Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SJELDEN MULIGHET PÅ HASLE: Stor 1/2-part av tomannsbolig med oppussingsbehov. Skjermede, fredelige og barnevennlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Njåls vei 8b er presentert av Boa Eiendomsmegling ved megler Frode Briskeby.Njåls vei 8b ligger midt i bildet godt tilbaketrukket fra omkringliggende veier, som for øvrig ikke er mye trafikkert.Huset er over 2 plan pluss kjeller og er på hele 167 kvm bra.Hagen er syd og vest vendt, mens balkongen er vestvendt begge med gode solforhold.
Hagen er pent opparbeidet med bl a. frukttrær; Kirsebær-, eple- og plommetre.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Ved siden av inngangsdøren er ligger en praktisk utebod.Entrè med plass for garderobe og yttertøy.Stuen er av god størrelse og har god plass for flere møbelgrupper.Stuen tilføres gode mengder naturlig lys på dagtid gjennom store vindusflater i vestveggen.01.Fasade01.FasadeStuen ble påkostet med ny, dekorativ klebersteinsovn i 2013.Kjøkkenet ble oppgradert i 2002 med ny skapinnredning som rommer det meste av utstyr til daglig bruk.Takhøye overskap utnytter plassen maksimalt, det er godt med benkplass.Det er plass for frokostbord som vil nyte godt av morgensolen som kommer inn vinduet.Utenom de sosiale rommene finner du i første etasje også et separat toalettrom som i seg selv er praktisk å ha på samme plan.Trappeløp med adkomst til 2. etg. og kjeller.Hovedsoverom med dør til vestvent balkong.Det er stor garderobe på hovedsoverommet.Soverom 2.Soverom 2.Soverom 3.Soverom 4.Soverom 4.Badet har eldre konstruksjoner, overflater og innredning som er utidsmessige.Badets størrelse er imidlertid god gir et godt utgangspunkt for forskjellig innredninger.Kjellerstuen kan være en utmerket avdeling for familiens yngste og sammenkomster av ulike omfang.Her er det som i stuen over ildsted og dermed mulighet for lun hygge på kjølige dager.Ved å sette inn større vindu (søknadspliktig) vil det vøre mulig å søke rommet godkjent for varig opphold. Rommet kan de f. eks benyttes som et eller flere soverom.Takhøyden i kjelleren er i tilstandsrapporten målt til 218 centimeter.I kjelleren er det et stort og praktisk vaskerom.Det er to boder i kjelleren hvor av den ene i dag fungerer som snekkerbod.Mens den andre har vært matbod.01.FasadeBOA 376.05BOA 376.02BOA 376.03Høstbilde av fasade og hage.Balkongen i 2. etg. har sol fra ca 11-22.Hagen er pent opparbeidet med bl a. frukttrær; Kirsebær-, eple- og plommetre.Planskisse 1. etg.Planskisse 2. etg.Planskisse kjeller.
2
38
Se store bilder
Prisantydning: 8 400 000,-
Totalpris: 8 400 000,-
Primær rom: 157m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 4
Kort om
"SJELDEN MULIGHET PÅ HASLE: Stor 1/2-part av tomannsbolig med oppussingsbehov. Skjermede, fredelige og barnevennlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.128 Bnr.106 i Oslo kommuneKort oppsummertTomannsboligen i Njåls vei 8B er en ypperlig anledning for barnefamilier som vil ha god plass, hage og trafikkstille, fredelige og trygge omgivelser – men ikke vil flytte ut av byen.   Med hele 167 kvm (bra), 4 soverom, stor kjellerstue, romslig vaskerom, m.m. er huset både innholdsrikt og familievennlig.

Nummer 8 B utgjør tomannsboligens sydlige halvdel og en tilhørende hage som drar nytte av de gode solforholdene. Hagen er pent opparbeidet med bl a. frukttrær; Kirsebær-, eple- og plommetre. Hagen er en fin boltreplass for barna året gjennom og sommerstid et deilig uterom for hele familien. Huset eier også 1/10 part av en felleshage og gårdsplass med parkering.

Huset har vært i familiens eie siden det var nytt, og selger vil fremheve det gode naboskapet - i løpet av disse 44 årene har det aldri vært noen tvister eller større uenigheter.

Gjennom de seneste årene er huset tilført enkelte oppgraderinger; byttet tak og panel på syd- og øst-vegg, endel nye vinduer, ny innmat i sikringsskap, m.m., men bør likevel betraktes som et renoveringsobjekt.

Njåls vei 8 B ligger i stille og rolige omgivelser ved Lille Tøyen Hageby, tilbaketrukket og innerst i en liten blindgate uten gjennomgangstrafikk. Her vil du bo i et område med lyse fremtidsutsikter gjennom utviklingen av den nye Hovinbyen, samt nyte godt av nærhet til fine parker, Tøyenbadet og nærheten til sentrum.

Barna vil ha fordel av kort skolevei til Hasle barneskole samt at Njåls vei sokner til den nye og svært attraktive Fyrstikkalleen Ungdomsskole – som forøvrig også tilbyr videregående utdanning.

  • Behov for modernisering – skap et drømmehjem etter eget hjerte, fremfor å betale for andres løsninger og stilvalg
  • Innholdsrik romløsning over tre etasjer gjør at huset kan tilpasses forskjellige typer familier og deres ønsker og behov
  • Hage med gode solforhold og uteplasser, i tillegg til felles hage og gårdsplass
  • Ærverdige og veletablerte omgivelser ved Lille Tøyen Hageby
  • Tilbaketrukket, trafikkskjermet og barnevennlig område
  • Kjøpesenter ved Hasle Torg cirka 800 meter unna, kort skolevei, nærhet til parker, Tøyenbadet, m.m.
  • Få minutter til sentrum med T-banen, hovedsykkelvei mot sentrum går gjennom nabolaget, enkel adkomst med bil fra Ring 3 og E6
  • En del av det spennende utviklingsområdet Hovinbyen
Ditt nye hjemHuset er på tre plan og har en praktisk utformet romløsning hvor hver etasje har eget bruksområde. I første etasje utgjør stuen og det separate kjøkkenet mye av arealet og utfyller hverandre i rollen som sosiale samlingsrom. Stuen tilføres gode mengder naturlig lys på dagtid gjennom store vindusflater i vestveggen og ble påkostet med ny, dekorativ klebersteinsovn i 2013.

Kjøkkenet ble oppgradert i 2002 med ny skapinnredning som rommer det meste av utstyr til daglig bruk. Takhøye overskap utnytter plassen maksimalt, det er godt med benkplass og rom for et frokostbord som vil nyte godt av morgensolen som kommer inn vinduet.

Utenom de sosiale rommene finner du i første etasje også en entré med garderobeplass og et separat toalettrom som i seg selv er praktisk å ha på samme plan. Dette er tilbaketrukket ved entréen og dermed passende distansert fra samlingsrommene. Glem heller ikke den praktiske uteboden ved siden av inngangspartiet.

Andre etasje er i stor grad forbeholdt husets fire soverom, som her er samlet på én flate og alle har praktisk nærhet til badet. Tre barnerom av generøse størrelser er perfekt for en to- og tre-barns familie, og gir barna god plass til opphold i egne omgivelser.

Det naturlige hovedsoverommet er utstyrt med en hendig garderobeløsning med foldedører som kan vurderes erstattet til fordel for en mer moderne skyvedørsvariant. Rommet har utgang til balkongen, et mer skjermet alternativ til uteplassen i hagen som i tillegg byr på fint utsyn i sydøstlig retning.

Soverommene antas å være de enkleste å pusse opp, her er det i første rekke snakk om fornying av overflater. En mer grundig renovering må påregnes på badet, der konstruksjoner, overflater og innredning er utidsmessig. Badets størrelse er imidlertid god gir et godt utgangspunkt for forskjellig innredninger.

Et separat, stort vaskerom finner du i kjelleren, som for øvrig også inneholder to romslige boder med tilsvarende gode lagringsmuligheter samt et disponibelt rom som i dag er innredet som kjellerstue. Kjellerstuen kan være en utmerket avdeling for familiens yngste og sammenkomster av ulike omfang. Her er det som i stuen over ildsted og dermed mulighet for lun hygge på kjølige dager. Takhøyden i kjelleren er i tilstandsrapporten målt til 218 centimeter.InnholdKjeller: Trappegang, to boder, vaskerom og kjellerstue.
1. etasje: Entré, toalettrom, trappegang, kjøkken og stue med utgang til hellebelagt uteplass på ca. 14 kvm. Hellebelagt uteplass på ca. 10 kvm. samt bod på ca. 4 kvm. med utvendig adkomst ved inngangspartiet.
2. etasje: Trappegang, kott, bad og fire soverom - ett med utgang til balkong på ca. 8 kvm.

Rommet i kjeller som benyttes som kjellerstue er byggemeldt som "disponibelt rom", og ikke godkjent for varig opphold. Ved omsøkning til rom for varig opphold vil det formodentlig bli stilt krav til å sette inn vindu godkjent for rømning. Skifte av vindu er fasadeendring og dermed søknadspliktig. Det er ikke behov for graving utvendig for å kunne montere større vindu. Blir rommet godkjent for varig opphold kan det også benyttes som et eller flere soverom.

Fra gangen i
2. etg. er det lukeadkomst til loft med god takhøyde og nyttig oppbevaringsplass.Beliggenhet og nærområdetNjåls vei 8 B ligger tilbaketrukket og skjermet rett ved attraktive og sjarmerende Lille Tøyen Hageby. De idylliske kvartalene med småhus, villaer og hagebyen ligger som en liten bortgjemt oase, men samtidig tett på et av byens spennende utviklingsområder; den nye Hovinbyen - Oslos neste store urbaniseringsprosjekt.

Fornyelsen er allerede lett synlig i det utvidede nabolaget, blant annet i form av helt ny boligbebyggelse og gjenåpningen av Hovinbekken. Iikke langt unna venter også noen av byens vakreste parker, inkludert den eksotiske Botanisk hage samt de store, åpne friarealene omkring Valle Hovin. Ved sistnevnte finner du den idylliske Hovindammen og en av byens største skøytebaner vinterstid.

Verdt å merke seg er den korte avstanden til Hasle barneskole (som er under ombygging, men ferdistilles i 2019, og når barna blir større vil de kunne begynne på Fyrstikkalleen, en ny og svært attraktiv skole med både ungdomstrinn og videregående.

Hverdagslige innkjøp kan du utføre ved blant annet Hasle Torg som inneholder et knippe forretninger, deriblant MEGA, Vitusapotek, Vinmonopolet og Baker Hansen. Enda nærmere finner du en Joker butikk, ca 150 meter fra boligen inne i Tidemandsbebyggelsen mot syd, og i tillegg finner du en Rema og en Kiwi butikk ved Hasle Skole i Hovinveien.

Går du en snau kilometer sydover befinner du deg midt i hjertet av intime Kampen med sitt særpreg skapt av eldre, tettliggende bygårder langs trange gater. Et godt utvalg kaféer og spisesteder har tilhold langs gatene på Kampen, deriblant den velkjente Kampen Bistro. Omkring det fornyede Tøyen Torg finner du noen av byens for tiden hippeste spise- og utesteder.

Nærområdet inkluderer også et godt utvalg av treningssentere, inkludert Valhall Treningssenter, SATS Kampen og Fitness.Xpress. En kort spasertur vestover tar deg til Tøyen der du finner flotte akebakker for de minste og ikke minst Tøyenbadet som er en av byens mest populære badehaller.

Som en del av den pågående urbaniseringen legges det til rette for kollektive reisemåter og sykkelbruk. En av de fremste store sykkelveiene fra Groruddalen passerer like ved og leder deg videre nedover i retning sentrum.

Til Hasle T-banestasjon er det omlag 800 meter å gå, og på stasjonen kan du velge blant hyppige avganger og en reisetid på kun åtte minutter ned til sentrum. Du kan også ta T-banen fra stasjonen på Tøyen som er en knapp kilometer vestover, har alle fem linjer og en reisetid til Jernbanetorget på bare 4 minutter. Legg gjerne skiene på skulderen og ta banen herfra ut til Frognerseteren og Sognsvann med utallige turmuligheter og skispor vinterstid.

I nærområdet passerer også busslinjene 21 til Aker Brygge og 60 mellom Tonsenhagen og Vippetangen. Med bil kjører du enkelt rett ned til Ring 2 og opp til Ring 3 via Hasle og Løren.TomtAreal: 231 kvm. Eierform: Eiet tomt.ParkeringDet medfølger 1 utendørs parkeringsplass på felles gårdsplass, gateparkering ellers.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Del av vertikaldelt tomannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Antar støpte såler på faste masser/fjell. Grunnmur i betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og terrasse-/balkongdører med isolerglass. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med betongstein på undertak av finerplater og underlagspapp. I 2014 ble det lagt ny betongstein på taket. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål som ble skiftet i forbindelse med takomleggingen i 2014.Overflater og innredningBoligen har eldre standard og trenger modernisering for å nå dagens krav til standard.

I henhold til avholdt tilstandsrapport ble ny kjøkkeninnredning montert i 2002, mens badet er av eldre årgang og utidsmessig sammenliknet med dagens standard. Innvendige gulv-, vegg- og himlingsflater er også utidsmessige. Ny klebersteinsovn ble montert i stue i 2013.

Av utvendige oppgradering kan nevnes; Utvendig kledning på inngangsside og gavlvegg ny i 2015, vindu på kjøkken og vinduer i kjeller er byttet i 2016, yttertaket ble i 2014 tekket om med ny betongstein, samtidig ble det montert nye takrenner, nedløp og beslag.

Gulv: Fliser, parkett, laminat, vinylbelegg og teppe. Innervegger: Fliser, tapet, malt tapet, malt strie, panel og malte glatte flater. Himlinger: Panel og folierte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte fronter og laminerte hvite benkeplater. Veggfliser over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Ventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantskap med rettprofilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Hylleskap med prettprofilerte fronter, speil og overbelysning. Badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Dusjhjørne med veggmontert armatur, hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett.

Varmtvannsbereder på 200 liter fra 1971 montert i vaskerom. Vannrør er av kobbe, avløpsrør i plast og støpejern.

Elektrisk: 3x63 amp. hovedsikringer, fordelingskurser med jordfeilautomater. Det elektriske fordelernett er jordet og ujordet anlegg fra forskjellige år, hovedsakelig av eldre dato samt at det i 2015 ble skiftet innmat i sikringsskapet.OppvarmingReflektorovn i bad, panelovner ellers. Klebersteinsovn i stuen i
1. etasje og elementpeis med innsats i kjellerstue.Vei, vann og avløpAdkomst fra offentlig vei via private stikkveier, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 57 kvm.
1. etasje: 57 kvm. Kjeller: etasje: 53 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Trappegang, 4 soverom, bad.
1. etasje: Vindfang, trappegang, kjøkken, stue, wc. Kjeller: Trappegang, kjellerstue, vaskerom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2017 er kr. 9 688,23
Eiendomsskatt for 2017 er kr. 5 059,00LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 993 071,-
Som sekundærbolig: kr. 6 377 827,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eier har hatt er årlig strømforbruk på ca 12.500 Kwh.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1973. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Eiendommen betaler ingen felleskostnader, men kjøper må i tillegg til kommunale avgifter påregne utgifter som bl a.; forsikring, tv/internett, m.m. samt vedlikehold, brøyting, m.m. av felles gårdsplass og felles hage.

GET er leverandør av internett og bredbånd tjenester. Ny kabling i 2015 utført av Get

Eiendommen sokner til Hasle barneskole og Fyrstikkalleen ungdomsskole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Andel i realsameie: 912560-1/105 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I: KNR: 0301 GNR: 128 BNR: 26 1/10

Heftelser: Ingen heftelser registrert.

Grunndata: 1972/2702-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 15.02.1972 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr: 0301 Gnr: 128 Bnr: 26

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 09.11 2017 og boligsalgsrapport datert 08.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn: Rørlegger Kjøkken & Bad
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Byttet hovedkran vann, utekran, kran på vaskerom og kranbatteri badekar.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Byttet ildsted i stue for noen år tilbake. Kan ha oppstått svikt i gulv, grunnet tung klebersteinsovn.

6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Nei - Kommentarer: Taket er byttet og lagt på helt nytt undertak og takstein.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Firma
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Byttet tak og panel på syd- og øst-vegg. Alle kjellervinduer byttet i 2016. Kjøkkenvindu byttet i 2016

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn: Assistent Partner Elektro
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt innhold i sikringsskap byttet i 2015. Automatsikringer og jordfeilsikring. Ny automatisk måler byttet juli 2017

Iht. boligsalgsrapport: Boligen holder en noe eldre/enkel standard på flater og utstyr. Boligen trenger modernisering for å nå dagens krav til standard. Bygningen er oppført etter byggetidens byggeforskrifter. Den tilfredsstiller dermed ikke de nyeste byggeforskrifters krav til bl.a. tetthet, ventilasjon samt varme- og lydisolering. Bygningen har komponenter av eldre dato/byggeår i våtrom, røranlegg og elektrisk anlegg. Noe svertemerker som er synlig på undersiden av undertaket. Baderommet er av eldre dato og av den grunn med en konstruksjon/oppbygging som er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse, badet bør moderniseres før videre bruk. Varmtvannsbereder er stemplet produksjonsår 1971, og bør skiftes ut.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
8 400 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
237 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
247 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 647 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnbokutskrift Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Opplysninger om vann og avløp Kommunale avgifter Ferdigattest datert 1973
Ligningsverdi Energiattest Godkjente bygningstegninger Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0576 Njåls vei 8 B
0576, Njåls vei 8 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Njåls vei 8 B
1/43
Lukk
2