Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LUTVANN: Gjennomgående 3-roms toppleilighet med vestvendt balkong og vidstrakt utsikt. Innsynsfri. Fyring/v.v inkl. Tett på Østmarka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Johan Castbergs vei 48 presenteres av Andreas Alvenes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leilighetens plassering er blant de beste i bygget når utsikt, sol- og lysforhold skal vektlegges.På klare dager har både stuen og balkongen vidstrakt utsikt i sydvestlig retning.Et omfangsrikt stuevindu sørger for en utpreget luftig romfølelse i stuen.Holder du dørene mot kjøkkenet åpne, strømmer dagslyset fritt gjennom hele denne delen av leiligheten.Stuen rommer alene to sittegrupper, eksempelvis en 3-seters sofa og et spisebord for seks personer.Kjøkkenet er også stort nok til å fungere som et sosialt samlingsrom.Gjennom kjøkkents to høyreiste vinduer bys du på utsyn mot de grønne omgivelsene ovenfor.Furugulvet er lagt terskelfritt og helhetlig mellom kjøkkenet og stuen.Kjøkkenets skapinnredning er i utgangspunktet av eldre årgang, men noe oppgradert gjennom årene.Motstående koke- og vaskesoner samt brede benker gjør kjøkkenet bruksvennlig.Leilighetens to soverom vender i likhet med stuen og kjøkkenet hver sin vei; hovedsoverommet mot vest.Hovedsoverommet er godt utstyrt med tanke på skapmengde.Det naturlige barnerommet gir familiens yngste masse tumleplass i egne omgivelser.Hyllereolen i dette rommet kan om ønskelig medfølge.Badets interiøret er tidsaktuelt etter renovering utført i regi av sameiet tidlig på 2000-tallet.Badet er av generøs størrelse og inkluderer en egen sone til vaskeromsformål.Entréen rommer hyller og knaggrekker som i dag, alternativt oppbevaringsmøbler.Sameiet ligger høyt og fritt med en dertil fredfylt og luftig atmosfære, preget av nærheten til marka.johan castbergs vei_eksisterende_2Djohan castbergs vei_alternativ_2DØstmarka gir deg et ypperlig utgangspunkt for utflukter i flott natur, sommer som vinter.Haugerud T-banestasjon har 8 avganger i timen.Nærområdet kan by på et eldorado av aktiviteter for barn og ungdom.
1
36
Se store bilder
Prisantydning: 2 850 000,-
Totalpris: 3 051 949,-
Primær rom: 71m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LUTVANN: Gjennomgående 3-roms toppleilighet med vestvendt balkong og vidstrakt utsikt. Innsynsfri. Fyring/v.v inkl. Tett på Østmarka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.167 Bnr.150 Snr.192 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i byggets øverste etasje og byr på vidstrakt utsikt i sydvestlig retning fra både stuen og balkongen. Leiligheten er også helt uten gjenboere og oppleves dermed svært privat.

Romløsningen er gjennomgående og preges av en takhøyde litt høyere enn vanlig, i tillegg er leilighetens ulike rom av generelt gode størrelser. Badet er renovert i nyere tid, mens kjøkkenet er av eldre årgang og noe oppgradert over tid. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene og bidrar dermed til lavere boutgifter.

På Lutvann vil du bo på grensen til omfangsrike Østmarka som har tallrike turmuligheter av variert lengde og innhold. I tillegg er både skoler, barnehager, nærbutikker og T-bane lett tilgjengelig i hverdagen, kun få hundre meter unna.
 • 3-roms toppleilighet på Lutvann
 • Vestvendt balkong med vidstrakt utsikt
 • Gjennomgående romløsning med gode romstørrelser
 • Bad modernisert i regi av sameiet
 • Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter
 • Bod i felles kjeller og i felles kjølerom
 • Felles lagringsrom for sykler, barnevogner og hagemøbler
 • Parkeringsplasser for beboerne i umiddelbar nærhet
 • Innenfor bomringen
 • Nær barneskole, ungdomsskole og barnehage
 • Flotte tur- og rekreasjonsområder i nærmiljøet
Ditt nye hjemLeilighetens plassering er blant de beste i bygget når utsikt, sol- og lysforhold skal vektlegges. Fra den luftige høyden av øverste etasje opplever du herlig utsikt over landskapet i syd og vest, spesielt fra balkongen som også gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssol sommerstid. Balkongen har glasstak som oppleves langt luftigere enn tradisjonelle overbygg av plater eller betong, og har plass til et spisebord eller en lounge om du vil. Balkongmøblene som allerede står her kan medfølge leiligheten om det er ønskelig.

Innendørs er utsikten vel så flott og ivaretas av et omfangsrikt stuevindu som i tillegg sørger for en utpreget luftig romfølelse på dagtid. Holder du dørene mot kjøkkenet åpne, strømmer dagslyset fritt gjennom hele denne delen av leiligheten.

Stuen rommer alene to sittegrupper, eksempelvis en 3-seters sofa og et spisebord for seks personer, i tillegg er også kjøkkenet stort nok til å fungere som et sosialt samlingsrom om du heller møblerer med spisebord her fremfor i stuen.

På kjøkkenet er romfølelsen vel så luftig og åpen som i stuen, og på denne siden titter den tidlige morgensolen inn på gode dager i sommerhalvåret. Gjennom kjøkkents to høyreiste vinduer bys du på utsyn mot de grønne omgivelsene ovenfor blokken, som faktisk er begynnelsen på Østmarka.

Kjøkkenet er for øvrig utstyrt med en skapinnredning der grunnstammen er av eldre årgang, men noe oppgradert og modernisert gjennom årene. En rekke skap og skuffer har til sammen gode oppbevaringsmuligheter, mens motstående koke- og vaskesoner samt brede benker gjør kjøkkenet bruksvennlig. Velger du å pusse opp med en helt ny innredning, er rommets gode størrelse et spennende utgangspunkt.

Leilighetens to soverom vender i likhet med stuen og kjøkkenet hver sin vei; hovedsoverommet mot vest og barne- eller gjesterommet mot øst. Førstnevnte er godt utstyrt med tanke på skapmengde, blant annet i form av innbyggede garderobeskap som alternativt også kan erstattes med en mer moderne og hendigere skyvedørsløsning. Soverommet på kjøkken-siden gir på sin side familiens yngste masse tumleplass i egne omgivelser, og hyllereolen i dette rommet kan om ønskelig medfølge.

På badet er interiøret tidsaktuelt etter en renovering som ble utført i regi av sameiet tidlig på 2000-tallet, blant annet med flislagte overflater på gulv og vegger. Rommet er av generøs størrelse tatt i betraktning leilighetens areal og inkluderer en egen sone til vaskeromsformål. Badet er for øvrig lett møblert med det grunnleggende til daglig bruk og kan utnyttes ytterligere for mer oppbevaringsplass ved behov.EierbrøkSeksjonsbrøk: 73/19312InnholdEntré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også bod i felles kjeller samt eget rom i felles kjølerom. Sameiet har for øvrig flere fellesboder, blant annet for sykler og barnevogner, samt fellesvaskeri og to tørkerom.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten byr på en svært attraktiv kombinasjon av fredelige, grønne omgivelser tett på Østmarka og samtidig en sentral beliggenhet innenfor bomringen. Sameiet ligger høyt og fritt med en dertil fredfylt og luftig atmosfære preget av nærheten til marka, der et rikt tur- og friluftsområde venter like utenfor døren.

Nabolaget er svært barnevennlig med store grøntarealer og hyggelige tun mellom bygningene, opparbeidet med plen, trær, lekestativer og egen ballplass for barna. Johan Castbergs vei er i tillegg blindvei uten gjennomgangstrafikk.

For barna er det få minutters gange på trygg gangvei frem til skolene i nærområdet, inkludert Trosterud barneskole. I tillegg eksisterer flere barnehager i nærområdet. Haugerud ungdomsskole er cirka 5 minutter unna og har både idrettsanlegg og et eldorado av aktiviteter for barn og ungdom. Her er blant annet både skaterampe og ballbinge, basketballbane, tennisbane og kunstgressbane, med andre ord moro for alle og enhver.

Shopping og kollektivtilbud
En kort rusletur på knappe 10 minutter tar deg ned til Haugerud T-banestasjon med linjene 1 og 2 som har 8 avganger i timen og tar deg videre inn til Jernbanetorget på kun 16 minutter. Til stasjonen kan du ta buss 69 som stopper like nedenfor sameiet.

Ved T-banestasjonen ligger også Haugerud Senter med nærbutikken EXTRA som er et praktisk sted å handle dagligvarene i hverdagen. På senteret finner du i tillegg apotek og lege, samt Bare Trening som sammen med SATS Hellerud og Nautilius Gym og Bad på Furuset er gode alternativer for innendørs trening.

Større shoppingmuligheter venter på Tveita Senter, i over 70 butikker innenfor de fleste bransjer og med det meste du trenger i det daglige. Her er også bankfilialer, post, apotek og et av Vinmonopolets utsalg. Ta gjerne 69-bussen direkte eller T-banen ett stopp fra Haugerud.

Veien er heller ikke lang over til Alna senter, landets største faghandelssenter, samt velkjente IKEA på Furuset og store Metro på Lørenskog.

Andre kollektivforbindelser i nærområdet inkluderer buss 79 Holmlia-Grorud og linje 25 mellom Lørenskog og Majorstuen. På Furuset og Trosterud stopper også Flybussen på vei til og fra Gardermoen. Nærheten til E6 sørger i tillegg for enkel adkomst med egen bil, med av- og påkjøring både på Alnabru og ved Furuset.

Rekreasjonsmuligheter
Lutvanns umiddelbare nærhet til Østmarka gir deg et ypperlig utgangspunkt for utflukter i flott natur, sommer som vinter. I marka finner du flotte turstier, lysløype, bade- og fiskevann som til sammen gir deg herlige naturopplevelser året gjennom.

Én av innfallsveiene til marka finner du allerede i nabolaget og leder deg videre ut til lysløypen og idylliske Lutvann, et populært badested bare 10 minutters gange unna. Vinterstid kan du spennende på deg skiene og la løypene føre deg mot både Mariholtet, Østmarkssetra og Nøklevann.TomtAreal: 33 129 kvm. Eierform: Fellestomt.ParkeringSameiets biloppstillingsplasser skal bare benyttes av beboere i Haukåsen Sameie samt deres gjester. Biloppstillingsplassene er kun beregnet på personbiler. Det kreves godkjent parkeringsoblat eller gjesteparkeringskort for å parkere på sameiets område. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk med flatt tak tekket med folie/papp. Utvendig fasade i teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår. Nye vinduer på soverom og kjøkken fra 2013. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra byggeår. Finert inngangsdør B-30/dB-40.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, furubord i stue, kjøkken og entré, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt strie og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater i alle rom.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og heltre benkeplater. Benkebeslag i stål med to kummer og ett-greps blandebatteri. Hvite fliser på vegger over benker. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone.

Bad: Søyleservant med 1-greps blandebatteri. Vegghent speil i ramme. Åpent dusjhjørne. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Overskap med glatte hvite fronter.OppvarmingLeiligheten blir oppvarmet med sentralvarme via radiatorer.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 71 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré.Adgang til utleieDen enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål iht vedtektene i sameiet.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Saksnr 201517830. Saken gjelder: Dr. Dedichens vei 24 og 28. Utvidelse av Nordvoll skole og autismesenter.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.4 185,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: Varmtvann og fyring, Canal Digital, tv (andre tilbud fra canalen bestilles av hver beboer), kommunale avgifter, vaktmester og vaske tjeneste m.m.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 201 949,- i følge forretningsfører.

Selskapets totale lån og vilkår: Obosbanken Lånenr: 98207553557 Annuitet Total restgjeld: 53.425.259,- Restløpetid: 28 år 1 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: nei Flytende rente Rente pr.24.08.17: 2,70%FellesformueKr. 5 744,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 684 884
Som sekundærbolig: kr 1 917 675ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 79582403. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.

Generelle opplysninger om Haukåsen Sameie I Sameiet består av 272 seksjoner. Haukåsen Sameie I er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 983675433, og ligger i bydel 12 Alna i Oslo kommune med følgende adresse: Johan Castbergs Vei 2-68EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter CTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Balkongmøbler følger leiligheten om det er ønskelig. Reol på soverom følger leiligheten om det er ønskelig.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1972. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Eiendommen sokner til Lutvann skole (1.-7. trinn) og Haugerud skole (1.-10. trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Det er tillatt å ha kjæledyr i sameiet forutsatt at Regler for husdyrhold etterfølges. Se egne regler for husdyrhold.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser:

1972/16888-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 10.10.1972 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Dok. tgl. m/dbnr. 16888 - 16889. OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 167 Bnr: 150
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/29162-507/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 06.10.1983 PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 20,000
MED PRIORITET ETTER 90% AV LÅNETAKST AVHOLDT ETTER FORSIKRINGSRÅDETS REGLER Gjelder denne registerenheten med flere

2017/619330-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 12.06.2017 15:21 BELØP: NOK
1.000.000
PANTHAVER:Klp Banken As Org.nr: 993821837
Elektronisk innsendt

Grunndata ________________________________________ 1983/29162-506/105 SEKSJONERING TINGLYST 06.10.1983 SNR: 192
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 73/19312
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 272 SEKSJONERFor øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.   Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.09 2017 og takst datert 06.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn Bravida
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Alt arbeid ble utført av Haukåsen sameie
1. Renoveringsprosjekt i 2005/2006

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn Husker ikke firma navn. Det var i regi av Haukåsen sameie.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Alt arbeid er utført i regi av Haukåsen Sameie
1. Nye balkonger i 2014/15

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn Alt arbeid er utført i regi av Haukåsen sameie og utført av fagfolk.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Nye sikringsboxer.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei
8.3. Kommentarer Slike oppgaver er det Haukåsen Sameie som har utført på vegne av beboere.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Jeg kjenner ikke til noe forhold ved leiligheten som burde være relevant for kjøper.

Iht. Boligsalgsrapport: Boligen fremstår med noe bruksslitasje. Skade i fasadeplate ute på balkong.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 850 000,- (Prisantydning)
201 949,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 051 949,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
75 020,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
87 742,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 139 691,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0673 Johan Castbergs vei 48
0673, Johan Castbergs vei 48
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Johan Castbergs vei 48
1/24
Lukk
1