Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Vestvendt 2-roms hjørneleilighet i 4. etasje. Balkong med utsyn og kveldssol. Kjøkken fra 2014, bad fra 2013. Tilbaketrukket og fredelig. 100m. til T-bane.
Last ned budskjema
Kvartsveien 1 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Veggflatene er helsparklet og påført glatt hvit overmalbar tapet som er et nøytralt utgangspunkt om du ønsker å tilsette egne farger.Vindu i både nord- og vestveggen gjør atmosfæren lys i stuen på dagtid.Flere rom er pusset opp gjennom de seneste årene.
Leilighetens plassering i høyden av fjerde etasje ´gir fint utsyn over de grønne omgivelsene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Sommerstid titter solen ned til balkongen fra omkring 14-tiden til solnedgang rundt klokken 21-21:30,Moderne induksjonstopp og stekeovn med hendig pyrolyse-funksjon.Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter og alle hvitevarene er innbygget.Leilighetens soverom er med sine nesten 12 kvadratmeter, et rom av generøs størrelse.Leilighetens innvendige bod er tatt i bruk som en dedikert garderobe.Du får også plass til ulike oppbevaringsmøbler i soverommet.Badet ble pusset opp i regi av borettslaget så nylig som i 2013.Badet er et mer kompakt rom, men likevel effektivt innredet med det du trenger.Entréen er romslig, her er all gammel tapet fjernet og veggene helsparklede samt påført glatt tapet som kan males.Plasseringen i høyden av fjerde etasje (til venstre) innebærer luftige omgivelser utenfor vinduene.Lambertseter Senter inneholder et rikt utvalg av butikker og servicetilbud samt kino.Besøk gjerne også koselige handelsområder som Sæter og Holtet.Nærliggende Østensjøvann er et idyllsk sted å legge joggeturene.Et omfangsrikt nettverk av skiløyper finner du i Østmarka.Skispor prepareres også på Ekeberg.Sommerstid er nærheten til sjøen et stort pluss, her ved Nordstrand Bad.Kjøkkenet ble i 2014 påkostet med ny skapinnredning som utnytter romhøyden maksimalt.Leiligheten disponerer også to kjellerboder på 3 og 3,3 kvm., samt loftsbod med 6 kvm. gulvareal under skråtak.Leiligheten er i praksis uten direkte innsyn fra gjenboere.
0
11
Se store bilder
Prisantydning: 2 800 000,-
Totalpris: 2 977 371,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"LAMBERTSETER: Vestvendt 2-roms hjørneleilighet i 4. etasje. Balkong med utsyn og kveldssol. Kjøkken fra 2014, bad fra 2013. Tilbaketrukket og fredelig. 100m. til T-bane."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.159 Bnr.136 Andelsnr.413 Orgnr.948776812 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten har en attraktiv plassering på det vestre hjørnet av fjerde etasje, fint utsyn over de grønne omgivelsene og er i praksis uten direkte innsyn fra gjenboere. Plasseringen i høyden innebærer også en behagelig lys atmosfære innendørs.

Flere rom er pusset opp gjennom de seneste årene, deriblant kjøkkenet med ny innredning i 2014. Badet ble renovert av borettslaget i 2013.

Nabolagets egen T-banestasjon samt én av to nærbutikker er kun gode 200 meter unna ytterdøren, mens større shoppingmuligheter venter på Lambertseter Senter er en kort sykkeltur unna. Tar du banen inn til Jernbanetorget er reisetiden kun 20 minutter.
 • 2-roms hjørneleilighet i fjerde etasje
 • Flere rom pusset opp de seneste årene
 • Vestvendt balkong med fint utsyn og ettermiddags-/kveldssol
 • Moderne kjøkkeninnredning fra 2014
 • Bad renovert av borettslaget i 2013
 • Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 2015
 • Veldrevet borettslag med sunn økonomi
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger ved kjøp
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
 • Gode gratis parkeringsmuligheter
 • Mulighet for rimelig leie av fast p-plass
 • Tilbaketrukkede og grønne omgivelser
 • Ca. 100 m. til T-banestasjon, ca. 20 min. videre til sentrum
 • Gangavstand til sentrum av Lambertseter med kjøpesenter
 • Nærhet til store tur- og rekreasjonsområder
 • Lysløype i nabolaget
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i høyden av fjerde etasje innebærer luftige omivelser utenfor som også setter sitt preg på atmosfæren innendørs. Du får også fint utsyn fra de fleste rom mot de store, åpne grøntarealene på borettslagets område.

Romløsningen henvender seg i sin helhet i vestlig retning, inkludert balkongen der solen titter ned fra omkring 14-tiden frem til den går ned rundt klokken 21-21:30 midtsommers. Balkongen er overbygget og et godt skjermet uterom å ta med måltidene ut til når været tillater. Med cirka 6,5 kvadratmeter er det her plass til en sittegruppe for fire.

I stuen er atmosfæren lys på dagtid siden vindu i både nord- og vestveggen slipper inn både solstråler og gode mengder naturlig lys utenfra. Veggflatene er her helsparklet og påført glatt hvit tapet som er et nøytralt utgangspunkt om du ønsker å tilsette egne farger. Du kan også tapetsere direkte på den eksisterende overflaten, grunnarbeidet er allerede utført. I tillegg til veggene er også himlingen helsparklet, mens gulvet er belagt med klassisk 3-stavs eikeparkett.

Stuens nær kvadratiske gulvflate på like over 20 kvadratmeter kan du møblere med både en sofagruppe og et spisebord. Her står også en dekorativ vedkamin i rød marmor som fremmer en lun, varm stemning innendørs på kjølige vinterdager. Ytterligere oppvarming får du ved hjelp av to nye termostatstyrte panelovner i hvitt glass som er montert under hvert vindu.     Kjøkkenet ble i 2014 påkostet med ny skapinnredning som utnytter romhøyden maksimalt og har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Et stort pluss er det også at de fleste hvitevarene er innbygget, deriblant en moderne induksjonstopp og stekeovn med hendig pyrolyse-funksjon. Foran kjøkkenvinduet kan du gjerne plassere et mindre spisebord og få følge av utsyn mot de grønne omgivelsene til måltidene.

Leilighetens soverom er med sine nesten 12 kvadratmeter, et rom av generøs størrelse og dermed enkelt å møblere. Rommet er tilknyttet leilighetens innvendige bod som nå er tatt i bruk som en dedikert garderobe. Du får også plass til ulike oppbevaringsmøbler i soverommet, i tillegg til en dobbeltseng med tilhørende nattbord.

Badet ble pusset opp i regi av borettslaget så nylig som i 2013 og har dermed god, moderne standard med fliser på gulv og vegger. Dette er et mer kompakt rom, men likevel effektivt innredet med det du trenger - inkludert avsatt plass til en frontmatet vaskemaskin. Du kan alternativt også benytte deg av fellesvaskeriet i kjelleren om du vil frigjøre plass på badet. Dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten i rommet.

Det er ellers verdt å legge merke til leilighetens meget gode lagringsmuligheter i hele fem boder, inkludert den tilknyttet soverommet. Én finner du på balkongen, to er i kjelleren og ett er på loftet.InnholdEntré, bad, soverom med kott, kjøkken og stue med utgang til balkong på 6,5 kvm. med bod på 1 kvm.

Leiligheten disponerer også to kjellerboder på 3 og 3,3 kvm., samt loftsbod med 6 kvm. gulvareal under skråtak. Borettslaget har felles tørkeloft og sykkelparkering i kjelleren. Fellesvaskeri i Kvartsveien 4 rett over gaten.Beliggenhet og nærområdetI Kvartsveien 1 vil du bo i grønne og tilbaketrukkede omgivelser like syd for sentrumskjernen av Lambertseter, i et veletablert nabolag med nærhet til både skoler, forretninger, T-bane og turområder.

To nærbutikker i nabolaget gjør det enkelt å handle dagligvarene, enten på KIWI som holder åpent 07-23 seks dager i uken eller på REMA1000 ved T-banestasjonen kun 200 meter unna. Veien er heller ikke lang bort til Lambertseter Senter som inneholder et rikt utvalg av butikker og servicetilbud som apotek, postkontor, vinmomopol og bank, koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino.

Ta gjerne T-banens linje 4 til senteret fra nabolagets egen stasjon Bergkrystallen, banen frakter deg også effektivt videre ned til bykjernen på cirka 20 minutter.

Nærområdet rundt Lambertseter byr på et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad med gratis svømming i helgene, samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved SATSELIXIA som også har egen SPA-avdeling.

Nabolaget har sin egen nye lysløype som passerer i skogholtet like utenfor og går videre i en oval sirkel med utgangspunkt i idrettsanlegget ved skolen. Det er også anlagt en fin akebakke for de yngste.

Den umiddelbare nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i storslått natur, sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper kan by på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann og Østensjøvannet.

Med bil får du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring 3, mens busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud passerer gjennom sentrum av Lambertseter.TomtAreal: 70 721 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringMulighet for leie av biloppstillingsplass/garasje, OBOS avd. Oslo Øst tildeler. Ved henvendelse, send e-post til obos.lambertseter@obos.no. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger som er forblendet med teglstein samt felter ved balkongene med liggende kledning. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med plater, legges om til betongstein i disse dager. Stuen har utgang til overbygget balkong på 6½ kvm. + bod på ca 1 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett, laminat og linoleumsbelegg. Innervegger: Fliser, malt tapet og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2014 med rettprofilerte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Dobbelt vitrineskap med glasshyller og innvendig belysning. Hvite veggfliser over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn med pyrolysefunksjon, ventilator og oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2014 i benkeskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og integrert overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Badet ble renovert i 2013 i regi av borettslaget.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers. Leiligheten har vedkamin i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 53 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-7 og KDP-17

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Saken gjelder MELLOMBØLGEN 141. gnr. 159 bnr. 209. Ønske om å få fastlagt en detaljert utforming av utnyttelse og høyder for den nye bolig- og næringsbebyggelsen. Saksnr. 201513724.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen for 2017 var på 2 promille.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr.04.01.18 er kr.
2.291,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.1.722,-
Kapitalkost. lån 1 HANBAN kr.569,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 177 371,- pr. 01.12.2017 i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr: 83987140049
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 71.732.445,-
Restløpetid: 24 år 5 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.04.01.18:1,95%

Bank: Handelsbanken Lånenr: 83987171076
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 24.413.293,-
Restløpetid: 24 år 7 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.04.01.18:1,95%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. Borettslaget har IN-ordning.FellesformueKr. 17 414,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 782 027,-
Som sekundærbolig: kr. 2 502 487,-ForsikringForsikret i OBOS Skadeforsikring AS, med polisenummer: 10781. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Medfølger ikke: Hattehylle og taklampe i entreen, taklampe på kjøkkenet, taklampe i stuen. Gardinstenger i stuen.DiverseBoligen har ferdigattest/arkivkort utstedt 1959. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Ved ønske om dyrehold skal beboer rette en skriftlig henvendelse til de andre beboerne i oppgangen, der disse bes om å komme med eventuelle innvendinger. Deretter skal søknad om dyrehold sendes til styret. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

TV/ bredbåndleverandør er Get.

Årlig strømforbruk: ca. 5500 kWh

Eiendommen sokner til Lambertseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Iht. protokoll årsmøte avholdt i 2017: Styret har tidligere varslet i innkallingen til generalforsamlingen at en rehabilitering av tak er nært forestående. Styret mener prosjektet bør gjennomføres og at låneopptaket på inntil 10 millioner kroner med pant i borettslagets eiendeler bør godkjennes. Forslaget ble vedtatt.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 10.01.2018 og takst datert 11.01.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Badet ble pusset opp i 2013 i regi av borettslaget. Nye soilrør.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: S-bygg stod for rehabiliteringen i hele borettslaget.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Jeg har alle regninger. Foeøvrig har borettslaget dokumentasjon.

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Nei Kommentarer: Borettslaget rehabiliterer for tiden takene i borettslaget. Det legges takstein.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Det elektriske anlegget er byttet ut i regi av borettslaget.

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja - Kommentarer: Jeg vet ikke.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Jeg antar at dette er gjort ifm. rehabiliteringen av badene der soilrørene ble skiftet ut.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: S-bygg.

13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.? Ja - Redegjør for dette: Leiligheten kan leies ut etter nærmere angitte vilkår for inntil tre år. Se vedtekter og ordensregler på borettslagets nettside: www.rabbenborettslag.no 13.1. Er enheten godkjent for varig opphold? Vet ikke

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Boligsalgsrapport av 09.01.18 ved Taksator, Finn H. Bjørntvedt.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): I stuetaket er det en «flekk» med diameter på ca. 10 cm. Dette skyldes at det var en liten avskaling av malingen på ca 5 mm etter at et parkettbord kom opp i taket ved parkettlegging. Jeg har malt over med en maling som er lysere enn taket ellers.

Iht. boligsalgsrapport: Synlig malingsflekk i himling stue. Utidsmessig belegg i soverommet. Gulvene synes ok - med normal bruksslitasje.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 800 000,- (Prisantydning)
177 371,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 977 371,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 989 059,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1158 Kvartsveien 1
1158, Kvartsveien 1
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kvartsveien 1
1/24
Lukk
0