Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TØYEN: Gjennomgående 2(3)-roms med store rom, vestvendt balkong og gode lysforhold. Moderne kjøkken og bad. Enkel adkomst. Svært sentralt i skjermet blindgate.
Last ned budskjema
Dokumenter
Ringgata 1 B formidles av Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten har generelt gode lysforhold inkludert innslipp av solstråler fra både øst- og vestsiden.De ulike rommene er gjennomgående av gode størrelser.Kjøkkenet fyller i dag rollen som et sosialt samlingsrom og er utvidet til et tidligere soverom.Gjennom vinduene på denne siden titter morgen- og formiddagssolen inn.Kjøkkeninnredningen er av nyere dato og smart utformet med blant annet rikelig arbeidsplass.Benkene er av marmor og enkle å holde rene.Samtlige hvitevarer er helintegrert, slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt kjøkken.Hovedsoverommets generøse størrelse oppleves komfortabel i hverdagen.Klærne kan du oppbevare i en hendig skyvedørsgarderobe som allerede er montert ved sengens side.Innerst i dagens spisestue er det skilt av en alkove som benyttes til barneromsformål.I alkoven er de opprinnelige, innbyggede garderobeskapene i behold.Disponibelt rom har også ekstra tilkomst gjennom dør i barnestørrelse - perfekt for leking!Badet er renovert i senere tid og har dermed god, moderne standard.Badets areal er velutnyttet med et barnevennlig badekar som også har dusjmulighet.Du kan også benytte deg av fellesvaskeriet i kjelleren fremfor å ha egen vaskemaskin stående på badet.Entréen er romslig og bindepunktet i den gjennomgående romløsningen.Leilighetens plassering i en høy første etasje er ensbetydende med enkel adkomst.Ringgata er en liten blindgate med fredfylt atmosfære og er omkranset av noen av byens fineste parker.Ettermiddagssolen får du med deg på balkongen som vender i vestlig retning.Gaten er fint beplantet med stor hekk og har et bredt fortau som gir balkongen avstand til gaten.T-banestasjonen er kun få skritt unna hovedinngangen og har alle fem linjer.Veiledende planskisse. Boligselskapet har fellesvaskeri og sykkelbod i kjeller.Alternativ planløsning.
0
19
Se store bilder
Prisantydning: 3 950 000,-
Totalpris: 4 015 009,-
Primær rom: 72m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"TØYEN: Gjennomgående 2(3)-roms med store rom, vestvendt balkong og gode lysforhold. Moderne kjøkken og bad. Enkel adkomst. Svært sentralt i skjermet blindgate."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.229 Bnr.104 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten har en lett tilgjengelig plassering i en høy første etasje og en gjennomgående romløsning med gode lys- og solforhold. Romstørrelsene er generelt gode og inkluderer et utvidet kjøkken med moderne innredning.

Leiligheten er en del av Heibergløkka Boligselskap som er veldrevet og har sunn økonomi. Gjennom året arrangeres det flere sosiale aktiviteter, og nylig er en del av fellesvaskeriet innredet med ølbryggesett disponert av Heibergløkka Bryggelag som er åpent for alle boligselskapets medlemmer.

Ringgata er en liten blindgate med fredfylt atmosfære og er omkranset av noen av byens fineste parker. Herfra har du kort vei til et mangfold av kaféer og serveringssteder som er perfekt om du vil bo skjermet med nærhet til grønne omgivelser, men likefullt sentralt med gangavstand til byen.

Et bredt kollektivtilbud gjør det enkelt å ta seg til og fra leiligheten, deriblant T-banestasjonen som er kun få skritt unna hovedinngangen. Fornyede Tøyen Torg med et stadig bredere utvalg av gode utesteder finner du like over gaten og er lett tilgjengelig via undergangen til T-banen.

Med vedtaket om flytting av Munch-museet ble også bydelen tildelt Tøyenpakka som skal sikre bydelen store oppgraderinger, blant annet er badeland, nye parkområder og vitensenter blant forslagene.
 • Gjennomgående 2(3)-roms i skjermede omgivelser
 • Vestvendt balkong mot fredelige Ringgata
 • Gode lysforhold, morgen- og ettermiddagssol
 • Høy første etasje; enkel adkomst og lite innsyn
 • Generelt gode romstørrelser
 • Stort kjøkken med nyere innredning
 • Moderne bad renovert i senere år
 • Veldrevet boligselskap med godt beboer-miljø
 • Fellesvaskeri med ølbrygge-sett i kjelleren
 • Tilbaketrukket og skjermet beliggenhet, meget enkel adkomst
 • Få skritt til T-banestasjon - kun 4 min. videre til sentrum
 • Få minutters gange til bykjernen
Ditt nye hjemLeiligheten har generelt gode lysforhold inkludert innslipp av solstråler fra både øst- og vestsiden, selv om plasseringen er i første etasje. Morgensolen får du med deg fra kjøkkenet, mens ettermiddagssolen titter ned til balkongen som vender i vestlig retning, ut mot Ringgata som er sperret for gjennomgangstrafikk og derav har et fredfylt miljø.

En stor kvalitet er i tillegg størrelsen på de ulike rommene i leilighetens gjennomgående romløsning. Stuen kan du møblere med en romslig sofagruppe og likevel ha mye ledig gulvflate til overs. Her er det også montert en moderne peisovn som varmer godt på kjølige vinterdager.

Kjøkkenet fyller i dag rollen som et sosialt samlingsrom og er smart utformet med tanke på tilberedning. Et spisebord for opptil seks personer finner sin naturlige plass i et tidligere soverom som i dag er åpnet mot kjøkkenet og bidrar til en voluminøs romfølelse. Atmosfæren er samtidig behagelig lys av to store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys på dagtid.

Selve kjøkkeninnredningen er av nyere dato og smart utformet med blant annet masse lagringsplass i langstrakte benkeskap som er lite dominerende og ivaretar et luftig preg. Et stort pluss er det også med rikelig arbeidsplass på benkene av marmor som er enkle å holde rene, og ikke minst at samtlige hvitevarer er helintegrert slik at du kan flytte inn til et ferdig utstyrt kjøkken. Skulle du få behov for ytterligere oppbevaringsplass, er det mye ledig veggflate å benytte til nye overskap.

Innerst i dagens spisestue er det skilt av en alkove som har adkomst fra gangen og benyttes til barneromsformål, selv om rommet ikke tilfredsstiller krav til opphold. Her er de opprinnelige, innbyggede garderobeskapene i behold og  naturlig dagslys slipper inn gjennom tre store vinduer i lettveggen mot kjøkkenet.

Hovedsoverommet er av en generøs størrelse som oppleves komfortabel i hverdagen og innebærer god bevegelsesflate omkring dobbeltsengen. Klærne kan du oppbevare i en hendig skyvedørsgarderobe som allerede er montert ved sengens side. Legg for øvrig merke til at dette rommet i likhet med stuen og balkongen vender inn mot den fredelige blindgaten.

Badet er renovert i senere tid og har dermed god, moderne standard med blant annet fliser på gulv og vegger. Rommets areal er velutnyttet med et barnevennlig badekar som også har dusjmulighet, mens servant- og speilskap byr på oppbevaringsmuligheter for håndklær og personlige effekter. Det er også avsatt plass til en frontmatet vaskemaskin, men vil du frigjøre plass kan du alternativt benytte deg av fellesvaskeriet i kjelleren fremfor å ha egen vaskemaskin stående på badet.InnholdEntré/gang, bad, alkove, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Boligselskapet har fellesvaskeri og sykkelbod i kjeller.Beliggenhet og nærområdetRinggata er en liten, bred blindgate øverst på Tøyen som er adkomstvei til leilighetsblokkene og oppleves skjermet av store grønne trær og flotte fellesarealer omkring. Her får du direkte tilgang til Tøyenparken som er nærmeste nabo på oversiden, og har du barn vil du sette stor pris utearealene som er et naturlig møtested for de yngste beboerne og har mulighet for grilling.

Det umiddelbare nærmiljøet inkluderer også Botanisk Hage som er byens kanskje vakreste park og har staudebytte, urtekurs og diverse arrangementer om våren. Tøyenparken har Tøyenbadet, sol til 23.00 og Øyafestivalen, mens Kampen park byr på vannspeil og nydelig utsikt utover byen. Parkene grenser til hverandre og gir deg mulighet for lengre løpe- og spaserturer uten å måtte benytte trafikkerte gater. Det kommende Tøyen-løftet vil bidra til å øke parkområdenes attraktivitet ytterligere.

I blokken ved siden av finner du Carina`s cafe som etter eget utsagn tilbyr Tøyens beste kaffe latte og ferske croissanter. Det er for øvrig kort gangavstand til det meste av uteliv, serveringer og forretninger på Tøyen, Grünerløkka og sentrum. Nærområdet inkluderer også et mangfold av treningssentere, og kanskje frister en svømmetur i Tøyenbadet? Her bor du sentralt med alle muligheter i nærheten.

Rusler du ned til det fornyede Tøyen Torg finner du noen av byens for tiden hippeste spise- og utesteder, deriblant Norð som fokuserer på nordiske mattradisjoner og nye nordiske smaker. Her får du også kaffe fra deres eget brenneri, og på kveldstid blir stedet en av Oslos beste cocktailbarer. Søndagsbrunsjene er også sterkt å anbefale.

Det nyåpnede Postkontoret tilfører en urban scene på Tøyen Torg. Maten her leveres av Cin Cin som har fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Legg også turen innom nykommeren Golden Chimp som har asiatiske godsaker på menyen, og til Human Mote for en kaffe med gode venner eller en klassisk drink til aftens. Besøksverdig er i tillegg Brutus samt Gurken Gurken Gurken Gurken.

Dagligvarene kan du handle enkelt ved nærbutikkene i området, her er både Mega og KIWI representert, samt Prix og MENY Grønland i en utvidet omkrets - sistnevnte er kjent for å ha ett av Østkantens beste økologiske utvalg. Besøk også Grønlands Basar hvor du finner de velkjente grønnsakshandlerne samt ett av Vinmonopolets utsalg. Det beste med Grønland er kanskje likevel alle de små lokale matforretningene som ligger i Tøyengata. Vareutvalget innen frukt, grønt og kjøttvarer er imponerende, både i kvalitet og pris.

Like over Tøyenkrysset går trappen opp til Kampen, som ofte beskrives som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Kampen Bistro har stor uteservering i sesong, og hver dag komponeres en ny meny der matstilen varierer avhengig av hvilken kokk som står på kjøkkenet. Husmannskosten står likevel i fokus.

Fra leiligheten får du enkel tilgang til kollektive transportmidler, inkludert Tøyen T-banestasjon som nærmest ligger i kjelleren. Knappe 100 meter nedenfor ved Sørligata finner du alle fem linjer som tar deg videre ut til alle byens hjørner. Ta gjerne banen direkte til Frognerseteren og Sognsvann for hverdagslige løpeturer, eller sett deg på bussen direkte opp til skisporene i Lillomarka vinterstid.

I tillegg har du kun cirka 7 minutters gange inn til byens knutepunkt Oslo S med bussterminal og jernbanestasjonen med Flytoget. Med bil tar du deg enkelt ut på Ring 2 og videre på Trondheimsveien nordover eller ned til sentrum og E18 syd- eller vestover.TomtAreal: 2 462 kvm. Eierform: Festet fellestomt

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringVanlig gateparkering etter områdets gjeldene bestemmelser. Beboerparkering vil innføres fra 22. januar.

Det er 8 felles parkeringsplasser som det er første mann til mølla prinsippet.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk over 5 etasjer med kjeller og loft som er fundamentert på faste masser som fjell og stein. Yttervegger av mur som er pussede og overmalt. Armerte betong etasjeskillere og støpte trapper i felles oppgang. Saltak som takkonstruksjon med takstein. Ikke besiktet av takstmann. Leiligheten har balkong med betong dekke, aluminiums rekkverk med blomsterkasse. 4,2 kvm.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig trebord. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i entré og på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og benkeplater i marmor. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Overmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og integrert sidebelysning. Badekar med veggmontert armatur, dusjsøyle og svingbar skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingmsulighet for vaskemaskin.OppvarmingPanel ovn på vegger, varmekabler med termostat på bad og gang/entre. Peis i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 72 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Bad, gang/entre, kjøkken, 1 soverom, stue, disponibelt soverom som brukes til barnerom.Adgang til utleieFremleie skal meldes til og godkjennes av styret. Aksjonæren må selv ha bodd i leiligheten i minst et år før det kan søkes om fremleie. Fremleie kan godkjennes for inntil to år. Etter denne tid kan godkjennelsen forlenges ytterligere med inntil to år når det foreligger tungtveiende grunner for det.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017 er 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 19.12.17 er kr.
2.264,- pr. mnd. Beløpet dekker bl.a: Drift og vedlikehold, betjening fellesgjeld, kabel-tv, vaktmestertjeneste, renhold, forretningsførsel, forsikring av bygget, festeavgift, kommunale avgifter m.m. Herav: Fellesutgifter kr.
2.184,-
Trappevask kr. 80,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 65 009,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Husbanken Lånenr: 11455363
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: kr.
6.640.636,-
Restløpetid: 8 år 5 md. Terminer pr år: 4
Avdragsfrihet: ----
Type rente: Flytende Rente pr.19.12.17: 1,58%

Aksjelaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 26 820,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 057 861,-
Som sekundærbolig: kr 3 385 155,-ForsikringForsikret i Tryg, med polisenummer: 12144. (Tryg har overtatt etter OBOS Skadeforsikring AS)Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Aksjeselskapet består av 113 leiligheter knyttet til aksjer. AS Heibergløkka Boliglag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 821476992, og ligger i bydel 1 Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Ringgata 1 A-E Ringgata 5 A-EEnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest / Eksdok (uattestert) - utstedt 1949. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra selskapsforholdet har selskapet panterett i aksjen(e) foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.

Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig.

Erververen må godkjennes av styret for at ervervet skal bli gyldig overfor selskapet. Erververen har ikke rett til å bruke boligen før godkjenning er gitt.

Hunder tillates ikke holdt i A/S Heibergløkka Boliglag. Styret kan gi tillatelse til å holde lederhund for blinde.

Spesielt ved salg av eiendom uten tinglysning/aksjeleilighet: Kjøper må selv sende en kopi av salgskontrakten til Skatteetaten slik at Skatteetaten kan registrere overdragelsen. Kopien kan sendes inn via skatteetaten.no/epost. Se ytterligere informasjon på hjemmesiden til Skatteetaten.

Eiendommen sokner til Tøyen skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 09.01 2018 og boligsalgsrapport datert 11.01.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år? Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste
1.2. Firmanavn: Rørpartner
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Bad utvidet og pusset opp av forrige eier i 2008. Byttet membran, fliser, rør (nye rør-i-rør og koblingsskap), toalett, elektro og dusj / badekar. Rørpartner har utført rørleggerarbeid. Forrige eier har utført flisarbeider.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - kun av faglærte
6.2. Firmanavn: Ukjent - informasjon kan fremskaffes av Heibergløkka Boliglag.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Piper ble inspisert av firma innleid av boliglaget. Noe småreparasjoner av løse mursteiner.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon? Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste
7.2. Firmanavn: Familie
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Lagt opp noen nye elkurser. Arbeid utført av slektning som er elektriker med fagbrev.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - kun av faglærte
8.2. Firmanavn: Utført i regi av aksjelaget.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Spyling av soilrør med jevne mellomrom, ca hvert tredje år.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Redegjør for dette: Tilstandsrapport i forbindelse med forrige salg, mai 2013.

VIKTIG tilleggsinformasjon fra selger: Det er litt liten kapasitet på strømkursen på kjøkkenet slik det er i dag. Det er mulig å hente mer kapasitet ut av en kurs som allerede går til kjøkkenet.

Iht. boligsalgsrapport: Disponibelt rom brukes som barnesoverom i dag, men det er ikke godkjent som et soverom grunnet rømningsvei, dagslys og total størrelse. Det er tre vinduer av typen toppsving med to lag glass, datostempling 1988. Vinduene anses som i god kondisjon alder tatt i betraktning. Boligen har vanlige skjevheter og ujevnheter som er på eldre leiligheter.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 950 000,- (Prisantydning)
65 009,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 015 009,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 944,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
3 362,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
15 406,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 030 415,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Pantattest Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0577 Ringgata 1 B
0577, Ringgata 1 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ringgata 1 B
1/24
Lukk
0