Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HØYBRÅTEN: Enebolig over 3 plan. Nylig modernisert. Separat hybel i u.etg. Mulighet for påbygg. Dobbelgarasje fra 2016 med 45 kvm takterrasse. Nær skole, tog og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Enebolig over 3 plan med hybelmulighet i underetasjen og mulighet for påbygg på ca. 20kvm BRA.Linjeveien 41 B presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Stor takterrasse over dobbelgarasjen på hele 45 kvadratmeter.Solrik og skjermet terrasse.
Fin utsikt mot villaområde.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Deler av både huset og eiendommen har ytterligere potensial som for eksempel en fin grønn bakhage.Planskisse 1.etasje.Stor og lys stue.De fleste rom er i løpet av de seneste to årene pusset opp og modernisert.Husets planløsning strekker seg over totalt tre etasjer, her ved stuen i første etasje.Stuen fungerer godt i rollen som et sosialt samlingsrom for familien i hverdagen.Sommerstid kan du via stuen tusle rett ut til terrassen som er orientert i vestlig retning.Vinduene i første og andre etasje ble byttet i 2015, terrassedøren i 2016. Listene rundt døren er er satt på etter foto.Kjøkkenet i første etasje ble pusset opp i 2015 og påkostet med ny skapinnredning.Samtlige av kjøkkenets nåværende hvitevarer er helintegrert og medfølgende.Legg merke til at gulvet på kjøkkenet er belagt med fliser.Badet og soverommet i første etasje er samlet i praktisk nærhet innerst i gangen.Soverommet i første etasje utgjør det naturlige hovedsoverommet.På badet i første etasje er standarden av noe eldre årgang.Badet fyller også rollen som et vaskerom.Planskisse 2.etasje.Soverommene i andre etasje fungerer utmerket som barnerom.Begge barnerom har hendige garderober med skyvedører.Det største barnerommet inkluderer i tillegg ett av husets totalt fire ildsteder.Trappegangen i andre etasje er romslig nok til å fungere som et lite hjemmekontor.Planskisse underetasje.Hele underetasjen har varme i gulvet.Egen inngang gir mulighet for hybel.Lyst og fint kjøkken med integrerte hvitevarer.Underetasjens bad ble pusset opp i 2016.Oppussingen i 2016 omfattet nye fliser på gulvet og på flere av veggflatene.Grunnmuren i front er blitt pusset og fin etter foto.Dobbelgarasjen ble oppført så nylig som i 2016. Over garasjen er den store takterrassen på hele 45 kvadratmeter.Tegning ved påbygg.Tegning ved påbygg.Tegning ved påbygg.Tegning ved påbygg.Tegning ved påbygg.Høybråten barneskole er kun 200 meters gange unna gjennom nabolaget.Det eksisterer et rikt aktivitetstilbud for barn og unge i nærområdet.Det er kort vei til Furuset Senter med et utvalg forretninger og helsetilbud.
5
255
Se store bilder
Prisantydning: 5 550 000,-
Totalpris: 5 550 000,-
Primær rom: 136m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"HØYBRÅTEN: Enebolig over 3 plan. Nylig modernisert. Separat hybel i u.etg. Mulighet for påbygg. Dobbelgarasje fra 2016 med 45 kvm takterrasse. Nær skole, tog og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.107 Bnr.131 i Oslo kommuneKort oppsummertLinjeveien 41 B er en enebolig over totalt tre plan som gjennom de seneste årene er oppgradert med blant annet modernisering av overflater i flere rom samt to nye kjøkken. Vinduene i hovedetasjene ble byttet i 2015, for øvrig er ytterveggene og taket av eldre årgang. Huset har fortsatt et spennende potensial ved ytterligere oppgradering.

Husets hoveddel omfatter de to øvre etasjene, mens underetasjen er innredet til separat bruk og har egen utvendig adkomst fra gårdsplassen.

Det foreligger en godkjent rammetillatelse med mulighet for påbygg på ca. 20 kvm. BRA. Man kan da få både et soverom og et ekstra bad i andre etasje.

Tillatelsen ble gitt  20.02.2015. Tiltaket må være satt i gang innen tre år, ellers faller tillatelsen bort. Fristen begynner å løpe fra vedtaksdato.

Det antas at huset opprinnelig var en hytte som ble om- og tilbygget i 1956.

På Høybråten vil du bo i veletablerte og familievennlige omgivelser, med både barneskole og togstasjon like om hjørnet. I tillegg er veien kort ned til shopping og T-bane på Furuset samt opp til Lillomarkas omfangsrike turområder.
  • Noe oppgradert enebolig over totalt tre plan
  • To moderne kjøkken, to romslige bad
  • Underetasje med eget kjøkken og bad - mulighet for hybel
  • Godkjent rammetillatelse med mulighet for påbygg - Konferer megler og se tegninger
  • De fleste vinduer byttet i 2015
  • Dobbelgarasje oppført i 2016 med 45 kvm. takterrasse
  • Barnevennlige omgivelser med tilbaketrukket preg
  • Barneskole og togstasjon rett i nærheten
  • Hovedsykkelvei til sentrum i nabolaget
  • Enkel tilgang til omfangsrike Lillomarka
Ditt nye hjemHusets planløsning strekker seg over totalt tre etasjer, og de fleste rom er i løpet av de seneste to årene pusset opp og modernisert.

I første etasje og midtre plan utgjør stuen et sosialt samlingsrom som har god plass til familien samt møbelgrupper som sofagruppe og et langstrakt spisebord. Her står det også en eldre jernovn sentralt i rommet som både varmer og bidrar til en lun atmosfære innendørs på kjølige vinterdager. Sommerstid kan du via stuen tusle rett ut til terrassen som er orientert i vestlig retning og et fint sted for måltider i friluft på gode dager.

På dagtid oppleves stuen behagelig lys siden vindusflatene vender i sydlig og vestlig retning og dermed slipper inn gode mengder naturlig lys. Etter mørkets frembrudd derimot sørger downlights langs himlingens ytterkanter for jevn og dekorativ belysning.

Husets separate kjøkken finner du allerede like innenfor ytterdøren og ble i 2015 pusset opp med ny skapinnredning i moderne stilpreg. Samtlige av kjøkkenets nåværende hvitevarer er helintegrert og medfølgende, i tillegg er det avsatt plass for innbygging av en mikrobølgeovn. For øvrig har kjøkkenets skap og skuffer til sammen gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Kjøkkenet er stort nok til også å romme et spisebord, og legg merke til at gulvet her er belagt med fliser - en hardfør overflate som tåler godt litt nedfall fra kjøkkenbenken.

I første etasje inngår også husets naturlige hovedsoverom som er god størrelse til sitt formål og har til og med en egen kamin innerst i hjørnet. Dette soverommet er distansert fra stuen og kjøkkenet innerst i gangen, og har samtidig umiddelbar nærhet til badet.

På badet er standarden av noe eldre årgang og overflatene noe enklere enn dagens standard, men badet er likevel funksjonelt til daglig bruk. Badet fyller også rollen som et vaskerom og er av god størrelse til den kombinerte funksjonen.

De øvrige to soverommene er samlet i andre etasje og kan fungere utmerket som rom til familiens yngste. Ett av rommene er av spesielt generøs størrelse og byr dermed på rikelig plass til lek og opphold i egne omgivelser. Sistnevnte har også en eldre støpejernsovn tilknyttet pipeløpet, felles for begge er imidlertid hendige garderober med skyvedører. For øvrig har overflatene som i etasjen under et tidsaktuelt preg etter oppussing.

Foruten soverommene er også trappegangen i andre etasje romslig nok til å fungere som et lite hjemmekontor eller en lekestue for barna.

Husets underetasje har foruten innvendig trapp også egen utvendig adkomst fra gårdsplassen og er i dag innredet til separat bruk, men ikke godkjent for utleie. Romløsningen omfatter en romslig stue, et separat kjøkken som ble påkostet med ny innredning så sent som i 2016, samt et relativt stort bad som også ble pusset opp i 2016. Sistnevnte ble oppgradert med nye baderomsmøbler i tidsaktuelt stilpreg samt grå gulvfliser og hvite metrofliser omkring dusjsonen og servanten.InnholdUnderetasje: Bad, kjøkken og stue.
1. etasje: Entré, gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 14 kvm.
2. etasje: Trappegang og to soverom.

Lav krypkjeller under deler av
1. etasje med utvendig atkomst via luke i gavlvegg under soverom.Beliggenhet og nærområdetLinjeveien 41 B ligger i det veletablerte villaområdet Høybråten, kun 20 minutter unna sentrumskjernen av Oslo med toget. Her vil du bo med nærhet til fine turområder i marka, en hel rekke barnehager samt skoler på alle grunntrinn. Høybråten barneskole er ikke mer enn 200 meter unna, mens Granstangen ungdomsskole er innenfor en kort sykkeltur vestover mot Furuset. I nabolaget ligger i tillegg Høybråten idrettsplass som er tilholdssted for Høybråten og Stovner Idrettslag.

Hovedsykkeltraséen som strekker seg helt fra Lørenskog ned mot sentrum passerer like ved og legger til rette for aktiv bruk av sykkel fremfor bil i hverdagen. Med bil er kjører du fra Furuset ned til sentrum på under 10 minutter utenom rushtid.

Til Høybråten stasjon er det ikke mer enn 400 meter og få minutter å tusle, herfra har lokaltoget hyppige avganger dagen gjennom og en reisetid på 19 minutter ned til Oslo S. Til Lillestrøm i motsatt retning er reisetiden bare 13 minutter. Går du av toget på Haugenstua ett stopp tidligere, kan du handle med deg dagligvarene på vei hjem fra REMA1000 eller KIWI som begge ligger like ved stasjonen. Sistevnte holder også søndagsåpent.

Det er ellers kort vei til Furuset Senter som inneholder et utvalg forretninger samt et tilbud innenfor helse som tannlege, fysioterapeut, svømmehall og treningssenteret Actic. Med bil er veien heller ikke lang til storsentrene Triaden og Stovner Senter.

Det eksisterer brede aktivitetsmuligheter i nærområdet, inkludert flere idrettsanlegg som Rommensletta idrettspark og innendørs skatepark ved Haugenstua. Furuset aktivitetspark kan også skilte med blant annet klatrenett, styrkeapparater, kunstgressbane og sandvolleyballbane, samt utendørs kunstisbane med utleie av skøyter vinterstid.

Omfangsrike Lillomarka er lett tilgjengelig fra eksempelvis Romsås, og med sykkel tråkker du på få minutter opp til de mange turveiene i skogen. Marka-løypene er ypperlige for hverdagslig trening året gjennom, og på vinterstid kan du legge ut på tur i et rikt nettverk av skispor, lysløype inkludert.TomtAreal: 509 kvm. Eierform: Eiet tomt.ParkeringDobbelgarasje. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Enebolig i naturstein-, betong- og trekonstruksjoner. Grunnmur i spekkmurt naturstein og betong med innvendig Tresonitt. Tresonitt er pusset og malt. Gulv-/etasjeskillere i trebjelkelag samt støpte dekker - fremstår i normal, forventet stand med nødvendig stiv- og planhet. Yttervegger over grunnmur i antar tungt bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og terrassedører med isolerglass i trekarmer som ble montert i 2015 , terrassedør fra 2016. Vinduer i U. etasje med enkle glass fra byggeåret. Saltak i trekonstruksjoner i sperrekonstruksjon med undertak av rupanel og underlagspapp. Taket er tekket med takstein.

Garasje med støpt gulv. Vegger i Thermomur-elementer med armert betong. Flatt tak i trekonstruksjon som er tekket med foliemembran. Leddport med åpner.Overflater og innredningGulv: Fliser og nyere laminat. Innervegger: Hovedsakelig fliser og pussede, malte flater. Himlinger: Pussede, malte flater.

Kjøkken
1. etasje: Skapinnredning fra 2015 med glatte hvite fronter, grepslister og laminerte sorte benkeplater. Hvite metrofliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Nisje for mikrobølgeovn.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad underetasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble flissatt i 2016.OppvarmingDet er varmekabler i badegulvet i U. etasje, panelovner ellers.

Gammel vedovn i
2. etasje. Vedovn i stuen i
1. etasje. Vedkamin i soverom i
1. etasje.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje/loft: 33 kvm.
1. etasje: 73 kvm. U. etasje: 30 kvm.

Dobbelgarasje: 36 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje/loft: Trappegang, 2 soverom
1. etasje: Entre/gang, trapperom, bad, kjøkken, stue, soverom U. etasje: Stue, kjøkken, badAdgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2017: kr. 9 864.66. Beløpet deles i 4 terminer. Eiendomsskatt: Ikke oppgittLigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 1 042 420,-
Som sekundærbolig: kr 2 918 777,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oansje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1961. Følger vedlagt.

Det er gjort en avtale mellom selger av Linjeveien 41 B og eier av Linjeveien 41 A om at førstnevnte har rett til å oppføre inngangsparti bestående av trapp med handikap-rampe. Denne kan gå inntil 50 cm. over på LInjevein 41 B sin tomt. Avtalen vil være bindende for ny kjøper av Linjeveien 41 B. Se vedlagt avtale i sin helhet.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Eiendommen sokner til Høybråten skole (1.-7. trinn) og Stasjonsfjellet skole (8-10. trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 1918/901091-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 20.09.1918

1954/8106-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.06.1954
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1954/8108-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.06.1954
Bestemmelse om kloakkledning Gjelder denne registerenheten med flere

1954/8110-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 22.06.1954
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 132

1955/773-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 20.01.1955
Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Gjelder denne registerenheten med flere

1972/15846-3/105 SKJØNN TINGLYST 22.09.1972
Elektriske kraftlinjer Gjelder denne registerenheten med flere

1980/2684-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 01.02.1980
BEST. OM BIKUBER

1985/35004-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 14.06.1985

2015/803040-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 03.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1227
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/803040-4/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 03.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1227
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere

2015/803040-6/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 03.09.2015
Bestemmelse om felles stikkledninger Ledningseierne er i fellesskap ansvarlige for ledningenes drift og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1911/900224-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 07.07.1911
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1

1956/6842-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 12.06.1956
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 511

1981/10623-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 28.04.1981
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1013

2014/950132-1/200 AREALOVERFØRING TINGLYST 03.11.2014
AREAL OVERFØRT TIL:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 511
Areal: 319 m2

2014/950195-1/200 AREALOVERFØRING TINGLYST 03.11.2014
AREAL OVERFØRT TIL:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1013
Areal: 75 m2

2015/803014-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 03.09.2015
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1226

2015/803026-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 03.09.2015
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1227

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-106/210
Rettigheter i eiendomsrett 2014/333090-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 28.04.2014
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 131
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 511 Snr: 1
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 511 Snr: 2
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1013
Med flere bestemmelser

Rettigheter på 0301-107/511
Rettigheter i eiendomsrett 2014/1076617-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 08.12.2014
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 131

Rettigheter på 0301-107/1226
Rettigheter i eiendomsrett 2015/803040-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 03.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 131
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1227
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 0301-107/1227
Rettigheter i eiendomsrett 2015/803040-3/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 03.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 131
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 0301-107/1226
Rettigheter i eiendomsrett 2015/803040-5/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 03.09.2015
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 131
RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 107 Bnr: 1227
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunenForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.10 2017 og tilstandsrapport bolig datert 05.10.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Ja - Redegjør for dette: På badet i
1. etg ser det ut som det er enkelte risskader.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Badet i underetasjen er utført dels vennetjenester og dels egeninnsats.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - kun av faglærte
3.2. Firmanavn: Jahr transport AS
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Garasjen er bygd i 2016 og er sprengt ut og lagt drenering av Jahr Transport AS

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste
6.2. Firmanavn: Aune og Hovland AS og Jahr transport. Jeg vet også at forrige eier hadde samsvarserklæring på både elektriker og rørlegger.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Ny garasje i 2016 utført med vegger i støpt thermomur. Flatt tak i impregnerte bjelker og sponplater som er tekket med membran og tremmelgulv over det. Alt dette er utført av Aune og Hovland AS. graving, sprenging og drenering er utført av Jahr Transport.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste
7.2. Firmanavn: Aurskog elektriske As
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Det har blitt byttet ut inntakskabel og utvendige målere. Det er lagt nytt el-anlegg i kjeller, men dette er utført som en vennetjeneste.

9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Det skal bygges en gang- og sykkelvei på eiendommen nedenfor (den man har veirett over). dette vil medføre en mye tryggere skole vei. Uthuset som står på tomten tror jeg at må rives etter at garasjen ble satt opp. dette pga. at man utnytter for stor del av tomten. 10. Kjenner du til manglende ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vedrørende eiendommen? Ja - Redegjør for dette: Det mangler også ferdigattest på garasjen, men den har jeg blitt lovet av Arkitekt Finn Kleiva. Den kan jeg garantere at vil komme på plass, men muligens etter overtakelse.

12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.? Ja - Redegjør for dette: Det er innredet en hybelleilighet med egen inngang 12.1. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Nei

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja - Redegjør for dette: Forrige eier har pusset opp alle innvendige overflater og byttet vinduer og dører. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Vet ikke

Iht. boligsalgsrapport: Lagringsloft over del av
1. etasje og med kun utvendig luke i gavlvegg - besiktiget fra luke i gavlvegg. Lav krypkjeller under soverommet i
1. etasje ble kun besiktiget via luke i grunnmur. Uthuset er ikke besiktiget eller beskrevet - det antas at dette i følge Rammetillatelsen må rives. Eiere har ikke selv bodd i boligen. Kledningen er av eldre dato og med noe blærer, antar etter på et tidspunkt å ha blitt satt inn med linolje Boligen holder en noe eldre/enkel standard, særlig utvendig ved vegger og tak. Yttervegger over grunnmur antas å være noe etterisolerte og for å være ok. Kledningen er av eldre dato og med noe blærer, antar etter på et tidspunkt å ha blitt satt inn med linolje Takkonstruksjon/-tekking er fra byggeåret og bør legges om. Noe skjevhet i respos i stuen i U. etasje. Baderommet i
1.etasje er av eldre dato og av den grunn med en konstruksjon/oppbygging som er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Bad i under etasje er et reltativt enkel bad, hvor det er flissatt på grunnmut.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 550 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
138 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 550 000,-))
--------------------------------------------------------
149 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 699 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnbokutskrift Dokument tinglyst
8.12.2014 med dagboknummer 1076617
Dokument tinglyst
3.9.2015 med dagboknummer 803040
Dokument tinglyst 28.4.2014 med dagboknummer 333090
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Opplysninger om vann og avløp Kommunale avgifter Ferdigattest datert 1961
Ombygging av entre til kjellerstue - Ferdigattest - 2015
RAMMETILLATELSE Søknaden omfatter påbygg på eksisterende bolig Godkjente tegninger påbygg på eksisterende bolig Ligningsverdi Energiattest Tillatelse om oppføring av trapp m rampe over nabogrense Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1087 Linjeveien 41 B
1087, Linjeveien 41 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Linjeveien 41 B
1/41
Lukk
5