Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ROSENHOFF: Attraktiv leilighet med to soverom og separat kjøkken. Vestvendt balkong med gode solforhold og fjordgløtt. Super beliggenhet i rolig og sentralt område!
Last ned budskjema
Dokumenter
Schouterrassen 22 presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling NordstrandStue med gode lysforhold og utgang til balkong mot vestStua har plass til både spisebord og sofaDetalj stue
Stue

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

StueVestvendt balkong med særdeles gode solforholdBalkongen er usjenert og lunKoselig kjøkken med spiseplassKjøkkenDetalj kjøkkenFlislagt bad med opplegg for vaskemaskinDetalj badHyggelig hovedsoverom med meget god plassRommet er utstyrt med garderobeskapGjesterommet er meget romsligOgså dette soverommet er innredet med garderobeskapEntrè med kottFasade sett mot vestPlanløsningAlternativ planløsning ved flytting av kjøkken
2
57
Se store bilder
Prisantydning: 3 300 000,-
Totalpris: 3 469 721,-
Primær rom: 55m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Soverom: 2
Kort om
"ROSENHOFF: Attraktiv leilighet med to soverom og separat kjøkken. Vestvendt balkong med gode solforhold og fjordgløtt. Super beliggenhet i rolig og sentralt område!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.83 Bnr.183 Andelsnr.328 Orgnr.977503787 i Oslo kommuneKort oppsummertul>
 • Lys, velholdt og meget hyggelig leilighet
 • Gjennomgående planløsning med muligheter for ombygging
 • To store soverom
 • Separat kjøkken
 • Nytt bad kommer i perioden 2018/2019
 • Vestvendt balkong med meget gode solforhold og gløtt av Oslofjorden
 • Varmtvann, fyring, tv og internett er inkludert i felleskostnadene
 • Attraktiv og rolig beliggenhet i trafikkstille område
 • Umiddelbar nærhet til dagligvare
 • Bredt tilbud av offentlig transport i nærområdet 
 • Ingen forkjøpsrett
 • Ypperlig objekt for de som ønsker å leie ut ett soveromDitt nye hjemVelkommen til Schouterrassen 22 og denne attraktive leiligheten som byr på rolig beliggenhet og vestvendt balkong med gløtt av Oslofjorden og fin byutsikt. Leiligheten holder gjennomgående god standard og vil i løpet av de neste to årene få flunkende nytt bad i regi av borettslaget.

  Entreen er romslig nok til å henge fra seg klær og sette fra seg sko. Her er det også et romslig kott som gir god oppbevaring til klær, sko, vaskemidler, støvsuger m.m.

  Lys og hyggelig stue med nyere laminatgulv og store vindusflater. Her kan det møbleres med en romslig hjørnesofa og spisebord, samt hyller og andre småmøbler.

  Fra stua har man utgang til balkong på hele 5 kvm. Med en vestvendt orientering får man optimale solforhold fra ettermiddag til sen kveld. Uteplassen oppleves som usjenert med hjelp av levegger mot naboene og god avstand til gjenboere. Om sommeren vil trærne på utsiden sørge for et koselig utemiljø og gi ekstra skjerming mot innsyn. Fra balkongen er det hyggelig utsikt og noe glimt av sentrumsbebyggelsen og Oslofjorden. Dette er en perle av en plass fra vår til høst, og det er lov å grille her.

  Kjøkkenet er funksjonelt og hyggelig med plass til et lite spisebord ved behov. Innredningen er noe slitt, men fungerer fint i det daglige. Spraylakkering av frontene og en ny benkeplate er en rimelig og effektiv oppussing som vil gi kjøkkenet nytt liv i mange år til. Det originale tregulvet vil bli riktig så fint med et malingsstrøk, eller en runde med slipemaskinen.

  Begge soverom har gode størrelser og kan enkelt møbleres med dobbeltsenger og oppbevaringsmøbler. Begge rom er utstyrt med frittstående garderobeskap som medfølger i handelen.

  Som en alternativ planløsning kan kjøkkenet flyttes vegg i vegg med badet, der gjesterommet er i dag. Ved å åpne veggen opp mot stua får man en mer moderne og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Det nye gjesterom vil være på ca. 6 kvm.

  Badet er innbydende og godt utnyttet med tanke på størrelsen. Det er god oppbevaringsplass i både servantskap og det store overskapet, i tillegg til at den smarte innkassingen til toalettet gir ekstra oppbevaringsplass i små skaper. Svingdørene til dusjen gir ekstra gulvplass når dusjen ikke er i bruk. Det er også plass til vaskemaskin for de som ikke ønsker å benytte seg av felles vaskerom i kjelleren.

  Borettslaget har vedtatt rehabilitering av alle bad i perioden 2018/2019. Oppstart vil skje i 2018, pr. d.d. er det ikke satt en konkret dato. Prosjektet omfatter totalrenovering av alle bad, utskifting av alle vannrør til bad og kjøkken fra kjeller, utskifting av alle avløpsrør til bad og kjøkken fra kjeller, og utskifting av alle sluk og grenrør til bad. I tillegg er det en opsjon på oppgradering av ventilasjon med mekanisk avtrekk.InnholdLeiligheten ligger i
  2. etg. og inneholder foruten felles inngang og trapp: entré/gang med kott, bad, kjøkken, to soverom og stue med utgang til balkong mot vest.    Leiligheten disponerer også en kjellerbod på 4,6 kvm. Det er felles vaskeri og sykkelbod i bygget.Beliggenhet og nærområdetSchouterrassen ligger i sentrumsnære og samtidig tilbaketrukket omgivelser på Rosenhoff i bydel Grünerløkka, midt mellom det kollektive knutepunktet Sinsen og Carl Berners gode shoppingmuligheter. Det meste av uteliv, serveringssteder og forretninger omkring sentrum, Tøyen og Grünerløkka er også innenfor kort avstand, og dermed lett tilgjengelig i hverdagen.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi i Trondheimsveien, søndagsåpne Bunnpris i Sinsenterrassen, søndagsåpne Nærbutikken Schouterrassen som ligger få meter fra leiligheten, eller REMA 1000 i Olaf Schous vei. Legg gjerne også turen innom Baker Samson for ferske bakervarer og en kopp god kaffe - her er det også åpent på søndager. Er du sulten på noe mer eksotisk finner du China Fastfood, Bislett Kebab og Oslo kebab og pizzahus en kort spasertur unna. I Schouterrassen ligger Wembley fotballpub for den sportsglade, og lenger ned i Trondheimsveien finner du hyggelige Pøbberiet med kafé og bar som byr på bl.a. pubquiz og live musikk.   

  Carl Berner-krysset og gatene omkring er nylig betydelig oppgradert, blant annet for å nedjustere trafikkbelastningen og forskjønne området. De oppgraderte arealene kombinert med et økt tilbud av kaféer, serveringsteder og treningssentre har i sum bidratt til å heve områdets attraktivitet.

  Adkomsten til leiligheten er enkel med kollektive transportmidler som alle er innenfor et fåtall minutters gange. Trikken, flybuss til Gardermoen og busslinjer med hyppige avganger passerer i Trondheimsveien, og nærmeste trikkestopp "Rosenhoff" (linje 17) er kun 3 minutters gange fra leiligheten. Linje 31 med nattbuss stopper også her. T-bane finner du både på Sinsen og Carl Berner med linje 4 og
  5. Ta gjerne banen herfra til Frognerseteren og Sognsvann for hverdagslige løpeturer, eller sett deg på bussen direkte opp til skisporene i Lillomarka vinterstid.

  Vakre Torshovdalen er et utmerket sted for hverdagslige gå- eller løpeturer i grønne omgivelser. Nærområdet inkluderer også flere av byens flotteste parker; både Botanisk Hage, Tøyenparken og Ola Narr som er innenfor en kort rusletur sydover.

  Utenom de fine parkområdene er i tillegg områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet, bl.a. ELIXIA og Fresh Fitness som er få minutters gange unna. Kanskje frister også en svømmetur i nye Tøyenbadet? Dette er en av landets mest besøkte svømmehaller og har i tillegg både badstue, solarium og klatrevegg.Tomt3 722 kvm eiet fellestomt.

  Hyggelige fellesarealer med grøntområder og beplantning. Eier beskriver området som velholdt med god stell av gress og planter på sommerstid, samt rask snømåking om vinteren.ParkeringGateparkering etter stedets regler. Pr. dagsdato er det avgiftsfri parkering i nabolaget.ByggemåteSchouterrassen Borettslag består av fire blokker med til sammen 315 leiligheter. I tillegg eier borettslaget et fellesrom i nr. 13 (styrerommet) og et lagerrom i nr. 1 (speiderrommet). Borettslaget har også ervervet arealet mellom blokkene 1-28, med unntak av selve veilegemet.

  Borettslaget har egen hjemmeside; www.schouterrassenborettslag.no               

  Følgende er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Finn H. Bjørntvedt, datert 31.10.2017: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong og yttervegger av teglstein. Vinduer og balkongdør med isolerglass som er stemplet produksjonsår 1987-88. Entrédør med brann- og lydklassifisering. Støpte dekker som etasjeskillere. Tilfarergulv. Pulttak i trekonstruksjon tekket med papp/folie. Stuen har utgang til balkong på ca 5 m², med flislagt gulv. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang. Det elektriske sprede-/fordelernett er jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år. 32 amp hovedsikring og fordelingskurser med automatsikringer.Overflater og innredningGulver: lakkert tregulv på kjøkken, fliser på badet og laminat fra 2017 i øvrige rom. Vegger: malt tapet og fliser på badet. Himlinger; malte slette flater.

  Kjøkken: innredning fra IKEA med finerte fronter i imitert treverk og to vitrinedører. Benkeplate i laminat med nedfelt stålkum og 1-greps blandebatteri. Opplegg for komfyr. Ventilator integrert i overskap med avtrekkskanal ført til avtrekkspipe.

  Bad: servantskap med slette fronter, heldekkende servant og 1-greps blandebatteri. Veggmontert toalett. Dusjnisje med to svingbare dører i glass og dusj montert på vegg. Håndklevarmer. Dobbelt overskap med speildører og toppmontert lyslist.

  Frittstående garderobeskap på begge soverom.OppvarmingSentralfyring via radiatorer og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. For øvrig elektrisk oppvarming via gulvvarme på badet.Vei, vann og avløpBoligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning. Offentlig vei.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: P-rom: 55 kvm Bra: 55 kvm Bta: 61 kvm

  Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til byggeområde for boliger, forretning/kontor og trafikkområde (vei/gangvei). For ytterligere opplysninger se reguleringskart med bestemmelser eller kontakt megler.

  Området omfattes av kommuneplan KDP-15 og KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr 4 025,- pr. mnd pr. 30.10.17. Inkluderer bl.a. fyring, varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV fra GET, internett, vaktmester, trappevask m.m.

  Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldDet hefter ett lån i borettslaget med følgende villkår pr. 30.10.17:

  Saldo kr 50 717 793,-
  Annuitetslån med 4 terminer pr. år. Fastrente på 5,84% pa. Fastrenteavtalen løper til medio 2018. Siste termin er 28.10.2028
  Lånenr. 60040593392
  Bankforbindelse er Nordea Bank ASA. Det er ikke avtale om individuell nedbetaling på lånet. Borettslaget er ikke medlem av sikringsfondet.

  I forbindelse med rehabilitering av bad vil fellesgjelden for denne leiligheten øke med ca. kr 280 000,-. Dette resulterer i en økning i månedlige felleskostnader på ca. kr 1 000,- Dette er basert på budsjettert total prosjektkostnad på kr 83 880 000,-, nedbetalingstid på 30 år (vedtatt) og budsjettert lånerente på 3 %. Avvik på estimerte summer kan forekomme. Det er vedtatt å innføre IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling) på eksisterende fellesgjeld og ny fellesgjeld. Ordningen trer i kraft når prosjektet er gjennomført og låneopptaket er ferdig.FellesformueKr 29 748,- iht. brev fra forretningsfører, datert 30.10.2017.LigningsverdiLigningsverdi på eiendommen er ikke funnet pr. 30.10.2017ForsikringForsikret i If Skadeforsikring, med polisenummer SP619867. Betales gjennom felleskostnader. Ny eier må selv tegne egen innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter F - Energikarakter grønn.TilbehørDet gjøres oppmerksom på ny liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

  Alle hvitevarer som er tilstede på visningen medfølger i salget.DiverseDet foreligger ferdigattest datert 19.08.1938, megler har kopi.

  Dyrehold er tillatt. Eier plikter å opptre på en slik måte at dyreholdet ikke fører til ulempe/sjenanse for andre beboere.

  Borettslaget er tilknyttet GET for levering av kable-TV og internett. Ny eier må selv kontakte GET for å få tilsendt ny dekoder.

  Megler har ikke mottatt godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

  Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.

  Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

  Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbok1936/10762-1/105 Bestemmelse om veg tinglyst 25.09.1936 Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere.

  1937/4236-1/105 Erklæring/avtale tinglyst 22.04.1937 Vedr. felles sentralfyrhus Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere.

  1945/1309-1/105 Erklæring/avtale tinglyst 28.02.1945 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Gjelder denne registerenheten med flere.

  2003/79534-1/105 Erklæring/avtale tinglyst 27.11.2003 Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om evigvarende rett til å ha kommunale eksisterende installasjoner på eiendommen Rettighetshaver Oslo Kommune Kan ikke slettes uten samtykke fra Eiendoms- og byfornyelsesetaten Gjelder denne registerenheten med flere.

  Megler har ikke innhentet de tinglyste erklæringene.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 31.10.17 og tilstandsrapport datert 31.10.17 som kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:

  6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte.   
  6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Rehabilitering av fasade og skiftet tak i 2012 i regi av borettslaget.

  7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte.  
  7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Tilkobling til fjernvarme og sanering av oljefyringsanlegg - 2017. Retting av avvik på el-anlegg etter kontroll 2017. Alt i regi av borettslaget.

  8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte.
  8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når Rørfornying (strømpetrekking) av bunnledninger for spillvann i alle blokkene, samt nye stakerør i kjeller på alle stammer - 2017. I regi av borettslaget.

  18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja.    Redegjør for dette: Utskifting av vann- og avløpsrør til bad og kjøkken og rehabilitering av alle bad i løpet av 2018/2019.

  Iht. tilstandsrapport:

  Takstmann har kun notert normal bruksslitasje i leiligheten. Det er ikke oppdaget store feil/mangler, ei heller tegn til fukt på utsatte steder.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  Kr 3 300 000,- Prisantydning Kr    169 721,- Andel av fellesgjeld --------------------------------------------------------
  Kr 3 469 721,- Totalpris ekskl. omkostninger

  Omkostninger
  Kr 3 900,- Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)
  Kr 172,- Panteattest kjøper Kr 430,- Tingl.gebyr skjøte - Statens Kartverk Kr 430,- Tingl.gebyr låneobligasjon - Statens Kartverk --------------------------------------------------------
  Kr 4 932,- Omkostninger
  totalt --------------------------------------------------------
  Kr 3 474 653,- Totalpris inkl. omkostningerOvertagelseEtter avtale med selger/ledig for snarlig overtagelse.EierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Det er allikevel utarbeidet et egenerklæringsskjema som kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
  - Ferdigattest
  - Egenerklæring
  - Grunnboksutskrift
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Vedtekter
  - Årsmøte for år 2017
  - Reguleringsbestemmelser
  - Arealbekreftelse med målebrev
  - Eiendomsopplysninger
  - Energiattest
 • Se prospekt
  Oslo, 0573 Schouterrassen 22
  0573, Schouterrassen 22
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Schouterrassen 22
  1/21
  Lukk
  2