Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER/MUNKELIA: Pen 3-roms med vestvendt, innglasset balkong. Pusset opp i sin helhet i 2010. Familievennlig nabolag, nærhet til marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Langbølgen 52 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også to kjellerboder samt loftsbod.Leiligheten har attraktiv plassering på byggets sydside og en vestvendt, innglasset balkong. Plasseringen i andre etasje er høy nok til at du får fint utsyn mot vest.Innglassingen er enkel å trekke til side for en luftigere atmosfære på varme sommerdager.
Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2010, inkludert nye overflater i alle rom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuens moderne og rentbrennende peisovn sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager.I stuen er det god plass for to sittegrupper.Kjøkkenet er av utpreget god størrelse og supplerer stuen i rollen som et sosialt samlingsrom.Møblér med et spisebord slik at du kan samle familie eller venner rundt bordet på kjøkkenet.Leilighetens vinduer er orientert mot syd og vest - mot solens gang dagen gjennom.Kjøkkenets skapinnredning er fra 2010.Ny oppvaskmaskin er montert i 2017, mens de øvrige hvitevarene er fra 2010.To soverom gjør leiligheten aktuell for en liten barnefamilie.Klærne oppbevarer du lett tilgjengelig ved sengens side i hovedsoverommets omfangsrike skyvedørsgarderobe.Barnerommet gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Badet ble i likhet med de øvrige rommene pusset opp i 2010.Borettslaget skal gjennomføre rørfornying med oppstart i 2020.Yttertøyet finner sin naturlige plass i entréens skyvedørsgarderobe.Langbølgen 52 er tilbaketrukket mot skogholtet lengst syd på Munkelia og Lambertseter.Her vil du bo nærmest landlig, og samtidig kun knappe 20 minutter unna sentrum med T-banen.Tilhørende Munkerud skolekrets. Munkerud skole ble nylig pusset opp i 2016.Mange og fine lekemuligheter.InteriørbilderNiffen er kun en kort rusletur unna leiligheten.Gode shoppingmuligheter på Lambertseter Senter er kun 1 minutt unna med T-banen.Kort vei også til både nærbutikk, samt til Sæter med alle sine nye servicetilbud.Kort vei til både buss og t-bane som tar deg ned til sentrum på ca. 20minutter.Nærheten til Østmarka innebærer kort vei ut til omfangsrike turområder.Sommerstid er nærheten til fjorden et stort pluss, her ved Nordstrand Bad.
3
52
Se store bilder
Prisantydning: 3 800 000,-
Totalpris: 3 884 013,-
Primær rom: 71m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LAMBERTSETER/MUNKELIA: Pen 3-roms med vestvendt, innglasset balkong. Pusset opp i sin helhet i 2010. Familievennlig nabolag, nærhet til marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.159 Bnr.232 Andelsnr.114 Orgnr.950948272 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en pen tre-roms andelsleilghet med attraktiv plassering på byggets sydside. Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2010, inkludert nye overflater i alle rom samt nye innredninger på kjøkken og bad.

Plasseringen i andre etasje er høy nok til at du får fint utsyn mot vest, og samtidig ikke høyere enn et fåtall trinn unna hovedinngangen. Foruten fint utsyn kan du også oppleve ettermiddags- og kveldssolen på leilighetens balkong som er innglasset og dermed har utvidede bruksmuligheter.

Langbølgen 52 er tilbaketrukket mot skogholtet lengst syd på Munkelia og Lambertseter, et utpreget familievennlig boligområde med et rikt tilbud av fritidsaktiviteter. Vel så positivt er nærheten til Østmarka som byr på utallige turmuligheter året gjennom. Området er samtidig kun knappe 20 minutter unna sentrumskjernen av Oslo om du tar T-banen fra Munkelia.

Se gjerne borettslagets egen hjemmeside; www.munkelia.no.
 • Tre-roms hjørneleilighet ved Munkelia
 • Pusset opp i sin helhet i 2010
 • Vestvendt, innglasset balkong med utsyn
 • Varmelampe på balkongen som forlenger sommersessongen
 • Alle overflater og faste innredninger fra 2010
 • Gangavstand til skoler og idrettsanlegg
 • Tilbaketrukkede, fredelige omgivelser ved skogholt
 • Lambertseter senter kun ett stopp unna med T-banen fra Munkelia
 • 18 minutter med banen til Jernbanetorget
 • Nær store turområder, umiddelbar tilgang på lysløype
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • In-ordning
 • Ingen forkjøpsrett
 • Flytt rett inn
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i andre etasje er høy nok til at du opplever fint utsyn mot omgivelsene i vest fra både stuen og balkongen. Sistnevnte har innglassing, samt varmelampe som utvider bruksmulighetene betydelig og representerer nærmest et ekstra rom. Innglassingen er enkel å trekke til side for en luftigere atmosfære på varme sommerdager, og med innglassingen trukket for kan du sitte ute skjermet mot både regn og vind. Et stort pluss er det naturligvis også at ettermiddags- og kveldssolen titter inn gjennom glassene sommerstid.

I stuen og de fleste andre rom er overflatene fra 2010 da leiligheten ble helhetlig pusset opp. Stuen ble samtidig påkostet med en moderne, rentbrennende peisovn som sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager. Her er det også rom for to sittegrupper, og setter du spisebordet foran vinduet får du følge av fint utsyn til måltidene.

Leilighetens kjøkken er utpreget romslig og gjør det mulig å samle familie eller venner rundt bordet og tilberede måltidene i ett og samme rom. Alternativt kan man for eksempel ha en stor og  fin lesekrok.

Kjøkkenets skapinnredning er fra 2010 og stilmessig helhetlig utformet med en rekke skuffer og skap som til sammen rommer det meste av utstyr til daglig bruk. Benkenes brede arbeidsflater gjør i tillegg innredningen bruksvennlig, og siden samtlige hvitevarer er innbygget og medfølgende kan du ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn. Ny oppvaskmaskin er montert i 2017, mens de øvrige hvitevarene er fra 2010.

To soverom gjør leiligheten aktuell for en liten barnefamilie, og det naturlige barnerommet har adkomst direkte fra kjøkkenet. Hovedsoverommet har på sin side adkomst direkte fra stuen og er utstyrt med en omfangsrik, takhøy skyvedørsgarderobe som oppbevarer klærne lett tilgjengelig ved sengens side. Ytterligere en garderobe er montert innerst i entréen og dedikert til yttertøyet.

Badet har adkomst rett fra entréen og er dermed noe distansert fra de sosiale rommene. Her møter du et tidsaktuelt interiør med fliser på gulv og vegger, og ikke minst et areal som er velutnyttet - inkludert avsatt plass til en vaskemaskin. Vil du frigjøre gulvflate på badet, kan du alternativt også benytte deg av borettslagets fellesvaskeri som nylig er pusset opp og velutstyrt. Legg merke til at borettslaget skal gjennomføre rørfornying med oppstart i 2020, noe som kan medføre at hele eller deler av badet blir pusset opp på nytt.InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken med spisestue og stue med utgang til innglasset balkong på ca. 8 kvm.

Leiligheten disponerer også to kjellerboder på hhv. 2,2 og 2,5 kvm., samt loftsbod på 5,2 kvm. Borettslaget har i tillegg felles tørkeloft samt fellesvaskeri, tørkerom og sykkelbod på inngangsplan.Beliggenhet og nærområdetI Langbølgen 52 vil du bo i veletablerte omgivelser ved Munkelia like syd for sentrumskjernen av Lambertseter, med nærhet til både skoler, forretninger, T-bane og turområder. T-banestasjonen er kun omlag 650 meters gange unna og stopp for linje 4 som tar deg til Jernbanetorget på kun 18 minutter. Gjennom sentrum av Lambertseter passerer også busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud. Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3. Utenom rushtid tar det ikke mer enn cirka 10 minutter å kjøre ned til Oslo sentrum.

Dagligvarene kan du gjerne handle på nærbutikken REMA1000, og tar du banen ett stopp i retning Lambertseter sentrum er du på ett minutt fremme ved Lambertseter Senter. Her finner du et rikt utvalg av butikker og servicetilbud som apotek, post i butikk og bank, koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino.

Nærområdet rundt Lambertseter byr på et bredt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad med gratis svømming i helgene, samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved ELIXIA som også har egen SPA-avdeling. Nabolaget har også sin egen lysløype som passerer i skogspartiet rett ved blokken og går videre i en oval sirkel med utgangspunkt i idrettsanlegget ved skolen. Det er også anlagt en fin akebakke for de yngste.

Den umiddelbare nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i vakker natur, sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper kan by på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann eller det nærliggende Østensjøvannet. Veien er heller ikke lang til Ekeberg med Skulpturparken, Ekebergrestauranten og besøksbondegården, med mer.TomtAreal: 29 927 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringDet er mulig å leie parkerings- eller garasjeplass. Ta kontakt med OBOS avd Lambertseter, tlf 23 16 51 00, obos.lambertseter@obos.no ved Anita. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er vedtatt sykkelsti i hele Langbølgen, hvilket har gjort til at styret i borettslaget har søkt Oslo Kommune om å omregulere areal i forhold til å utvide parkering i borettslaget. Borettslaget har fått godkjent en utvidelse av eksisterendeparkeringsplasser (B) med 31 nye plasser pr 26.6. I tillegg har de fått tillatelse til 29 nye parkeringsplasser 14 på G felt og 15 på D felt.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med plateprofiler samt gavlvegger som er forblendet med teglstein. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Støpte dekker som etasjeskillere. Tak i trekonstruksjon, som er tekket med papp/folie. Stuen har utgang til innglasset balkong med gulvareal på ca 8 m², tremmegulv. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat fra 2010. Innervegger: Fliser fra 2010 på bad, for øvrig malt panel, malte panelplater og malte glatte fliser. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2010 med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte sorte benkeplater. To overskap med glass i fronter. Grå mosaikkfliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin (2017) og kjøleskap med fryser. Ventilator over kokesone. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2010 i benkeskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, forkrommede grep og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjkabinett. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2010.OppvarmingPeisovn i stue. Varmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 80 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken m/ spiseplass, stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats for 2017 er 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. d.d. kr
3.361,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.
2.813,-
Trappevask kr. 70,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA2 kr. 478,-

Styret vedtok i 2017 en økning i felleskostnadene kategori 1 med 3% fra 01.03.2018 som følge av den generelle prisutviklingen. Totale felleskostnader blir da kr.
3.474,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 84 013,- i følge forretningsfører.

Munkelia Borettslag har lån i Eika Boligkreditt AS. Borettslaget har fire lån til en løpende rentesats på 2,1%.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr: 1-200080032
Restsaldo total:
5.352.132,-
Restløpetid: 18 år Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.20.11.17: 2,10%

Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr: 2-200080033
Restsaldo total: 11.349.717,-
Restløpetid: 5 år 8 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.20.11.17: 2,10%

Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr: 5-152080030
Restsaldo total: 17.042.987,-
Restløpetid: 26 år 4 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.20.11.17: 2,10%

Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr: 6-152080031
Restsaldo total:
5.684.369,-
Restløpetid: 4 år Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.20.11.17: 2,10%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning.FellesformueKr. 2 658,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 978 082,-
Som sekundærbolig: kr 3 129 862,-ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 4940563. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 428 andelsleiligheter. Munkelia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950948272, og ligger i bydel 14 Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Langbølgen 40-58
Langbølgen 41-65
Langbølgen 69-75
Mikrobølgen 1-13EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Taklampe, lampetter i stue og vaskemaskin medfølger ikke boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1970. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

I ordinær generalforsamling i 2012 ble det fattet vedtak om rehabilitering innenfor en kostnadsramme på totalt 55 millioner. Arbeidene startet opp i 2012 og pagår fortsatt. Ferdigstillelse er planlagt til 2018.

Det er tillatt å holde hund og katt i Munkelia borettslag - dersom dette ikke er til ulempe for andre beboere. Man må søke styret skriftlig før man anskaffer seg dyr. Se husordensregler for ytterligere informasjon og regelverk.

Årlig strøforbruk har vært ca. 6544 Kilowattime.

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Eiendommen sokner til Munkerud skole og Nordseter skole i bydel Nordstrand. Munkerud er en
1.-
7.trinn skole. Med sine 750 elever og nesten 100 ansatte i skole og Aktivitetsskole. Nordseter har 634 elever på
8. - 10. trinn, og 174 elever på
1. -
4. trinn. Høsten 2016 startet Nordseter skole for første gang som kombinert barne- og ungdomsskole.

Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 21.11 2017 og takst datert 22.11 2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste
1.2. Firmanavn: Rør og kjøkken
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Eier av leiligheten den gang og Rør og Kjøkken.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: I regi av Obos
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Lagt nytt tak og skiftet vinduer i 2016

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Redegjør for dette: Skifting av soilrør er planlagt og skal om mulig utføres i 2020.

Iht. boligsalgsrapport: VVS-installasjoner: Naturlig avtrekk over tak eller til yttervegg - som ansees for å være en enkel løsning i dag 120 l varmtvannsbereder i kjøkkenbenk som antas å være fra 2010.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 800 000,- (Prisantydning)
84 013,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 884 013,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 182,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 895 195,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1150 Langbølgen 52
1150, Langbølgen 52
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Langbølgen 52
1/29
Lukk
3