Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MUNKERUD: Velholdt, nylig oppgradert 5-roms med loft. Sydvendt balkong med utsyn. Garasje. Fredelig og familievennlig i blindgate, rett ved skole.
Last ned budskjema
Dokumenter
Stor og lys stue.Veiledende planskisse - første etasje.P. A. Holms vei 25 A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Fra leilighetens balkong opplever du fint utsyn i sydøstlig retning.
På balkongens ca. 11 kvadratmeter får du plass til en sittegruppe og måltider i friluft.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vindusflater i sydveggen gir stuen en lys atmosfære på dagtid.Stuen ble påkostet med ny parkett og peisovn i 2011.Stuen og kjøkkenet danner til sammen en sosial sone som utgjør nær halve arealet av første etasje.Den omfangsrike kjøkkeninnredningen er fra 2006 og har rikelig med oppbevaringsplass.Samtlige hvitevarer er helintegrert og bidrar til kjøkkenets helhet.Den sosiale sonens vegger og himlinger ble malt så nylig som i 2015.Badet ble på sin side pusset opp i 2013.Dobbel servant legger til rette for samtidig bruk av badet.Brede servantskuffer, speil- og veggskap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter.Det naturlige hovedsoverommet inngår i første etasje og er utstyrt med skyvedørsgarderobe.Ett av soverommene benyttes i dag til TV-stue og bibliotek.Veiledende planskisse - loft.Loftet med to soverom kan i sin helhet være en egen avdeling for familiens yngste.Ett av lofts-rommene er i likhet med hovedsoverommet påkostet med skyvedørsgarderobe.Begge soverom på loftet er av gode størrelser som barne- eller gjesterom.Gangen mellom soverommene er stor nok til å fungere som et hjemmekontor eller en lekestue.Ett av lofts-rommene har eget bad som ble pusset opp i 2006.Soverommene og badet i første etasje er samlet i praktisk nærhet omkring entréen og gangen.Den tidlige morgensolen kan du få med deg ved inngangspartiet sommerstid.Legg merke til at balkongen har trapp opp fra hagen.Leiligheten utgjør andre etasje og loftet på byggets østre side.Garasje i felles rekke medfølger.Ca. 1km. til nyoppusssede Sæter med et rikholdig utvalg av servicetilbud.Kort vei også til bydelens storsenter på Lambertseter som kan skilte med alt fra Symra kino til Vinmonopolet og andre servicetilbud.Et bredt tilbud for de aktive i nærområdet.Ca. 2km. til Nordstrand Bad som er yndet sted om somrene.Kort vei til mange fine turområder som Ekeberg og Østmarka.Meget kort og trygg skolevei til populære Munkerud skole som ble pusset opp så sent som i 2016.Stort utvalg for aktiviter og barnehager for de små i nærområdet.
5
240
Se store bilder
Prisantydning: 6 000 000,-
Totalpris: 6 013 588,-
Primær rom: 113m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 4
Kort om
"MUNKERUD: Velholdt, nylig oppgradert 5-roms med loft. Sydvendt balkong med utsyn. Garasje. Fredelig og familievennlig i blindgate, rett ved skole."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.181 Bnr.260 Snr.11 Orgnr.995452960 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en stor 5-roms leilighet med innredet loft og en smart, familievennlig romløsning med bad i begge etasjer. Flere rom er påkostet og modernisert gjennom de seneste årene, både overflater og interiør har et gjennomgående velholdt preg samt moderne standard.

Bygget ligger i eleverte og luftige omgivelser med gode solforhold, og fra balkongen opplever du fint utsyn i sydøstlig retning.

Leiligheten er en del av et lite og veldrevet sameie på Munkerud, ligger i en fredelig blindgate og et veletablert boligområde der blant annet nye Munkerud skole er en del av nabolaget. Et utvalg forretninger, spisesteder og trikkestopp er lett tilgjengelig på Sæter en kort sykkeltur unna, vel så kort er også veien ut til omfangsrike Østmarka med en rekke turmuligheter.
 • Velholdt 5-roms på Munkerud
 • Familievennlig med fire soverom og to bad
 • Stue pusset opp i 2011 og 2015
 • Stort kjøkken fra 2006 med integrerte hvitevarer
 • Romslig, innbydende bad pusset opp i 2013
 • Deler av elektrisk anlegg oppgradert i 2006/2013
 • Sydvendt balkong med utsyn og gode solforhold
 • Familievennlige omgivelser i fredelig blindgate
 • Kort vei til skoler, barnehager og bredt aktivitetstilbud
 • Gangavstand til nærbutikk, kort vei til trikk og T-bane
 • Enkel tilgang til Østmarka og badeplasser langs fjorden
Ditt nye hjemEn åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør nær halve arealet av første etasje og bærer preg av å være både velholdt og påkostet gjennom de seneste årene. Her ble det lagt ny parkett og montert en ny, rentbrennende peisovn i 2011, mens vegger og himlinger ble malt så nylig som i 2015. Downlights innfelt i himlingen sørger for jevn belysning etter mørkets frembrudd, mens vindusflater i sydveggen bidrar til en lys atmosfære på dagtid. Direkte innsyn er det fint lite av.

Kjøkkeninnredningen er en omfangsrik løsning fra 2006 som med sin stilrene og hvite fremtoning i seg selv utgjør et dekorativt, stort møbel i den sosiale sonen. Samtlige hvitevarer er helintegrert og bidrar til kjøkkenets helhet. Innredningens mange skuffer og skap har til sammen oppbevaringsplass for det meste av utstyr til daglig bruk, mens langstrakte benker gir deg rikelig med arbeidsplass i forbindelse med matlaging.

Badet ble på sin side pusset opp i 2013 inkludert skifte av sluk og innredet stilrent med blant annet glansende fliser som fremmer et innbydende uttrykk. Baderomsmøblene inkluderer dobbel servant som legger til rette for samtidig bruk av badet, mens brede skuffer, speil- og veggskap til sammen har gode oppbevaringsmuligheter for håndklær og personlige effekter. Badets gode størrelse gir for øvrig plass til en frontmatet vaskemaskin.

I første etasje inngår også to av leilighetens fire soverom, deriblant det naturlige hovedsoverommet som er innredet med en hendig skyvedørsgarderobe. Det andre benyttes i dag til TV-stue kombinert med bibliotek og er uten dørblad mot entréen, men har også utmerket potensial som et barnerom. Soverommene er samlet omkring entréen og distansert fra den sosiale sonen, samtidig som badet er innenfor rekkevidden av kun et fåtall skritt.

Ytterligere to soverom finner du på loftet, som i sin helhet kan være en egen avdeling for familiens yngste. Gangen mellom soverommene er for øvrig stor nok til å fungere som et hjemmekontor eller en lekestue, men tilfredsstiller ikke krav til opphold.

Har du ikke permanent behov for alle fire soverom, er de på loftet ypperlige til overnattingsgjester. Ett av rommene har direkte forbindelse til et eget bad som ble pusset opp i 2006 og er innredet med blant annet badekar og klosett.EierbrøkSeksjonsbrøk: 118/1158Innhold1. etasje: Entré/gang, bad, to soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong på 11 kvm. Loft: Trappegang, gang, bad og to soverom.

Leiligheten disponerer også bod på 5 kvm. i uthus, samt garasjeplass i felles rekke.Beliggenhet og nærområdetP. A. Holms vei 25 A ligger i familievennlige omgivelser på Munkerud, der adkomstveien er blindgate som stopper like ovenfor og dermed er helt uten gjennomgangstrafikk.

For familiens yngste er skoleveien kort og enkel bort til den nye og moderne Munkerud barneskole med blant annet basketball- og tennisbane samt lekeapparater i skolegården som også utgjør et fint tilbud utenom skoletid. Det er i tillegg kort vei til ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet.

Blant alle fritidsaktivitetene i omegnen inngår blant annet velkjente Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress knappe kilometeren unna. På Lambertseter har idrettsforeningen et flott friidrettsanlegg og svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole. Vinterstid er veien kort til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken KIWI like ovenfor skolen, og noen få minutter lenger vest finner du det nærmeste handelsområdet Sæter som helt nylig har gjennomgått stor modernisering. Her eksisterer det et utvalg forretninger som langt på vei dekker hverdagslige behov et knippe spisesteder du kan ta med familien til. Egon, Espresso House, Joe and the Juice, Kaffebrenneriet og Samson som også har kveldsåpent med servering og nydelig pizza m.m.

Legg gjerne også turen til Holtet, et lite og sjarmerende handelssentrum med blant annet velrennommerte Jacob's som er viden kjent for sin ferskvaredisk og brede utvalg av gode råvarer. På Lambertseter Senter finner du et rikt utvalg av butikker og servicetilbud samt bibliotek og Symra kino.

Nærmeste trikkestopp er på Sæter, herfra tar linje 18 og 19 deg inn til Jernbanetorget på under 20 minutter. Alternativt kan du velge buss 74 som har omtrentlig like lang reisetid og stopper i Nordstrandveien gode 300 meter unna gårdsplassen. Nærmeste T-banestasjon er Munkelia omlag én kilometer nordover, med opptil åtte avganger i timen i rushtiden. Med egen bil har du kort vei ned til E6, videre til Ring 3 og sentrum innenfor 10 minutter utenom rushtid.

Nærheten til Østmarka er ensbetydende med enkel tilgang til omfangsrike turområder og en rekke utfartsmål. Vinterstid kan du legge ut på tur til de mange markastuene, skiløyper rett inn i Østmarka starter allerede i Skulleruddumpa og leder deg videre i retning Skullerudstua eller Grønmo.

Sommerstid er markas tallrike vann og sjøer idylliske steder å besøke, i tillegg er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya.TomtAreal: 3 657 kvm. Eierform: Fellestomt for sameiet.ParkeringDet medfølger rekkegarasje på fellesområdet.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Firemannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til komprimerte masser. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Etasjeskillere av trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein, på undertak av sutaksplater. Stuen har utgang til overbygget veranda på 11 kvm. Vinduer, takvindu og verandadør med trekarmer og isolerglass fra byggeåret. Vindu i soverom/TV-stue og gavlvindu soverom på loftet - ble montert nye i 2017.

Bod på ca 5 kvm. i uthus.

Rekkegarasje med asfaltet gulv. Vegger i åpent bindingsverk som er montert på Leca-ramme og med utvendig kledning. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongstein. Leddport med åpner. Lagringshems.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett, laminat, furubord og vinylfliser. Innervegger: Fliser, malt panel, malt strie og glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater. Kjøkken og stue malt i 2015. Downlights på bad, kjøkken og i stue.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit profil, stålgrep og heltre benkeplater. Spotbelysning under overskap. Hvite veggfliser over benker. Underlimt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn med pyrolysefunksjon, oppvaskmasking og kjøleskap. Veggmontert avtrekksventilator i stål. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 1994 i benkeskap.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende dobbel porselensservant med ett-greps blandebatterier. Hylleskap med speilfronter og integrert belysning. Veggskap med glatte hvite fronter og grepslister. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassvegger. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad loft: Veggmontert speil og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Gulvmontert klosett. Badet ble pusset opp i 2006.OppvarmingVarmekabler i begge badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Loft: 36 kvm.
2. etasje: 77 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Loft: Trapperom, gang, bad, innredet rom, soverom.
2. etasje: Entre/trappegang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnaden er kr. 3 230,- pr. mnd. ifølge brev fra styret som dekker blant annet: Regnskapsførsel, forsikring av bygg, kommunale avgifter, Get og snørydding på gårdsplass samt kjørevei til hus C.

Felleskostnader garasje (forsikring) kr.415,- pr år. Kostnader for fremtidig vedlikehold av garasjeanlegg må påregnes.

Viktig: Sameiet står foran flere vedlikeholdsoppgaver som vil medføre økning i felleskostnadene og/eller innskudd fra seksjonseiere. Se eget vedlegg "Tilleggsopplysninger fra sameiet". Se også "Inkalling til årsmøte 14.03.2018". Felleskostnadene vil øke med 20% fra
1.april 2018, dvs til kr.
3.876,-. Heving av nabohuset medfører ca. kr. 200.000,- i fellesgjeld. Dette inkluderer reparasjon av balkonger og maling av fasader.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er pr.31.12.2017 kr. 13 588,- ifølge forretningsfører.

Informasjon om sameiets lån og betingelser: Rente Pt.: 4,45%. Bank: Dnb Restgjeld pr.31.12.2017: Ca. kr.120.000,-FellesformueKr. 31 096,- pr.31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 409 812,-
Som sekundærbolig: kr. 4 511 398,-ForsikringForsikret i IF skadeforsikring, med polisenummer: 410322.7.1. Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1998.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Dyrehold er tillatt. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Munkerud skole og Nordseter ungdomsskole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 1924/993311-1/105  Bestemmelse om veg  29.08.1924   Bestemmelse om gjerde Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1924/993312-1/105  Bestemmelse om bebyggelse 10.10.1924   Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1926/912257-1/105  Bestemmelse om bebyggelse 11.06.1926  Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg Overført fra gnr 181 bnr 261
Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1927/920862-1/105  Bestemmelse om bebyggelse 14.03.1927   Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om veg Overført fra gnr 181 bnr 261
Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1939/17133-1/105  Bestemmelse om veg 12.12.1939   Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om gjerde Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1945/4681-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 09.08.1945   Med flere bestemmelser Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1982/16577-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 21.06.1982  rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 259   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 948   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 948 Snr: 1   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 948 Snr: 2   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 948 Snr: 3   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 948 Snr: 4   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 949   Med flere bestemmelser Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1991/19015-1/105  Erklæring/avtale 17.04.1991   rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 181 Bnr: 847   Bestemmelse om adkomstrett inneh.div.best.bl.a.gis eier av bnr.847 også rett til å selge en tilsvarende adkomstrett til eier av bnr.876. Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1993/6500-1/105  Erklæring/avtale 11.02.1993   Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1993/14403-1/105  Best. om vann/kloakkledn.02.04.1993   RETTIGHETSHAVERE: FREMTIDIG UTSKILTE PARSELLER FRA D.E. Overført fra: 0301-181/260
Gjelder denne registerenheten med flere   1993/64921-2/105  Pantsettelseserklæring 16.12.1993   BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet   Lnr: 1138617
Prioritet 90 % av lånetakst u/opptrinnsrett Gjelder denne registerenheten med flere   1996/30260-1/105  Erklæring/avtale 11.06.1996   Midlertidig dispensasjon fra vegloven vedr. ny garasje Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for Samferdselsetaten i Oslo Gjelder denne registerenheten med flere   1997/7411-1/105  Erklæring/avtale 04.02.1997  Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. nybygg garasje Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Samferdselsetaten i Oslo. Gjelder denne registerenheten med flere   2004/22340-1/105  Erklæring/avtale 30.03.2004  Midlertidig dispensasjon fra Vegloven vedr. bygnings avstand fra vei Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for Plan-og bygningsetaten i Oslo Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata 1993/64921-1/105  Seksjonering 16.12.1993  opprettet seksjoner: snr: 11
formål: Bolig sameiebrøk: 118/1158
  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 19.01 2018 og boligsalgsrapport datert 31.12.2017 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Nei Kommentarer: Baderom totalrenovert i oktober 2013
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja Nei Redegjør for dette: Konf. ovenfor. Baderom i loftsetasjen (fra 2002) har ikke hatt lekkasje.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Comfort Lambertseter utførte totalrehabilitering av badet i 2 etasje i oktober 2013
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja Redegjør for dette: Full dokumentasjon fra Comfort foreligger

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja Redegjør for dette: Noen bord i rekkverk på balkong er skiftet i 2015. Sameiet planlegger totalrehabilitering av verandaer i fremtiden.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Sameiet leiet inn snekkerfirma.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Har byttet noen kontakter og lagt opp utekontakt på veranda til utelys og varmelampe av Bekkelaget elektro
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Nei
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler Spesifiser: Dette har vi ingen kunnskap om. I så fall er det fra før vi kjøpte boligen.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Nei Kommentarer: Vi hadde lekkasje fra sluket på badet i
2. etasje i 2013, og iverksatte derfor totalrehabilitering.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Nei Kommentarer: Muligens har styret innhentet tilstandsrapport i forhold til utskiftning av noen råtnende bord i sydvendt fasade, skiftet sommeren 2017. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Ja Oppgi resultat og eventuelt tiltak.: Radonbrønn ble installert i 2016, etter at målinger viste høye verdier i første etasje. Kontrollmåling etter installering viste normale verdier i
1. etasje. Hos oss var verdiene normale både før og etter.

Iht. boligsalgsrapport:
- Generelle forhold i sameiets bygningsmasse med informasjon fra info-skriv fra forretningsfører/styret: " Sameiet består av 3 hus, hvorav hus C ved siden av hus A har sig i grunnen. Dette innebærer at huset skal heves og stabiliseres. Det er pågående arbeid med kartlegging av alle elementer i saken og saken skal opp på årsmøtet i 2018. Huset har ifølge målinger seget 6-8 cm. Sameiets husforsikring dekker ikke heving i grunn og dette er avklart med if forsikring. Detter er en komplisert sak hvor det kan påløpe en kostnad på estimert kr.1,5 mill., som vil måtte fordeles blant seksjonseiere i sameiet.
- Gulvene synes ok - med normal bruksslitasje.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 000 000,- (Prisantydning)
13 588,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 013 588,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
150 320,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 013 588,-))
--------------------------------------------------------
158 642,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 172 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Doknr.30260 Erklæring om garasje Doknr.7411 Erklæring om garasje Doknr.22340 Erklæring om garasje Opplysninger fra forretningsfører Opplysninger fra sameiet Tilleggsopplysninger fra sameiet Innkalling årsmøte 14.03.2018 Vedtekter Husordensregler Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Ligningsverdi Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1164 P. A. Holms vei 25 A
1164, P. A. Holms vei 25 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
P. A. Holms vei 25 A
1/34
Lukk
5