Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TORSHOV: Rålekker og unik eierleilighet oppusset i 2014. Spennende planløsning med stort soverom og kontor/alkove. Herlig beliggenhet i grønne og rolige omgivelser på Torshov!
Last ned budskjema
Dokumenter
Tverrbakken 4 A presenteres av eiendomsmegler Silje V. Bjørlo v/Boa Eiendomsmegling NordstrandStilig og meget funksjonelt kjøkken med integrerte hvitevarerDen røffe kokesonen blir ett blikkfang i hjemmetDetalj kjøkken
Hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stue

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkken og stue har en åpen og luftig løsningStueStua har gode lysforhold og stor takhøydeStue og gangStort soverom med skyvedørsgarderobeSoveromSmart alkove med hems i tilknytning til soverommetSovehemsen er en lun hyggelig overnattingsplass for gjesterDet er god plass til et hjemmekontor under hemsenFlott bad med smarte løsninger og varmekabler i gulvetBadet har spesialtilpassede hyller med god oppbevaringsplassGang med originale detaljerPlantegningFasadeFra ditt nye hjem er veien kort til alt det Thorsov har å by påVakre Torshovdalen er din nærmeste naboNærområdetHyggelige Trikkestallen blir fort ditt nye stamstedNærområdetTorshov byr på mange spennende nisjebutikkerExtra dagligvare ligger få meter fra inngangsdøren
0
40
Se store bilder
Prisantydning: 3 800 000,-
Totalpris: 3 867 332,-
Primær rom: 50m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Soverom: 1
Kort om
"TORSHOV: Rålekker og unik eierleilighet oppusset i 2014. Spennende planløsning med stort soverom og kontor/alkove. Herlig beliggenhet i grønne og rolige omgivelser på Torshov!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.225 Bnr.321 Snr.18 Orgnr.983099157 i Oslo kommuneKort oppsummertPå Torshov bor du i et av Oslos mest populære nabolag. Her finner du et bredt utvalg av kafeer og restauranter, samtidig som du har flotte park- og turområder rett på utsiden av døren!
 • Romslig eierleilighet med karakter og sjarm 
 • Totalt oppusset i 2014
 • Meget godt utnyttet planløsning med smarte innredninger
 • Stort soverom
 • Alkove/kontor med sovehems
 • Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer 
 • Dyrehold tillatt
 • Varmtvann, fyring, tv og internett er inkludert i felleskostnadene
 • Attraktiv og rolig beliggenhet i trafikkstille område
 • Kort vei til et bredt utvalg av offentlig kommunikasjon
 • Umiddelbar nærhet til dagligvare
 • Ypperlig utleieobjekt
Ditt nye hjemVelkommen til Tverrbakken 4 A - et hjem med god atmosfære, særpreg og spennende detaljer - her vil du garantert komme til å trives!

Leiligheten ble i sin helhet pusset opp i 2014 og fremstår i dag med høy standard, smakfulle innredninger og tidløse farger, her kan du flytte rett inn! Under oppussingen har eier lagt stor vekt på funksjonelle løsninger som gir en optimal utnyttelse av leilighetens areal. Dette har resultert i en meget smart planløsning som gir deg plass til både kontor, god oppbevaring og gjesteovernatting, til tross for at leiligheten kun har ett soverom. 

Stua preges av store lysflater og en god romfølelse, godt hjulpet av takhøyden på rett over 2,60 meter. Med kjøkken i åpen løsning finner man en naturlig plass til sofa i motsatt ende av rommet, og spisebordet kan plasseres i sonen mellom de to rommene. Kjøkkeninnredningen er tilpasset slik at man har skaper fra gulv til tak, og de hvite frontene opptar visuelt liten plass da de sklir nesten sømløst inn i rommet. Løsning med en "innebygd" kokesone med røffe plater i sort blir en stilig kontrast mot det hvite.

I gangen som strekker seg fra badet og mot soverommet kan man henge fra seg yttertøy i det plassbygde garderobeskapet. Her kan man også innrede med skoskap eller kommoder ved behov. To av veggene er bekledd med gulvbord fra da huset ble bygget i 1939, dette er en meget dekorativ og original detalj i hjemmet.

Lekkert bad med fliser i en behagelig gråfarge og plassbygget løsninger som gir deg overraskende god oppbevaringsplass. Det heldekkende speilet over servanten gir en følelse av at rommet er større enn det det er, og de svingbare dusjdørene gir deg optimal gulvplass når dusjen ikke er i bruk.

Sjeldent romslig og luftig soverom som enkelt kan møbleres med dobbeltseng og andre soveromsmøbler. Stor skyvedørsgarderobe med hyllesystemer medfølger i salget. Rommet er delvis avdelt med en super alkoveløsning med plassbygget sovehems. Det er i tillegg to dører inn til rommet, en til hoveddelen av rommet og en til alkoven, noe som gjør det enkelt å ha overnattingsgjester. Under hemsen er det plass til hjemmekontor og eventuelle andre oppbevaringsmøbler.

Ytterligere oppbevaringsplass har du i kjellerboden på 4 kvm.EierbrøkSeksjonsbrøk: 56/3908InnholdLeiligheten ligger i
2. etasje og inneholder foruten felles gang/trapp: entré/gang, stue med kjøkken i åpen løsning, bad og soverom med kontor-/alkoveløsning.

Leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod på 4 kvm. Det er fellesvaskeri og 3 tørkerom i kjelleren mellom C - og D - oppgangen. Man kan enkelt reservere tid/sjekke ledighet via sameiets nettside. Det finnes også hobbyrom hvor eiere kan leie plass for kr 300,- pr år. Sykkelbod med plass til 10 sykler, plass kan leies for kr 300,- pr. år.Beliggenhet og nærområdetTorshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og hyggelig atmosfære, og kvartaler som preges av massive og omfangsrike bygårder med historisk preg.

Boligblokka ligger nærmest for seg selv på en liten høyde, rett på utsiden av Torshovdalen. Leilighetens sentrale plassering gir deg kort vei til alt bydelen kan by på. Rett rundt hjørnet finner du populære Trikkestallen med en av byen hyggeligste uteserveringer. Noen få kvartaler bortenfor ligger Vogts gate som yrer av kafeliv og nisjebutikker som bl.a. Mustang Sally, hvor du kan gjøre unna blomsterhandlene samtidig som du kjøper med deg et par ekte Wranglers.

Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner fra helt tilbake fra 1904 fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg, vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges.

Dagligvarene kan du enkelt handle på Extra som ligger rett på utsiden av blokka. Søndagsåpen Bunnpris finner du i Presidentgata. Større shoppingmuligheter er det på Storo Storsenter, en kort trikketur unna. Sandakersenteret som ligger 10 minutters gange fra leiligheten, kan skilte med mange butikker og vinmonopol.

Tar du turen sydover til Løkka finner du et nærmest utømmelig tilbud av restauranter, kafeer og barer. Besøk også Vulkan, ett av byens mest spennende prosjekter der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her åpnet den velomtalte Mathallen i 2012, Oslos første i sitt slag og et konsept som er unikt her til lands. BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba inviterer til sosiale hyggestunder.

Om en løpetur utendørs i friluft frister, er stiene opp og ned langs Akerselva gode alternativer. Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige både for roligere spaserturer og late dager i solen sommerstid. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

Innenfor få meter finner du et bredt tilbud av offentlig transport. I Vogts gate stopper trikkens linje 11 Majorstuen-Kjelsås, 12 Majorstuen-Kjelsås og 13 Grefsen-Jar. Busslinjene 20 og 30 står på sin side for hyppige forbindelser mellom Skøyen-Helsfyr og Bygdøy-Nydalen, mens Flybussekspressen tar deg opp til Gardermoen. Nærmeste bussholdeplass ligger 200 meter unna ved Torshovparken og tar deg til Jernbanetorget på kvarteret. Med egen bil kan du enkelt ta deg ut på Ring 2 og videre til Sinsen-krysset like ovenfor.Tomt3 533 kvm eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter stedets regler. Pr d.d. er det avgiftsfri parkering i området.ByggemåteSameiet Tverrbakken 4 består av i alt 79 seksjoner i en boligblokk med 5 oppganger. OBF er forretningsfører. Vaktmestertjenester utføres av Vaktmester Andersen. Sameiet har egen nettside: http://tb4.no/borettslaget.

Følgende er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Finn H. Bjørntvedt, datert 20.11.2017:

Boligblokk i betong- og murkonstruksjoner. Betongsåle som antas å være fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Støpte dekker som etasjeskillere. Yttervegger av teglstein og malte plater. Vinduer med isolerglass fra 2003. Entredør med brann- og lydklassifisering. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Malte betongtrapper/reposer og malte vegger i oppgang. Det elektriske sprede-/fordelernett er jordet anlegg som ble fornyet/lagt nytt i
2014 - samtidig som det ble montert ny innmat i sikringsskapet. Fordelingskurser med jordfeilautomater.Overflater og innredningGulver: fliser på badet og laminatgulver i øvrige rom. Vegger: malt flater, trebord i gang, fliser på badet og plater over komfyr. Himlinger; malte slette flater.

Kjøkken: innredning med folierte fronter og benkeplater i laminat. Nedfelt kjøkkenbeslag i stål og 1-greps blandebatteri. Fritthengende avtrekksvifte i stål, hvor kanal er ført til avtrekkspipe. Integrert koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin (smal modell), kjøle- og fryseskap samt vaskemaskin. Waterguard i kjøkkenbenken.

Bad: porselensservant med 1-greps blandebatteri, toppmontert på benkeplate i laminat. Veggmontert toalett. Dusjnisje med svingbare dører i glass og dusj montert på vegg med to dusjhoder. Åpne skap under benkeplate, heldekkende speil over servant og åpne overskap med lyslist i underkant.

Garderobeskap i gangen og frittstående skyvedørsgarderobe med en speildør på soverommet.OppvarmingSentralfyring via radiatorer og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler på badet som går på egen strømregning.Vei, vann og avløpBoligen er tilknyttet offentlig vann. Avløp via private stikkledninger til kommunal ledning. Offentlig vei, via privat stikkvei.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: P-rom: 50 kvm Bra: 50 kvm Bta: 56 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entrè/gang, stue/kjøkken, bad og soverom med alkove.Adgang til utleieUtleie er tillatt, men det skal meldes til styret. Eier er ansvarlig for at leietager forstår og godtar sameiets husordensregler og vedtekter.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til byggeområde for boliger, offentligbygg, barnehage, friområde og trafikkområde (vei/gangvei). For ytterligere opplysninger se reguleringskart med bestemmelser eller kontakt megler.

Området omfattes av kommuneplan KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererInkluderer betjening av fellesgjeld, IN-ordning, fyring og varmtvann, grunnpakke med kabel-tv og internett fra Canal Digital, vaktmestertjenester, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr 67 322,- ifølge forretningsfører. Totalt gjeld i sameiet utgjør kr 9 744 553,-, dette er fordelt på to lån med følgende vilkår pr. 24.11.17:

Annuitetslån med 4 terminer pr. år. Flytende rente på 3,65 % pa. Antall terminer til innfrielse er 89
Lånenr. 121117269440 Bankforbindelse: DNB Bank ASA

Annuitetslån med 4 terminer pr. år. Flytende rente på 3,65 % pa. Antall terminer til innfrielse er 52
Lånenr. 12131641999
Bankforbindelse: DNB Bank ASA

Det er IN-ordning (individuell nedbetaling) på begge lånene.FellesformueKr 10 202,- iht. brev fra forretningsfører, datert:LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 015 373,-
Som sekundærbolig: kr 3 249 194,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 82183785. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød, energikarakter G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseSameiet har avtale med Canal Digital som leverer komplett mini 2/1 Mbp og grunnpakken TV + 15 valgfrie kanaler. Hver seksjon har en HD-PVR dekoder med fjernkontroll, og et modem for internett.

Bygget har ekspedisjonsdokument datert 30.06.1938. Dette er forgjengeren til dagens ferdigattest. Megler har kopi.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Servitutter/rettigheter fra grunnbokFølgende servitutter er tinglyst på eiendommen:Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 24.11.2017 og takst datert 20.11.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte. Modernisering av bad. Skiftet sluk, lagt våtromsmembran, lagt våtromsplater, nytt røropplegg, nytt klosett, innredning etc. Gjort av Idecca Bygg AS i 2015.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte. Har ikke info om dette. Regner med dert er gjort av faglærte. Dette er i regi av sameiet. Kontakt Styret Tverrbakken 4 for mer info. (Tverrbakken4@hotmail.com)

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte. Nytt sikringsskap, lagt opp nye kurser i hele leiligheten. Elmann AS

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte. Skiftet opplegg og rørsystem på kjøkken samt skiftet rør og ventiler på radiatorer på stue og soverom. Comfort Bryn.

14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)? Ja - Ble bygget ut og solgt to leiligheter i 2016/2017 i kjeller i sameiet. Har lite info om dette. Kontakt sameiet tverrbakken4@hotmail.com.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Jeg har tilstandsvurdering fra da jeg kjøpte leiligheten i 2014.

Iht. tilstandsrapport: Alle punkter i tilstandsrapporten har fått tilstandsgrad 1 (beste tilstand). Det er ikke funnet feil eller mangler ved leiligheten.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
Kr 3 800 000,- (Prisantydning)
Kr 67 332,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
Kr 3 867 332,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
Kr 6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
Kr 172,- (Panteattest kjøper)
Kr 525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr 525,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr 96 670,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 867 332,-)
Kr 5 990,- (Eierskiftegebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
Kr 110 382,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 977 714,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Det er utarbeidet et egenerklæringsskjema som kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivningKonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Silje Veronika BjørloBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og tilstandsrapport.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Grunnboksutskrift
- Opplysninger fra forretningsfører
- Vedtekter
- Husordensregler
- Årsmøte for år 2017
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Eiendomsopplysninger
- Ligningsverdi
- Energiattest
Se prospekt
Oslo, 0475 Tverrbakken 4 A
0475, Tverrbakken 4 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Tverrbakken 4 A
1/26
Lukk
0