Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ENSJØ: Gjennomgående 3(4)-roms med god standard fra 2014, 2 balkonger og mulighet for 3 soverom. Morgen- og kveldssol. Parkering og heis i bygget. Barnevennlige og spennende omgivelser!
Last ned budskjema
Stålverkskroken 14b er presentert av Frode Briskeby/Boa Eiendomsmegling.Bygget ble oppført i 2014 og er nytt og moderne, og i front ligger et lite friområde med vannspeilI første etasje er det barnehage med fortrinnsrett for beboerne. Utenom åpningstid fungerer plassen som fellesområde for beboerne.Enkel adkomst med heis helt fra parkeringskjeller hvor det medfølger garasjeplass.
En romslig entré samt en stor innvendig bod gir godt med plass for ytterøy.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Gjennomgående romløsning med en stor sosial sone. der stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning.Innredningen på kjøkkenet er godt utstyrt med skapplass og har samtlige hvitevarer helintegrert.01.FasadeDen gode størrelsen gjør det mulig å skille ut et ekstra soverom uten at den sosiale sonen med stue og kjøkken blir for liten.Stuens vindusflater er høyreiste og ivaretar utsyn mot det planlagte Vestre Parkdrag.01.Fasade01.FasadeDet er god plass for et langstrakt spisebord med plass for mange gjester.01.FasadeBalkong er stor og romslig og har plass for flere møbelgrupper.Balkongens 10 kvadratmeter er belagt med terrassebord som er milde å trå på fremfor betong, og rommer både en lounge og et spisebord.På denne siden titter den sene ettermiddagssolen inn og varer frem til sen kveld.På denne siden skal Hovinbekken gjenåpnes og det skal etableres et grøntområde kalt Vestre Bekkedrag.På badet er det fliser på gulv, gulvvarme og vegger samt tidsaktuelle baderomsmøbler med oppbevaringsplass i både servant- og speilskap.Det er avsatt plass til en vaskesøyle i badets indre hjørne, og svinger du inn dushjørnets glassdører maksimerer du med enkle grep den ledige gulvflaten i rommet.Et separat toalettrom er praktisk for en barnefamilie og når du har gjester på besøk.Hovedsoverommet vender mot øst og syd og har morgensol.Hovedsoverommet er etter byggeåret påkostet med en hendig skyvedørsgarderobe som oppbevarer klærne lett tilgjengelig ved sengens side.Tar du turen ut til soveromsbalkongen kan du få med deg morgen- og formiddagssolen i rolige omgivelser.Barnerommet gir familiens yngste boltreplass i egne omgivelser og er utstyrt med et tradisjonelt dobbelt garderobeskap. Den romslige innvendige boden har god plass for sko, yttertøy, ekstra fryser, m.m.Planskisse.Alternativ planskisse med 3 soverom.Ensjø vil bestå av en rekke små og store parkområder, her fra Stålverksparken.Det er allerede en rekke spise og serveringssteder i de nærmeste gatene, og det dukker stadig opp nye.Det er kort vei til Tøyenbadet.PlanskisseAlternativ planskisse med 3 soverom.
0
23
Se store bilder
Prisantydning: 2 650 000,-
Totalpris: 5 006 599,-
Primær rom: 75m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"ENSJØ: Gjennomgående 3(4)-roms med god standard fra 2014, 2 balkonger og mulighet for 3 soverom. Morgen- og kveldssol. Parkering og heis i bygget. Barnevennlige og spennende omgivelser!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.129 Bnr.101 Snr.1 Andelsnr.13 Orgnr.911845377 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten i tredje etasje i Stålverkskroen 14B ble oppført i 2014 og har i stor grad standard fra byggeåret som er god og moderne, og er i tillegg velholdt med lite bruksslitasje. Legg merke til at det med enkle grep er mulig å dele av stuen til fordel for et tredje soverom, slik at det blir en 4-roms.

Du vil bo i et nytt nabolag med velstelte utearealer, gjenåpnede Hovinbekken inkludert, og nyte godt av nærhet til både fine parker, nærbutikker og et godt tilbud av kollektive transportmidler. Hovedsykkelvei gjennom nabolaget legger til rette for aktiv sykkelbruk, og med bil er det kort vei ut på E6 og Ring
3. Det er barnehage i byggets
1. etasje der beboerne har fortrinnsrett.

Hovinbyen er Oslos neste satsningsområde, her vil du bo midt i sentrum av en spennende byutvikling. Les gjerne med om områdets utvikling på www.ensjobyen.no og www.ensjo3d.no.

For mange vil leilighetens to balkonger være viktige kvaliteter. Balkongene gir deg tilgang til både morgen- og ettermiddags-/kveldssol.

 • Gjennomgående 3-roms med mulighet for et ekstra soverom
 • God og moderne standard fra byggeåret 2014
 • Balansert ventilasjon som gir godt inneklima
 • Radiatorer og varmtvann tilknyttet fellesanlegg
 • Ca. 1 år igjen av reklamasjonsrett overfor utbygger
 • Parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg
 • Enkel adkomst med heis helt fra kjeller
 • Prioritert plass i barnehagen i samme bygg, og mange barnefamilier i blokken
 • Svært barnevennlig område med lite trafikk
 • Sykkelvei mot sentrum i nabolaget
 • Store, fredelige parkområder i umiddelbar nærhet
 • Cirka 500 meter til Hasle Torg og T-bane, og også ca 500m til Ensjø T-bane (med linje 1, 2, 3 og 4)
 • Kun fem minutter til sentrum med T-banen
 • Enkel adkomst med bil fra Ring 3 og E6
 • Borettslaget har egen hagegruppe og beboere med "grønne fingre" må gjerne delta i utformingen av grøntarealene
 • IN-ordning for individuell nedbetaling av fellesgjeld - ved full nedbetaling blir gjenværende felleskostnader kr.
  3.488,- pr. mnd.

Ditt nye hjemLeiligheten har en luftig plassering i byggets tredje etasje og fint utsyn mot omgivelsene på både øst- og vestiden. Sol- og lysforholdene påvirkes av at det er avstand til tilstøtende bygninger og setter sitt positive preg på leilighetens indre.

Den gjennomgående romløsningen gjenspeiler de tidsaktuelle byggetrendene og inkluderer en sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning. Stuens vindusflater er høyreiste, slipper inn godt med lys og ivaretar utsyn mot det planlagte Vestre Parkdrag.

Innredningen på kjøkkenet er godt utstyrt med skapplass og har samtlige hvitevarer helintegrert. Her flytter du med andre ord inn til et ferdig utstyrt kjøkken og klart til bruk. På stuens åpne gulvflate i forkant kan du møblere med en romslig sofagruppe og et langstrakt spisebord, og rommets gode størrelsen gjør det også mulig å skille ut et ekstra soverom.

Når de varmere vår- og sommerdagene melder sin ankomst er den store balkongen tilknyttet stuen et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. På denne siden titter den sene ettermiddagssolen inn og varer frem til sen kveld. Balkongens 10 kvadratmeter er belagt med terrassebord som er milde å trå på fremfor betong, og rommer både en lounge og et spisebord.

Utenom den sosiale sonen er leilighetens øvrige rom samlet omkring entréen, en løsning som blant annet gir soverommene praktisk nærhet til badet.

Soverommene får godt med lys på dagtid og er av velfungerende størrelser som henholdsvis hovedsoverom og barnerom. Sistnevnte gir familiens yngste boltreplass i egne omgivelser og er utstyrt med et tradisjonelt dobbelt garderobeskap. 

Hovedsoverommet er etter byggeåret påkostet med en hendig skyvedørsgarderobe som oppbevarer klærne lett tilgjengelig ved sengens side. Tar du turen ut til soveromsbalkongen kan du få med deg morgen- og formiddagssolen i rolige omgivelser.

Legg merke til at romløsningen er tilrettelagt for å kunne skille ut et tredje soverom fra stuen med relativt enkle grep, slik at leiligheten da blir en 4-roms.

På badet er det fliser på gulv, gulvvarme og vegger samt tidsaktuelle baderomsmøbler med oppbevaringsplass i både servant- og speilskap. Det er avsatt plass til en vaskesøyle i badets indre hjørne, og svinger du inn dushjørnets glassdører maksimerer du med enkle grep den ledige gulvflaten i rommet. 

Klosettet finner du i et separat toalettrom, en romløsning som er spesielt praktisk for en barnefamilie og når du har gjester på besøk.

I tillegg har leiligheten en romslig og praktisk innebod med adkomst fra entreèn.InnholdEntré, bod, toalettrom, bad, to soverom og stue med kjøkken. Utgang til balkong på 10 kvm. fra stue og til balkong på 3 kvm. fra hovedsoverom.

Leiligheten disponerer også sportsbod på 5,5 kvm. i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er en del av den nyere bebyggelsen på Ensjø, et område med svært spennende fremtidsutsikter som er del av den kommende Hovinbyen - Oslos neste store urbaniseringsprosjekt.

Fornyelsen er allerede lett synlig i leilighetens nabolag, i form av en rekke nye og moderne leilighetsbygg samt gjenåpningen av Hovinbekken som renner gjennom Stålverksparken rett utenfor. Parken er bare én av mange planlagte grønne lunger, og like om hjørnet ligger den åpne og solrike Tiedemannsparken.

Følger du bekken videre oppover kommer du etterhvert frem til den store dammen ved helt nye og flotte Teglverket barne- og ungdomsskole. Legg gjerne ettermiddagsturen hit og få med deg ettermiddagssolen over vannspeilet, eller gå en tur i Hovinparken som også inkluderer den idylliske Hovindammen og en av byens største skøytebaner vinterstid. Leiligheten sokner for øvrig til Hasle skole som er under oppføring i ny og tidsriktig utgave.

I Stålverkskroken er du sikret tilnærmet umiddelbar adgang til fine grøntområder. Området er opparbeidet med flotte lekeområder for barna og hyggelige sittegrupper. Det er også bygget flere nye barnehager i området, den nærmeste finner du allerede i første etasje av samme bygg som leiligheten.

Dagligvarene kan du enkelt handle på KIWI eller REMA1000 som begge er innenfor få minutters gangavstand, eller på søndagsåpen Joker i St. Jørgens vei like ovenfor. Økologiske varer får du kjøpt på Lille Tøyen Kolonial. Det er for øvrig kort vei til Hasle Torg som inneholder et knippe forretninger med det essensielle til hverdagen, inkludert Vitusapotek, Vinmonopolet og Baker Hansen.

Nye Ensjø Torg er under oppføring og vil etter planen inkludere flere butikker og serveringssteder.

Den pågående utviklingen innebærer også at et stadig bredere tilbud av spisesteder kommer til, og flere er allerede på plass. Hos Boulangerie M får du deilige franske bakervarer og lunchretter, samt italiensk pizza på kveldstid. Safe as Milk er nabolagets nye uformelle møtested, mens Hy's Sushi byr på asiatiske godsaker.

Nærområdet inkluderer også et godt utvalg av treningssentere, inkludert Valhall Treningssenter, SATS Kampen og Fitness Xpress på Hasle torg. En kort spasertur vestover tar deg til Tøyen der du finner flotte akebakker for de minste og ikke minst Tøyenbadet som er et av byens mest populære badeanlegg.

Gjennom nabolaget passerer hovedsykkelveien som strekker seg fra Groruddalen ned til sentrum og er en del av den pågående satsningen som skal legge til rette for økt sykkelbruk i tillegg til kollektive reisemåter.

Til Ensjø T-banestasjon er det omlag 500 meter å gå, herfra er det hyppige avganger inn til sentrum og en reisetid til Jernbanetorget på kun fem minutter. I nærområdet passerer også busslinjene 21 til Aker Brygge og 60 mellom Tonsenhagen og Vippetangen samt flybuss til Gardermoen. Velger du bil, får du enkel vei både ut på Ring 3 og E6.TomtAreal: 2 501 kvm. Eierform: Fellestomt.

Barnhagen i
1. etg., hvor beboere har fortrinnsrett, disponerer utearealer bak bygget i sin åpningstid, og ellers fungerer plassen som fellesområde for beboerne. Beboerne kan også leie lokaler av barnehagen til selskaper, barnebursdager, etc.ParkeringDet medfølger garasjeplass nr. 5 i lukket fellesgarasje i kjeller. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er vedtektsfestet at garasjeplasser kun kan leies ut internt i borettslaget.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, stål- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er pusset og malt. Vinduer og balkong-/verandadører med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Elementdekker som etasjeskillere. Flatt tak som er tekket med papp/folie. 1 soverom har utgang til balkong på ca 3 kvm. Stuen har utgang til veranda på ca 10 kvm. Heis i oppgang. Prefabrikkerte, vinylbelagte betongtrapper. Vinduer og balkong-/verandadører med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering.Overflater og innredningNåværende eiere overtok leiligheten som ny i 2014 og oppgraderte i forbindelse med oppføringen gulvene med en annen type parkett enn standard leveranse. Etter overtagelse er det montert skyvedørsgarderobe i hovedsoverom samt lagt parkett i det separate toalettrommet.

Badet er en prefabrikkert våtromsboks med god standard fra byggeåret, inkludert fliser på gulv og vegger. For øvring synes innvendige gulv, vegger og himlinger å være i god stand.

Gulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte flater. Himlinger: Malte plater på bad, for øvrig malte betongelementer og malte pussede flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Avtrekksventilator over kokesone.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning i baldakin. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.

Toalettrom: Veggmontert speil og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert klosett.OppvarmingRadiatorer og varmtvann tilknyttet fellesanlegg. Varmekabler i badegulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, blindvei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 79 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken, wc.Adgang til utleieDet er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til bolig, offentlig bygning/allmennyttig formål (barnehage). For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17

Pågående plansak i området: Saksnr. 201708971
Saken gjelder: Gladengveien 12-14. Omregulering fra industri til boligformål.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesatsen i 2017 var på 2 promille.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr.01.01.18 er kr.10.194,- pr. mnd.

Herav: Garasje kr.150,-
Felleskostnader kr.2.796,-
Oppvarming kr.542,-
Kapitalkost. lån 2 OBBK02 kr.3.259,-
Kapitalkost. lån 1 OBBK01 kr.3.447,-

Felleskostnadene økte med 3 % fra 01.01.2018.

Boligselskapet har avtale med Techem Norge AS om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem Norge AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år/ pr kvartal mot innkrevd á kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig / kvartalsvis. Ved salg må målere leses av og meldes inn til Techem.

Felleskostnadene antas å øke når den avdragsfri periode for et av lånene utløper i 2024.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 2 356 599,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: OBOS Lånenr: 98207375152
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 54.499.091,-
Restløpetid: 36 år 5 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: til og med 01.05.2024
Type rente: Flytende Rente pr.04.01.18:1,95%

Bank: OBOS Lånenr: 98207375179
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
3.833.416,-
Restløpetid: 6 år 5 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.04.01.18:1,95%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.

Borettslaget har etablert IN-ordning som gir mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Dersom hele fellesgjelden nedbetales vil månedlige felleskostnader pt. være på kr.
3.488,-FellesformueKr. 19 924,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 261 621,-
Som sekundærbolig: kr 4 037 186,-ForsikringForsikret i OBOS Skadeforsikring AS, med polisenummer: 13019. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 44 andelsleiligheter. Stålverksparken Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 911845377, og ligger i bydel 1 Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Stålverkskroken 14 A Stålverkskroken 14 BEnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Lys Grønn - Energikarakter CTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 2015. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsvarslet og avklares raskt etter budaksept.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Canal Digital er leverandør av internett/bredbånd. Avtalen er reforhandlet av styret, og er vesentlig redusert i pris for bredbånd med økt hastighet og ny T-We boks med opptaksmuligheter inkludert.

Totalt strømforbruk 2017:
5.841kWh ref. selger.

Eiendommen sokner til Hasle barneskole og Fyrstikkalleen ungdomskole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Andelseiere har prioritert plass i barnehagen i
1.etg. ref. selger.

Kjøper har ca 1 år igjen av reklamasjonsfrist mot utbygger.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 04.01 2018 og takst datert 09.01.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Nei - Kommentarer: Bygget var nytt i 2014

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Ingen skorstein/pipe

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Elektriker Gruppen AS

8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Lagt parkett på toalett 2017.

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Tilstandsrapport vil bli utført av takstmann 05.01.2018

Iht. boligsalgsrapport: Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant til sluket, men litt sakte.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 650 000,- (Prisantydning)
2 356 599,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 006 599,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 018 287,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Frode BriskebyBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0661 Stålverkskroken 14 B
0661, Stålverkskroken 14 B
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Stålverkskroken 14 B
1/35
Lukk
0