Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ETTERSTAD: 4-roms topp-/ endeleilighet fra 2001 i grønne omgivelser. Luftig balkong med utsyn. Garasje og heis. 300m. til T-bane.
Last ned budskjema
Dokumenter
Etterstadkroken 7 B formidles av Daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Stor og usjenert terrasse på 13 kvm.Etter mørkets frembrudd står uplights nedfelt i terrassegulvet for dekorativ belysning.Terrassen har også en heldekkende markise du kan kjøre ut for både solskjerming og en lun atmosfære på sene kvelder.
Meget skjermet med fin utsikt.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Denne leiligheten ligger i grønne og fredelige omgivelser i ytterkanten av Etterstad og har en attraktiv plassering på den vestre enden av sjette og øverste etasje.På terrassen får du sommerstid med deg ettermiddags- og kveldssolen i luftige omgivelser.God og arealeffektiv planløsning. Leiligheten disponerer også bod på 5 kvm. i felles kjeller i Etterstadkroken 5 C.Plasseringen på byggets ende er også spesielt merkbar innendørs i stuen som tilføres en lys atmosfære av en rekke vinduer i syd- og vestveggen.Sammen med kjøkkenet utgjør stuen leilighetens sosiale sone og rommer både en fler-seters sofa og et spisebord for fire eller flere.God plass til middagsgjester.Kort vei fra kjøkkenet til spisebordet.01.FasadeHer som i de øvrige rom er kontrastveggene malt så nylig som i 2017.Luftig og romslig stue.Mulig med terrasse også på baksiden av veggen med sofaen.Kjøkkeninnredningen ble montert i 2004 og er svært helhetlig utført med rettprofilerte fronter i finér samt benkeplater av heltre.Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, blant annet i takhøye overskap som bidrar til kjøkkenets helhetlige fremtoning.Leilighetens tre soverom gjør romløsningen aktuell for en barnefamilie, og soverommene er gjennomgående av gode størrelser som henholdsvis to barnerom og ett hovedsoverom.Fin og dekorativ kontrastvegg er med på å skape en lun og fin stemning på soverommet.På hovedsoverommet er det allerede satt inn stor skapmengde i form av en rekke tradisjonelle garderobeskap som alternativt også kan erstattes til fordel for en hendig skyvedørsvariant.Felles for alle soverommene er dekorative og tidsaktuelle fargevalg som gjenspeiler rommenes formål.Lyse og fine rom med mye naturlig lys.Plass til både leksearbeid samt hjemmekontorløsning.Ekstra skapplass finner du i entréens innbyggede garderobe, skjult bak skyvedører med heldekkende speilflater.Badet innholder baderomsmøbler i form av servantskap, speil og sideskap i samme serie som til sammen har oppbevaringsplass for håndklær og dine personlige effekter.Vaskesøylen finner sin plass i en dedikert nisje innerst i rommet, og for å maksimere den ledige gulvflaten kan du svinge inn dusjhjørnets glassdører utenom bruk.Enkel adkomst med heis i bygget.Garasjeplass medfølger. Parkeringsplasser utenfor Etterstadkroken 5 A og B, som kan benyttes for beboers gjester.Meget barnevennlig borettslag.Grønne og og fine omgivelser.I Etterstadkroken 7 B bor du i grønne og tilbaketrukkede omgivelser tett på den nylig renoverte Svartdalsparken, knappe 10 minutter unna sentrum.I nærområdet finner du flere dagligvareforretninger, deriblant KIWI, COOP Prix og REMA1000 som gjør det enkelt å handle i hverdagen.Kort vei til kollektivt.Utallelige turmuligheter.01.Fasade01.Fasade
1
22
Se store bilder
Prisantydning: 5 050 000,-
Totalpris: 5 581 744,-
Primær rom: 73m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"ETTERSTAD: 4-roms topp-/ endeleilighet fra 2001 i grønne omgivelser. Luftig balkong med utsyn. Garasje og heis. 300m. til T-bane."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.135 Bnr.47 Andelsnr.51 Orgnr.984442068 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i grønne og fredelige omgivelser i ytterkanten av Etterstad og har en attraktiv plassering på den vestre enden av sjette og øverste etasje. Leiligheten har god standard og er oppgradert i flere omganger siden byggeåret, blant annet med nytt kjøkken i 2004.

Her vil du bo tilbaketrukket, men samtidig ikke mer enn knappe 10 minutter unna sentrumskjernen om du tar T-banen fra nærliggende Brynseng stasjon. I nærområdet finner du for øvrig både barnehager og skoler, dagligvareforretninger og kollektive transportmidler samt Svartdalsparken med turmuligheter og rikt dyreliv.
  • 4-roms topp- og endeleilighet på Etterstadsletta
  • Vestvendt, luftig og solrik terrasse
  • Stilrent kjøkken fra 2004
  • Enkel adkomst med heis i bygget
  • Parkeringsplass i nabobyggets kjeller (5 C)
  • Pent opparbeidede utearealer med lekeområder og store gressplener
  • Umiddelbar nærhet til grønne omgivelser i Svartdalsparken
  • Få hundre meters gange til T-bane, buss og nærbutikker
  • Ingen forkjøpsrett
  • Ingen dokumentavgift - lave omkostninger ved kjøp
Ditt nye hjemLeiligheten har en attraktiv plassering på enden av øverste etasje som innebærer fint utsyn mot omgivelsene og en lys atmosfære innendørs. På terrassen får du sommerstid med deg ettermiddags- og kveldssolen i luftige omgivelser, og etter mørkets frembrudd står uplights nedfelt i terrassegulvet for dekorativ belysning. Terrassen har også en heldekkende markise du kan kjøre ut for både solskjerming og en lun atmosfære på sene kvelder.

Plasseringen på byggets ende er også spesielt merkbar innendørs i stuen som tilføres en lys atmosfære av en rekke vinduer i syd- og vestveggen. Sammen med kjøkkenet utgjør stuen leilighetens sosiale sone og rommer både en fler-seters sofa og et spisebord for fire eller flere. Her som i de øvrige rom er kontrastveggen malt så nylig som i 2017.

Kjøkkeninnredningen ble montert i 2004 og er svært helhetlig utført med rettprofilerte fronter i finér samt benkeplater av heltre. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, blant annet i takhøye overskap som bidrar til kjøkkenets helhetlige fremtoning. Legg også merke til at dette rommet er påkostet med downlights i himlingen.

Leilighetens tre soverom gjør romløsningen aktuell for en barnefamilie, og soverommene er gjennomgående av gode størrelser som henholdsvis to barnerom og ett hovedsoverom. Ett har adkomst rett fra stuen, de øvrige to er samlet omkring entréen i umiddelbar nærhet til badet. Felles for alle er dekorative og tidsaktuelle fargevalg som gjenspeiler rommenes formål.

På hovedsoverommet er det allerede satt inn stor skapmengde i form av en rekke tradisjonelle garderobeskap som alternativt også kan erstattes til fordel for en hendig skyvedørsvariant. Ytterligere skapplass finner du i entréens innbyggede garderobe, skjult bak skyvedører med heldekkende speilflater.

Badet innholder servantskap, speil og sideskap i samme serie som til sammen har oppbevaringsplass for håndklær og dine personlige effekter. Vaskesøylen finner sin plass i en dedikert nisje innerst i rommet, og for å maksimere den ledige gulvflaten kan du svinge inn dusjhjørnets glassdører utenom bruk.InnholdEntré, bod, bad, tre soverom, stue med kjkken og utgang til balkong på 13 kvm.

Leiligheten disponerer også bod på 5 kvm. i felles kjeller i Etterstadkroken 5 C.Beliggenhet og nærområdetI Etterstadkroken 7 B bor du i grønne og tilbaketrukkede omgivelser tett på den nylig renoverte Svartdalsparken, knappe 10 minutter unna sentrum. I nærområdet finner du flere dagligvareforretninger, deriblant KIWI, COOP Prix og REMA1000 som gjør det enkelt å handle i hverdagen. Brynseng stasjon er kun 300 meter unna og stopp for linjene 1-4 som tar deg inn til Jernbanetorget på bare 9 minutter. Det er ellers gode kollektivmuligheter med kun et par minutters gange til 37-bussen med svært hyppige avganger og rundt fem minutters gange til Helsfyr som er et knutepunkt for både buss og T-banelinjer i tillegg til flybuss.

Tar du sykkelen fatt tar det gode fem minutter å nå de koselige smågatene på både Vålerenga og Kampen. Her finner du sjarmerende samlingssteder med sterk egenart, blant annet Smia som er Vålerengas skjulte perle og Kampen Bistro som er byens mest kjente strøkskafè og byr på rustikk bondekost samt konsertopplevelser året gjennom.

Veien er heller ikke lang ned til den nye Fjordbyen som er byens nye kulturelle tyngdepunkt og i tillegg kan vise til et stadig brede tilbud av restauranter og kaféer. Ytterst på Sørenga venter den nye badeparken som er byens eneste i sitt slag og et perfekt sted å hoppe i havet på varme sommerdager.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer Svartdalsparken som stryker rett forbi borettslagets grønne utearealer. Parken med turvei strekker seg oppover langs Alnaelva og hele veien opp til marka. Forsøk en løpetur langs Alnaelva en tidlig morgen når du har hele den trolske eventyrskogen for deg selv.

I Etterstad Kolonihager arrangeres årlig festivalen Hagelarm for kortreist musikk og kultur, mens Vålerengaparken, Klosterenga eller Middelalderparken nede ved fjorden også er verdt gjentatte utflukter.TomtAreal: 1 124 kvm. Eierform: Fellestomt.ParkeringAndelseiere har bruksrett til garasjeplass (plass nr.295 i lukket fellesgarasje under nabobygget) i Etterstadkroken Garasjelag, denne følger boligen ved salg. Mnd. leie kr 500,- kommer i tillegg til felleskostnader for boligen. Det sendes egne giro for garasjeleie.

Det er noen parkeringsplasser utenfor Etterstadkroken 5 A og B, som kan benyttes for beboers gjester.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med teglstein eller fasadeplater. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Stuen har utgang til terrasse på ca 13 m², tremmegulv. Heis i oppgang og inngang fra korridor. Prefabrikkerte betongtrapper.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte flater og malte betongelementer. Downlights på kjøkken.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2004 med rettprofilerte fronter i finér og heltre benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegger over benker. Innbygget oppvaskmaskin og ventilator. Varmtvannsbereder på 120 liter fra byggeåret plassert i benkeskap.

Bad: Servantskap med rettprofilerte mørke fronter og heldekkende porselensservant med to-greps blandebatteri. Veggmontert overbelysning og speil med hylle. Sideskap med frostet glass i fronter. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Nisje for vaskesøyle.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers. Selger presiserer at 2 stk panelovner bør byttes ut.Vei, vann og avløpOffentlig vei, asfalterte gang- og stikkveier, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 77 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 3 soverom, stue/kjøkken.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Se vedtekter punkt 4-2 "Overlating av bruk".

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Pågående plansak: Saksnr. 201708743 Saken gjelder Fornyelse av Østensjøbanen og Furusetbanen. Etterstad - Hellerud.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader (etter økning i november) er kr.
4.467,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.
2.636,-
Renter og avdrag fellesgjeld kr.
1.831,-

I tillegg kommer garasjeleie kr. 500,- pr. mnd.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 531 744,- i følge forretningsfører.

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Bank: EIKA Lånenr:200557244
Annuitetslån Restsaldo total: 23.874.818,-
Restløpetid: 35 år Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: NEI (Lånet var avdragsfritt frem til november 2017)
Type rente: Flytende Rente pr. 29.10.17: 2,25%

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget har IN-ordning.

Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger.FellesformueKr. 21 730,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 193 132,-
Som sekundærbolig: kr. 3 818 022,-ForsikringForsikret i Nemi, med polisenummer: 4607791. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 51 andelsleiligheter. Etterstadkroken 7 A og B BL er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 984442068, og ligger i bydel 1 Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Etterstadkroken 7 A og B Gårdsnummer 135 og bruksnummer 47

Etterstadkroken Garasjeanlegg (heretter Garasjeanlegget) består av to tingsrettslige garasjesameier på hhv. gnr. 435, bnr. 1 og bnr. 2 (garasje 1 og garasje 2). Sameiene består av eierne av garasjene. Etterstadkroken Garasjeanlegg er etablert og gitt myndighet til å ta seg av felles drift, vedlikehold og andre fellesanliggender for de to sameiene. De enkelte sameiere har rett og plikt til å være medlem av Garasjeanlegget. Garasjeanlegget består av 303 parkeringsplasser, henholdsvis 169 plasser i garasje 1 og 134 plasser i garasje
2.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2003. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Borettslaget er forpliktet til å være medlem av Etterstadkroken Vel.

Eiendommen sokner til Brynseng skole. Skolen har kun elever på lavere trinn så ungdomsskoletilhørighet har ennå ikke blitt definert. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Dyrehold er tillatt.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 03.11 2017 og boligsalgsrapport datert 08.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
8.2. Firmanavn: PowerCean
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Rensing av avløpsrør og ventilasjonsanlegg. Før 2013.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Sprekk i kjøkkenbenk.

Iht. boligsalgsrapport: Gulvene synes ok - med normal bruksslitasje. Varmtvannsbereder er fra byggeåret. Flislagt bad i våtromsboks fra byggeåret. Riss i servant samt noe skader i skapfronter på skap under servant.

2 panelovner bør byttes ut, ref. selger.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 050 000,- (Prisantydning)
531 744,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 581 744,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
680,- (Administrasjonskostnad garasjeplass trekkes i oppgjøret - KJØPER)
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 612,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 587 356,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0659 Etterstadkroken 7 B
0659, Etterstadkroken 7 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Etterstadkroken 7 B
1/37
Lukk
1