Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BJERKEDALEN: Meget tiltalende og lys leilighet med mulighet for 3 soverom. Gjennomgående planløsning og vestvendt balkong uten innsyn. Fyring og v.vann inkl. Parkering.
Last ned budskjema
Dokumenter
Stua er nymalt og fremstår som lys og luftigHyggelig stueBrobekkveien 45 presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand01.Fasade
Stua har plass til stort spisebord

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Fra stua er det utgang til stor balkong mot vestBalkongen har gode solforholdBeplantningen utenfor sørger for god skjerming mot innsynPent kjøkken fra 200601.FasadeKjøkkenet har plass til spisebordDetalj kjøkkenStort hovedsoverom med mye garderobeplassDette rommet kan deles opp i to barneromRomslig gjesteromGjesteromPent bad fra 2006Badet har opplegg til vaskemaskinEntrèPlantegningAlternativ plantegning med ett ekstra soveromFasad mot vestFasade mot BrobekkveienLekeplass på borettslagets tomtKIWI dagligvare finner du rett utenfor døra
4
177
Se store bilder
Prisantydning: 3 600 000,-
Totalpris: 3 737 478,-
Primær rom: 66m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Soverom: 2
Kort om
"BJERKEDALEN: Meget tiltalende og lys leilighet med mulighet for 3 soverom. Gjennomgående planløsning og vestvendt balkong uten innsyn. Fyring og v.vann inkl. Parkering."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.123 Bnr.607 Andelsnr.41 Orgnr.948056852 i Oslo kommuneKort oppsummertI nærområdet er både skoler, barnehager, kjøpesenter og T-banestasjon lett tilgjengelig. Nærheten til de store markaområdene like ovenfor gir deg også enkel tilgang til vakre turområder, året gjennom.
 • Meget pen leiligheten med god romfølelse
 • Mulighet for 3 soverom
 • Bad oppusset i regi av borettslaget i 2006
 • Balkong mot vest med ettermiddags- og kveldssol
 • Skjermet beliggenhet uten innsyn 
 • De fleste vegger og lister er nymalte 
 • To boder
 • Nye vinduer og balkongdør i år
 • Gode parkeringsmuligheter på borettslagets tomt 
 • Varmtvann, fyring, internett og kabel-TV er inkludert i fellesutgiftene
 • Ingen forkjøpsrett
 • Dagligvarebutikk og barnehage i umiddelbar nærhet 
 • Kort vei til skoler med alle trinn
 • Kun 5 minutters gange til T-bane på Vollebekk med linje 4 og 5
 • Enkel adkomst fra Trondheimsveien og Østre Aker vei
 • Nærhet til marka og store turområder
Ditt nye hjemVelkommen til Brobekkveien 45 og denne romslige og delikate leiligheten. Med store rom oppleves leiligheten som luftig og enkel å møblere. Og den fleksible planløsningen gir deg også muligheter til å endre antall soverom etter behov.

Stua har god plass til stor sofa og spisebord, i tillegg til bokhyller og andre oppbevaringsmøbler. Nymalte vegger gjør rommet lyst og innbydende, og den smarte løsningen med glassbyggerstein mellom stua og soverommet sørger for ekstra innslipp av lys. Er ikke dette helt din stil kan dette feltet blendes med enkle og rimelige midler.

Fra stua er det utgang til stor og overbygget balkong mot vest. Her kan du møblere med en stor sittegruppe og grill. Den grønne beplantningen utenfor balkongen sørger for god skjerming mot innsyn, i tillegg til et hyggelig utemiljø. Her har man sol fra tidlig ettermiddag og utover mot kvelden.

Koselig kjøkken med spiseplass og IKEA-innredning fra 2006. Her har man godt med arbeidsplass på den robuste benken og plenty av over- og underskap. Integrert komfyr/koketopp og oppvaskmaskin medfølger. 

Badet ble i sin helhet pusset opp i regi av borettslaget i 2006. Flisene har en nøytral farge og rommet oppleves som godt hold uten synlig slitasje. De svingbare glassdørene til dusjen er praktiske for å frigjøre mer gulvplass når dusjen ikke er i bruk.

Hovedsoverommet har en generøs størrelse og rommet er godt utnyttet med garderobeskap langs hele den ene kortveggen. Dette har tidligere vært to barnerom, og kan med relativt enkle midler føres tilbake til sin opprinnelige løsning. 

Det som opprinnelig var hovedsoverommet er nå et romslig gjesterom som fint kan innredes med dobbeltseng og garderobeskap.

Med en kjellerbod og en loftsbod har man tilgang til god oppbevaringsplass.InnholdLeiligheten ligger i
1. etg. og inneholder foruten felles inngang og trapp: entré/gang, bad, to (tre) soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong mot vest.   Leiligheten disponerer en kjellerbod på 5 kvm og en loftsbod med skråtak og gulvareal på 7 kvm.Beliggenhet og nærområdetBrobekkveien 45 finner du på Bjerke, i et veletablert boligområde like ovenfor den nylig renoverte Bjerkedalen Park. I tillegg til hyggelige turstier byr parken bl.a. på lekeplasser, barnehage, skøytebane, akebakke og Paviljongen kafeen som inviterer på ukentlige quizkvelder og god mat og drikke.

Nyoppførte Vollebekk skole ligger rett utenfor døren. Dette er en toppmoderne skole for elver i 1 til 10 klasse, med plass til 780 elever og en spesialavdeling med 24 elever.

Rett over veien ligger bl.a. KIWI dagligvare og Europris, og litt lenger opp Brobekkveien finner du REMA 1000. Større shoppingmuligheter er det på Linderud senter, kun en liten kilometer unna, der du finner en rekke forretninger til både hus og hjem, klær og sko, samt COOP Mega og ett av Vinmonopolets utsalg. Senteret inneholder også et større tilbud innenfor helse og personlig pleie - deriblant ELIXIA.

Nærmeste T-banestasjon er Vollbekk, ca. 5 minutters gange fra leiligheten, med linje 4 og 5 som tar deg til sentrum på kvarteret. I Brobekkveien går busslinje 58 (Nydalen-Tveita T) og i Nordalveien går linje 60 (Vippetangen-Tonsenhagen). Langs Trondheimsveien eksisterer det gode bussforbindelser, blant annet flybuss til Oslo Lufthavn. Tar du sykkelen fatt er det sykkelvei videre i begge retninger langs samme vei, og med egen bil har du få minutters kjøring blant annet til Sinsen og Ring
3.

I tillegg kan det nevnes at Økern som nærmeste nabolag er under stor utvikling og vekst. Her skal det etter planen åpnes et stort kjøpesenter i 2020 med butikker, kino, badeland og hotell. Hele området vil de neste årene få et stort løft og en moderne infrastruktur med et økende utvalg av restauranter, kafeer, butikker m.m.

Fra Bjerke har du enkel tilgang til de store marka-områdene som begynner rett på andre siden av Trondheimsveien og byr på utmerkede turmuligheter, både for hverdagslige løpeturer og lengre utflukter i helgene. Spenn gjerne skiene fast vinterstid og legg ut på tur innover mot Lillomarkas utallige løyper og stier. Ved Grefsenkollen ligger for øvrig områdets lokale slalåmbakke.TomtAreal: 44 239 kvm, festet fellestomt.

Borettslaget har hyggelige fellesarealer med grøntområder, sittegrupper, lekeplass og asfalterte gangveier.

Bortfester er Oslo Kommune.  Festekontrakt ble inngått med virkning fra 01.07.1955, utgår i 2045.  Festeavgift utgjør kr 453 216,- for 2017. Avgiften reguleres med 10 års mellomrom, siste regulering var i 2009. Avgiftene fordeles etter andelsbrøk og betales via månedlige felleskostnader. Festekontrakten kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringHver andel har et parkeringskort som gir rett til parkering på ledig plass på borettslagets ca. 220 oppmerkede plasser. Nevnte parkeringskort følger andelen ved salg. Dersom kort mistes og må erstattes med nytt, belastes dette med kr 500,-. Det er planlagt inntil 10 elbil-plasser på tomta. Borettslaget har egne retningslinjer for parkering. For øvrig gateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Finn H. Bjørntvedt, datert 02.10.2017:

Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur i betong. Yttervegger i teglstein samt bindingsverk mellom stue og balkong. Støpte dekker som etasjeskillere. Nye vinduer og balkongdør med isolerglass. Entrédør med brann- og lydklassifisering. Valmtak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Radiatorer og varmt vann tilknyttet fellesanlegg. Stuen har utgang til balkong på ca 7 m². Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang. Elektrisk sprede-/fordelernett er jordet anlegg som har blitt laget nytt/fornyet de senere år. Sikringsskap med automatsikringer og 32 amp hovedsikring.

Økernbråten Borettslag består av 386 leiligheter fordelt på 16 blokker. De siste årene har alle våtrom blitt rehabilitert (2007) og samtlige radiatorer er skiftet ut (2010).  Avfallsordningen er endret og nye avfallsbrønner kom på plass i 2010.Overflater og innredningGulver: Fliser på badet, parkett i øvrige rom.  Vegger: fliser på badet, flisfelt over kjøkkenbenken og tapet/malt tapet i øvrige rom. Himlinger; malte slette flater.

Kjøkken: skapinnredning fra IKEA, montert i 2006. Profilerte fronter i hvitt og noen vitrinedører. Benkeplate i heltre med nedfelt stålkum og 1-greps blandebatteri. Integrert komfyr/koketopp og oppvaskmaskin. Skapskrog og fronter for integrering av kjøleskap. Ventilator integrert i overskap med lufting ut.

Bad: servantskap med profilerte fronter i hvitt og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Toalett. Dusjhjørne med svingdører i glass. Ett overskap med speildører. Opplegg for vaskemaskin.

Integrerte garderobeskap på hovedsoverommet.OppvarmingRadiatorer tilknyttet felles varmeanlegg og varmtvann fra felles bereder (betales gjennom fellesutgifter). Elektrisk oppvarming via gulvvarme på badet.Vei, vann og avløpBoligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning. Offentlig vei, via privat stikkvei.ArealspesifikasjonP-rom: 66 kvm BRA: 66 kvm BTA: 73 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entrè/gang, bad, to soverom, kjøkken og stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til byggeområde for boliger, forretning/kontor, skole/barnehage, friområde og trafikkområde (vei/gangvei). For ytterligere opplysninger se reguleringskart med bestemmelser eller kontakt megler.

Området omfattes av kommuneplan KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr 4 150,- pr. mnd. Dekker bla.: fyring, varmtvann, kabel-TV/internett fra Get, trappevask, kommunale avgifter, festeavgift, bygningsforsikring m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld var på kr 137 478,- den 31.12.2016 i følge forretningsfører.FellesformueKr 340,- ihht. brev fra forretningsfører, datert 09.10.17LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 742 839,-
Som sekundærbolig: kr 2 079 949,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 84853766. Betales gjennom felleskostnader.

Ny eier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter G - energikarakter grønn.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseMegler har ikke mottatt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Megler har ikke mottatt godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokFølgende er servitutter/rettigheter er tinglyst på borettsalgets grunnboksblad:

1954/14392-4/105 festekontrakt - vilkår Tinglyst 06.11.1954 Festetid: 90 år Årlig avgift nok 5,644
Bestemmelser om regulering av leien Best. Om forkjøpsrett Bestemmelser om overdragelse av kontrakten Bestemmelse om forkjøpsrett skal ha prior. Etter husbankens Lån og nedskrivningsbidrag Pant for forfalt festeavgift

Bestemmelse om bebyggelse 2016/780181-2/200 diverse påtegning tinglyst 30.08.2016 Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: hafslund nett as org.nr: 980489698
Bestemmelse om lavspennings- og høyspennings kabelanlegg Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om byggeforbud og beplantning Med flere bestemmelser

1955/8790-1/105 erklæring/avtale tinglyst 01.07.1955 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1959/311-1/105 bestemmelse om bebyggelse tinglyst 10.01.1959

1961/10520-1/105 best. Om vann/kloakkledn. Tinglyst 26.08.1961 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere

1965/2984-1/105 best om garasje/parkering tinglyst 08.03.1965 Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1969/6272-1/105 best. Om vann/kloakkledn. Tinglyst 24.04.1969 :knr: 0301 gnr: 123 bnr: 843 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2009/884146-2/200 erklæring/avtale tinglyst 19.11.2009 Rettighetshaver: fortum oslo varme as Org.nr: 977296919
Rettigheter og plikter vedr. Fjernvarmerør

2016/780181-1/200 elektriske kraftlinjer tinglyst 30.08.2016 Rettighetshaver:hafslund nett as Org.nr: 980489698
Bestemmelse om lavspennings- og høyspennings kabelanlegg Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om byggeforbud og beplantning Med flere bestemmelser

2008/962206-1/200 erklæring/avtale tinglyst 27.11.2008 Rettighetshaver:oslo kommune bymiljøetaten div samf Org.nr: 976062035
Bestemmelser om støyskjerm Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for samferdselsetaten i oslo kommune og grunneier Gjelder feste

2009/735843-1/200 erklæring/avtale tinglyst 02.10.2009 Rettighetshaver:oslo kommune bymiljøetaten div samf Org.nr: 976062035
Bestemmelse om åpning av støyskjerm. Gjelder feste

2012/981866-1/200 best. Om adkomstrett tinglyst 20.11.2012 Rettighetshaver:oslo kommune Org.nr: 958935420
Rett til å etablere turvei som skal benyttes av allmennheten Ved eventuell fradeling skal den tinglyste erklæringen følge med de nye utskilte gnr/bnr. Avlysning kan kun skje med samtykke fra fester, oslo kommune og direktoratet for naturforvaltning. Med flere bestemmelser Gjelder feste

Megler har kun innhentet festekontrakten.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 20.10.17 og tilstandsrapport datert 11.10.17 som kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Ja - Det er en sprekk i en flis øverst i dusjen.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte i regi av boretslaget.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Skifte av varmekabler.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte i regi av boretslaget.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Skifting av alle vinduer og verandadør.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte i regi av boretslaget.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Skifte av radiatorer.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? Undervarmen i stekeovnen fungerer ikke.

Iht. tilstandsrapport: Takstmann har kun notert normal bruksslitasje i leiligheten. Det er ikke oppdaget store feil/mangler, ei heller tegn til fukt på utsatte steder.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
Kr 3 600 000,- Prisantydning Kr 137 478,- Andel av fellesgjeld --------------------------------------------------------
Kr 3 737 478,- Totalpris ekskl. omkostninger

Omkostninger
Kr 3 900,- Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)
Kr 172,- Panteattest kjøper Kr 430,- Tingl.gebyr skjøte - Statens Kartverk 430,- Tingl.gebyr låneobligasjon - Statens Kartverk --------------------------------------------------------
Kr 4 932,- Omkostninger
totalt --------------------------------------------------------
Kr 3 742 410,- Totalpris inkl. omkostninger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger/ledig for snarlig overtagelse.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Det er utarbeidet et egenerklæringsskjema som kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift
- Festekontrakt
- Opplysninger fra forretningsfører
- Vedtekter
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Eiendomsopplysninger
- Ligningsverdi
- Energiattest
Se prospekt
Oslo, 0598 Brobekkveien 45
0598, Brobekkveien 45
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Brobekkveien 45
1/25
Lukk
4