Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
STOVNER: Gjennomgående 4-roms terrasseleilighet på hele 128 kvm BTA med 2 uteplasser. Garasje. Nært skoler, marka og t-bane. Leiligheten er pusset opp for 1 år siden. Dette er et av Stovners/Vestlis mest populære borettslag
Last ned budskjema
Dokumenter
Jacobine Ryes vei 25 presenteres av Andreas Alvenes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Veiledende planskisse, dagens romløsning.Veiledende planskisse, alternativ romløsning med tre soverom.Stuen er av en generøs størrelse som gjør det enkelt å innrede.I stuen råder en lys og luftig atmosfære på dagtid.Tre store vindusflater slipper her inn både ettermiddagssolen og mye naturlig lys.Stuens indre del er utmerket for et spisebord.I tillegg til stuen er også kjøkkenet stort nok til å fungere som et samlingsrom for familien i hverdagen.Kjøkkeninnrendingen har også gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Kjøkkenets skapinnredning har en helhetlig og tidløs fremtoning.Frokostbordet kan du plassere foran vinduene som på denne siden vender mot solens gang tidlig på dagen.På godværsdager er i tillegg kjøkkenbalkongen et utmerket sted for helgefrokostene.Dagens hovedsoverom er utpreget stort og kan deles i to mindre barnerom. Det er to dører til dette rommet og kan derfor lett tas i bruk som to soverom.Det opprinnelige hovedsoverommet fungerer i dagen romløsning som et stort barnerom.Det opprinnelige hovedsoverommet er tilknyttet den innvendige boden som har gjennomgang videre til badet.Separat vaskerom i dagens rominndeling.Leilighetens opprinnelige baderomsavdeling med bad, toalettrom og vaskerom er i behold.Garderobeplass finner du både i stuens og entréens skyvedørsløsninger.Leiligheten ligger i andre etasje med terrasse orientert i vestlig retning, mot ettermiddags- og kveldssolen.Innglassingen utvider terrassens bruksmuligheter betydelig og er enkel å trekke frem og tilbake.Fra terrassen får du utsyn både over de nærmeste omgivelsene og langt lenger i sydvestlig retning.Utsyn fra kjøkkenbalkongen.Innenfor en radius på få minutters gange fra leiligheten finner du både barnehager og skoler på alle trinn.Jacobine Ryes vei 25 er en del av Vestlidalen Borettslag og terrasseblokkene ved Tokerud på Stovner.Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølgerFellesarealene er vel tilrettelagt for både barn og voksne.
0
32
Se store bilder
Prisantydning: 3 550 000,-
Totalpris: 3 773 500,-
Primær rom: 101m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"STOVNER: Gjennomgående 4-roms terrasseleilighet på hele 128 kvm BTA med 2 uteplasser. Garasje. Nært skoler, marka og t-bane. Leiligheten er pusset opp for 1 år siden. Dette er et av Stovners/Vestlis mest populære borettslag"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.99 Bnr.36 Andelsnr.117 Orgnr.947639773 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3(4)-roms terrasseleilighet på Stovner som har et velholdt interiør og potensial for ytterligere et soverom ved behov. Et stort pluss er det også med to private uterom; en østvendt balkong og en vestvendt, innglasset terrasse som til sammen gir deg tilgang på solen både tidlig og sent sommerstid. Leiligheten ligger for øvrig i byggets andre etasje, en plassering som innebærer relativt enkel adkomst.

Innenfor en radius på få minutters gange fra leiligheten finner du både barnehager og skoler på alle trinn, samt Stovner Senter med T-banestasjon som tar deg effektivt videre til sentrum av Oslo. Med Gjelleråsen og lysløype lett tilgjengelig i nabolaget, er terskelen lav for å ta seg ut i vakker natur i hverdagen.
 • 3(4)-roms terrasseleilighet på Stovner
 • Gjennomgående, familievennlig romløsning
 • Mulighet for totalt tre soverom ved behov, opprinnelig 4-roms
 • Adskilt bad, vaskerom og toalettrom med potensial
 • Stort hovedsoverom med tilgang til romslig walk in closet
 • Vestvendt terrasse og østvendt balkong
 • Terrassen ble restaurert for 3 år siden og innglasset i 2017. Den er velfungerende vinter som sommer
 • Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger
 • Kort gangavstand til skoler på alle trinn
 • Et bredt idretts- og aktivitetstilbud i nabolaget
 • Umiddelbar tilgang til turområder på Gjelleråsen
 • To minutters gange til Stovner Senter med T-banestasjon
 • Vestlidalen Borettslag er et av Stovner/Vestlis mest populære borettslag
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i andre etasje oppleves noe høyere siden blokken ligger i skrånende terreng, og er høy nok til at du fra terrassen får utsyn både over de nærmeste omgivelsene og langt lenger i sydvestlig retning. Innglassingen utvider terrassens bruksmuligheter betydelig og er enkel å trekke frem og tilbake etter smak og behag, vær og vind. Terrassen er også utstyrt med varmelampe samt markiser som skjermer effektivt om ettermiddagssolen blir for intens.

Innendørs i stuen råder en lys og luftig atmosfære på dagtid. Tre store vindusflater slipper her inn både ettermiddagssolen og mye naturlig lys som har stor betydning for romfølelsen. Stuen er også av en generøs størrelse som gjør det enkelt å innrede med både sittegrupper og oppbevaringsmøbler. Stuens indre del er utmerket for et spisebord, spesielt tatt i betraktning nærheten til kjøkkenet.

I tillegg til stuen er også kjøkkenet stort nok til å fungere som et samlingsrom for familien i hverdagen, og spisebordet kan du plassere foran vinduene som på denne siden vender mot solens gang tidlig på dagen. Viser været seg fra sin beste side, er i tillegg kjøkkenbalkongen et utmerket sted for helgefrokostene. Som på motsatt side er det også her montert markise for solskjerming.

Kjøkkenets skapinnredning har en helhetlig og tidløs fremtoning samt gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Benkene gir deg også brede flater tilgjengelig for tilberedning.

Leilighetens to soverom vender i likhet med stuen og kjøkkenet hver sin vei i den gjennomgående romløsningen, og begge er utpreget romslige.

Har du behov for totalt tre soverom, kan det ene soverommet med enkle grep settes i stand til to soverom igjen. Legg gjerne merke til at på plantegningen at det allerede er to dører inn til dette soverommet. Soverommet som vender mot terrassen er stort nok til å fungere godt i rollen som hovedsoverom. Sistnevnte er tilknyttet et romslig walk in closet som passer utmerket som en garderobe. Ytterligere garderobeplass finner du både i stuens og entréens skyvedørsløsninger.

Badet samt et separat vaskerom og toalettrom utgjør leilighetens våtromsavdeling, en romløsning som er i behold fra byggeåret. I disse rommene er overflatene og innredningene av ulik alder, vaskerommets tidsaktuelle veggfliser antas imidlertid å være nyest. Velger du på sikt å pusse opp, kan det samtidig være verdt å se på muligheten til å åpne opp mellom disse tre rommene til fordel for ett stort bad.InnholdEntré, toalettrom, vaskerom, bad, 2 soverom, garderobe, kjøkken med utgang til balkong og stue med utgang til terrasse.Beliggenhet og nærområdetJacobine Ryes vei 25 er en del av Vestlidalen Borettslag og terrasseblokkene ved Tokerud på Stovner. Internt på borettslagets område er gatene bilfrie og bidrar til et barnevennlig miljø samt en generelt rolig atmosfære.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til skoler på alle trinn, både Stovner barneskole, Tokerud ungdomsskole og Stovner VGS. Ungdomsskolen disponerer ikke mindre enn fire tennisbaner i tillegg til alpinbakke vinterstid, og i det umiddelbare nabolaget ligger også Jesperudbanen med kunstgress som benyttes av Vestli IL Fotball. Hovedklubben tilbyr for øvrig også både håndball, volleyball, tennis og allidrett.

Like nedenfor ligger Stovner Senter med nesten 90 butikker spredt over de fleste bransjer, samt bank, post, kiropraktor og tannlege. Senteret gjennomgår i disse dager en stor modernisering og utvidelse. Ved senteret finner du også T-banestasjon med linje 5 som tar deg videre inn til sentrum via hyppige avganger og har en reisetid innenfor halvtimen. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Med bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6.

Nærheten til de store markaområdene innebærer enkel tilgang til et mangfold av turmuligheter i flott natur, både på Gjelleråsen i øst og Nordmarka på motsatt side. Et populært utfartsmål er Liastua på Gjelleråsen som er åpen for salg av lett mat og drikke i helgene fra høst til St. Hans. Hit kan du gå på lysløype som starter i skogkanten like øst for blokken og i tillegg har forgreninger langt ut i Lillomarka. Om et slag golf frister, er Grorud golfbane innenfor trilleavstand.TomtAreal: 21 181 kvm. Eierform: Festet fellestomt.

Tomten er festet med Oslo kommune som bortfester - 90 år fra 1970.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringDet følger bruksrett til en garasjeplass med boligen. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk med flatt tak tekket med folie/papp. Yttervegger i betong. Utvendig fasade av panel, puss og plater. Etasjeskillere i betong. Grunnmur i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1991. Skyvedør terrassedør med 2-lags isolerglass. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1991. Finert inngangsdør, B-30/dB-35.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og laminat. Innervegger: Fliser, tapet og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Benkebeslag i stål med avrenningsbrett, to kummer og 1-greps blandebatteri. Grå fliser på vegger over benker. Ventilator over komfyr. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Veggmontert speil og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Dusjkabinett.

Vaskerom: Veggmontert overbelysning og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Overskap med glatte hvite fronter. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Toalettrom: Gulvmontert klosett.OppvarmingLeiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 117 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, entré, omkledningsrom, wcAdgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 30.08.17 kr
3.076,- pr. mnd. Herav: Fellesutgifter
2.876,-
Garasje 200,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 223 500,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Annuitetslån Bankforbindelse: EIKA Lånenr:152084508 Restsaldo total: kr.26.232.500,- Restløpetid: 19 år 11 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.30.08.17:3,25%

Annuitetslån Bankforbindelse: EIKA Lånenr:152105117  Restsaldo total: kr.20.522.574,- Restløpetid: 28 år 2 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.30.08.17:2,45%

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 12 971,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 790 134,-
Som sekundærbolig: kr 2 212 375,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 85884826. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1971. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kjøper(e) av leiligheter må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier(e) av andelen i BL. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse.

Ved et hvert eierskifte må erverver godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Dyrehold er tillatt etter søknad til styret.

Eiendommen sokner til Rommen skole (1.-10.trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

GET er Kabel-TV leverandør i borettslaget. Dagens avtale er en digital grunnpakke som er en dekoder med opptaksfunksjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 12.09 2017 og takst datert 06.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.3. Kommentarer: Overflater er malt i September 2017.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Husker ikke hva firmaet heter, men det er det samme firmaet som har kontrakt med borettslaget innglassing.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Terrassen ble utvidet og reataurert for cirka 3 år siden. Terrassen ble innglasset høsten 2017.

 7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Nei
7.3. Kommentarer: Sikringskap ble oppgradert i 2017 med automatisk avleser.

Iht. boligsalgsrapport: Noe slitasje av laminat på kjøkken. Vaskerommet bærer preg av noe slitasje men har tiltenkt funksjon. Badet er eldre og gulvet er fra byggeår. Det må påregnes oppgradering av badet.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 550 000,- (Prisantydning)
223 500,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 773 500,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 182,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 784 682,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0987 Jacobine Ryes vei 25
0987, Jacobine Ryes vei 25
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Jacobine Ryes vei 25
1/26
Lukk
0