Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HØYENHALL: Del av tomannsbolig over 2 plan med kjøkken og bad i begge etasjer. 160 kvm. BTA. 40kvm. terrasse, frodig hage og gode solforhold. Integrert garasje. Familievennlig nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Høyenhallsvingen 11 presenteres av Andreas Alvenes og Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Hjemmet disponerer hagen der det er anlagt en stor terrasseplatting på hele 40 kvadratmeter.Hagen er omfangsrikt beplantet med blant annet pryd- og bærbusker.På terrassen titter solen ned allerede fra tidlig på dagen frem til omkring klokken 18 midtsommers.
Omlag åtte kvadratmeter av terrassen er bygget inn som en vinterhage med rom for to sittegrupper.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På terrassen er det plass for opptil tre individuelle sittegrupper.Terrassen er flislagt i sin helhet.På plenen nedenfor terrassen står en jacuzzi av 2000-årgang tilkoblet egen kurs.Hagens omfangsrike beplantning står naturlig skjerming.Hagen er et ypperlig sted å tilbringe gode sommerdager i friluft.En romslig redskapsbod er plassert i høyden over hagen.Veiledende planskisse - første etasje.Vinterhagen er et mer skjermet alternativ på vindfulle dager og utstyrt med infrarøde varmelamper.Fra stuen leder terrassedørene rett ut til vinterhagen.Innfelte spotter og LED-belysning over vinduene står for en dekorativ effekt etter mørkets frembrudd.Vinduer på tre av fire sider fremmer en svært lys atmosfære på dagtid.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en gjennomgående sosial sone som opptar nær halve arealet av første etasje.Stuens langstrakte gulvflate kan du enkelt møblere med både en sofa og et spisebord.På denne siden får du fint utsyn mot omgivelsene i øst, uten nevneverdig direkte innsyn.Den delvis åpne kjøkkeninnredningen ble montert i 2010.Kjøkkeninnredningen har en stilsikker fremtoning, nærmest som et stort møbel.Legg merke til de sorte benkeplatene av polert granitt.En rekke skuffer og skap rommer det meste av utstyr til daglig bruk.Soverommene i første etasje ble pusset opp i 2010, inkludert nye vinduer.Soverommene i første etasje har utsyn mot hagen og er helt uten direkte innsyn.Badet i første etasje ble pusset opp i 2010.Veiledende planskisse - underetasje.Underetasjen har et eget kjøkken, enklere utstyrt med blant annet en tradisjonell hybelkjøkken-modul.Disponibelt rom i underetasjen som av dagens eier benyttes til soveromsformål.Disponibelt rom i underetasjen som av dagens eier benyttes til soveromsformål.Badet i underetasjen ble etablert i 1990 og senere noe oppgradert med mer tidsaktuelle baderomsmøbler.Deilig og avslappende med badstu.Garasjen som er integrert i underetasjen benyttes også som et disponibelt rom til hobbyformål.Kjøreporten er intakt slik at garasjen fortsatt kan benyttes til sin primære funksjon.Leiligheten omfatter husets to nedre etasjer.På Høyenhall vil du bo i et tilbaketrukket, lite trafikkert og rolig nabolag.Kort vei til både nærbutikk, Manglerud og Bryn Senter hvor du får alt innen servicetilbud.Kort vei til Østmarka og Nøklevann.Mange fine reksrasjonmuligheter.Sommer som vinter.Her ved Østensjøvannet.Trapp mellom etasjene, italiensk design.Elementbadstue med infrarød varme.Nærområdet kan by på flere grøntområder.Høyenhall skole.Manglerud kjøpesenter finner man i nærområdet.
2
51
Se store bilder
Prisantydning: 7 500 000,-
Totalpris: 7 500 000,-
Primær rom: 108m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Eierseksjon
Rom: 4 / Soverom: 2
Kort om
"HØYENHALL: Del av tomannsbolig over 2 plan med kjøkken og bad i begge etasjer. 160 kvm. BTA. 40kvm. terrasse, frodig hage og gode solforhold. Integrert garasje. Familievennlig nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.144 Bnr.975 Snr.1 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en innholdsrik del av en tomannsbolig i familievennlige omgivelser på tilbaketrukkede Høyenhall, midt mellom Manglerud og Teisen. Leiligheten inkluderer husets første etasje, samt hele underetasjen som i 2016 ble gitt bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel og innlemmet som en del av leiligheten.

Hovedetasjen ble pusset opp i 2010 med blant annet nytt kjøkken og modernisert bad, og er i tillegg tilknyttet en stor, skjermet terrasse på omlag 40 kvadratmeter i hagen.

På Høyenhall vil du bo i et tilbaketrukket, lite trafikkert og rolig nabolag med nærhet både til skoler, barnehager, kjøpesentere og et godt kollektivtilbud i form av buss og T-bane. Det er heller ikke lang vei til fine parker, turområder og den omfangsrike Østmarka.
  • Del av tomannsbolig over 2 plan
  • Kjøkken og bad i begge etasjer
  • Første etasje pusset opp i 2010
  • 40 kvm. terrasse med gode solforhold
  • God romløsning over 2 plan
  • To biloppstillingsplasser medfølger
  • Tilbaketrukket, veletablert og familievennlig nabolag
  • Kort vei til T-bane, bussforbindelser og kjøpesentere
  • Nærhet til store turområder i Østmarka
  • Kun få minutters reisetid til sentrum
Ditt nye hjemLeilighetens romløsning over to plan oppleves innholdsrik og er praktisk utformet med tanke på daglig bruk. I praksis kan etasjene benyttes individuelt, selv om leiligheten i dag er én enhet.

En gjennomgående sosial sone bestående av stuen og et delvis åpent kjøkken opptar nær halve arealet av første etasje, som er synonymt med hovedetasjen. Vinduer på tre av fire sider fremmer her en svært lys atmosfære på dagtid og gir samtidig fint utsyn mot omgivelsene i øst, uten nevneverdig direkte innsyn. Stuens langstrakte gulvflate kan du enkelt møblere med både en sofa og et spisebord med sitteplass for fire eller flere. Himlingene er påkostet en rekke innfelte spotter som i kombinasjon med LED-belysning over vinduene står for jevn belysning og en dekorativ effekt etter mørkets frembrudd.

Den delvis åpne kjøkkeninnredningen ble montert i 2010 og har en stilsikker fremtoning nærmest som et stort møbel i den sosiale sonen. En rekke skuffer og skap rommer det meste av utstyr til daglig bruk, og legg merke til de sorte benkeplatene av polert granitt. Både platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn er helintegrert, de sistnevnte to i riktig arbeidshøyde.

På gode dager i sommerhalvåret kan du nærmest forlenge den sosiale sonen utendørs til hagens omfangsrike og flislagte terrasseplatting på omlag 40 kvadratmeter. Her er det plass for opptil tre individuelle sittegrupper du kan ta med måltidene ut til, og solen titter ned allerede fra tidlig på dagen frem til omkring klokken 18 midtsommers. Blir ettermiddagssolen for intens, er det enkelt å kjøre ut markisen som er motorisert, dekker en hel del av terrassen og ble renset i 2017.

Omlag åtte kvadratmeter av terrassen er bygget inn som en vinterhage med rom for to sittegrupper. Denne er et mer skjermet alternativ på vindfulle dager og utstyrt med infrarøde varmelamper som lar strekke utesesongen i begge retninger. Vinterhagen er utstyrt med innfelt radio og ble for øvrig påkostet med ny foldedør så sent som i 2016 som lar deg åpne mot terrassens ytre del.

Hagens omfangsrike beplantning står naturlig skjerming til terrassen og er spesielt frodig i den varme årstiden. Foruten varierte prydbusker er hagen også beplantet med kirsebær-, bringebær- og jordbærbusker samt druer som vanligvis modner i løpet av september. På gressplenen nedenfor er det for øvrig montert jacuzzi av 2000-årgang tilkoblet egen kurs.

I første etasje inngår for øvrig to soverom samt etasjens eget bad som alle er samlet i praktisk nærhet omkring entréen. Soverommene er med sine gode ni og knappe 12 kvadratmeter velfungerende som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom. Begge rom ble pusset opp i 2003, inkludert nye vinduer som byr på utsyn mot hagen og er helt uten direkte innsyn.

Badet i denne etasjen ble pusset opp i 2010 med fliser på gulv og vegger, baderomsmøbler som rommer både håndklær og personlige effekter, samt et stort dusjkabinett med multifunksjoner. I tillegg er det opplegg for en vaskemaskin helt ytterst i rommet.

Leilighetens andre bad ligger i underetasjen, ble etablert i 1990 og er senere noe oppgradert med mer tidsaktuelle baderomsmøbler. Dette badet er noe mer kompakt, men likevel utstyrt med både klosett og dusjkabinett. Rommet tilføres på dagtid gode mengder naturlig lys gjennom vinduet som er frostet på nedre del for å hindre direkte innsyn.

Underetasjen har også et eget kjøkken som er enklere utstyrt med blant annet en tradisjonell hybelkjøkken-modul. Rommet er imidlertid av god størrelse og inkluderer ellers en smart barløsning med sitteplass for to.

To disponible og innredede rom på henholdsvis cirka 7 og 8 kvadratmeter benyttes av dagens eier til soveromsformål, som supplement til hovedetasjens to soverom. Her er det som i underetasjen for øvrig overflater fra 1990 med fliser på gulvet og ellers hvitmalte glatte flater. Ett av rommene vender mot hagen, det andre mot hagen gårdsplassen.

Garasjen som er integrert i underetasjen benyttes også som et disponibelt rom til hobbyformål, men kjøreporten er intakt slik at garasjen fortsatt kan benyttes til sin primære funksjon.EierbrøkSeksjonsbrøk: 1/2Innhold1. etasje: Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til innglasset terrasse på 8 kvm. Underetasje: Gang, bad, to disponible rom, kjøkken og integrert garasje.Beliggenhet og nærområdetHøyenhallsvingen 11 ligger som adressen antyder på Høyenhall, et veletablert nabolag med tilbaketrukket atmosfære preget av romslige og grønne hager blant bebyggelsen. Herfra har du blant annet enkel tilgang til en godt utviklet infrastruktur, nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder samt kort vei til sentrum av byen - en god kombinasjon som oppsummerer mye av Høyenhalls attraktivitet.

For en småbarnsfamilie er det verdt å merke seg nærheten til en rekke barnehager, der Solfridbakken og Furuveien familiebarnehage er blant de nærmeste. Det er heller ikke lang vei til Høyenhall barne- og ungdomsskole, Bryn skole eller Østensjø skole.

Hverdagslige innkjøp kan du gjerne gjennomføre ved nærliggende Bryn Senter som inneholder 42 butikker og et stort tilbud av aktører innenfor helse. Senteret inneholder blant annet MENY og apotek samt en rekke forretninger innenfor mote. Alternativt kan du svinge innom Manglerud Senter som også har et godt utvalg forretninger, inkludert ett av Vinmonopolets utsalg.

Høyenhall stasjon er kun et par minutters gange unna og har hyppige avganger med T-banens linje 4 som frakter deg ned til sentrum på 10 minutter. Til Bryn stasjon går du på knappe fire minutter, herfra har NSB avganger hvert 15. minutt og kun 4 minutters reisetid til Oslo S. Ellers kan du også ta buss 23 som kjører fra Høyenhall til Lysaker på 25 minutter via Ring
3.

Tar du bilen fatt er i løpet av få minutter i Bjørvika og har ellers et godt utgangspunkt til både E6 og Ring
3.

Den nærliggende naturperlen Østensjøvannet byr på flotte turmuligheter og er et fint sted å inkludere hverdagslige gå- eller løpeturer. Fortsetter du lenger øst kommer du til større naturområder i vakre Østmarka, med et omfangsrikt nettverk av veier og løyper samt et utall større og mindre sjøer. Marka passer utmerket for både lengre og kortere turer, gjerne med skiene fastspent når forholdene tillater vinterstid.TomtAreal: 692 kvm. Eierform: Festet fellestomt.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringParkering på egen grunn. Parkering er inndelt på følgende måte: 2 plasser nærmere garasjedør tilhører seksjon 1
2 plasser nærmere hovedinngang tilhører seksjon 2

Gjesteparkering på felles gårdsplass

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Horisontaldelt tomannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Yttervegger/bakvegger i U. etasje er foret ut med treverk og trolig isolert. Dette ble tidligere ansett for å være god metode, men i dag ansees det for å være en risikokonstruksjon i den grad man ikke får inspisert bakenforliggende materialer - kombinert med gammel drenering/fuktsikring og fundamentering på fjell. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein. Tak over garasjeport med glassert takstein. Vinduer og terrassedører med trekarmer som har isolerglass fra 70-tallet, men i soverommene i
1. etasje ble det montert nye vinduer i 2003. 2-fløyet terrassedør er fra 2010. Foldedør på innbygd terrasse ble montert i 2016. Vinduer i U. etasje er 1990.

Garasjen med flislagt gulv med varmekabler samt vegger som er foret ut og rommet er innredet til boligformål. Leddport med åpner. Det er montert brannklassifiserte dører til garasje, men det er ikke sluse mellom garasje og boligdel. Garasjen brukes ikke som garasje.Overflater og innredningGulv: Fliser og parkett. Innervegger: Fliser, malte panelplater, malt strie og malte flater. Himlinger: Malte plater og malte glatte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken
1. etasje: Skapinnredning fra 2010 med rettprofilerte fronter i heltre. Dobbelt overskap med glass i fronter. Sorte benkeplater i granitt. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Mosaikkfliser av glass på vegger over benker. Innbygget induksjonstopp, stekeovn og mikrobølgeovn. Nisje for kjøleskap. Overmontert ventilator i stål og glass. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Kjøkken underetasje: Hybelkjøkken-modul med kjøleskap, to platetopper og servant med 1-greps blandebatteri. Overskap med glatte fronter i hvit høyglans og stålgrep. Ventilator innbygget i overskap. Nisje for mikrobølgeovn.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte fronter, stålgrep og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning i baldakin. Dusjkabinett med multifunksjoner. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2010.

Bad underetasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålknotter og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med glatt front i hvit høyglans. Dusjkabinett. Veggmontert klosett. Veggmontert håndkletørker. Badet ble etablert i 1990.Oppvarming1. etasje har varmekabler i marmor flisene på  toalett og i granitt gulv på kjøkken. Varmekabler i alle gulv i underetasje bortsett fra i badegulvet, panelovner ellers. Varmekabler også i garasjerom og i sauna Reflektorovn i innbygget terrasse.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 68 kvm.
1. etasje innglasset terrasse: 9 kvm. Underetasje: 60 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entre/gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken. U. etasje: Trapperom, bad, kjøkken, 2 innredete rom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter for seksjonen for 2017 er kr.8.619,55. Beløpet deles i 4 terminer. Eiendomsskatt: Ikke oppgitt

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererDet betales ikke felleskostnader, hver seksjon betaler andel av kommunale avgifter, bygningsforsikring og festeavgift.

Feste avgift skal betales 2 ganger årlig til bortfester. Den ene betaling forfaller i juni, den andre i desember. Ca. kr.
6.000,- årlig for gjeldende seksjon.

Forsikring av bygget deles likt mellom seksjonene. Pt. er beløpet kr.3.136,- pr år for denne seksjonen.FellesgjeldIngen gjeld registrert på sameiet.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 937 563,-
Som sekundærbolig: kr 2 625 177,-ForsikringForsikret i Jernbanepersonalets Bank og Forsikring, polisenummer ikke oppgitt. Årlig beløp pr. 07.08.2017 er kr.
6.271,- som fordeles likt pr. seksjon.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettVedtekter for Sameie Høyenhallsvingen 11 følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Parabolantenne følger, men ikke tuner.DiverseBoligen har Bygningskontroll-lapp utstedt 1954 og Ferdigattest kjeller - 2017.pdf. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Eiendommen sokner til Høyenhall skole (1.-10. trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Get er leverandør av tv og bredbånd.

Årlig strømforbruk ca.19-20.000 kwh i året.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Pengeheftelser i eiendomsrett 1951/1543-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 03.02.1951
OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975
Gjelder denne registerenheten med flere

1951/5648-2/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 22.05.1951
Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om gjerde OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975
Gjelder denne registerenheten med flere

1951/5648-3/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 22.05.1951
FESTETID: 75 år GJELDER MATRIKKELENHET: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975 Snr: 2
ÅRLIG AVGIFT NOK 150
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT Gjelder denne registerenheten med flere

1953/4946-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 17.04.1953
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975
Gjelder denne registerenheten med flere

1953/6397-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 13.05.1953
Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975
Gjelder denne registerenheten med flere

Pengeheftelser i festerett

1951/5648-3/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 22.05.1951
FESTETID: 75 år GJELDER MATRIKKELENHET: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975 Snr: 2
ÅRLIG AVGIFT NOK 150
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 144 Bnr: 975 F Gjelder feste Gjelder denne registerenheten med flere

2015/229153-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 13.03.2015
BELØP: NOK PANTHAVER:Eika Boligkreditt As Org.nr: 885621252
Uomsettelig Elektronisk innsendt Gjelder feste

2015/1193095-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 21.12.2015
BELØP: NOK PANTHAVER:Jernbanepersonalets Sparebank Org.nr: 982719445
Uomsettelig Elektronisk innsendt Gjelder feste

Grunndata 2014/678812-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 15.08.2014
SNR: 1
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 1/2

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 11.09.2017 og boligsalgsrapport datert 07.09.17 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Nei Kommentarer: I begge bad benyttes marmor fliser Kjenner til en tynn linje for sprekk i marmor

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Nei
3.3. Kommentarer: All regnvann blir drenert bort til tilrettelagt plass under parkering. Fungerer meget bra.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: CS Werk
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Montert ny garasjedør med elektronisk fjernstyring, og garasje inngang som er universell utformet.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn: Eurostål
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Utebelysning. Montert egen bryter til Jacuzzi og en til terrassevarmere. Belysning i terrasse. Kontrollert hele elektrisk anlegg til seksjon 01

12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.? Ja Redegjør for dette: Kjelleretasje kan tilrettelegges for utleie enten som hybel eller som leilighet, Kjeller er godkjent for opphold 12.1. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Vet ikke

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja Redegjør for dette: Kjeller er innredet i 1990, og i 2017
Huset er seksjonert i 2014
14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja

17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Bruk av hagen er delt. Parkeringsplassen er delt i 2 biloppstillingsplasser per seksjon Snømåking tas etter ønske og behov.

Iht. boligsalgsrapport: Ytterveggene synes normalt vedlikeholdt, men kledningen er fra byggeåret. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med takstein fra byggeåret - bør vurderes lagt om. Vanlig metode i byggeåret var det at grunnmuren ble påført Gudron /maling for å beskytte - denne blir gjerne over tid slitt bort. Det mangler/har løsnet noen fliser på terrasen.

Ref selger pr.15.09.17 er løse fliser og manglende fuging nå rettet opp.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-))
--------------------------------------------------------
197 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 697 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy Stensrud Megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Kommunal tilknytning(vann og avløp)
Vedtekter Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0667 Høyenhallsvingen 11
0667, Høyenhallsvingen 11
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Høyenhallsvingen 11
1/46
Lukk
2