Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LINDERUD: Gjennomgående 3-roms toppleilighet med spennende potensial. Sørvestvendt balkong med flott utsikt. Fyring og varmtvann inkl. Garasje. Nær T-bane, skole og marka. Oppussingsobjekt
Last ned budskjema
Statsråd Mathiesens vei 13 presenteres av Andreas Alvenes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Innhold: Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.Innvendig er atmosfæren preget av ekstra høye vinduer som slipper inn rikelig dagslys.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en gjennomgående sosial sone.Kjøkkenet er av generøs størrelse og kan også fungerer som et sosialt samlingsrom.Se gjerne på muligheten for å åpne ytterligere opp mot stuen om du først skal pusse opp.Dagens omfangsrike kjøkkeninnredning antas å være fra byggeåret.Sett gjerne spisebordet foran kjøkkenvinduene og få følge av utsikt til måltidene.Leilighetens to soverom er begge av gode størrelser, her ved hovedsoverommet.Integrerte garderobeskap fra byggeåret finner du i begge soverom.Barnerommet gir familiens yngste masse plass til lek og opphold i egne omgivelser.De innbyggede skapene kan vurderes erstattet av mer moderne varianter.Badet er i nyere tid oppgradert med blant annet fliser på gulvet.Badet har adkomst rett fra entréen, som er stor nok for garderobeskap eller kommode.Leiligheten ligger i øverste etasje og byr på fint utsyn både fra balkongen og de fleste rom.På denne siden titter solen ned andre del av dagen.Balkongens utsikt strekker seg helt ned mot de fjerne toppene i Østmarka.Fra balkongen er det siktlinje i sydøstlig retning.Store, felles grøntområder fremmer et luftig preg mellom blokkene.Leiligheten er en del av lavblokkene på Linderud, et veletablert og familievennlig boligområde.T-banestasjonen på Linderud ligger kun 150 meter unna blokken.
1
25
Se store bilder
Prisantydning: 2 850 000,-
Totalpris: 2 879 481,-
Primær rom: 71m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LINDERUD: Gjennomgående 3-roms toppleilighet med spennende potensial. Sørvestvendt balkong med flott utsikt. Fyring og varmtvann inkl. Garasje. Nær T-bane, skole og marka. Oppussingsobjekt"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.88 Bnr.404 Snr.47 Orgnr.971285877 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten er en del av lavblokkene på Linderud og preges av gjennomgående eldre, enklere standard på overflater og faste innredninger. Potensialet er imidlertid stort i forbindelse med oppussing og modernisering. Plassering i høyden av øverste etasje innebærer flott utsikt fra nær samtlige rom, og høyreiste vinduer sørger for en gjennomgående lys og luftig atmosfære.

Statsråd Mathiesens vei 13 ligger i veletablerte og familievennlige omgivelser midt på Linderud, der både barnehager, skoler, kjøpesenter og T-banestasjon er lett tilgjengelig i nabolaget. Her får du også enkel tilgang til markas omfangsrike nettverk av turløyper som er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre utflukter.
  • 3-roms selveierleilighet renoveringsbehov
  • Garasjeplass
  • Luftig atmosfære og utsyn over omgivelsene
  • Gjennomgående, god romløsning
  • Sørvestvendt, overbygget balkong med utsikt
  • Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter
  • Barnehage, skoler, T-bane og kjøpesenter i nabolaget
  • Enkel tilgang til friluftsområder i Lillomarka
  • Mulighet for 3 soverom Mulighet for utleie
  • Ingen forkjøpsrett Innenfor bomringen
Ditt nye hjemSiden leiligheten ligger i øverste etasje, opplever du fra de fleste rom fint utsyn over omgivelsene. På balkongens side titter solen ned andre del av dagen, her er det også siktlinje i sydøstlig retning mot de fjerne toppene i Østmarka. Innvendig er atmosfæren preget av ekstra høye vinduer som strekker seg opp til himlingene og slipper inn rikelig med naturlig dagslys.

Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen en gjennomgående sosial sone og mye av arealet i leilighetens romløsning. Begge er av gode størrelser til sine formål, spesielt kjøkkenet som supplerer stuen i rollen som et hverdagslig samlingsrom. Sett gjerne et spisebord foran kjøkkenets høyreiste vinduer og få følge av utsikt helt opp til de grønne åsene i Østmarka.

Når du skal pusse opp og fornye både overflater og kjøkkenets skapinnredning, kan det samtidig være verdt å se på muligheten for å åpne enda mer opp mot stuen, til fordel for bedre arealutnyttelse og en enda luftigere romfølelse. Om du viderefører dagens romløsning, er det også fullt mulig å utnytte kjøkkenets volum ytterligere med en mer omfangsrik skapinnredning.

Leilighetens to soverom er i likhet med stuen og kjøkkenet orientert i hver sin retning. Begge er av gode størrelser, spesielt barnerommet som gir familiens yngste masse plass til lek og opphold i egne omgivelser. Integrerte garderobeskap fra byggeåret finner du også i begge rom, som alternativt kan vurderes erstattet av mer moderne skap og skyvedørsvarianter.

Badet er i nyere tid oppgradert med blant annet fliser på gulvet, en mer tidsaktuell servant- og skapinnredning samt dusjkabinett. Her er det også opplegg for en vaskemaskin av smal og toppmatet type. I sin helhet er badet funksjonelt, men den noe enklere og daterte innredningen kan likevel gjøre badet til naturlig gjenstand for modernisering.EierbrøkSeksjonsbrøk: 83/7776InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong. I tillegg disponerer leiligheten 2 kjellerboder, samt skap i felles kjølerom.Beliggenhet og nærområdetStatsråd Mathiesens vei 13 ligger i veletablerte omgivelser på Linderud, i et nabolag som i stor grad består av blokkbebyggelse samt store, felles grøntområder som fremmer et luftig preg mellom blokkene.

For familiens minste er skoleveien kort og enkel ned til Linderud skole som har trinn fra
1. til 10 og er tilknyttet idretts- og svømmehall. I nærområdet finner du også en rekke barnehager, deriblant Madamløkken som ligger like ved skolen.

Hverdagslige innkjøp kan du gjennomføre på Linderud senter som er en del av nabolaget. På senteret finner du en rekke forretninger innenfor hus, hjem og mote, COOP Mega og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et større tilbud innenfor helse, personlig pleie og tjenesteyting - deriblant treningssenterkjeden SATS ELIXIA.

T-banestasjonen på Linderud ligger kun 150 meter unna blokken, herfra tar linje 5 deg inn til Jernbanetorget på 14 minutter. Det eksisterer også gode bussforbindelser langs Trondheimsveien, blant annet flybuss til Gardermoen. Med bil tar du deg raskt ut på Trondheimsveien/Riksvei
4.

Rett på andre siden av Trondheimsveien begynner Lillomarka som egner seg ypperlig både hverdagslige løpeturer og lengre utflukter i helgene. I marka finner du også idylliske fiskevann, samt milevis av skispor når forholdene tillater. Ved Grefsenkollen ligger for øvrig områdets lokale slalåmbakke.

I løpet av perioden
2007-2016 ble over en milliard kroner brukt på tiltak som gir bedre livskvalitet og levekår for beboerne i Groruddalen. Groruddalssatsingen skal gi synlig miljøopprustning, styrke innbyggernes stolthet og identitet, øke livskvaliteten og totalt sett forbedre levekårene i Groruddalen. Beboere, organisasjoner, borettslag, næringsliv, bydeler og andre offentlige institusjoner er trukket inn i samarbeidet. Så langt har felles innsats ført til at over 200 tiltak og prosjekter er kommet i stand.TomtAreal: 18 223 kvm. Eierform: Fellestomt.ParkeringGarasjeplass nr. 24 i AL Linderud Garasjelag III medfølger leiligheten. I tillegg er det gjesteparkering på felles parkeringsplass i sameiet. Gjesteparkeringen krever parkeringsbevis i rute. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk over 4 etasjer med kjeller som er antatt fundamentert på komprimerte masser som fjell/steinmasser. Såle og grunnmur av armert betong. Bærevegger og etasjeskillere i armert mur/betong. Yttervegger i isolert bindingsverk som er kledd med teglstein. Flatt tak som takkonstruksjon tekket med takpapp/membran. Balkong med utgang via stuen på 5 m2. Betong dekke der er gulv er belagt med småstein. Markise med manuell sveiver.Overflater og innredningGulv: Parkett, fliser og belegg. Innervegger: Fliser, tapeter, malte tapeter og trepanel. Himlinger: Plater og malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte og glatte lyse fronter. Laminerte benkeplater samt stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Flisfelter på vegger over benker. Ventilator. Innfelt kjøleskap. Nisje til fryseboks.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggskap med profilerte hvite fronter, speil og overbelysning. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett.OppvarmingOppvarming ved sentralfyr og radiatorer. (Nye radiatorer i regi av sameiet 2017)
Elektrisk panel ovn.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 71 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Gang/entre, stue, 2 x soverom, kjøkken, bad, omkledningsrom/garderobe.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht vedtektene i sameiet.

Det ble vedtatt på årsmøte 2014 et gebyr pålydende kr.100,- pr mnd. når boligen leies ut.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererFelleskostnaden er kr.4.247,- pr mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: Varmt vann og fyring, garasje, forsikring av bygg, trappevask, kommunale avgifter, brannkontroll, renter fellesgjeld og kabel-TV.

Herav: Fellesutgifter: kr 3 297,-
Lån: 380,-
Grunnleie: 100,-
Kabel-TV: kr 300,-
Brannkontroll: kr 20,-
Garasje: kr 150,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 29 481,- i følge forretningsfører.

Sameiet har et lån i Handelsbanken med restgjeld kr
2.755.3029,- pr. 2016
Det er et annuitetslån med flytende rente. Rentesatsen er: Nominell rente p.t.: 3,500% Effektiv rente p.t.: 3,570%o Lånet vil være innfridd i år 2024FellesformueKr. 37 071,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 009 360,-
Som sekundærbolig: kr 3 229 952,-ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 50204748. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseSameiet Boligsameie Linderud III består av 96 leiligheter. Canal digital er leverandør av TV/ bredbånd. Ved anskaffelse av hund må det søkes til styret om godkjenning.

Boligen har ferdigattest utstedt 1975. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Ny eier skal godkjennes av styret.

Eiendommen sokner til Linderud skole. Elever fortsetter på samme skole ut 10.klasse. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 07.07.1983 PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 20,000
MED PRIORITET ETTER 90% AV LÅNETAKST AVHOLDT ETTER FORSIKRINGSRÅDETS REGLER Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1983/19577-64/105 SEKSJONERING TINGLYST 07.07.1983 SNR: 47
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 83/7776
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 96 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 01.12.2017 og takst datert 30.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Gjort i regi av sameiet
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Forstørret balkonger i regi av sameiet.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Redegjør for dette: Utført i november 2017

19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Undertegnede har aldri bodd i leiligheten, men representerer selger i kraft av hjelpeverge.

Iht. boligsalgsrapport: Baderom: Det er et slitt bad som anbefales en total oppussing innen 0-5 år. Det måles svakt fall på gulvet mot sluk, men det dusjes i dusjkabinett med direkte rør ned til sluk. Enkelte forkalkning merker i fugene på gulvet, ellers ok.  Det er ikke varmekabler i gulvet. Det er eldre baderomsmøbler og inventar med god bruksslitasje. Kjøkken: Et eldre kjøkken, uvisst fra hvilken produsent. Slette finer fronter med eik belegg. Tre håndtak. Stor børstet krom vask med et greps blandebatteri, 20 mm laminert benkeplate. Fliser over benkeplate. Fryser og eldre kjøleskap. Eldre ventilator med kullfilter. Mangler avtrekksrør som går over overskap. Ikke oppvaskmaskin eller komfyr. Et slitt kjøkken med overflater og hvitevarer. Anbefales å montere nytt kjøkken og rør opplegg. Andre rom: Slitte overflater på vegg og gulv med riper og hakk. Samt tapet som har løsnet fra vegg. Vinduer og dører: Utvendig treverk begynner å bli dårlig, samt at vinduene er litt harde å lukke/åpne. Entredør: Enkelt små riper og hakk.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 850 000,- (Prisantydning)
29 481,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 879 481,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
71 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 879 481,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
2 000,- (Eierskifte-/transportgebyr garasje - KJØPER)
--------------------------------------------------------
86 692,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 966 173,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Årsmøte Linderud Garasjelag Protokoll Linderud Garasjelag Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0594 Statsråd Mathiesens vei 13
0594, Statsråd Mathiesens vei 13
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Statsråd Mathiesens vei 13
1/21
Lukk
1