Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ENERHAUGEN: Unik 3-roms leilighet over to etasjer i Enerhaugslottet for deg som vil ha et hjem som skiller seg ut. Spennende detaljer. God takhøyde. Tilbaketrukket, men supersentralt.
Last ned budskjema
Dokumenter
Enerhaugplassen 4, også kalt Enerhaugslottet har en klassisk fasade med dekorative utsmykninger typisk for tidsepoken.Trappeløp og vinduer er vakkert utsmykket.En sosial sone på cirka 22 kvadratmeter utgjør mye av arealet i leilighetens hovedetasje.Barløsningen gir masse plass for tilberedning og servering av mat, samtidig som skapene under gir masse nyttig oppbevaringsplass.
To høyreiste krysspostvinduer slipper inn godt med naturlig lys.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

01.FasadeKjøkkenet er av nyere dato, men har en stil og utforming som kler den gamle leiligheten godt.Spiseplassen ved vinduene kan om ønskelig innredes som stue - og kjøkkenets barløsning benyttes som spiseplass.Stuen er klassisk utformet med stor takhøyde på hele 315 cm, høyreiste vinduer og rosett i taket.2 gamle tredører setter et spennende preg på entréen - en fører til toalettrommet og en til et praktisk kleskott.Toalettet er friskt og fargesprakende dekortert med tapeter og gamle plakater.Badet er lite, opptar lite plass, og ligger som en passasje mellom soverom og entrè med frostede glassdører på hver side.Leilighetens soverom vender inn mot byggets bakside og har en gulvflate på 7,5 kvadratmeter.Sovehemsen oppe under taket utnytter rommet effektivt og frigjør arealet under til andre formål - eksempelvis et kontorplass som i dag.Den intime hemsen har god soveplass for to.01.FasadeSoverommet har fastmonterte garderobeskap, og vaskemaskinen har sin plass i hjørnet mot badet,Fra stuen er det trapp ned til kjelleren på 20 kvadratmeter som i dag er innredet til kjellerstue.Innreder du kjellerstuen med en sofagruppe, kan du forbeholde den sosiale sonen over til et langstrakt spisebord og mer sitteplass om du venter større besøk. Alternative bruksmuligheter kan være hjemmebedrift, atelier, studio, m.mI hjørnet av kjellerstuen er det en peisovn, og det er dør ut til kjelleren og dermed kort vei til leilighetens kjellerbod.Bakgård.Sykkelparkering i bakgård.Planskisse 1. etg.Planskisse kjellerENERHAUGEN: Unik 3-roms leilighet over to etasjer i Enerhaugslottet for deg som vil ha et hjem som skiller seg ut. Spennende detaljer, god takhøyde, tilbaketrukket men supersentralt!01.Fasade
3
150
Se store bilder
Prisantydning: 3 000 000,-
Totalpris: 3 021 004,-
Primær rom: 56m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"ENERHAUGEN: Unik 3-roms leilighet over to etasjer i Enerhaugslottet for deg som vil ha et hjem som skiller seg ut. Spennende detaljer. God takhøyde. Tilbaketrukket, men supersentralt."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.230 Bnr.38 Snr.5 Orgnr.975693686 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er stedet for deg som vil ha et spennende, sjarmerende og annerledes hjem. Leiligheten er både liten og stor. Med plass for dobbeltseng i hems oppunder taket på soverommet, et lite og effektivt bad, stue og kjøkken med god skapplass, og en stor allsidig kjelleretasje får du mye mer plass til å leve og bo enn hva størrelsen tilsier.

Her er det godt med plass for å samle venner og familie. Det er gode muligheter for en liten hjemmebedrift, studio eller atelier. Stuen nede kan også benyttes som soverom ved behov for to soverom. Mulighetene er med andre ord langt mer allsidige enn normalt for en leilighet på denne størrelsen.

Dette er en klassisk bygårdsleilighet med unike løsninger, og store deler av leiligheten er nylig oppusset.

Enerhaugslottet, som bygården kalles, er en av få som overlevde saneringen på 60-tallet hvor mye gammel historiske bebyggelse måtte vike for mer moderne boliger. Bygården ble bygget på slutten av 1800-tallet, og med sine dekorative ornamenter og utsmykninger troner den ytterst på platået, luftig og hevet over sine omgivelser.

Den svært sentrale beliggenheten midt i byen er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker nærhet til alle byens fasiliteter og kollektivtilbud. Det er gangavstand til sentrum og det kollektive knutepunktet Oslo S, i tillegg er alle øvrige kollektivtilbud som buss, trikk og T-bane i umiddelbar nærhet.

Nærhet er det også til en rekke populære parker, deriblant Grønlands park, Klosterenga og Middelalderparken som ligger like ved, samt Botanisk hage, Tøyenparken med Tøyenbadet, Sørenga sjøbad og Ekebergparken i en mer utvidet omkrets. Med kort vei til lokale kaféer, det meste av butikker, yrende folke- og uteliv på Tøyen, Grønland og i Gamlebyen og nærhet til sentrumskjernen, er området både spennende og urbant.
 • 3-roms over 2 etasjer med gjennomgående planløsning i
  1. etg., i oppgang B godt skjermet fra hovedvei.
 • Høy
  1. etg samtidig som bygget ligger luftig til på en på en høyde som gir lite innsyn og en følelse av luftighet.
 • Veldrevet sameie med lave felleskostnader.
 • Leiligheten har generøse takhøyder på hele 315 cm i
  1. etg. og 232 i kjeller.
 • Fleksible bruksmuligheter; 1-2 soverom, sovehems, atelier, studio, hjemmekontor, m.m.
 • Spennende og sjarmerende interiør med gamle dører, rosett, rustikke murvegger, originale paneler, m.m.
 • Nærhet til grøntarealer, kaféer, uteliv og kulturtilbud i en del av byen der det skjer veldig mye spennende om dagen. Eksempelvis både klassikere og nye steder innen matkultur som: Grådi, Brutus, Handwerk, Stockfleths, Nord og Natt, Human Mote, The Golden Chimp, Lompa, Smia og Kampen Bistro.
 • Sentralt, gangavstand til sentrum og med gode kollektivtilbud; nær Tøyen og Grønland T-banestasjon, en rekke trikk- og bussforbindelser i umiddelbar nærhet, samt kort vei til Oslo S, Flytoget og Bussterminalen.
 • Svært kort vei til alt av dagligvarer, grønnsaksbutikker, bakerier, slaktere, bokhandel, Vinmonopol, tekstil- og klesbutikker og apotek med både Tøyen Torg og Grønland Torg i nærheten.Ditt nye hjemEn sosial sone på cirka 22 kvadratmeter utgjør mye av arealet i leilighetens hovedetasje. Her ligger kjøkkenet som på dagtid fylles av mye naturlig lys gjennom to høyreiste krysspostvinduer i vestveggen. De luftige omgivelsene utenfor har en positiv innvirkning på romfølelsen i stuen og gjør at leilighetens plassering oppleves som høyere enn en første etasje.

  Rommets åpne gulvflate er belagt med tidsaktuell én-stavs eikeparkett i heltre fra 2016, og kan romme en sittegruppe, sofakrok eller et større spisebord. Spiseplass er det forøvrig også rundt kjøkkenets barløsning/kjøkkenøy med plass til seks voksne. I tillegg byr kjøkkenøyen på mye skap- og oppbevaringsplass.

  Kjøkkeninnredningen ble montert i 2011 og 2015, og innredningens skuffer og skap har til sammen rikelig med lagringsmuligheter. Samtlige hvitevarer er innbygget.

  Leilighetens soverom vender inn mot byggets bakside og en rolig bakgård, med en gulvflate på gode 7,5 kvadratmeter. En intim hems med god soveplass for to og plass til brede madrasser, utnytter rommet effektivt og frigjør arealet under til andre formål - eksempelvis et kontorhjørne som i dag.

  Badet er direkte tilknyttet soverommet og fungerer i praksis som en passasje mot gangen. Badet er av et kompakt format, velutnyttet med servant og speil på den ene siden og dusj på motstående side. Frostede glassdører mot soverommet og entréen skjermer begge veier mens du dusjer. Gulvet har nylagte fliser og varmekabler i 2017.

  Et separat toalettrom er lett tilgjengelig fra entréen og dekorert med blomstret tapet og plakater som gir rommet et helt eget uttrykk.

  Fra stuen er det trapp ned til kjelleren på 20 kvadratmeter som i dag er innredet til kjellerstue. Innreder du kjellerstuen med en sofagruppe, kan du forbeholde den sosiale sonen i etasjen over til et langstrakt spisebord og mer sitteplass om du venter større besøk. Alternative bruksmuligheter i kjelleren kan være soverom, hjemmebedrift, atelier, studio, m.m.EierbrøkSeksjonsbrøk: 68/1888Innhold1. etasje: Entré, bad, soverom med hems og stue med kjøkken. Kjeller: Kjellerstue/oppholdsrom

  2 boder - en på loft (5,4m2) og en i kjeller, med enkel adkomst fra kjellerstuen (2,3m2)
  I tillegg er det en fellesbod.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en tilbaketrukket plassering ved enden av Smedgata på Enerhaugen, midt mellom Gamlebyen, Grønland og Tøyen. Plasseringen er samtidig svært sentral og innebærer gangavstand til det meste av sentrumskjernen, Oslo S og bussterminalen samt ikke minst den nye Fjordbyen.

  I kvartalene omkring finner du en rekke små og spennende nærbutikker med et rikt utvalg av flotte og prisgunstige råvarer. Nærmeste matbutikk ligger like rundt hjørnet med tre minutter i gangavstand. Grønnsakshandlerne i Tøyengata og på Grønland Torg er virkelig verdt et besøk. På Grønland Basar finner du blant annet et av Vinmonopolets utsalg, og det finnes flere slaktere i nærheten med mye godt kjøtt.   Tøyen torg med bakerier, kafeer og serveringsteder er blitt et sosialt treffpunkt og sentrum for et yrende folkeliv. Nabogatene vil by på et stort antall kafeer, spennende spisesteder, utallige muligheter for take-away og livlige utesteder - så det er liten grunn til å farte langt avsted.

  Kulturtilbudet byr på forestillinger og opptredener på alt fra Cafeteateret, Dattera til Hagen og Deichmanske på Tøyen. Sørenga sjøbad er ikke lange gåturen unna. Grønne lunger som Botanisk Hage, Tøyenparken og Kampenparken ligger like i nærheten med Ekebergparken, Svartdalsparken og Klosterenga bare litt lenger unna. Om sommeren finner du Øya-festivalen i Tøyen-parken.

  Kollektivtilbud i nærområdet
  Grønland og Tøyen T-banestasjon med alle fem linjer ligger kun få minutters gange fra leiligheten.

  Trikkens linje 18 og 19 stopper i Schweigaards gate og fortsetter videre gjennom sentrum til henholdsvis Rikshospitalet og Majorstuen.

  En rekke busslinjer passerer også i området, deriblant 32 Kværnerbyen-Voksen Skog, 34 Simensbråten-Tåsen, 37 Helsfyr-Nydalen, 20 Skøyen - Galgeberg (- Helsfyr) og 70 Vika-Skullerud.

  Byens kollektive knutepunkt Oslo Sentralstasjon med Flytoget til Gardermoen er kun få minutters gange unna. Her ligger også Bussterminalen med de fleste av byens ruter. TomtAreal: 724 kvm. Eierform: Fellestomt.ParkeringSameiet disponerer i dag 6 biloppstillingsplasser etter avtale med sameiet Enerhaugen. Plassene fordeles etter venteliste og ansiennitet og pt. koster plassene 350,-. Biloppstillingsplassene medfølger ikke ved salg. Det er også 4 gjesteparkeringer utenfor. Det er flere garasjeanlegg i nærområdet med mulighet for leie av biloppstillingsplass.

  Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Bygård i mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur i naturstein og teglstein - som innvendig er slemmet/malt. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er pusset og malt. Trebjelkelag som etasjeskillere samt støpt kjellergulv på komprimerte masser. Saltak i trekonstruksjon som trolig er tekket med takstein. Flislagte støpejernstrapper og malte vegger i oppgang. Vinduer med isolerglass. Entredør uten brann- og lydklassifisering samt ståldør fra kjellerstue til fellesareal i kjeller.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og tregulv. Under parketten i
  1. etg. ligger et originalt tregulv. Innervegger: Fliser, malt trepanel, malt teglstein og malt mur. Himlinger: Malt trepanel, gips, rosett, originalt tak.

  Kjøkken: Skapinnredning med glatte brunsorte fronter og laminerte brune benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med såpedispenser og ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegg over benk. Innbygget platetopp, ventilator, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenøy med god oppbevaringsplass, og hvite høye skap med plass til kjøleskap og fryser med mer.

  Bad: Laminert hvit benkeplate med overmontert servant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Dusjhjørne med hånddusj. Det ble høst 2017 lagt nytt gulv på badet med nye varmekabler.

  Toalettrom: Gulvmontert klosett.OppvarmingPelletskamin i kjellerstue. Varmekabler i badegulv, panelovner og løse ovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal pr etasje:
  1. etasje: 36 kvm. Kjeller: 20 kvm.

  Følgende rom inngår i primærromarealet:
  1. etasje: Entre/gang, dusjbad, stue/kjøkken, wc, soverom. Kjeller: Kjellerstue.Adgang til utleieUtleie av leiligheten krever styrets samtykke. Vilkår for utleie er at leieforholdet er registrert av boligsameiet før innflytting og at leietakeren er kjent med disse vedtekter.

  Forlengelse av utleie ut over et år, skal meddeles til og godkjennes av styret.  Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

  Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt: Saksnr: 201515833. Saken gjelder Smedgata 25 A og B. Oppføring av nytt boligbygg/punkthus.

  Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger m.v. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererKr. 2 468,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, noe utvendig vedlikehold, kommunale avgifter og kabel-tv tjenester med muligheter for bredbånd, telefoni og digital-tv.

  Herav: Avsetning vedlikehold: kr.225,-
  Felleskostnader: kr.1 665,-
  Kapitalkostnader 1 kr.0,- (kr.585,00 i Des. 2017)
  Lånekostnader: kr.57,-
  Lånekostnader: kr.521,-

  Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 21 004,- i følge forretningsfører.

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12128807207, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 17.10.2017:
  4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 13
  Saldo per 17.10.2017: 583 196,-
  Andel av saldo: 21 005,-
  ( siste termin 30.12.2020 )
  Gjeldsbrevlån

  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2017 utgjøre ca kr 507,00 per måned for denne boligen.FellesformueIngen formue oppgitt.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
  2015: Som primærbolig: kr 537 985,-
  Som sekundærbolig: kr 1 506 357,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 78818673. Betales gjennom felleskostnader.

  Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.

  Sameiet består av 22 boligseksjoner i én bygård.

  REHABILITERING/STØRRE VEDLIKEHOLD 2016: Brannsikring del 1: Gipsing av kjeller og loft. Satt inn brannsikre dører i fellesareal. Skiftet lås på postkasse, hoveddør og port til bakhagen. Montert glasstak over inngangsparti oppgang B. Nytt brannvaslingsanlegg med nye sensorer i fellesarealer og i leiligheter. Veggdyr sanering, med hundesøk i oppgang A.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1899. Følger vedlagt.

  Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

  Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.

  Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

  Dyrehold er tillatt.

  Sameiet har avtale med Homenet Support som leverer kabel-tv tjenester, med muligheter for bredbånd, telefoni og digital-tv. Selskapet har nylig har installert fiberbredbånd i alle leilighetene i sameiet.

  Eiendommen sokner til Tøyen skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

  Heftelser 1910/900715-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.12.1910
  Best om vinduer med gjennomsiktig glass OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1956/311397-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 30.07.1956
  Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1974/501024-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 18.01.1974
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1974/501026-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 18.01.1974
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1974/501027-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 18.01.1974
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1974/523353-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 18.12.1974
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1974/524273-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 31.12.1974
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1977/505502-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 21.03.1977
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1977/519636-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 19.10.1977
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1980/511265-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 20.06.1980
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1980/520294-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 04.11.1980
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/503808-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 13.04.1981
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/504295-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 30.04.1981
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1981/510839-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 27.10.1981
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1982/502267-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 25.02.1982
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1982/512393-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 29.11.1982
  OVERFØRT FRA: 0301-230/38
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1983/504581-3/105 PANTSETTELSESERKLÆRING TINGLYST 19.04.1983
  BELØP: NOK 50.000
  PANTHAVER:Sameiet Lnr: 1119511
  ANFØRT PRIORITET: ETTER OPPTATTE LÅN M/STYRETS SAMTYKKE UTLEIE KREVER STYRETS SAMTYKKE Opprinnelig tinglyst 18 01 74 med dbrn. 1024. Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata

  1983/504581-2/105 SEKSJONERING TINGLYST 19.04.1983
  SNR: 5
  FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 8/390

  1989/52864-2/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 09.08.1989
  SNR: 5
  FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 68/1858
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 21 SEKSJONER

  2002/31520-1/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 16.05.2002
  SNR: 5
  FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 68/1888
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr.4,8,12,16 og 20. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert hhv. 20.10 2017 og 22.10.2017 og boligsalgsrapport datert 23.10.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Nei Kommentarer: En liten sprekk nederst i en flis i et av hjørnene på badet, med membran bak, men som har blitt reparert (ved leggingen av nytt gulv i 2017).
  1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
  1.2. Firmanavn: MG Byggpartner
  1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: De har i oktober 2017 lagt fliser med varmekabler under på baderomsgulvet, lagt opp dusjrør og montert ny dusj på vegg og byttet ut vasken med en nyere og smalere vask. Nytt baderomsskap under vasken i plast er satt inn. Samt lagt nye lister i overgangene mot gulv til gang og soverom.

  8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Nei Kommentarer: Noe skum har forekommet i avløpet i dusjen før vi la det nye gulvet. Svært sjeldent.
  8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
  8.2. Firmanavn: MG Byggpartner
  8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Lagt opp nye dusjrør og topp på sluk i forbindelse med nytt badegulv i oktober 2017.

  14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja Redegjør for dette: Underetasjen/kjellerrom med start i
  2015: bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. Ny trapp og ny branndør ut mot kjeller. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja Kommentarer: Ferdigattest fra Plan- og bygningsetaten datert 17.06.16.

  19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Et av vinduene i stuen er litt defekt. Låsen på utgangsdøren, "håndtaket" på den man vrir rundt, kan trenge litt justering men fungerer fint.

  Iht. boligsalgsrapport: Dusjbadets vegger ble flissatt i regi av tidligere eier, arbeidet omfattet skifte av sluket. Vannrør til dusjbatteriet går ned i gulvet. Det antas at tidligere gulvbelegg ligger som membran/underlag for gulvstøp. Dusjbadets konstruksjon/oppbygging er ikke kjent og det antas at den er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse. I 2017 har gulvet blitt flissatt på nytt samt ekstra-flis nederst på veggen i dusjsonen. Noe synlig riss og svertemerker i flisfugene på veggen i dusjsonen. Dusjbadet har ikke hatt normal bruk den senere tid og det av den grunn ikke gjort rutinemessig søkt etter fukt i dusjsonens vegger med fuktdetektor.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  3 000 000,- (Prisantydning)
  21 004,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 021 004,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
  6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  83 020,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  95 987,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 116 991,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
  Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0650 Enerhaugplassen 4 B
0650, Enerhaugplassen 4 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Enerhaugplassen 4 B
1/26
Lukk
3