Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ETTERSTAD / LODALEN: Grønt og familievennlig. Nylig oppusset 4-roms med nyere kjøkken og bad, innglasset balkong og flott utsikt. Kort vei til både by og natur.
Last ned budskjema
Dokumenter
Arnljot Gellines vei 29 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Balkongen er som forlengelse av stuen.Fra leilighetens innglassede balkong er utsikten vidstrakt over byen..Leiligheten bærer preg av å være pusset opp gjennom de seneste årene. Overflatene ble malt og ny parkett lagt i 2014.
Vinduer på to sider fyller stuen med gode mengder naturlig lys på dagtid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På stuens åpne gulvflate kan du uten trengsel møblere med sofa og et spisebord for fire.InteriørbilderInteriørbilderInteriørbilderNytt kjøkken ble montert i stuen i 2014, til fordel for et tredje soverom.Innredningen er stilrent utført og i seg selv et dekorativt, stort møbel i den sosiale sonen.Kjøkkenet er velutstyrt med samtlige hvitevarer helintegrert.Med totalt tre soverom er leiligheten et ypperlig alternativ for en to-barns familie.InteriørbilderHovedsoverommet er allerede innredet med to doble høyskap.Soverommene er alle av gode størrelser.Barnerommene gir familiens yngste god plass til lek og opphold også utenfor stuen.Leiligheten er gjennomgående malt i tidsaktuelle fargevalg.Etter endring av romløsningen er leiligheten nå en fullverdig fire-roms.InteriørbilderBadet ble modernisert i regi av boligselskapet så nylig som i 2016.InteriørbilderVil du frigjøre plass på badet kan du alternativt også benytte deg av boligselskapets fellesvaskeri.Garderobeplass finner du også i kottet like innenfor døren i entréen.Heiser i bygget gjør adkomsten enkel.Leilighetens plassering ved Etterstad er både tilbaketrukket og sentrumsnær.Det er flere møteplasser samt lekeplass for de yngste på uteområdet.Svartdalsparken og Alnaelva er noen av fine turområder i nærområdet.Kort vei til en av byens koseligste restauranter.Leiligheten disponerer bod på 5,3 kvm. på inngangsplan. Det er også felles sykkel- og barnevognsbod på inngangsplan, boligselskapet har i tillegg fellesvaskeri for beboerne.
2
85
Se store bilder
Prisantydning: 3 450 000,-
Totalpris: 3 925 564,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"ETTERSTAD / LODALEN: Grønt og familievennlig. Nylig oppusset 4-roms med nyere kjøkken og bad, innglasset balkong og flott utsikt. Kort vei til både by og natur."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.135 Bnr.15 Aksjebrevnr.25 Orgnr.933200000 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger tett på Svartdalens grønne, frodige omgivelser og har til tross for sin sentrumsnære plassering et litt landlig preg med flotte turmuligheter like utenfor døren.

Her opplever du flott utsikt over byen; både Oslofjorden, Bygdøy, Holmenkollen og Tryvannstårnet er innenfor synsvidden, selv om leiligheten ligger i andre etasje. Det er lite innsyn, og sommerstid ser du ut på grønne trekroner i nabolaget.

Leiligheten ble betydelig modernisert i 2014 og 2016, og har i dag gjennomgående moderne standard. Det ble blant annet lagt nye parkettgulv, installert nytt elektrisk anlegg og nytt kjøkken i 2014, mens badet ble renovert så nylig som i 2016. I tillegg er overflatene i de fleste rom malt i tiden etter 2014.

Boligselskapet har egen vaktmester som på fulltid steller med utearealene og bygningsmassen. Nygårdkollen Hagelag ble stiftet i fjor og er en fin arena for å bli kjent med naboene, eksempelvis gjennom dugnad i kjøkkenhagen. Det er også flere møteplasser på uteområdet, blant annet en grillplass med flott utsikt på toppen av kollen, lekeplass under trekronene mellom blokkene samt benker og bord på garasjetaket.

Boligselskapet har egen hjemmeside; www.nkba.no.
 • 4-roms aksjeleilighet på Etterstad
 • Flott utsikt i sydlig retning
 • Moderne standard etter oppussing i 2014/2016
 • Romløsning endret til tre soverom
 • Innglasset balkong med gode solforhold dagen gjennom
 • Varmtvann og fyring inkludert
 • Oppgradert/fornyet el-anlegg i 2014/2016
 • Enkel adkomst med heis i bygget
 • Ledige p-plasser til leie via boligselskapet
 • IN-ordning, mulighet for lavere månedlige felleskostnader
 • Sentrumsnært og tilbaketrukket i grønne omgivelser
 • Flott turterreng i Svartdalsparken like utenfor døren
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemDen lett tilgjengelige plasseringen i andre etasje kombinert med flott utsikt i sydlig retning er kanskje noe av det du vil sette mest pris på ved leiligheten. Best er utsynet fra balkongen som er innglasset og orientert mot solens gang store deler av dagen. På gode sommerdager titter solen ned til balkongen allerede fra omkring klokken 11 og helt frem til den går ned bak Holmenkollåsen nærmere klokken 22, med unntak av et par timer underveis da den går bak naboblokkene. Innglassingen utvider balkongens bruksmuligheter betydelig og gjør det mulig å sitte utendørs selv om været ikke er på sitt beste. På varme dager er glassene enkle å trekke til side for en luftigere atmosfære.

Samtlige rom bærer preg av å være pusset opp gjennom de seneste årene, de fleste i 2014 i regi av tidligere eier. Samtidig med oppussingen ble romløsningen noe endret ved montering av ny kjøkkeninnredning i stuen og ominnredning av det opprinnelige kjøkkenet til soverom. Stuen og kjøkkenet utgjør i dag en delvis åpen sosial sone og fungerer godt i rollen som samlingsrom for familien i hverdagen.

Vinduer på to sider fyller stuen med gode mengder naturlig lys på dagtid og ivaretar samtidig litt av den fine utsikten du opplever på balkongen. Et stort pluss er det for øvrig også med god avstand til motstående bebyggelse og derav lite innsyn. På stuens åpne gulvflate kan du uten trengsel møblere med en tre-seters sofa og et spisebord for fire eller flere, mens kjøkkeninnredningen er plassert i en mer inntrukket del av rommet.

I kjøkkenkroken finner du oppbevaringsplass for det meste av utstyr til daglig bruk, og legg merke til at kjøkkenet er velutstyrt med samtlige hvitevarer helintegrert. Du kan med andre ord ta i bruk et ferdig utrustet kjøkken allerede den dagen du flytter inn. Innredningen er stilrent utført og i seg selv et dekorativt, stort møbel i den sosiale sonen.

Med totalt tre soverom er leiligheten et ypperlig alternativ for en to-barns familie. Soverommene er alle av gode størrelser, spesielt barnerommene som gir familiens yngste god plass til lek og opphold også utenfor stuen. Hovedsoverommet er allerede innredet med to doble høyskap, ytterligere garderobeplass finner du i kottet like innenfor døren i entréen.

Badet ble modernisert i regi av boligselskapet så nylig som i 2016 og er fortsatt nærmest som nytt. Baderomsmøblene har et tidsaktuelt preg og oppbevaringsplass i både speil- og servantskap, mens dusjhjørnet er påkostet med regndusj. Glassdørene omkring dusjsonen kan du svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten og få enkel tilgang til vaskemaskinen. Vil du frigjøre plass på badet kan du alternativt også benytte deg av boligselskapets fellesvaskeri som ligger i kjelleren og er utstyrt med store vaskemaskiner og tørketrommel.InnholdEntré/gang, kott, bad, tre soverom, stue med kjøkken og utgang til innglasset balkong på 5,5 kvm.

Leiligheten disponerer bod på 5,3 kvm. på inngangsplan. Det er også felles sykkel- og barnevognsbod på inngangsplan, boligselskapet har i tillegg fellesvaskeri for beboerne.Beliggenhet og nærområdetArnljot Gellines vei 29 ligger i grønne og tilbaketrukkede omgivelser syd på Etterstad og helt på grensen mot Svartdalsparken som er oppgradert i de senere år og strekker seg videre oppover langs Alnaelva. Her kan du gå, sykle eller løpe hele veien opp til Østmarka. Forsøk gjerne en løpetur langs Alna-elva tidlig om morgenen når du har hele den trolske eventyrskogen for deg selv. Dette er byens eneste fredede urskog og ypperlig for søndagsturer med familien.

Med sykkel er du fremme på Jernbanetorget i sentrum av byen på 10 minutter. Underveis passerer du Vålerenga og Kampen, intime og særegne bydeler som begge har hver sin sjarm og flere fine samlingssteder. Vålerenga har sin skjulte perle Smia hvor du får velsmakende tre-rettere, mens variert og rustikk bondekost er å få på Kampen Bistro - byens mest kjente strøkskafè. Verdt å besøke er også den nyere nabolagsrestauranten Galgen på Galgeberg som bryter trendene med taco på tirsdager, komle på torsdager og har quiz samt uteservering i bakgården. Gå også innom i helgene om du er ute etter brunsj.

Veien er heller ikke lang ned til den nye Fjordbyen der utviklingen er rivende og tilbudet av nye spisesteder stadig bredere. Ellers er sentrumskjernen med alle typer tilbud noen minutter unna om du følger Schweigaards gate nedover.

Det eksisterer flere gode barnehager i nærområdet, deriblant musikkbarnehagen Dumpa rett på andre siden av jernbanen og Fridtjovsgate ved Vålerenga skole som barna i Nygårdkollen sokner til. Den nærmeste dagligvareforretningen er REMA1000 Etterstad omlag fem minutters gange unna, i tillegg til KIWI og søndagsåpen Joker i Kværnerbyen.

Nærmeste buss er 37, en av byens hovedlinjer som har svært hyppige avganger fra holdeplassen like over jernbanebroen - et fåtall minutters gange unna. Fra Kværnerbyen like nedenfor går 32-bussen rett ned til sentrum. For øvrig er det et kvarters gange både til Bryn stasjon og til det kollektive knutepunktet Helsfyr der du finner T-banelinjene 1-4 og en rekke bussruter, inkludert Flybussen til Gardermoen.TomtEierform: FellestomtParkeringDet er 35 garasjer som eies av den enkelte. Salg av garasjer skal skje ved oppslag, men eier bestemmer hvem som får kjøpe. NKBA disponerer et større antall parkeringsplasser til leie. Det gjøres oppmerksom på at parkeringsplass faktureres for et halvt år av gangen, og at gjenværende forskuddsbetalt leie ikke refunderes dersom man sier opp i fakturaperioden. Utleieprisen for parkeringsplass er 200kr/mnd.

Det er også 11 gjesteparkeringsplasser. Disse ligger innerst ved snuplassen bak C-blokken.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong- og murkonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger er etterisolert og forblendet med teglstein. Vinduer og heve-/skyvedør til balkong med isolerglass som ble montert i 2016. Brann- og lydklassifisert entredør. Støpte dekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. Stuen har utgang til innglasset balkong med gulvareal på 5½ m², tremmegulv. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang. Heis i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser og parkett. Innervegger: Fliser og malte flater. Himlinger: Malte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2014 med profilerte hvite fronter, sorte stålgrep og laminerte lyse benkeplater. Metrofliser på vegger over benker. Nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Waterguard og komfyrvakt er montert.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, sorte stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront og integrert overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel. Veggmonterte hyller. Badet ble renovert i 2016.OppvarmingRadiatorer tilknyttet fellesanlegg. Varmekabler i badegulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 76 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 3 soverom, stue/kjøkken.Adgang til utleieAksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Aksjeeier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen ligger i et uregulert område. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen ligger inn under kommunedelplan KDP-17 og KDP-18Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr.16.02.18 kr
4.985,- pr. mnd.

Herav: Felleskostnader kr.3.239,- (varmtvann, fyring, kabel-tv/bredbånd fra GET, vaktmestertjenester m.m.)
Trappevask kr.151,-
Lån/Renter kr.1.595,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 475 564,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: OBOS Lånenr: 98207436151
Restsaldo total: 77.690.277,-
Type lån: Annuitetslån Restløpetid:37 år 11 md. Avdragsfrihet: Terminer pr år: 12
Type rente: Flytende Rente pr.13.02.2018:2,40%

Boligselskapet har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til boligselskapet hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning.FellesformueKr. 49 734,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 013 321,-
Som sekundærbolig: kr 3 242 627,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 86838464.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1971. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig.

For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra selskapsforholdet har selskapet panterett i aksjen(e) foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.

En aksjeeier har iht. vedtektene rett til å overdra sin(e) aksje(r), men erververen må godkjennes av selskapet for at ervervet skal bli gyldig overfor selskapet.

Det er ikke tillatt å holde eller passe hund og andre dyr uten samtykke fra styret. Det skal søkes på fastsatt søknadsskjema. Hold av et større antall dyr i en bolig aksepteres ikke. Tillatelse må i hvert tilfelle godkjennes av styret på forhånd. Ved fremleie gjelder samme bestemmelser.

Leverandør av TV og internett er GET. Kostnadene for grunnpakken er inkludert i husleien, ekstratjenester faktureres hver beboer direkte av GET.

Eiendommen sokner til Vålerenga skole og Jordal skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 22.02 2018 og boligsalgsrapport datert 28.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Baderom inkl. membran og soilrør ble renovert november 2016, i regi av borettslaget. Selger har ikke erfart noen mangler ved arbeidet.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Alle soilrør i blokken ble skiftet og badet ble totalrenovert. Ny membran, varmekabler/termostat, fliser, speilskap og dusj, samt nedsenket himling med LED-spotter og dimmer. Oppgradering av elektrisk krets. S-Bygg var entreprenør for arbeidet. Badet og soilrørene i denne leiligheten ble renovert i november 2016.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Selger har mottatt dokumentasjon fra entreprenør på alt arbeid. Denne overleveres til kjøper ved overtakelse.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Ikke aktuelt.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Fasadene ble renovert av S-Bygg i
2015-2016, og dreneringen ble utbedret i forbindelse med dette.
3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Ny dekkplast og ny singel rundt blokkene. Utført av S-Bygg i
2015- 2016.

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Fasader, tak og balkonger ble renovert i
2015-2016.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Det ble etterisolert og lagt teglstein på fasadene, armeringsjern ble rustbehandlet, og alle vinduer og balkongdører ble skiftet. Taket ble tekket på nytt, og veggen på balkongen ble etterisolert og fikk ny muroverflate. S-Bygg var entreprenør for arbeidet som pågikk
2015- 2016.

8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Nei - Kommentarer: Det elektiske ble oppgradert av forrige eier i februar 2014. Nye automatsikringer, deler av ledningsnettet ble skiftet, nye stikkontakter og lysbrytere i hele leiligheten. Utført av elektriker, dokumentasjon foreligger.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Euro Elektro har utført alt el-arbeid i forbindelse med baderom. UN Elektro og GK-Elektro ellers.

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler Spesifiser: Foreligger for hele el-anlegget, bortsett fra soverommet nærmest utgang og deler av stue.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Soilrør i blokkene skiftet i 2016, i regi av boligaksjeselskapet.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Soilrør skiftet på kjøkken og bad, nye rør på badet og nytt rør-i-rør på kjøkken. S-Bygg var entreprenør for arbeidet, som ble uført i 2016.

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Oslo Kommune har gitt USBL rammetillatelse til å bygge en blokk ved gangbroen, like ved veien mellom C-blokken og Lodalen borettslag. Utifra plankart vi har sett, påvirker ikke dette utsikten fra leiligheten. Vedtaket er påklaget og det er usikkert når eventuell bygging vil ha oppstart. Det er planlagt bygging av boliger og næringsbygg, inkl. kultur og bevertning, i Arnljot Gellines vei 35. Den gamle fabrikkbygningen skal renoveres og området skal åpnes for allmennheten. Planene er godkjent av kommunen. Eiendommen sees ikke fra leiligheten, da den er på motsatt side av blokken.

13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Ja - Redegjør for dette: Dersom man selv bor i leiligheten kan man leie ut deler av leiligheten. Du kan leie ut leiligheten i maksimalt tre år, forutsatt at eier selv har bodd i leiligheten i minst ett av de siste to årene. Du kan leie ut til ektefelle og familiemedlemmer i rett opp- eller nedadstigende retning - dvs. dine foreldre eller barn, samt ektefelle. Du kan leie ut ved tungtveiende forhold - f.eks. sykdom, arbeid, studier osv. Unntatt punkt 1 ovenfor, må utleie alltid søkes styret på forhånd.

13.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Ja - Kommentarer: Utleiemuligheten gjelder egen leilighet.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Verdi- og lånetakst ble utarbeidet i forbindelse med forrige salg av leiligheten, våren 2014.

Iht. boligsalgsrapport: Noe åpne endeskjøter i parkett i gang og kjøkken.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 450 000,- (Prisantydning)
475 564,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 925 564,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 944,- (Eierskifte/transportgebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
3 362,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
15 406,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 940 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Pantattest Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0657 Arnljot Gellines vei 29
0657, Arnljot Gellines vei 29
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Arnljot Gellines vei 29
1/30
Lukk
2