Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Oppgradert, gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong, ettermiddags- og kveldssol. Bad utvidet/renovert i 2014. Lite innsyn. Tilbaketrukket i grønne omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Stuen, kjøkkenet og entréen ble i 2017 påkostet med nedfôrede rammer og downlights i himlingen.Leiligheten disponerer også bod på 3,8 kvm. på bakkeplan.Leiligheten ligger i andre etasje og har utsyn over omgivelsene, her fra balkongen.Balkongen er orientert i vestlig retning og har ettermiddags-/kveldssol sommerstid.
Med cirka fire kvadratmeter rommer balkongen en sittegruppe for to eller tre.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Granittveien 12 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Stuens kvadratiske form gjør det enkelt å møblere.Stuen ble i 2017 også pusset opp med ny, dekorativ tapet.Innredningen på kjøkkenet ble satt inn i regi av tidligere eier.Kjøkkenet er stort nok til å romme et frokostbord for to eller tre.Kjøkkenet ble oppgradert så nylig som i 2017 med nye benkeplater og mosaikkfliser.Soverommene ble i 2017 pusset opp med nymalte flater og dekorativ tapet.Begge soverom er utstyrt med moderne skyvedørsgarderober.Barnerommet gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Klær og leker oppbevarer du oversiktlig i skyvedørsgarderoben.Garderobeplass finner du også i leilighetens innvendige bod.Badet ble utvidet og renovert i regi av borettslaget i 2014, inkludert nytt el-anlegg.Borettslaget har også fellesvaskeri du kan benytte deg av fremfor å ha vaskesøyle på badet.Det er montert downlights både i entréen, på kjøkkenet og i stuen.Leilighetens plassering i andre etasje kan være spesielt attraktiv for en liten barnefamilie.Lekeplass er lett tilgjengelig rett utenfor bygget.Kort vei til Lambertseter Storsenter med alt innen servicetilbud. Enda nærmere finner du nærbutikken Rema 1000 hvor også Narvesen og t t-banen er.Nye Sæter kan også til by gode servicetilbud med blant annet en rekke kaffebarer.Kort vei til både skole, fritidsklubb og barnehager.Mye å velge mellom for de aktive både ute og innendørs. Elixia på både Lambertseter og Karlsrud samt Fresh Fitness er gode alternativer.Kort vei til fine turløyper både mot Østmarka og Skullerudstua samt Ekeberg. Lysløype bare noe få hundre meter fra ytterdøren.
4
182
Se store bilder
Prisantydning: 3 300 000,-
Totalpris: 3 525 508,-
Primær rom: 63m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LAMBERTSETER: Oppgradert, gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong, ettermiddags- og kveldssol. Bad utvidet/renovert i 2014. Lite innsyn. Tilbaketrukket i grønne omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.159 Bnr.137 Andelsnr.257 Orgnr.948976242 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3-roms andelsleilighet som er påkostet og pusset opp i samtlige rom gjennom de seneste fire årene. Blant annet er kjøkkenet oppgradert så sent som i 2017, mens badet ble utvidet og renovert i 2014.

Leilighetens plassering i andre etasje kan være spesielt attraktiv for en liten barnefamilie; det er ikke mange trinnene ned til hovedentréen samtidig som du bor noe hevet over bakkeplan og får glede av luftigere omgivelser utenfor vinduene.

De umiddelbare omgivelsene har et svært fredelig preg siden nabolaget ligger lengst syd på Lambertseter og grenser til skog på tre kanter. Innenfor få hundre meter finner du både nærbutikk og T-banestasjon, reisetiden videre ned til Jernbanetorget er kun cirka 20 minutter.

Med utgangspunkt i Lambertseter får du også enkel tilgang til vakre Østmarkas omfangsrike nettverk av turstier og løyper som er ypperlige for utflukter året gjennom.
 • Gjennomgående 3-roms i grønne omgivelser på Lambertseter
 • Vestvendt balkong med ettermiddags-/kveldssol
 • De fleste rom pusset opp i 2017
 • Bad utvidet og renovert i 2014
 • Ny innmat i sikringsskap i 2014
 • Fyring og varmtvann inkludert i felleskostnader
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger ved kjøp
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
 • Tilbaketrukkede, grønne og fredelige omgivelser
 • Lysløype i nabolaget, nærhet til store turområder
 • Ca. 300 meter til T-bane med 20 minutter til sentrum
 • Gangavstand til sentrum av Lambertseter med kjøpesenter
Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående romløsning er i praksis uten direkte innsyn siden det ikke er motstående bebyggelse rett foran eller bak denne delen av blokken. Det er i stedet fint utsyn begge veier, over fellesarealene i øst fra kjøkkenet og mot skogholtet i vest fra stuen og balkongen. Ettermiddags- og kveldssol på balkongen vil også være et stort pluss for mange.

Stuen utgjør alene en stor andel av leilighetens areal og har en kvadratisk form som gjør det enkelt å møblere. Stuen rommer både en 3-seter og et spisebord for fire eller flere, i tillegg til medie- og oppbevaringsmøbler. Både her, på kjøkkenet og i entréen ble det i 2017 montert nedfôrede rammer med downlights i himlingen, mens veggflatene både ble malt og påført dekorative tapeter.

Innredningen på kjøkkenet ble satt inn i regi av tidligere eier og oppgradert så nylig som i 2017 med nye benkeplater og mosaikkfliser på veggflatene over. Kjøkkeninnredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk samt praktiske arbeidsflater for tilberedning omkring koke- og vaskesonene. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til å romme et frokostbord for to eller tre.

Leilighetens to soverom vender i likhet med stuen og kjøkkenet hver sin vei i den gjennomgående romløsningen og er av gode størrelser både som barnerom og hovedsoverom. Sistnevnte har adkomst rett fra entréen, det andre via stuen. Begge er utstyrt med moderne skyvedørsgarderober som har heldekkende speil på dørbladene og oppbevarer klærne oversiktlig. Ytterligere garderobeplass finner du i leilighetens innvendige bod som nå er utstyrt med hyller og garderobestang.

Badet har god standard etter en omfattende renovering i 2014 som inkluderte en utvidelse av rommet samt nytt elektrisk anlegg. Etter utvidelsen er badet av generøs størrelse sammenliknet med andre 3-roms leiligheter av tilsvarende størrelse. Dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten og samtidig få enkel tilgang til vaskesøylen. Alternativt kan du også benytte deg av borettslagets fellesvaskeri fremfor å ha hvitevarer stående på badet. Baderomsmøblene er fra samme år som renoveringen og har et tidløst stilpreg samt godt med skapplass til håndklær og personlige effekter.InnholdEntré, bod, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 4 kvm.

Leiligheten disponerer også bod på 3,8 kvm. på bakkeplan. Det er også felles sykkelbod og fellesvaskeri i bygget.Beliggenhet og nærområdetI Granittveien 12 vil du bo i veletablert nabolag med grønne og tilbaketrukkede omgivelser like syd for sentrumskjernen av Lambertseter.

To nærbutikker i nabolaget gjør det enkelt å handle dagligvarene, hvorav REMA1000 ligger nærmest kun 200 meter unna ytterdøren. Like ved butikken finner du også Bergkrystallen T-banestasjon, stopp for linje 4 som tar deg effektivt bort til sentrum av Lambertseter og videre ned til Jernbanetorget på cirka 20 minutter. Gjennom sentrum av Lambertseter passerer også busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud. Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3. Uten kø tar det bare 10 min å kjøre til Oslo sentrum.

Et bredt shoppingtilbud finner du på Lambertseter Senter som inneholder et rikt utvalg av butikker samt servicetilbud som apotek, post i butikk og bank. På senteret venter også koselige spisesteder, bibliotek og Symra kino.

Nærområdet rundt Lambertseter byr på et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad som har gratis svømming i helgene, samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved SATSELIXIA som også har egen SPA-avdeling.

Nabolaget har sin egen lysløype som passerer i skogspartiet like ved og går videre i en oval sirkel med utgangspunkt i idrettsanlegget ved skolen. Det er også anlagt en fin akebakke for de yngste.

Den umiddelbare nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i vakker natur, sommer som vinter. Et stort nettverk av turstier og sykkelveier samt ski- og lysløyper kan by på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet, idylliske Nøklevann eller det nærliggende Østensjøvannet. Veien er heller ikke lang opp til Ekeberg med Skulpturparken, Ekebergrestauranten og besøksbondegården, med mer.TomtAreal: 66 329 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringDet er mulighet for leie av parkeringsplass. OBOS tildeler parkering og garasje. Garasje innskudd 2000,-. Ved henvendelser obos.lambertseter@obos.no

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger som er forblendet med "teglstein"-plater. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak som er tekket med papp/folie. Stuen har utgang til balkong på ca 4 m². Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett, laminat og vinylbelegg. Innervegger: Fliser, tapet, malte plater og malte flater. Himlinger: Malte flater og nedfelte rammer.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, vitrineskap og laminerte sorte benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegger over benker. Avtrekksventilator over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Baderomsinnredning med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle. Badet ble utvidet og renovert i regi av borettslaget i 2014, inkludert skifte av sluk, montering av hjelpesluk og nytt elektrisk anlegg.OppvarmingVannbåren gulvvarme i badegulv. Radiatorer tilknyttet fellesanlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 65 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet.

Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Pågående plansak i området: Saksnr 201513724. Saken gjelder Mellombølgen 141. gnr. 159 bnr. 209 Ønske om å få fastlagt en detaljert utforming av utnyttelse og høyder for den nye bolig- og næringsbebyggelsen.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 31.01.2018 er kr
3.497,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader
3.472,-
Fryseboks 25,-

Kjente fremtidige endringer, kr.
3.566,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 225 508,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr: 83987157634
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 125.155.239,-
Restløpetid: 27 år 8 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.31.01.2018: 1,95%

Bank: OBOS Lånenr: 98207365734
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
1.542.413,-
Restløpetid: 9 år 4 md. Terminer pr år: 2
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.31.01.2018: 2,80%

Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning. IN-lån gjelder KUN for boliger i høyblokka. (de fleste har kun et mindre beløp igjen, og det anbefales ikke å nedbetale ekstraordinært. Lånet løper til 2017)FellesformueKr. 13 560,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 870 949,-
Som sekundærbolig: kr. 2 787 038,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 79688646. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 565 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Pynten Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948976242, og ligger i bydel 14 Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Granittvn 1-5 2-20
Grusvn 1-5 2-44
Mellombølgen 16-60
Mellombølgen 143EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1965. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Alle dyreeiere er pliktig til å registrere hunden/katten. Ved innflytting skal eventuelle dyr godkjennes før tillatelse gis. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Eiendommen sokner til Lambertseter skole. Elever fortsetter på samme skole på ungdomstrinnet. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 01.02.2018 og boligsalgsrapport datert 09.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: bad oppusset i 2014
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: borettslag
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: borettslag
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: dugnad arbeid

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei Kommentarer: ingen
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Nei Kommentarer: ingen
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Nei Kommentarer: ingen

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Nei Kommentarer: ingen
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende? Nei Kommentarer: ingen skader
6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Nei Kommentarer: ingen
7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Nei Kommentarer: ingen
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Nei Kommentarer: ingen garasje

8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Nei Kommentarer ingen
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja Spesifiser tidspunkt og firma: byttet strømmåler til digitalt 2017
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja Spesifiser firma eller andre kjente punkter: byttet strømmåler
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: installert spotlight i taket
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja Deler Kommentarer: installert
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Nei Kommentarer: ingen
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Nei Kommentarer: vet ikke

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Nei Kommentarer: vet ikke

12. Kjenner du til pålegg/heftelser/krav fra f.eks. kommunen eller andre offentlige instanser vedrørende eiendommen, f.eks. oljetank, sentralfyr, septiktank, avløp e.l.? Nei Kommentarer: ingen

14. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen? Nei Kommentarer: eier 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Nei Kommentarer: ingen 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen? Nei Kommentarer: vet ikke 17. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Nei Kommentarer: vet ikke

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Nei Kommentarer: ingen foreløpig 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): lyst og fin leilighet med store muligheter , ligger sentralt , kort vei til skole, offentlig kommunikasjon , kort vei til T bane og buss.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 300 000,- (Prisantydning)
225 508,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 525 508,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 537 196,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1158 Granittveien 12
1158, Granittveien 12
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Granittveien 12
1/26
Lukk
4