Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VÅLERENGA: Stor, klassisk 4-roms med god takhøyde, peisovn og balkong. Godt bomiljø i gården med barn i alle aldre og korte skoleveier.
Last ned budskjema
Dokumenter
Leiligheten ligger i 2. etg. i Strømsveien 22, en murgård med klassisk utsmykning.Kjøkkenet er et ekte familiekjøkken med plass for mange rundt spisebordetStrømsveien 22 er presentert av Frode Briskeby og Boa EiendomsmeglingKjøkkeninnredningen fra 2014 har rene, moderne linjer og benkeplater i eksklusiv sort granitt.
Store, høye krysspostvinduer gjør spiseplassen lys og luftig.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Både kjøkken og balkong er usjenert med svært lite innsyn, og har fin utsikt mot Kampen (når tåken letter)Utsikt fra balkong.Velkommen til ditt nye hjem!Fra stuen er det utsikt mot Vålerenga kirke.Peisovn fra Bærums verk og vakker utsmykning i stuen.Badet er fra 2004 og er av god størrelse, har godt med oppbevaringsplass og varme i gulvet.Det er plass for vaskemaskin og tørketrommel under benken - som er praktisk til klesbretting.Et innebygget badekar er behagelig å ha på kjølige vinterdager.I gangen mellom to av soverommene er det godt med garderobeplass.Hovedsoverommet er av god størrelse og vender inn mot bakgården.På hovedsoverommet er det et stort garderobeskap.Soverommet vender inn mot bakgården.Den minste soverommet fungerer i dag som kontor, men er også et utmerket barnerom.01.FasadeDet største barnerommet er av god størrelse, og huser i dag to barn.01.FasadeLeiligheten ligger i 2. etg. til høyre i bildet.Bakgården har fult med sol fra 13-14 tiden og er en fin plass for småbarna i gården.Uthusene innerst i bakgården rommer to store fellesboder.SommerbildeSommerbildeBakgårdsfest i bakgårdenPlanskisseStor takhøyde, høyreiste vinduer, peisovn, rosett og stukkatur gir stuen et klassisk preg.01.FasadeFasadebildeFasadebildeFasadebildeFasadebildeFasadebildeFasadebildeFasadebildeFasadebildeFasadebilde
3
68
Se store bilder
Prisantydning: 6 200 000,-
Totalpris: 6 206 297,-
Primær rom: 93m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"VÅLERENGA: Stor, klassisk 4-roms med god takhøyde, peisovn og balkong. Godt bomiljø i gården med barn i alle aldre og korte skoleveier."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.232 Bnr.282 Snr.5 Orgnr.982979307 i Oslo kommuneKort oppsummertHer ønskes du velkommen til en stor klassisk 4-roms med en generøs takhøyde, høyreiste vinduer, gammel peisovn, stukkatur, rosett, m.m. Atmosfæren er lys og luftig, med gjennomgående planløsning og utsikt mot området to landemerker; Kampen og Vålerenga kirke.

Balkongen er vendt mot vest med sol fra ca. kl. 17-18 til den går ned over Kampen en gang etter kl. 21.00. Bakgården har sol fra rundt 13.00-14.00 og utover dagen.

Gården har et godt bomiljø med familier og barn i forskjellige aldre, og har årlig sommerfester i bakgården. Også nærområdet er barnevennlig og godt tilpasset familier med stor lekeplass i og rundt Jordal Idrettsanlegg, samt korte skoleveier både til barne- og ungdomsskole.

I nabolaget finner du Vålerengas karakteristiske og sjarmerende småhusbebyggelse og ikke minst veletablerte samlingssteder; Smia, Vålerenga Vertshus, Kampen Bistro, Galgen, m. fl.  Meget gode kollektivforbindelser er også lett tilgjengelig.
 • God takhøyde, store vinduer og en lys, luftig romfølelse
 • Klassisk stukkatur, rosett og sjarmerende, gammel jernovn fra Bærums verk
 • Kjøkken fra 2014, bad fra 2004 og mange rom malt opp i 2017
 • Kort og bilfri vei til barne- og ungdomskole, sokner til Kampen Barneskole og Jordal Ungdomskole
 • Svært sentralt med gode kollektivforbindelser, 37-bussen stopper rett utenfor bygget
 • Mye oppbevaringsplass; innvendig mellomgang med store garderobeskap, hele 3 egne boder i oppgangen, samt 3 store fellesboder i uthus i bakgården
  Ditt nye hjemEn kombinasjon av stor takhøyde, høyreiste vinduer samt stukkatur og rosett gir leiligheten en lys, luftig og klassisk atmosfære. Og utsikten er overraskende god til å være i andre etasje med enkel adkomst kun en trapp opp; her ser du mot Kampens kirkespir fra kjøkkenet og rett mot Vålerenga kirke fra stuen. Et synlig bevis på den sentrale beliggenheten midt mellom to svært koselige og attraktive boområder.

  Stuen og kjøkkenet utgjør sammen en gjennomgående og svært velfungerende sosial sone med god plass både for familie å gjester rundt et stort spisebord, eller i en romslig sofagruppe foran tv'en.

  I stuen legger dekorative elementer som stukkatur og rosett i himlingen grunnlaget for en koselig, klassisk stemning. Her står også en gammel jernovn innerst i hjørnet og sprer lun varme om du tenner opp på kjølige vinterdager. Forbehold gjerne stuen kun til tv- og sittegruppe, siden kjøkkenet er mer enn stort nok til å romme et langstrakt spisebord med plass for hele familien, eller vennegjengen.

  I hverdagen er det kanskje nettopp på kjøkkenet sammenkomstene skjer; her lages maten og familien kan samles rundt spisebordet - både til måltider, lekselesing, en liten arbeidsøkt hjemmefra, m.m. Det åpne utsynet mot Kampen, samt mangelen på gjenboere som titter inn bidrar også positivt.

  Kjøkkeninnredningen er fra 2014 og har en moderne utforming med rene linjer som blir en fin kontrast til den rustikke sideveggen med teglsten og den klassiske stuen. Doble overskap utnytter romhøyden maksimalt og bidrar sammen med brede kolonialskuffer til gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Vel så praktisk er det med benkens brede og gode arbeidsplass.

  Frister det å ta med måltidene ut i friluft på gode sommerdager, er leilighetens uterom på balkongen lett tilgjengelig rett fra kjøkkenet og et perfekt sted for middager så vel som ledige stunder utendørs. Balkongen er usjenert og fylles av ettermiddagssol fra 5-6 tiden til solen går ned over Kampen sent på kvelden.

  Legg ellers merke til at kjøkkenet også rommer et par garderobeskap som fyller rollen som romdeler mot inngangsdøren samt rommer yttertøyet og skoene. Leiligheten har ingen separat entré, i stedet kommer du rett inn til kjøkkenet fra oppgangen.

  Leilighetens tre soverom er plassert i hvert sitt hjørne av den gjennomgående romløsningen, hvorav to er tilbaketrukket i en separat fløy på siden av stuen, adskilt av en mellomgang som er rikelig utstyrt med garderobe- og oppbevaringsplass. Her finner du det naturlige hovedsoverommet som i likhet med kjøkkenet vender mot byggets fredelige bakside og er av generøs størrelse til sitt formål. Rommet er allerede utstyrt med et høyreist garderobeskap, og ytterligere skapplass er det i mellomgangens hendige skyvedørsgarderobe.

  De øvrige to soverommene er velfungerende barnerom av ulike størrelser som gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.

  På badet er interiøret innbydende og standarden stadig moderne etter modernisering i 2004. Veggflatene er flissatt med tidsaktuelle grå fliser helt opp til den høye himlingen, mens baderomsmøblene er i heltre. Åpne benker og vegghyller har til sammen oppbevaringsplass for både håndklær og personlige effekter, mens vaskemaskinen og tørketrommelen finner sin delvis skjulte plass under en arbeidsbenk du kan brette vasken på. Badets har også et innbygget badekar som i tillegg har dusjsøyle slik at du får valgfrihet, og klosettet er byttet i 2017.

  Et stort praktisk pluss er for øvrig leilighetens mange oppbevaringsmuligheter, blant annet i hele tre eksterne boder hvorav én er lett tilgjengelig i oppgangen rett utenfor inngangsdøren. Ytterligere en bod finner du i kjelleren samt øverst på loftet.EierbrøkSeksjonsbrøk: 93/1111InnholdKjøkken med åpen entré og utgang til balkong på 5 kvm., stue, bad, tre soverom og mellomgang.

  Leiligheten disponerer også bod på 2,5 kvm. i oppgang i samme etasje, bod på 6 kvm. i felles kjeller samt bod på 7,5 kvm. på felles loft. Sameiet har i tillegg tre store fellesboder i uthus i gårdsrommet.Beliggenhet og nærområdetStrømsveien 22 finner du på Jordal, midt mellom Vålerenga og Kampen, i et intimt nabolag som inkluderer noen av byens best bevarte trehusbebyggelser. Området har en egen sjel og historisk sus over seg, og er tilbaketrukket - men samtidig tett på sentrumskjernen.

  Vålerengaparken like bortenfor er et deilig sted å nyte noen timer i solen, leke med barna og møte resten av nabolaget. Parken er også en flott lekeplass for hunder og tidvis er det arrangert gratis dressurkurs her. Årlig arrangerer velforeningen fest en Vålerengadagen i parken, og hvert år tennes julegranen.

  Andre flotte turområder i nærområdet inkluderer den nylig oppussede Svartdalsparken som går oppover langs Alnaelva, Etterstad Kolonihager hvor det årlig arrangeres Hagelarm - festivalen for kortreist musikk og kultur, i tillegg til idylliske og høytliggende Kampen Park med sin flotte utsikt samt Middelalderparken nede ved fjorden.

  For en familie er nærheten til en rekke offentlige og private barnehager en stor fordel, det samme er nærheten til skoler på alle trinn. Kampen Økologiske Barnebondegård er kun gode 500 meter unna og tilbyr unike fritidsaktiviteter til barn som grønnsaksdyrking, dyrehold og rideundervisning. I tillegg kan barna boltre seg på flotte lekeanlegg på Jordal like ovenfor. Jordal har også skøyteklubb for barn fra 2-3 år i tillegg til flotte akebakker. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i  Vålerengaparken når forholdene tillater det. Merk dog at Jordal Idrettsanlegg for tiden er under omfattende ombygging.

  Nærområdet kan friste med flere kulinariske og kulturelle kvalitetsopplevelser, deriblant Smia - områdets skjulte perle med flott uteservering og restaurant med sine legendariske 3-rettere. Ta gjerne også en tur opp til Kampen Bistro for god mat, jazzmusikk eller en lunsj på terrassen, eller opplev stemningen på Vålerenga Vertshus under fotballkampene. Andre hyggelige spisesteder som bør nevnes er blant annet Galgen og Pizzeria la Pietra.

  Med lite trafikk, små kafeer på hjørnene, deilige parker, flotte turområder og ikke minst et inkluderende og imøtekommende bomiljø er alt lagt til rette for at både store og små skal trives. Her stopper gjerne folk opp og slår av en prat, det er lett å bli kjent med naboene, folk bryr seg, og nettopp slik skapes trygge, gode bomiljøer.

  Kollektivtilbud i nærområdet
  Det er kort gangavstand til flere busslinjer, spesielt til 37-bussen som stopper rett utenfor. Dette er en av de kollektive hovedlinjene gjennom byen og har hyppige avganger hele døgnet. I tillegg stopper buss 401 og 411 utenfor. Fra det kollektive knutepunktet Helsfyr like ovenfor stopper Flybussen stopper på vei til og fra Gardermoen.

  Den nylig oppgraderte og moderne T-banestasjonen på Ensjø er også få minutters gange unna og har følgende linjer:
  - Linje 1: Frognerseteren - Ellingsrudåsen
  - Linje 2: Kolsås - Ellingsrudåsen
  - Linje 3: Sinsen - Mortensrud
  - Linje 4: Sinsen - Bergkrystallen

  Fra Ensjø er reisetiden inn til Jernbanetorget kun fem minutter, i tillegg kan du legge skiene på skulderen og ta banen direkte opp til Frognerseteren og de flotte markaområdene vinterstid.

  Fra sommeren av vil det være operativt bysykkelstativ like over veien.TomtAreal: 724 kvm. Eierform: FellestomtParkeringGateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Bygård i mur- og trekonstruksjoner. Såler, antar fundamentert til komprimerte/faste masser eller tømmerflåte. Grunnmur i teglstein. Yttervegger i hulmurkonstruksjoner som er pusset og malt. Vinduer og verandadør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Trebjelkelag som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med takstein. Kjøkkenet har utgang til veranda på ca 5 m², tremmegulv. Vinylbelagt støpejernstrapp og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningI henhold til avholdt boligsalgsrapport ble badet modernisert og flissatt i 2004 i regi av tidligere eier, arbeidet omfattet også skifte av sluk.

  Nåværende eiere overtok leiligheten i 2012 og malte samme år innvendige flater. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer ble montert i 2014, samtidig med en generell oppussing av kjøkkenet. Barnerommet ble malt i 2016, samme år ble det byttet både vinduer og verandadør med isolerglass. Så nylig som i 2017 er stue, kjøkken og ett soverom malt, og det er montert nytt klosett.

  Vannrør er i kobber, avløpsrør i plast.

  Gulv: Fliser på bad og kjøkken, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater, stukkatur og rosett. Downlights på bad.

  Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte sorte benkeplater. Integrert spotbelysning under overskap. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Innbygget oppvaskmaskin og ventilator.

  Bad: Benk- og hylleinnredning i heltre. Overmontert porselensservant med to-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Innbygget badekar med veggmontert armatur, dusjsøyle og svingbar skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel.

  Elektrisk: Fordelingskurser med automatsikringer. Sprede-/fordelernettet ble fornyet/lagt nytt i 2012.OppvarmingGammel vedovn i stue. Varmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 93 kvm.

  Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/kjøkken, bad, 3 soverom, gang, stue.Adgang til utleieEn sameier kan fritt overdra, pantsette og leie bort sin seksjon. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål iht vedtektene i sameiet.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

  Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

  Pågående plansak innenfor kartutsnitt: Saksnr. 201417185. Saken gjelder Opplandgata
  2. Oppføring av nybygg.

  Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017 er 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader er kr. 3 768,- pr. mnd. i følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: varmtvann, GET-tv, forsikring av bygg, kommunale avgifter, renter og avdrag fellesgjeld, bredbånd og dugnadskostnader.

  Felleskostnadene svinger i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 6 297,- pr.01.11.2017 i følge forretningsfører.

  Sameiet har tatt opp 2 felles lån i forbindelse med vindusutskifting. Bankforbindelse: Dnb Restgjeld totalt pr. 01.11.2017 er kr.165 622,-

  Snr.5 har kun andel av det ene lånet som er et annuitetslån med restsaldo kr.141 049,- pr 01.11.2017 med innfrielse desember 2019.FellesformueKr. 38 652,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 282 560,-
  Som sekundærbolig: kr. 4 104 191,-ForsikringForsikret i Gjensidige, med polisenummer: . Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Exdok (attestert) utstedt 1898. Følger vedlagt.

  Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

  Heftelser: 1985/49475-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 15.08.1985 RETTIGHETSHAVER:Knr: 0301 Gnr: 232 Bnr: 410 OVERFØRT FRA: 0301-232/282/0/4
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1987/17966-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.03.1987 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. OVERFØRT FRA: 0301-232/282/0/4
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata: 1994/63491-1/105 RESEK/DELING AV SEKSJON TINGLYST 08.11.1994 SNR: 4
  FORMÅL: Uoppgitt SAMEIEBRØK: 917/1111
  SNR: 5
  FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 93/1111

  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 17.11 2017 og boligsalgsrapport datert 17.11 2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

  Iht. selgers egenerklæringsskjema:
  1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader? Ja - Redegjør for dette: Noe utett kran ved vask, sikkert kun å bytte pakking. Har kommet nå i høst.

  1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Nei
  1.3. Kommentarer: Badet er pusset opp av forrige eiere i 2004

  4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Noen skjevheter i gulv i leiligheten

  6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
  6.2. Firmanavn: Hansens Blikkensklagerverksted
  6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Taket på garasjen ble skiftet i 2013. Det er også utført arbeid på taket over leilgheten i 5 etg.
  7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon? Ja - Redegjør for dette: Vi har skiftet noe el i kjellerern.
  7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
  7.2. Firmanavn: Hako Elektro
  7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Bytte av varmtvannstanker i kjelleren og reparasjonsarbeide på el. Bytte av komplett el i leiligheten før innflytt. Alle kabler og eluttak. (2012)

  8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Lekkasje i kjeller.
  8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
  8.2. Firmanavn: vet ikke
  8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: lekkasje i kjeller, vet ikke vilket firma som ordnet.

  12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.? Ja - Redegjør for dette: Hele seksjonen kan leies ut.

  19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
  Vinduer skiftet i 2015/16 på hele bygården. Sentralt brannalarm installert, brannsikring mellom etasjer, branndører.

  Iht. boligsalgsrapport: Gulvene har noe retningsavvik og det forekommer skjevheter - ikke unormalt for denne type bygg og byggemåte. Badet ble i regi av tidligere eier modernisert/flissatt i 2004, arbeidet omfattet skifte av sluk. Sluket ligger under flissatt badekarsfront, hvor det også er inspeksjonsluke. Det drypper noe i servantkran. Rommet har naturlig avtrekk via ventil i himling, men ikke tilluftsspalte ved dør.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  6 200 000,- (Prisantydning)
  6 297,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 206 297,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  5 125,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
  172,- (Panteattest kjøper)
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  150 150,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  162 997,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 369 294,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

  Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
  Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

  Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
  Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Brev fra PBE om detaljregulering Jordalgata 12 Jordal idrettspark Installasjon brannalarmanlegg - Ferdigattest - 2016
  Ferdigattest Energiattest Ligningsverdi Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
 • Se prospekt
  Oslo, 0657 Strømsveien 22 B
  0657, Strømsveien 22 B
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Strømsveien 22 B
  1/39
  Lukk
  3