Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LANGHUS: Enderekkehus i tilbaketrukkede og barnevennlige omgivelser med romslig hage, sydvendt terrasse og garasje.
Last ned budskjema
Dokumenter
LANGHUS: Enderekkehus i tilbaketrukkede og barnevennlige omgivelser med romslig hage, sydvendt terrasse og garasje.Romslig og innholdsrikt enderekkehus med god intern beliggenhet tilbaketrukket og skjermet fra trafikk, med skogholt i bakkant og lite innsyn samt stor hageparsell.Rekkehuset har en attraktiv plassering på husrekkens østre ende og i tillegg et privat og skjermet inngangspartiEt stort pluss er også den tilhørende hagen som gir barna enkel tilgang på boltreplass rett utenfor døren.
Den store hagen vender ut mot et koselig skogholt.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Små blifrie internveier binder husene sammen, og en rekke lekeplasser og små skogholt gir området en barnevennlig profil.På dagtid nyter du godt av gode solforhold på terrassen. Det er montert motorisert markise som dekker hele terrassens bredde og i tillegg skygger for stuens høyreiste vinduer.Det medfølger rekkegarasje på fellesområdet, gjesteparkering på fellesområde.Inngangsparti med morgensol.Entréen har medfølgende garderobeplass.I første etasje inngår også et toalettrom som har adkomst rett fra entréen og dermed oppleves tilbaketrukket fra både stuen og kjøkkenet.Stuen er utvidet fra opprinnelig størrelse ved at en opprinnelig bod er fjernet og har i dag god plass til både en mange-seters sofagruppe og et langstrakt spisebordInnendørs i stuen ser du rett ut mot skogholtet, og siden direkte innsyn fra gjenboere er fraværende oppleves stuen samtidig fullstendig privat.Sentralt i rommet står et pipeløp med tilknyttet peisovn som varmer godt på kjølige dager.Vinduene slipper på dagtid inn solstrålene som fyller stuen med en lys atmosfære.Kjøkkenet ble i 2005 påkostet med en ny skapinnredning som er stilrent og helhetlig utført med fronter i heltre.Innredningens mange skuffer og skap rommer til sammen det meste av utstyr til daglig bruk, i tillegg er oppvaskmaskin helintegrert og fra samme år.Det er avsatt plass til kjøleskapet i en dedikert nisje, og på gulvet er det rom for et frokostbord.Rekkehusets separate vaskerom har adkomst direkte fra kjøkkenet og overflater samt innredninger som i stor grad er fra byggeåret.Trappen til andre etasje er i tillegg bygget inn, til fordel for en helhetlig fremtoning og en liten bod under trappeløpet.Badet er så nylig som i 2017 oppgradert med ny servant og tilhørende nytt underskap, nytt gulvmontert klosett og veggmontert reflektorovn, mens overfaltene er eldre.Soverommene er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje, der du også finner badet.Hovedsoverommet har godt med garderobeplass bak et forheng.Soverom 2Soverom 3Soverom 3Soverom 4sag_etg1_2Dsag_etg2_2DA82T6677A82T6692A82T6631
6
111
Se store bilder
Prisantydning: 4 085 000,-
Totalpris: 4 174 645,-
Primær rom: 107m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 4
Kort om
"LANGHUS: Enderekkehus i tilbaketrukkede og barnevennlige omgivelser med romslig hage, sydvendt terrasse og garasje."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.123 Bnr.688 Orgnr.988881635 i Ski kommuneKort oppsummertRomslig og innholdsrikt enderekkehus med god intern beliggenhet tilbaketrukket og skjermet fra trafikk, med skogholt i bakkant og lite innsyn samt stor hageparsell. Huset ble oppført i 1978 og er siden 1997 vesentlig oppgradert, men har også noe potensial tilknyttet modernisering og oppussing av blant annet bad og vaskerom. Romløsningen omfatter to plan og er med fire soverom velegnet for en barnefamilie, ikke minst også på bakgrunn av den romslige hagen som naturlig tilfaller rekkehuset.

Sagstuveien 45 D en del av Sagstua Grendelag som består av totalt 153 boliger. Det er pliktig medlemskap i grendelaget som ivaretar, drifter og forvalter fellesinteresser, blant annet grendehus. Små blifrie internveier binder husene sammen, og en rekke lekeplasser og små skogholt gir området en barnevennlig profil.

På Langhus vil du bo i barne- og familievennlige omgivelser med kort vei til både barnehager, skoler, nærbutikk og nærsenter. Fra stasjonen gode 400 meter unna tar toget deg til Oslo S på omlag halvtimen. I tillegg går markagrensen like ved og sikrer enkel tilgang til store turområder.
  • Enderekkehus over to plan midt i Langhus
  • Kjøkken fra 2005, eldre overflater på bad og vaskerom
  • Romslig hage og sydvendt terrasse på 20 kvm.
  • Nye rekkegarasjer oppført i 2014, og utebod i hagen foran inngangspartiet
  • Nærbutikk i nabolaget, ca. 400 meter til togstasjon
  • Kort avstand til skole og flere barnehager
  • Store friområder i nærheten, lysløyper inkludert
  • Enkel vei ut på E6, cirka 20 minutter til Oslo sentrum
Ditt nye hjemRekkehuset har en attraktiv plassering på husrekkens østre ende og i tillegg et privat og skjermet inngangsparti. Et stort pluss er også den tilhørende hagen som gir barna enkel tilgang på boltreplass rett utenfor døren, samt de skjermende omgivelsene med skogholt på sydsiden som effektivt eliminerer innsyn.

Når de varmere vår- og sommerdagene igjen melder sin ankomst er både hagen og terrassen perfekte steder å tilbringe ledige stunder. Her kommer de tilbaketrukkede og fredelige omgivelsene til sin rett, og på dagtid nyter du godt av gode solforhold på terrassen. Det er montert motorisert markise som dekker hele terrassens bredde og i tillegg skygger for stuens høyreiste vinduer.

Innendørs i stuen ser du rett ut mot skogholtet, og siden direkte innsyn fra gjenboere er fraværende oppleves stuen samtidig fullstendig privat. De samme vinduene slipper på dagtid inn solstrålene som fyller stuen med en lys atmosfære. Sentralt i rommet står et pipeløp med tilknyttet peisovn som varmer godt på kjølige dager.

Stuen er utvidet fra opprinnelig størrelse ved at en opprinnelig bod er fjernet og har i dag god plass til både en mange-seters sofagruppe og et langstrakt spisebord. Trappen til andre etasje er i tillegg bygget inn, til fordel for en helhetlig fremtoning og en liten bod under trappeløpet.

Kjøkkenet ble i 2005 påkostet med en ny skapinnredning som er stilrent og helhetlig utført med fronter i heltre. Innredningens mange skuffer og skap rommer til sammen det meste av utstyr til daglig bruk, i tillegg er oppvaskmaskin helintegrert og fra samme år. Det er avsatt plass til kjøleskapet i en dedikert nisje, og på gulvet er det rom for et frokostbord. Legg merke til at gulvet her er belagt med fliser som utgjør en praktisk overflate med tanke på rommets formål.

Rekkehusets separate vaskerom har adkomst direkte fra kjøkkenet og overflater samt innredninger som i stor grad er fra byggeåret. Ved oppgradering eller fornyelse av vaskerommet gir størrelsen et godt utgangspunkt for å finne plass til både vaskesøyle, skyllekum, varmtvannsbereder samt eventuelle skap og arbeidsbenk.

I første etasje inngår også et toalettrom som har adkomst rett fra entréen og dermed oppleves tilbaketrukket fra både stuen og kjøkkenet. Her er det som i entréen fliser på gulvet, mens innredningen inkluderer et tradisjonelt servantskap i tillegg til gulvmontert klosett.Innhold1. etasje: Entré, toalettrom, bod, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 20 kvm. To-delt utebod på ca. 9 kvm. ved inngangsparti.
2. etasje: Trappegang, bad og fire soverom.Beliggenhet og nærområdetSagstuveien 45 D ligger i veletablerte omgivelser og et tilbaketrukket, barnevennlig nabolag i sentrum av Langhus. Her er de aller fleste hverdagslige fasiliteter lett tilgjengelig rett i nærheten.

Spesielt attraktivt er den korte avstanden til både barnehager og skoler; innenfor en radius på drøye kilometeren finner du hele fem barnehager samt barneskole med SFO. Gode 400 østover ligger Vevelstad stasjon der toget har avganger hvert 20. minutt i rushtid og ellers hver halvtime. Reisetiden inn til Oslo S er på cirka halvtimen. Rett ovenfor stasjonen finner du Haugjordet ungdomsskole med tilknyttet idrettsanlegg og Langhushallen, tilholdsstedet for Langhus IL som organiserer blant annet basket, bordtennis og turn i tillegg til fotball og håndball.

Dagligvarene kan du handle enkelt på EXTRA som er lett tilgjengelig i nabolaget, samme sted finner du også post i butikk samt en interiørforretning og frisør. Ytterligere forretninger finner du på Langhus Nærsenter en kort kjøretur unna, deriblant MENY, apotek, bensinstasjon, lege og tannlege. Om sulten melder seg, kan du legge turen innom Ararat Restaurant og Bar, eller ta med deg en pizza fra Pizza Chef.

Til sentrum av Ski kjører du på cirka fem minutter, her venter større shoppingmuligheter på Ski Storsenter med hele 145 forretninger og spisesteder samt kino.

I nærområdet finner du et rikt sti- og løypenett med mange turmuligheter, blant annet lysløype både ved idrettsanlegget og i skogkanten ved Tussetjern. En kort rusletur tar deg bort til Langhussenteret, der du kan fortsette ut i omfangsrike Østmarka med sykkel eller skiene fastspent vinterstid. En ettermiddagstur rundt Fosstjernet er også å anbefale, og en fin sykkeltur unna finner du Karlsrudtjern med bademuligheter.

Tar du bilen fatt, er det kort vei til herlige tur- og lysløyper tilgjengelige fra Oppegård golfbane, og sommerstid er idylliske friområder som Ingierstrand og Breivold badestrand herlige steder å tilbringe solrike dager. Du tar deg enkelt ut på E6, og kjøretiden inn til sentrum av Oslo er på cirka 20 minutter utenom rushtid.TomtAreal: 305 kvm. Eierform: Eiet tomt.ParkeringDet medfølger rekkegarasje på fellesområdet, gjesteparkering på fellesområde. Hver beboer som ønsker å kunne lade elbil eller hybridbil (heretter kalt ladbare biler) i garasjen, betaler kr. 150,- pr. mnd. til Sagstua grendelag.

For øvrig gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Rekkehus i betong- og trekonstruksjoner. Antar støpte såler på komprimerte masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer med trekarmer som har isolerglass fra byggeåret. Terrassedør med trekarm og isolerglass som ble montert i 2001. Spalteventiler i vinduskarmene. Taket er kun besiktiget fra bakken og innvendig fra lagringsloft. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med shingel på undertak av finer-plater. Takpapp i overgang tak over stue og opp under soveromsvinduene.

Rekkegarasje på fellesområdet med støpte gulv. Vegger bindingsverk og utvendig kledning. Tak i trekonstruksjoner. Leddport m/åpner.Overflater og innredningNåværende eiere overtok i 1997 og har over tid gjennomført ulike oppgraderinger, deriblant ny terrassedør i 2001, ny kjøkkeninnredning i 2005 og en generell oppgradering av innvendige overflater ved maling - senest i stuen i 2016. Badet ble oppgradert med ny servant, underskap og toalett samt reflektorovn i 2017.

I henhold til avholdt takst ble det i 2014 montert asfaltplater og ny kledning på gavlvegg. Vinduer med trekarmer og isolerglass er fra byggeåret, terrassedør ble montert i 2001. Yttertaket er tekket med shingel som ble lagt om i 1998. I 2017 ble det montert heldekkende beslag på pipe, det er også lagt foringsrør i pipen. Badet har en konstruksjon/oppbygging som er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Innvendige gulv, vegger og himlingsflater synes å være i orden, med kommentarer.

Gulv: Fliser, parkett, laminat og vinylbelegg. Innervegger: Fliser, malt panel, malte panelplater, malt tapet, malt strie og malte glatte flater. Himlinger: Panel og malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2005 med rettprofilerte fronter i heltre, stålknotter og heltre benkeplater. Dobbelt overskap med glass i fronter. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Hvite veggfliser. Ventilator i overskap. Innbygget oppvaskmaskin. Nisje for kjøleskap.

Bad: Servantskap fra 2017 med glatte grå fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. To hylleskap med speilfronter og overbelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett fra 2017. Veggmontert reflektorovn fra 2017.

Toalettrom: Servantskap med profilerte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Gulvmontert klosett.

Elektrisk: 50 amp.hovedsikringer, fordelingskurser med skrusikringer. Det elektriske sprede-/fordelernett er et jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år.OppvarmingPeisovn i stuen. Gnistplate på gulvet under og foran ovnen. Varmekabler i vindfang, separat toalett og kjøkken samt reflektorovn i bad, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 44 kvm.
1. etasje: 64 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Trappegang, bad, 4 soverom.
1. etasje: Vindfang, vaskerom, kjøkken, stue, wc.Adgang til utleieVed fremleie plikter andelseier å melde fra til styret om navn på leietaker iht. vedtektene i sameiet.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2017 er kr. 11.250,-

Forfaller med 4 kvartalsvise terminer pr. år. Hvis det ikke benyttes E-faktura eller avtalegiro påløper faktura gebyr på kr. 62,50 pr.termin.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
2015: Som primærbolig: kr 806 890,-
Som sekundærbolig: kr 2 259 291,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseKommunen opplyser at de ikke kan se at det foreligger noen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på denne bygningen i sine arkiver.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er vedtatt på generalforsamling 2014 et årlig vedlikeholdstilskudd på kr 3 600,- fra samtlige eiere. Vedlikeholdstilskuddet blir fakturert i mai hvert år med forfall innen utgangen av inneværende år. 

Det er en rett og plikt til medlemsskap i Sagstua Grendelag.

Dyrehold er tillatt. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Vevelstadåsen skole som ligger på Langhus og har ca. 350 elever fra
1.-7. trinn. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Rettigheter: Andel i realsameie 904456-1/6  Opprettelse av realsameie   Denne matrikkelenhet har andel i:  Knr: 0213 Gnr: 123 Bnr: 184  1/153    Heftelser: 1985/15852-2/6  Pantsettelseserklæring   30.12.1985  BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sagstua Grendelag   Lnr: 1462702
PANTERETT SOM SIKKERHET FOR FELLESUTGIFTER MED PRIOR. ETTER 90 % AV LÅNETAKST AVH. ETTER FORSIKR.RÅDETS REGLER.UTEN OPPTRINNSRETT. PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENINGEN M.V. MED FLERE BESTEMMELSER.   1985/15852-3/6  Best. om adkomstrett   30.12.1985  rettighetshaver:Knr: 0213 Gnr: 123 Bnr: 184   SAMT ALLE EIEND. UTSKILT FRA BNR.184 SENERE ENN 01.01.85. GIS RETT TIL ADKOMST FOR VEDLIKEHOLD AV LEDN. FOR VANN OG KLOAKK,KABLER FOR ELEKTRISITET,TELEFON,TV OG RADIO.   Grunndata 1985/6975-1/6  Registrering av grunn   28.06.1985  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0213 Gnr: 123 Bnr: 184
  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 17.10.2017 og boligsalgsrapport datert 17.10.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn: Comfort Lambertseter
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Skiftet vannrør fra vegg til vask Skiftet toalett, vask med skuffer og 2 overskap med lys Ble skiftet i juni 2017
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Senket stålforing ned i skorstein Utført av Øsfold pipesenter i september 2001
Har kledd inn pipemur med sort beslag Utført av Follo tak og vedlikehold i juni 2017

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Karlshus garasjer
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Hele gavelveggen ble skiftet ut i 2013. Det ble også slått på asfaltplater for bedre isolasjon. Arbeidet ble utført av Sandberg Kvalitetsbygg Alle garasjer ble skiftet ut av karlshus garasjer.for 3 - 4 år siden

17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Det er noe svertesopp på loftstak.Ble kontrollert av takstmann i oktober 2017. Det ble ikke funnet noe fukt. Alt er OK

Iht. Boligsalgsrapport: Opprinnelig innvendig bod har blitt fjernet og arealet ble innlemmet i stuen. Garasjen er ikke tilstandsvurdert - kun beskrevet. For vinduer med denne alder er det ikke uvanlig at det forekommer punkteringer, det ble ikke observert sprekk i glass eller punkteringer ved befaringen. Vedrørende svertemerker på undersiden av finerplater på taket - synlig på lagringsloft: På lagringsloftet er det synlige svertemerker/svertesopp på undersiden av finerplatene + opptørkede fuktskjolder i taksperrene. Baderommet er fra byggeåret og av den grunn med en konstruksjon/oppbygging som er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 085 000,- (Prisantydning)
89 645,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 174 645,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
104 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 174 645,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
119 772,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 294 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Takst, datert:
- Egenerklæring, datert:
- Grunnboksutskrift, datert:
- Reguleringsbestemmelser, datert:
- Arealbekreftelse med målebrev, datert:
- Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert:
- Eiendomsopplysninger, datert:
- Grunnkart
- Kommunale avgifter, datert:
- Midlertidig brukstillatelse/ Ferdigattest, datert:
- Ligningsverdi, datert:
- Energiattest
Se prospekt
Oslo, 1405 Sagstuveien 45 D
1405, Sagstuveien 45 D
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sagstuveien 45 D
1/32
Lukk
6