheten supersentral. Nettopp denne kombinasjonen av nærheten til de rolige og nesten litt landsbyaktige nabolagene på Kampen og Vålerenga, og samtidig alt byen har å tilby, er en fordel beboerne verdsetter høyt.

Se gjerne borettslagets egen hjemmeside der du finner mye nyttig informasjon: www.galgeberg3.no

 • Meget romslig toroms med god planløsning 
 • Romhøyde på 257 cm
 • Moderne og pent bad
 • Flott, felles gårdsrom med stor og solrik gressplen
 • Sentral, men tilbaketrukket og rolig beliggenhet
 • Kort vei til flere dagligvareforretninger
 • Umiddelbar nærhet til byens hovedbusslinjer, nr 20 og 37
 • Varmtvann/fyring og bredbånd/kabel-TV er inkludert i fellesutgiftene
 • Veldrevet borettslag med sikringsfond og IN-ordning
 • Lave kjøpsomkostninger
 • Ingen dokumentavgiftDitt nye hjemVelkommen til Galgeberg 3 G - et hjem med god atmosfære, rustikk sjarm og store rom.  Her bor du tett på Oslos pulserende byliv, samtidig som du finner roen i borettslagets tilbaketrukkede og grønne omgivelser.

  Leiligheten fremstår som meget godt holdt og innflytningsklar. Her er det pene overflater som er holdt i lyse og rolige farger, slitesterke laminatgulver med en naturtro treimitering, lekkert bad og stilig kjøkken. Store lysflater og takhøyde på 2,57 m bidrar til en ekstra luftig og god romfølelse.

  I entreen har man plass til å henge av seg yttertøyet og det integrerte linskapet gir plass til oppbevaring av klær, sko, støvsuger m.m.

  Stua har en god størrelse og plass til romslig sofa og spisebord, samt TV- og oppbevaringsmøbler. De store vindusflatene åpner rommet opp mot borettslagets felles bakgård og grøntområder. Her skimter man også litt av fjorden og den nye bebyggelsen på Sørenga.

  På kjøkkenet finner man en godt utnyttet og stilig innredning som er tilpasset rommets vinkelform. Med store skuffeseksjoner og høyskap får man mye oppbevaringsplass, og innredningen er komplett med integrerte hvitevarer; oppvaskmaskin (smal modell), komfyr, koketopp, mikrobølgeovn og kjøle-/fryseskap.

  Lekkert bad som ble modernisert i regi av borettslaget i 2005. Samtidig som rommet er moderne, holdes sjarmen og "retrolooken" vedlike ved hjelp av de dekorative mosaikkflisene på både gulv og vegger. Plassbesparende svingdører i glass gir ekstra gulvplass når dusjen ikke er i bruk, og det er plass til en standard frontmatet vaskemaskin.

  Soverommet har en sjeldent god størrelse hvor du fritt kan boltre deg med dobbeltseng, nattbord og plenty av oppbevaringsmøbler. Hjemmekontoret får også plass her om man har behov for det. Frittstående skyvedørsgarderobe medfølger i salget. Rommet vender ut mot gågate og et trafikkstille område.InnholdLeiligheten ligger i
  3. etg og inneholder foruten felles inngang/trapp: entré/gang, soverom, kjøkken, bad og stue.

  En loftsbod på 5,5 kvm og en kjellerbod på 2,6 kvm følger leiligheten.

  Felles kjeller med vaskerom og tørkerom, gratis for beboere.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en sentral beliggenhet på Galgeberg, en kort sykkeltur unna Oslo S og bykjernen, mens de koselige smågatene på Kampen og Vålerenga er rett rundt hjørnet. Nærbutikkene Rema 1000 og Coop Prix rett over gaten gjør hverdagslige innkjøp enkle, og du finner også en rekke andre dagligvarebutikker i de nærmeste gatene, flere av disse er søndagsåpne.

  Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer den nylig renoverte Svartdalsparken som går oppover langs Alnaelva og Etterstad Kolonihager hvor det årlig arrangeres festival; Hagelarm, for kortreist musikk og kultur. Idylliske og høytliggende Kampen Park med sin flotte utsikt, Vålerengaparken, Klosterenga eller Middelalderparken nede ved fjorden er også verdt gjentatte utflukter. Og om sommeren er det bare å ta sykkelen fatt ned til Sørenga hvor fjorden og fine badeplasser venter på deg.

  Av nærliggende restauranter og samlingssteder som bør besøkes kan følgende nevnes; Ekebergrestauranten med byens råeste uteservering, Olympen som er Østkantens Teatercafè, Det Grønne kjøkken som byr på økologiske og friske retter hele uken, Vålerengas skjulte perle Smia, samt Kampen Bistro - byens mest kjente strøkskafè. Du får også rykende ferske kaffespesialiteter fra både Kaffebrenneriet og Stockfleths i nærområdet.

  Kun 10 minutters gange unna finner du Tøyen Torg som de siste årene har fått en ansiktsløftning av de sjeldne. Her finner man nå trendy kaféer/bakeri, cocktailbarer og serveringssteder med mat fra alle verdenshjørner. Det er i tillegg kort vei ned til Operaen og den nye Fjordbyen. Her vil nye forretninger, serveringstilbud og gateliv utvikles etter hvert som utbyggingen tar form.

  Kollektivtilbud i nærområdet To av byens viktigste busslinjer stopper like utenfor; linje 20 og 37. 37-bussen går døgnet rundt og kan bringe deg hjem selv på sene kvelder. For øvrig er det cirka 15-20 minutters gange til Oslo S med Flytoget og Oslo Bussterminal.

  Buss: Linje 37; Helsfyr - Nydalen Linje 20; Galgeberg - Skøyen Linje 32; Voksen skog - Kværnerbyen Linje 401; Oslo Bussterminal - Kjeller Linje 411; Oslo Bussterminal - Lillestrøm

  T-bane: Det er kun 10 minutters gange til Tøyen stasjon med alle seks linjer.

  Om borettslaget Galgeberg Borettslag er et veldrevet og sosialt borettslag med god vedlikeholdshistorikk og årlige tilstelninger for beboerne. Her arrangeres det sommerfest der naboene kommer sammen over god mat og drikke, noe som i seg selv er et godt tegn på trivsel og samhold. Utegrillen kan også benyttes utenom fellessammenkomstene.

  Boligblokken Galgeberg 3 blir gjerne fremhevet som en av de mest suksessfulle gjennomføringer av funkis-arkitekturen i Oslo. Gården er anlagt i hesteskoform rundt et vakkert fellesområde som er flott parkmessig anlagt, og fungerer som nettopp det - beboernes egen lille park. Hesteskoens åpning mot syd og den hevede beliggenheten på et lite høydedrag gir hagen gode solforhold - et fint sted å tilbringe solfylte ettermiddager i gresset.

  Borettslaget har også en årlig tradisjon med å arrangere loppemarked i det flotte gårdsrommet. Her selges kaffe og velsmakende vafler, mens det er mulighet for å skaffe seg en ny eiendel eller to.

  Gården inkluderer en svært populær gjesteleilighet som leies ut for kr 100,- per dag på hverdager og kr 150,- pr dag fredag til søndag. I tillegg tilkommer et engangsbeløp på kr 300,- som skal dekke rengjøring og administrasjon. Her kan du enkelt invitere venner og familie på overnatting.

  Til felles bruk er både vaskeri og tørkerom med to vaskemaskiner, tørketrommel og tørkeskap med varme. Alt til fri bruk, uten ekstra kostnader. Det er i tillegg låst/inngjerdet sykkel- og motorsykkelparkering.

  For øvrig er søppelsjakten i drift og det bestilles container til avfall to ganger i året. Borettslagets har egen vaktmester som bor i gården.TomtAreal: 6 259 kvm, Eierform: Fellestomt Meget flott tomt med skjermede fellesarealer som er omkranset av den pene teglsteinsbebyggelsen. Her er det bl.a. lekeplass til barna, sittegrupper og grillplass.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteGalgeberg borettslag består av i alt 178 andelsleiligheter hvorav 3 er tjenesteleiligheter, fordelt på
  5. etasjes blokker med 13 oppganger. Bygget er oppført i 1936 på grunnmur av betong og yttervegger av teglstein, etasjeskiller i støpte dekker. Valmet tak i trekonstruksjon, tekket med takstein fra 2015. Vinduer med isolerglass og entrédør med brann- og lydklassifisering. Det elektriske sprede-/fordelernettet er jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år. Sikringsskap med automatsikringer og 25 amp. hovedsikring er plassert i felles gang.Overflater og innredningGulv: Fliser på badet og laminatgulv i øvrige rom. Innervegger: Fliser på badet og flisfelt over kjøkkenbenk, for øvrig malt tapet/malt mur. Himlinger: Malte slette flater. Spotter på  badet.

  Kjøkken: Skapinnredning med finerte fronter i imitert treverk og vintrinedører i overskapene. Heltre benkeplater. Nedfelt porselensservant i hvitt og 2-greps blandebatteri. Ventilator med kullfilter montert i fritthengende stålhette. Integrert koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap.

  Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare dører i glass. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingRadiatorer og varmtvann fra fellesanlegg, kostnader for dette er inkludert i fellesutgiftene. Varmekabler på badet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: P-rom: 54 kvm Bra: 54 kvm Bta: 60 kvm

  Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, soverom, kjøkken, bad og stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererKr 3 179,- pr mnd. Inkluderer varmtvann, oppvarming, kommunale avgifter, trappevask, kabel-TV, bygningsforsikring, felles vedlikehold, forretningsførsel m.m. med kr 2 678,- og kapitalkostnader med kr 501,-.

  Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr 178 805,- ifølge forretningsfører. Det hefter 3 lån i borettslaget med følgende vilkår pr. 14.07.17:

  Annuitetslån med 12 terminer pr år. Rente 2,25%  Renten er flytende Lånets løpetid: 23 år og 4 mnd.  Lånenr. 152033847
  Bankforbindelse: Eika

  Annuitetslån med 12 terminer pr år. Rente 2,25%  Renten er flytende Lånets løpetid: 28 år   Lånenr. 152104424
  Bankforbindelse: Eika

  Annuitetslån med 2 terminer pr år. Rente 2,25%  Renten er flytende Lånets løpetid: 18 år og 3 mnd.  Lånenr. 98207365696
  Bankforbindelse: OBOS Boligkreditt AS

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. IN-ordning med mulighet for delvis eller hel nedbetaling av fellesgjelden.FellesformueKr. 66 181,- iht. brev fra forretningsfører, datert 14.07.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 751 639 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 104 590 per 31.12.15ForsikringForsikret i if Skadeforsikring, med polisenummer: 802444. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ekspedisjonsdokument fra 1936. Dette er forgjengeren til dagens ferdigattest. Megler har kopi av dokumentet.

  Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

  Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

  Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Denne leiligheten er parallelt utlyst, dvs mye raskere avklaring. Meldefrist er 04.08.17.

  Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

  Det er ikke tillatt å holde dyr. Dette gjelder allikevel ikke dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.Servitutter/rettigheter fra grunnbok22.07.1937 404504 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.  Med flere bestemmelser   28.07.1937 404593 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.   16.07.1986 43079 BESTEMMELSE OM VEG  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

  Dokumentene er ikke innhentet av megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 19.07.17 og takst datert 17.07.17 som kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglært. Borettslaget har de senere år lagt ny takstein på taket.

  Iht. tilstandsrapport: Det ble søkt etter fukt i dusjsone på badet, og det var ingen indikasjoner på fukt.   Naturlig ventilasjon med tilluft gjennom ventiler i vegger er den typiske løsningen for byggetiden. Løsningen fungerer, men det merkes at ventilasjonen er enklere enn de løsninger som anbefales i dag, og det er av den grunn vanskeligere å ha tilfredsstillende luftkvalitet eller muligheter for utskiftning av luft. Det gis TG 2 for naturlig avtrekk - ut i fra funksjon.

  Det er ikke avdekket graverende feil eller mangler iht. rapporten fra takstmann.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  Kr 3 350 000,- (Prisantydning)
  Kr 178 805,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  Kr 3 528 805,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

  Omkostninger
  Kr 3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  Kr 172,- (Panteattest kjøper)
  Kr 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
  Kr 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
  Kr 6 250,- (Forkjøpsrettsavklaring)
  --------------------------------------------------------
  Kr 11 182,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  Kr 3 539 987,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger/ledig for snarlig overtagelse.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
  - Egenerklæring
  - Grunnboksutskrift
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Vedtekter
  - Årsmøte for år 2016
  - Reguleringsbestemmelser
  - Grunnkart
  - Ferdigattest
  - Ligningsverdi
  - Energiattest
Se prospekt
Oslo, 0657 Galgeberg 3 G
0657, Galgeberg 3 G
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Galgeberg 3 G
1/27
Lukk
6