Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Oppgradert, moderne 3-roms endeleilighet. Kjøkken fra 2016. Vestvendt balkong med kveldssol. Nær skoler, idrettsanlegg og T-bane.
Last ned budskjema
Dokumenter
Vaskeribakken 13 presenteres av Andreas Alvenes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også to kjellerboder og én loftsbod.Helt nytt tregulv gjør balkonggulvet mer behagelig å trå på fremfor betong.På balkongen opplever du utsyn over det nærmeste nabolaget i Vaskeribakken.Balkongen er orientert i vestlig retning og har ettermiddags- og kveldssol sommerstid.Nye laminatgulv er lagt i 2015 og 2016, mens vegger og himlinger er overmalt i 2017.Vindusflater mot vest gjør stuen lys på dagtid.Stuens moderne peisovn er fra 2015 og like dekorativ som varmende.Stuen er stor nok for både en sofagruppe og et spisebord familien kan samles omkring i hverdagen.Kjøkkenet ble påkostet med en helt ny skapinnredning fra IKEA i 2016.Samtlige hvitevarer er helintegrert og medfølgende.Motstående benker bidrar til å gjøre kjøkkenet bruksvennlig når du skal tilberede.Hovedsoverommets areal er utnyttet med en omfangsrik skyvedørsgarderobe.Begge soverom er orientert mot øst - byggets svale side på ettermiddag og kveld.Garderoben fikk ny innmat i 2015 som gjør det lett å oppbevare klærne oversiktlig.Her får familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser.Barnerommet er sparklet og malt i 2017.Badet ble pusset opp i 2011 og ytterligere oppgradert i 2017 med nytt servantskap og speilskap.Både hånddusj og regndusj gir valgfrihet, glassdørene kan du kan svinge inn utenom bruk.Entréen ble sparklet og malt i 2016.Leiligheten har en ettertraktet plassering på byggets ende.Kort vei også til både nærbutikk, samt til Sæter med alle sine nye servicetilbud.Nærheten til Østmarka innebærer kort vei ut til omfangsrike turområder.
2
147
Se store bilder
Prisantydning: 3 150 000,-
Totalpris: 3 275 423,-
Primær rom: 66m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LAMBERTSETER: Oppgradert, moderne 3-roms endeleilighet. Kjøkken fra 2016. Vestvendt balkong med kveldssol. Nær skoler, idrettsanlegg og T-bane."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.159 Bnr.125 Andelsnr.225 Orgnr.947822969 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en betydelig oppgradert 3-roms endeleilighet med gjennomgående romløsning som inkluderer to soverom og et separat kjøkken. Alle rom er pusset opp gjennom de seneste årene og gir leiligheten et tidsaktuelt uttrykk. I tillegg til en god romløsning, har leiligheten også en romslig balkong orientert i vestlig retning som gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Rett i nærheten ligger både skole og idrettsanlegg, mens sentrumskjernen av Lambertseter er innenfor få hundre meters gange og inkluderer både kjøpesenter, T-banestasjon og kulturtilbud. Veien er heller ikke lang ut til Østmarkas omfangsrike nettverk av turstier og løyper, ypperlige for utflukter året gjennom.
 • Oppgradert, påkostet 3-roms endeleilighet
 • Gjennomgående romløsning med separat kjøkken Alle rom pusset opp gjennom de seneste årene
 • Moderne IKEA-kjøkken med hvitevarer fra 2016
 • Nyere, moderne og tidløst bad fra 2011/2017
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • Veldrevet og barnevennlig borettslag
 • Kort vei til både skole og idrettsanlegg
 • Ca. 600 meter til Lambertseter senter og T-banestasjon
 • Under 20 minutter til sentrum med banen
 • Lysløype i nabolaget og nærhet til store turområder
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten har en ettertraktet plassering på byggets ende og en vestvendt balkong orientert i vestlig retning, mot solens gang på ettermiddag og kveld sommerstid. På balkongen er plasseringen på enden spesielt merkbar; uten sidenabo på nordsiden blir opplevelsen mer privat. Balkonggulvet er belagt med nytt tregulv i 2017 som utgjør en mer behagelig overflate å trå på fremfor betong.

Innendørs bærer leiligheten preg av å være pusset opp gjennom de seneste årene med helhetlige, tidsaktuelle fargevalg og overflater. Nye laminatgulv er lagt i 2015 og 2016, mens vegger og himlinger er overmalt i 2017. Romløsningen er gjennomgående og inkluderer blant annet en romslig stue som er lys på dagtid og stor nok for både en sofagruppe og et spisebord familien kan samles omkring i hverdagen. Stuen har også en moderne peisovn fra 2015 som i seg selv utgjør et dekorativt element og bidrar med lun varme på kjølige dager.

Kjøkkenet ble påkostet med en helt ny skapinnredning fra IKEA i 2016 der samtlige hvitevarer er helintegrert og medfølgende. Her kan du med andre ord ta i bruk et ferdig utstyrt og moderne kjøkken den dagen du flytter inn. Kjøkkeninnredningen er bruksvennlig utformet med motstående benker, stekeovn i arbeidshøyde og generelt gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap. Legg merke til at også vaskemaskinen i dag finner sin plass under kjøkkenbenken.

Leilighetens to soverom fungerer utmerket som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom. Sistnevnte er sparklet og malt i 2017, mens begge ble utstyrt med nye innerdører i 2017. Barnerommet gir familiens yngste god plass til lek og opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommets areal er utnyttet med en omfangsrik skyvedørsgarderobe som fikk ny innmat i 2015 og gjør det lett å oppbevare klærne oversiktlig.

Badet ble pusset opp i sin helhet i regi av tidligere eier i 2011 og utført i et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Badet er ytterligere oppgradert så nylig som i 2017 med nytt servantskap og speilskap som til sammen rommer håndklær og dine personlige effekter. Dusjhjørnet har både hånddusj og regndusj, samt glassdører du kan svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten.

Det er for øvrig verdt å fremheve leilighetens tre boder, to i kjelleren og én på loftet, som til sammen byr på gode lagringsmuligheter for stort og smått.InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 7 kvm.

Leiligheten disponerer også to kjellerboder på hhv. 2,1 kvm. og 4,3 kvm., samt loftsbod med 7,3 kvm. grunnflate under skråtak.Beliggenhet og nærområdetVaskeribakken 13 er en del av den veletablerte lavblokk-bebyggelsen like øst for sentrum av Lambertseter, et tilbaketrukket og fredelig nabolag som likevel har nærhet til de fleste hverdagslige fasiliteter. Blant annet ligger Lambertseter skole og idrettsplass rett nedenfor og er dermed innenfor kort rusleavstand for familiens yngste. Borettslaget har oppgradert utearealene med nye lekeplasser så nylig som i 2017.

En kort rusletur videre forbi idrettsanlegget tar deg i retning sentrumskjernen og Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg av butikker og servicetilbud. På senteret finner du også apotek, postkontor og bank, koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino. Et nærmere alternativ er KIWI rett nedenfor idrettsanlegget som holder åpent 07-23 seks dager i uken.

T-banestasjonen finner du utenfor senteret, herfra tar linje 1 og 4 deg inn til Jernbanetorget på cirka 20 minutter. Busslinjene 74  Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud passerer begge gjennom sentrum av Lambertseter, og med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3.

I nærområdet omkring Lambertseter eksisterer et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad med gratis svømming i helgene,  samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved ELIXIA som også har egen SPA-avdelding. I nabolaget  finner du ny lysløype som starter ved idrettsanlegget og fortsetter sydover i en oval sirkel gjennom skogholtene.

Nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i storslått natur, sommer som vinter. Et stort nettverk av  turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper kan by på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, samt idylliske Nøklevann og det nærliggende Østensjøvannet.TomtAreal: 76 591 kvm. Eierform: Fellestomt.ParkeringBorettslaget har parkerings- og garasjeplasser, som fordeles etter lister. Kontakt driftskontoret tlf. 22 28 26 34 ved ønske om parkeringsplass/garasje. Borettslaget har også 15 oppstillingsplasser for motorsykler i garasjer, 8 Marmorveien og 7 i Antenneveien. 3 EL-bilplasser, Antenneveien 28.

Parkeringsplassene følger ikke leiligheten.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk over 4 etasjer med kjeller og loft som er antatt fundamentert på komprimerte masser som fjell/steinmasser. Såle og grunnmur av armert betong. Bærevegger og etasjeskillere i armert mur/betong. Yttervegger av mur/betong og teglstein som er overmalt. Saltak som takkonstruksjon med takstein, (kun besiktet fra bakkeplan). Balkong på 7kvm. med frittbærende betong dekke og tretremmer. Mur vegger med glass som er sandblåst/frostet for mindre innsyn. Nordan vinduer med innad slående og tippe funksjon med 2 lag glass og datostempling 2011 i god kondisjon. Balkongdør fra Nordan med 2 lag glass og datostempling 2011.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt tapet og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2016 med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbyggede IKEA hvitevarer; induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert BOSCH ventilator i stål med kullfilter. Glassplate på vegg over vaskesone og kokesone. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2010 i benkeskap. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Det er lagt nye kurser til platetopp, komfyr etc. i 2016/2017.

Bad: Servantskap fra 2017 med glatt front i hvit høyglans, forkrommet grep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap fra 2017 med speilfront og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Badet ble pusset opp av håndverkere i 2011.OppvarmingPanel ovn på vegg. Peis i stue. Varmekabler på badegulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 66 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Gang/entre, bad, soverom x 2, kjøkken og stue.Adgang til utleieFramleie skal godkjennes av styret og gis for ett år av gangen. Søknad om godkjenning sendes styret på spesiell blankett som kan fåes på OBOS-kontoret.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser, eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-7 og KDP-17

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Saksnr. 201514106. Saken gjelder Marmorveien
2. Gnr. 159 bnr. 144. Omregulere tomten til nybygg for ulike typer omsorgsboliger innenfor psykisk helse.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017 er 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 12.12.2017 er kr
2.730,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.
2.671,-
Trappevask kr. 59,-

Styret har i møte 17. november 2017 vedtatt å øke felleskostnadene fra 01.01.2018. Beløpet vil da bli kr.
2.783,- pr mnd.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 125 423,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr: 152026096
Restsaldo total: 15.629.881,-
Restløpetid: 20 år 6 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.28.11.17: 1,90%

Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr: 152036193
Restsaldo total: 17.135.887,-
Restløpetid: 18 år 4 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.28.11.17: 1,90%

Annuitetslån Bank: EIKA Lånenr:152049863
Restsaldo total: 33.278.083,-
Restløpetid: 15 år 9 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.28.11.17: 1,90%

Borettslaget har ikke IN-ordning. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.FellesformueKr. 9 106,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 914 295,-
Som sekundærbolig: kr 2 925 745,-ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, med polisenummer: 200604.2.. Betales gjennom felleskostnader.

Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 537 andelsleiligheter.

Marmorberget Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947822969, og ligger i bydel 14 Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Antennevn 1-9 2-24
Lambertsetervn 39-41
Lambertsetervn 45-59
Marmorvn 1-19 4-24
Nylænde 1-3
Vaskeribakken 2-12
Vaskeribakken 7-17EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1955. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ved et hvert eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Når en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett.

Det er ikke tillatt å holde katt i borettslaget. Det er tillatt å holde 1 - en - hund pr. leilighet.

Eiendommen sokner til Lambertseter skole. Elever fortsetter på samme skole i ungdomstrinnet. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Strømforbruk for 2016 var ca. 9931 kWh ref. selger.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 04.12 2017 og takst datert 08.12.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - kun av faglærte
1.2. Firmanavn: Sørby Rehab
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Full renovering av bad desember 2011 (dokumentasjon finnes). Byttet baderomsinnredning og montert knagger desember 2017

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja - Redegjør for dette: Sprekk i gulv i trappeoppgang.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: I regi av Marmorberget borettslag
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når:
2012-2013 Rehabilitering av fasader og piper over tak i regi av borettslaget
2011- Balkongdører og vinduer byttet

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - kun av faglærte
7.2. Firmanavn: Elektrikertjenesten og OneCo
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Elektrikertjenesten- 2016 oppgradering av el til kjøkken ifm oppussing, la opp tre nye kurser og byttet sikringer på tre eksisterende kurser. OneCo - 2017, bytting av stikk og ledninger i stue.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
8.2. Firmanavn: I regi av borettslaget og Christiania Rørleggerbedrift AS
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Borettslaget -
2006-2008 soilrør rehabilitert Christiania Rørleggerbedrift AS - 2017 arbeid ifm oppussing av kjøkken, frakobling/tilkobling kjøkken, frakobling/tilkobling varmtvannsbereder.

10. Kjenner du til manglende ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vedrørende eiendommen? Nei - Kommentarer: Ferdigattest utstedt 31.12.1951
11. Kjenner du til pålegg/heftelser/krav vedrørende eiendommen? Ja - Redegjør for dette: Borettslaget har lovbestemt panterett tilsvarende 2G i hver andel i laget for eventuelle krav som laget måtte få overfor andelseier. 16.07.1986 Bestemmelse om veg 10.11.1998 66353 erklæring/avtale, Viken fibernett (trafostasjoner/kiosk

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Redegjør for dette: Verditakst fra kjøp av leilighet i 2015, tilstandsrapport utarbeides av takstmann i forbindelse med salg nå

Iht. Boligsalgsrapport: Gammel branndør med B30 merking. Ok kondisjon, små merker og riper, usikkert hvordan tetting det har blitt foretatt i forhold til brann. Bad/våtrom: Ved befaring så observeres det at jordledning ligger løst oppi, etter tilbakemelding fra elektriker så er soil rør jordet og siden det er plast sluk og felles moffe på soil rør så er det ikke krav at jordledningen er tilkoblet slukrist.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 150 000,- (Prisantydning)
125 423,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 275 423,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 287 111,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).

Obos har varslet økning i sine gebyrer fra 01.01.2018, forhåndsutlysning / forkjøpsrettsgebyr kan bli noe høyere enn oppgitt p.t.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1155 Vaskeribakken 13
1155, Vaskeribakken 13
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vaskeribakken 13
1/23
Lukk
2