Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SJØLYSTSTRANDA: Arealeffektiv 2-roms fra 2011 med vestvendt balkong. Heis. Felles takterrasse. Bredt kollektivtilbud like utenfor døren.
Last ned budskjema
Dokumenter
Karenslyst Allé 44 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten ligger i femte etasje med balkong orientert i vestlig retning.Fra både balkongen og stuen får du fint utsyn mot de velstelte fellesarealene.Den gode avstanden til motstående bebyggelse gjør at uterommet oppleves luftig og usjenert.
De luftige omgivelsene preger også leilighetens indre og bidrar til en romfølelse som er både lys og åpen på dagtid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I leilighetens arealeffektive romløsning utgjør stuen og kjøkkenet mye av arealet.Leilighetens soverom har adkomst rett fra stuen via en smart skyvedør som ikke opptar gulvflate unødig.Stuen er stor nok til at du kan samle venner rundt spisebordet.Kjøkkensonen er tilbaketrukket i stuens indre del og utstyrt med en skapløsning fra byggeåret.Selv med et begrenset areal tilgjengelig er kjøkkenet bruksvennlig utformet.Soveromsvinduet vender mot balkongen og gir også dette rommet en lys atmosfære på dagtid.Soverommet er allerede utstyrt med to tradisjonelle garderobeskap av dobbelt format.Badet fyller også rollen som vaskerom og er smart innredet til begge formål.Hvitevarene finner sin plass under en heldekkende benkeplate du kan brette tøyet på.Badets romfølelse utvides ved hjelp av en stor speilflate.Ytterligere skapplass finner du i entréens hendige skyvedørsgarderobe som også rommer sko og yttertøy.God og arealeffektiv planløsning.Heis i bygget gjør adkomsten enkel.Borettslaget har en svært solrik takterrasse som er til felles bruk for beboerne.Takterrassen byr på vakker utsikt mot fjorden.På takterrassen får du med deg solens gang store deler av dagen.Leilighetsbyggene er moderne og rammes inn av vakre, velstelte utearealer.Her vil du bo i en ettertraktet del av byen og dra nytte av umiddelbar tilgang på et rikt kollektivtilbud.Et godt shoppingtilbud finner du allerede i samme gate.Kort vei til morgenkaffen også om du vil bevege deg utendørs.Kort vei til både Skøyen, Frogner og Karenlyst allè med alle sine servicetilbud.Velrennomert Maschmanns Matmarked, kjempeflott delikatesseforretning i Karenslyst Allé med bakeri, Pizza-restaurant, samt a’la carte restaurant.En rekke fine restauranter i omkrets.Kort vei til alt av servicetilbud.For de spreke så ligger det flere parker rett i nærheten - Både Vigelandsparken, Frognerparken og Den Engelske Park.Dette er steder som yndet både sommer som vinter.Mange fine rekrasjons- og bademuligheter.Interiørbilder
1
39
Se store bilder
Prisantydning: 3 100 000,-
Totalpris: 4 462 336,-
Primær rom: 58m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"SJØLYSTSTRANDA: Arealeffektiv 2-roms fra 2011 med vestvendt balkong. Heis. Felles takterrasse. Bredt kollektivtilbud like utenfor døren."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.3 Bnr.638 Snr.1 Andelsnr.91 Orgnr.992203420 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en nyere 2-roms med attraktiv plassering i svært sentrale omgivelser midt på Skøyen og umiddelbar nærhet til et bredt kollektivtilbud.

Leiligheten ligger i femte etasje og inneholder en moderne, arealeffektiv romløsning i tillegg til en privat balkong som vender mot solens gang store deler av dagen. Borettslaget har også en svært solrik takterrasse til felles bruk for beboerne som attpåtil byr på vakker utsikt mot fjorden.

Her er det meste tilrettelagt for å bo moderne og samtidig enkelt i hverdagen. Få skritt unna stopper både buss, tog og trikk som tar deg effektivt videre rundt i byen. Et godt shoppingtilbud finner du allerede i samme gate, mens vakre parker og turområder på blant annet Bygdøy er lett tilgjengelig til fots eller med sykkel.
 • Arealeffektiv 2-roms i Skøyentorget borettslag
 • Luftig plassering i femte etasje
 • God, velholdt standard fra byggeåret
 • Vestvendt, flislagt og overbygget balkong
 • Solrik, felles takterrasse med flott utsikt
 • Enkel adkomst med heis
 • Umiddelbar nærhet til Skøyens brede kollektivtilbud
 • Gode shoppingmuligheter i samme gate
 • Kort vei til Frogners shopping og uteliv
 • Nær vakre Frognerparken og Bygdøy
 • IN-ordning - Mulighet for nedbetaling av fellesgjeld
 • Lave omkostninger ved kjøp - ingen dokumentavgift
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemDe luftige omgivelsene i høyden av femte etasje preger også leilighetens indre og bidrar til en romfølelse som er både lys og åpen på dagtid. En rekke høyreiste vinduer i stuen slipper solstrålene og store mengder naturlig dagslys inn, og byr samtidig på fint utsyn mot de umiddelbare omgivelsene - deriblant det velstelte gårdsrommet.

I leilighetens arealeffektive romløsning utgjør stuen og kjøkkenet det naturlige midtpunktet og et sosialt samlingsrom stort nok til at du kan samle venner rundt spisebordet.

Kjøkkensonen er tilbaketrukket i stuens indre del og utstyrt med en skapløsning fra byggeåret som rommer det grunnleggende av utstyr til daglig bruk. Selv med et begrenset areal tilgjengelig er kjøkkenet bruksvennlig utformet med god plass for tilberedning på rettvinklede benker.

Når de varmere vår- og sommerdagene melder sin ankomst er i tillegg balkongen et deilig sted å ta med måltidene til. På balkongen er det rom for et bord og to-tre stoler, og den gode avstanden til motstående bebyggelse gjør at uterommet oppleves luftig og usjenert.

Leilighetens soverom har adkomst rett fra stuen via en smart skyvedør som ikke opptar gulvflate unødig. Dette rommet er allerede utstyrt med to tradisjonelle garderobeskap av dobbelt format, og mellom skapene er det rom for en dobbeltseng. Ytterligere skapplass finner du i entréens hendige skyvedørsgarderobe som også rommer sko og yttertøy. Garderoben har også speilfronter som gir deg oversikt på antrekket når du står på farten ut.

Ved hallen finner du også badet, som i tillegg fyller rollen som vaskerom og er smart innredet til begge formål. Vaskemaskinen og tørketrommelen finner her sin plass under en heldekkende benkeplate du kan brette tøyet på, mens underskap til servanten og supplerende sideskap høyere på veggen til sammen rommer håndklær og personlige effekter. Badets romfølelse utvides ved hjelp av en stor speilflate og rommet oppleves dermed større enn arealet skulle tilsi. Innredningen inkluderer for øvrig også et dusjhjørne med både fast skjermvegg og skinne for eventuelt forheng.InnholdEntré, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetKarenslyst Allé 44 er en del av Skøyentorget Borettslag ved Sjølyststranden som ligger midt mellom Frognerkilen og Bestumkilen. Leilighetsbyggene er moderne og rammes inn av vakre, velstelte utearealer.   Her vil du bo i en ettertraktet del av byen og dra nytte av umiddelbar tilgang på et rikt kollektivtilbud og gode shoppingmuligheter, samtidig som fine parker og rekreasjonsområder er lett tilgjengelig til fots, på sykkel eller med kollektive transportmidler.

I og omkring Karenslyst Allé eksisterer gode shoppingmuligheter og flere dagligvareforretninger der du enkelt kan utføre hverdagslige innkjøp, deriblant MENY, KIWI og Mega Sjølyst. Delikatesser og lekre bakverk finner du selvsagt på Maschmanns Matmarked, mens Brødbakerne byr på økologiske bakverk. Legg gjerne også turen innom Joe & the Juice, Kaffebrenneriet eller Starbucks som alle ligger i nabolaget.

Med trikken beveger du deg enkelt i retning Frognerveien der du finner smakfulle forretninger om du vil unne deg noe lekkert. I tillegg har Vikaterrassen spennende forretninger og spisesteder.

Beliggenheten gir deg også kort vei til noen av byens beste restauranter med varierte menyer og størrelser. For et velsmakende måltid ute er både Enoteca +39 med italiensk cuisine og det velrenommerte mathuset hos Thea gode alternativer. Andre velkjente etablissementer inkluderer blant annet Champagneria som byr på forfriskende drikke og tapasretter samt Kolonihagen med meny fokusert rundt økologisk mat.

Veien er kort også til utestedene omkring Solli Plass, og på lørdag ettermiddag i vinterhalvåret er Bølgen og Moi Briskeby stedet for høy stemning.

På solrike sommerdager er en tur i Den Engelske Park eller Frognerparken å anbefale. Parkene vel så utmerkede som del av hverdagslige løpeturer, og til Monolitten går du på under kvarteret med mindre du tar noen sløyfer underveis. For innendørs trening kan du velge mellom en rekke alternativer i nærområdet, deriblant SATS ELIXIA eller evo omkring Karenslyst Allé.

For mosjon i friluft er gang- og sykkelstien langs Frognerkilen en fin strekning for en joggetur, gjerne i kombinasjon med en sløyfe utom idylliske Bygdøy. Sommerstid anbefales en utflukt til populære Huk badestrand der du også finner Hukodden Strandrestaurant. Bygdøy har i tillegg en egen flott sjøsti for enda mer naturnære opplevelser.

Kollektivtilbud i nærområdet
Skøyen er et kollektivt knutepunkt som inkluderer de fleste kollektive transportmidler på hjul og bane. Innenfor et fåtall skritts rekkevidde når du både buss, trikk og tog som tar deg videre i alle himmelretninger.

Fra Skøyen stasjon er det blant annet gode forbindelser til både Lysaker, Fornebu og Sandvika, i tillegg tar Flytoget deg effektivt opp til Gardermoen. Trikkens linje 13 mellom Bekkestua og Grefsen passerer også forbi stasjonen og tar deg blant annet videre til Solli Plass, Nationaltheatret og Jernbanetorget.

Busslinjene 20 og 31 passerer også forbi og kjører videre til sentrum, Aker Brygge, Majorstua og Fornebu/Snarøya.

Foruten de kollektive transportmidlene får du også meget enkel adkomst med egen bil, både via E18 og Ring 2 som passerer like ved.TomtAreal: 2 664 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Stuen har utgang til flislagt balkong på 4½ m². Heis i oppgang og inngang fra korridor. Prefabrikkerte, vinylbelagte betongtrapper. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Lakkerte plater med downlights på bad og malt gips over kjøkken, for øvrig malte betongelementer.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte mørke benkeplater. Dobbelt overskap med glasshyller og glass i fronter. Hvite veggfliser over benker. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Ventilator over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Heldekkende, laminert hvit benkeplate med nedfelt servant og 1-greps blandebatteri. Underskap med glatt hvit front og stålgrep. Veggmontert speil. Sideskap med glatte hvite fronter og stålgrep. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Dusjhjørne med hånddusj, fast skjermvegg i glass og skinne til forheng. Veggmontert klosett.OppvarmingRadiatorer tilknyttet fellesanlegg. Varmekabler i badegulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 52 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boliger, forretning, bevertning og allmennyttig formål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt, bland annet: Saksnr. 201414412. Saken gjelder Områderegulering for Skøyen.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererFelleskostnader: Totale felleskostnader pr. 05.09.17 kr.
6.264,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.2.287,-
Kapitalkost. lån 1 HANBA1 kr.3.977,-, ved nedbetaling av fellesgjeld så vil ette bortfalle.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 1 362 336,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Annuitetslån Bank: Handelsbanken Lånenr: 83987155232 Restsaldo total: kr.147.614.371,-
Restløpetid: 41 år 9 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.01.09.17:1,95%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning.FellesformueKr. 14 635,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 960 825,-
Som sekundærbolig: kr 2 690 309,-ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, polisenummer ikke oppgitt. Betales gjennom felleskostnader.

Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 149 leiligheter, som utgjør en samleseksjon for boliger og er en del av Skøyentorget eierseksjonssameie, der borettslaget er seksjonseier. Skøyentorget eierseksjonssameie består totalt av 11 seksjoner på eiendommen gnr. 3, bnr. 638 i Oslo kommune, hvorav 1 er en samleseksjon for bolig og 10 er næringsseksjoner.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter ATilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har Ferdigattest - datert 2013. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Eiendommen sokner til Skøyen skole (1.-7. trinn) og Majorstuen skole (1.-10. trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.09 2017 og boligsalgsrapport datert 06.09.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. boligsalgsrapport: Synlige, småskader i vindusutforing/blomsterbrett ved stuevinduer. Noen synlige riss (vegg) i stue mot balkong. Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant litt sakte til sluket.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 100 000,- (Prisantydning)
1 362 336,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 462 336,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 182,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 473 518,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 250,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0279 Karenslyst Allé 44
0279, Karenslyst Allé 44
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Karenslyst Allé 44
1/33
Lukk
1