Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BØLER: Koselig og velholdt leilighet med to store soverom og unikt kjøkken. Usjenert balkong. Rolig og barnevennlig beliggenhet. Kort vei til marka, T-bane og nærsenter!
Last ned budskjema
Dokumenter
Gjennomgående stue- og kjøkkenløsningLeiligheten er stor og luftig med gode lysforholdFra stua er det utgang til balkongSpiseplass i stuaSpennende kjøkken med rustikk sjarmBølerskrenten 44 presenteres av eiendomsmegler Andreas Alvenes v/Boa Eiendomsmegling NordstrandKjøkkenet består av en spennende blanding av forskjellige typer innredningerSoverom med plass til dobbeltsengIntegrert kott på det ene soverommetSoverom nummer to er også av god størrelseSoveromFlislagt bad fra 2005BadRomslig entréPlantegningHyggelig og stor balkong 7,5 kvmBalkongen ligger mot sydøst med sol fra morgen til ettermiddagFasade mot sydøstBorettslaget har store fellesarealer med bl.a. lekeplasser, sittegrupper m.m.FasadeUtallelige rekrasjonsmuligheter i nærområdet.Her ved Østensjøvannet.Nøklevann.Bøler Senter kan tilby det meste innen servicetilbud. Kort vei også til større sentre som Bryn, Manglerud, Lambertseter og Tveita storsentere.Stue/kjøkkenStua er romslig og kan fint møbleres med både sofa og spisebord
2
118
Se store bilder
Prisantydning: 3 150 000,-
Totalpris: 3 263 229,-
Primær rom: 69m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Soverom: 2
Kort om
"BØLER: Koselig og velholdt leilighet med to store soverom og unikt kjøkken. Usjenert balkong. Rolig og barnevennlig beliggenhet. Kort vei til marka, T-bane og nærsenter!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.163 Bnr.15 Andelsnr.188 Orgnr.950635746 i Oslo kommuneKort oppsummertI Bølerskrenten vil du bo tett på grensen til Østmarka og få praktisk nærhet både til skoler på alle trinn, et bredt aktivitetstilbud, nærsenter og T-bane - fasiliteter som gjør beliggenheten attraktiv for en barnefamilie.

 • Gjennomgående og romslig 3-roms leilighet
 • To store soverom
 • Flislagt bad fra 2005
 • Meget hyggelig balkong uten innsyn
 • Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Gangavstand til skoler med alle 13 trinn
 • Et bredt tilbud av fritidsaktiviteter i området
 • Nærliggende Østmarka byr på utallige turmuligheter
 • Få minutter til Oslo sentrum med bil, buss og bane
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostningerDitt nye hjemVelkommen til Bølerskrenten 44 og et hyggelig hjem som byr på store soverom, gjennomgående planløsning, usjenert balkong og et helt unikt kjøkken. Her vil du garantert komme til å trives!

  Leiligheten fremstår som innbydende og pent holdt, og flere av rommene har fått et nytt strøk med maling i forkant av salget.

  Stue og kjøkken har en gjenomgående og delvis åpen løsning mot hverandre. Dette gjør rommet enkelt å møblere hvor den store sofaen og tv'n får sin plass i motsatt ende av kjøkkenet, og spisebordet får sin naturlige plass i sonen mellom de to rommene. Det er i tillegg godt med plass til bokhyller og andre stuemøbler.

  Fra stua er det utgang til overbygget og koselig balkong på hele 7,5 kvm! Med en sydøstlig orientering kan man nyte sola fra morgen til ettermiddag, og plassen oppleves som usjenert og lun. Om sommeren vil trærne på utsiden gi fint utsyn og sørge for hyggelig utemiljø, samtidig som de gir ekstra skjerming mot innsyn.

  Den flotte og helt unike kjøkkeninnredning blir en meget dekorativ detalj i hjemmet. Innredningen består av en robust og pen kjøpmannsdisk som også fungere som en kokeøy/frokostbar, samtidig som den byr på god oppbevaringsplass. Innredningen er supplert med en rustikk og sjarmerende kjøkkenbenk som gir mer oppbevaringsplass og ekstra benkeplass. I tillegg finner man vaskebenk og oppvaskmaskin i et lite hjørne for seg selv, skjermet med en liten vegg mot stua, slik at oppvasken ikke sjenerer de dagene man ikke har tid til å ta seg av den. Her er det åpne hyller for oppbevaring og utstilling av de fineste koppene og karene du har.

  Soverommene er begge av sjenerøse størrelser. Her er det god med plass til dobbeltsenger og garderobeskap, samtidig som man beholder en god bevegelsesplass rundt sengene. Som barne-/tenåringsrom vil begge rom kunne ha mulighet for seng, skrivebord og flere oppbevaringsmøbler.

  Legg merke til den pene ruteparketten i stue og på det ene soverommet. Disse gulvene vil virkelig skinne etter en runde med slipemaskinen, og en beis i moderne og lyse farger vil sette prikken over i'en!  

  Badet ble pusset opp i 2005 i en stilren utforming og tidløse farger på flisene. Her kan du gå vinterhalvåret i møte i visshet om at du kan unne deg lange og varme bad i badekaret. Ved hjelp av innfelling med like fliser som resten av veggene opptar karet visuelt liten plass i rommet. Varmekablene i gulvet sørger også for en lun start på kalde vinterdager og komfort gjennom hele året.InnholdLeiligheten ligger i høy 1 etg. og inneholder foruten felles inngang og trapp: entré/gang, bad, to soverom, stue med utgang til balkong mot sydøst og kjøkken i delvis åpen løsning.    Leiligheten disponerer også en kjellerbod på 6 kvm og skap i felles kjølebod. Det er felles vaskeri og sykkelbod i bygget.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er en del av den veletablerte lavblokkbebyggelsen på Bøler, like ved kanten av Østmarka. For en barnefamilie er dette en attraktiv beliggenhet som innebærer svært kort vei til Nøklevann og Bøler skoler, samt en rekke barnehager i nærområdet. Det tar heller ikke mange minutter å gå eller sykle til Ulsrud VGS og Haraløkka som er tilholdssted for Bøler Idrettsforening, som organiserer både friidrett, tennis, fotball og håndball.

  Det meste til hverdagen kan du handle på Bøler Senter som ligger langs adkomstveien og er praktisk å svinge innom på vei hjem. På senteret finner du både dagligvare, vinmonopol, bakeri, frisør og apotek, samt et bredt tilbud av tjenester innenfor helse som legesenter, tannlege, hudpleie og fysikalsk. Har du lyst på take-away, er Bobos Pizza et godt alternativ.

  Rett over gaten for senteret ligger Bøler T-banestasjon, der linje 3 Mortensrud-Storo har hyppige avganger dagen gjennom og tar deg inn til Jernbanetorget på 23 minutter. I nærområdet passerer for øvrig også busslinjene 76 Hauketo-Helsfyr og 79 Holmlia-Grorud, samt den lokale 78 Østensjø ring.

  Beliggenheten like ved markagrensen er ensbetydende enkel tilgang til Østmarkas omfangsrike turområder, blant annet lysløype som passerer forbi Haraløkka. Marka byr på et stort nettverk av turstier og veier som egner seg svært godt for hverdagslige treningsturer eller lengre utflukter i helgene.

  Besøk gjerne de utallige små og store sjøene lenger inn i marka, eller sett deg på sykkelen og tråkk en time eller to på de mange grusveiene. En runde rundt nærliggende Nøklevann er en fin tur både til fots, sykkel og med skiene på vinterstid.Tomt37 607 kvm eiet fellestomt.

  Borettslaget har hyggelig og velstelt tomt med store grøntarealer, diverse trær/beplanting, lekeplass og flere sittegrupper.ParkeringBorettslaget har 98 parkeringsplasser som fordeles etter venteliste. En plass koster kr 80,- pr mnd i leie. For øvrig gateparkering etter stedets regler.ByggemåteKollen Borettslag består av i alt 264 andelsleiligheter i
  4. etasjers blokker. Se mer informasjon på www.kollenborettslag.no.

  Følgende er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Finn H. Bjørntvedt, datert 01.11.2017: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon tekket med papp. Stuen har utgang til balkong på ca. 7½ m². Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang. Det elektriske sprede-/fordelernett er jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år. 40 amp hovedsikringer og fordelingskurser med automatsikringer. Det elektriske anlegget gjennomgikk i 2017 "el-sjekk", påpekte forhold ble utbedret.Overflater og innredningGulver: fliser på bad og kjøkken, parkettgulver i øvrige rom.  Vegger: malt tapet, fliser på badet og flisfelt over oppvaskbenken på kjøkkenet. Himlinger; malte slette flater.

  Kjøkken: skapinnredninger av forskjellige typer og årstall. Oppvaskbenk med malte profilerte fronter og benkeplate i laminat. Nedfelt vask i porselen med dobbel kum, avrenningsfelt og 1-greps blandebatteri. Kokeøy med integrert koketopp og stekeovn. Frittstående benk i heltre med malte fronter. Avtrekksvifte i stålhette med kullfilter. Opplegg for oppvaskmaskin.

  Bad: porselensservant montert på vegg med 1-greps blandebatteri og underliggende ramme i tre. Veggmontert toalett. Badekar og dusj montert på vegg. Ett overskap med frostet dør og speil montert på vegg. Varmekabler i gulvet.OppvarmingSentralfyring via radiatorer og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. For øvrig elektrisk oppvarming via gulvvarme på badet.Vei, vann og avløpBoligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning. Offentlig vei.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: P-rom: 69 kvm Bra: 69 kvm Bta: 76 kvm

  Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, to soverom, stue og kjøkken i delvis åpen løsning.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til barnehage, daghjem, friområde og trafikkområde (vei/gangvei). For ytterligere opplysninger se reguleringskart med bestemmelser eller kontakt megler.

  Området omfattes av kommuneplan KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr 4 000,- pr. mnd. pr. 19.10.17. Fordelt på fellesutgifter (varmtvann, fyring, kommunale avgifter, trappevask, bygningsforsikring m.m.) med kr 2 978,-, lånekostnader kr 767,-, bredbånd fra GET kr 70,-, kabel-TV fra GET kr 185,-.

  Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr 113 229,- pr. 19.10.17 ifølge forretningsfører.

  Det hefter to lån i borettslaget med følgende villkår pr. 19.10.17:

  Lån nummer 1: Saldo kr 26 045 692,- hvor andelens saldo utgjør kr 98 075,-. Annuitetslån med 2 terminer pr. år. Flytende rente på 1,6% pa. Siste termin er 01.02.2031
  Lånenr. 114109762
  Bankforbindelse er Den Norske Stats Husbank

  Lån nummer 2: Saldo kr 4 024 503,- hvor andelens saldo utgjør kr 15 154,-. Annuitetslån med 4 terminer pr. år. Flytende rente på 2,25% pa. Siste termin er 30.09.2033
  Lånenr. 12126555227
  Bankforbindelse er DNB Boligkreditt AS

  Det er ikke avtale om individuell nedbetaling på lånet.

  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.FellesformueKr 19 955,- iht. brev fra forretningsfører 19.10.17.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret
  2015: Som primærbolig: kr 751 723,-
  Som sekundærbolig: kr 2 104 825,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 56656413. Betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter F - energikarakter rød.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseDet foreligger ferdigattest datert 02.09.1959, megler har kopi.

  Det må søkes styret om hold av husdyr.

  Megler har ikke mottatt godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

  Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

  Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

  Det kreves medlemskap i Usbl for å erverve/eie denne boligen. Medemsskapet kan ingås etter budaksept. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i Usbl og betale hver sin medlemskontingent.

  Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Denne leiligheten er parallelt utlyst, dvs mye raskere avklaring. Meldefrist er 16.11.17.Servitutter/rettigheter fra grunnbok1959/13580-1/105  Erklæring/avtale tinglyst 02.11.1959  Vedr. felles fyrhus. Med flere bestemmelser.

  Gjelder denne registerenheten med flere. 1986/82253-2/105  Erklæring/avtale tinglyst 15.12.1986.  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv.

  Megler har ikke innhentet de tinglyste bestemmelsene.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 08.11.17 og tilstandsrapport datert 01.11.2017 som kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  3.1 Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - kun av faglærte. Gjort drenering i regi av borettslaget utenfor blokkene utført via borettslaget.

  7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte. Gjort kontroll av el anlegg og sentralfyr gjennom borettslaget

  8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglært. Kontroll av vann og avløp utført av rørleggerfirma gjennom borettslaget.

  Iht. tilstandsrapport: Takstmann har kun notert normal bruksslitasje i leiligheten. Det er ikke oppdaget store feil/mangler, ei heller tegn til fukt på utsatte steder.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  Kr 3 150 000,- Prisantydning Kr 113 229,- Andel av fellesgjeld --------------------------------------------------------
  Kr 3 263 229,- Totalpris ekskl. omkostninger

  Omkostninger
  Kr 3 900,- Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)
  Kr 172,- Panteattest kjøper Kr 430,- Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk Kr 430,- Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk Kr 6 556,- Forkjøpsrettsavklaring --------------------------------------------------------
  Kr 11 488,- Omkostninger
  totalt --------------------------------------------------------
  Kr 3 274 717,- Totalpris inkl. omkostninger

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Det er utarbeidet et egenerklæringsskjema som kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivningKonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

  Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

  Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
  - Egenerklæring
  - Grunnboksutskrift
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Vedtekter
  - Årsmøte for år 2017
  - Reguleringsbestemmelser
  - Arealbekreftelse med målebrev
  - Eiendomsopplysninger
  - Ligningsverdi
  - Energiattest
Se prospekt
Oslo, 0691 Bølerskrenten 44
0691, Bølerskrenten 44
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bølerskrenten 44
1/26
Lukk
2