Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ELLINGSRUDÅSEN: Tilbaketrukket, gjennomgående 3-roms med spennende potensial. Vestvendt balkong. Enkel adkomst. Garasje. Tett på marka, skoler, T-bane og aktiviteter.
Last ned budskjema
Dokumenter
Henrik Sørensens vei 21 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten disponerer også bod merket 1039 på ca. 7,7 kvm. på inngangsplan.Leiligheten har en tilbaketrukket plassering på Ellingsrudåsen med skogholt som nærmeste nabo i vest.Med cirka 15 kvadratmeter til rådighet har balkongen plass til både grill og en sittegruppe.
Leiligheten har et velholdt preg, men standarden er av eldre dato.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen mye av leilighetens areal.Se gjerne på muligheten for å fjerne deleveggen mot kjøkkenet om du først skal pusse opp.I stuen er det uten trengsel plass til to individuelle sittegrupper samt ulike oppbevaringsmøbler.Uten delevegg oppnår du maksimal arealutnyttelse og en gjennomgående sosial sone.Kjøkkeninnredningen antas å være fra 2008.Innredningens mange skap byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Kjøkkenet rommer i sin nåværende form et spisebord for fire.Hovedsoverommet vender i likhet med stuen mot skogholtet i vest.Klærne oppbevarer du oversiktlig i skyvedørsgarderoben.Soverommene er av gode størrelser til sine respektive formål.Skyvedørsgarderobe finner du også på barnerommet.Badet er det rommet i leiligheten som representerer størst potensial tilknyttet oppussing og modernisering.Badets overflater og innredning er av eldre årgang.Det separate toalettrommet er allerede pusset opp i løpet av de senere årene.Entréen har flisgulv som utgjør en robust overflate mot elementene utenfra.Plassering i første etasje innebærer enkel adkomst samtidig og kort vei ut for familiens yngste.Ellingsrudåsen er et utpreget barne- og familievennlig nabolag lite trafikk og et fredelig preg.
1
80
Se store bilder
Prisantydning: 2 700 000,-
Totalpris: 2 771 000,-
Primær rom: 69m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"ELLINGSRUDÅSEN: Tilbaketrukket, gjennomgående 3-roms med spennende potensial. Vestvendt balkong. Enkel adkomst. Garasje. Tett på marka, skoler, T-bane og aktiviteter."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.107 Bnr.773 Andelsnr.39 Orgnr.848616672 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en stor 3-roms andelsleilighet med tilbaketrukket plassering på Ellingsrudåsen, et utpreget barne- og familievennlig nabolag med mange lekeplasser, små trafikkfrie internveier og umiddelbar nærhet til badevann, sykkelstier og skiøyper i Østmarka.

I nærområdet eksisterer et bredt aktivitetstilbud for barn og unge, og det er kort vei til både barnehager, barneskole og ungdomsskole. I tillegg ligger nærbutikk og T-banestasjon rett på andre siden av åsen.

Leiligheten har et velholdt preg, men standarden er av eldre dato og representerer et spennende potensial om du pusser opp og moderniserer. Det antas også å være mulig å bygge om romløsningen noe til en mer hensiktsmessig og arealeffektiv variant.

Plassering i første etasje innebærer enkel adkomst samtidig og kort vei ut for familiens yngste. En ekstern bod på nesten åtte kvadratmeter leiligheten disponerer er lett tilgjengelig på inngangsplan.
 • Tilbaketukket 3-roms på Ellingsrudåsen
 • Eldre standard, spennende potensial ved oppussing
 • Kjøkkeninnredning fra 2008
 • Toalettrom pusset opp i senere år
 • Sikringsskap oppgradert med ny innmat
 • Vestvendt, skjermet balkong
 • Garasjeplass
 • Første etasje - enkel adkomst
 • Innsynsfrie rom
 • Barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk
 • Få hundre meters bilfri gangvei til skoler
 • Nærhet til vakre Østmarka med mange turmuligheter
 • Nærbutikk, T-bane og idrettspark rett i nærheten
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemEn romslig stue og et separat kjøkken av generøs størrelse utgjør til sammen mye av leilighetens areal og byr på god plass selv for en liten familie. Skal du gå i gang med oppussing, kan det samtidig være verdt å se på muligheten for å fjerne deleveggen mellom disse rommene, til fordel for en maksimal arealutnyttelse og en gjennomgående sosial sone med luftig preg. Her kan naturlig dagslys strømme fritt gjennom fra to sider, og siden blokken er uten motstående bebyggelse er direkte innsyn i praksis fraværende. I stedet er skogholtet på vestsiden et fredfylt skue å hvile øynene på, både fra stuen og balkongen.

I stuen er det uten trengsel plass til to individuelle sittegrupper samt ulike oppbevaringsmøbler. Kjøkkenet rommer i sin nåværende form et spisebord for fire og er ellers utstyrt med en stilren skapinnredning som antas å være fra 2008. Innredningens mange skap byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og har langstrakte benker du kan ta i bruk ved tilberedning.

Når de varmere vår- og sommerdagene melder sin ankomst fungerer balkongen nærmest som en forlengelse av stuen og er blant annet et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. Her får du fullt utbytte av de fredelige omgivelsene, og med cirka 15 kvadratmeter til rådighet plass til både grill og en sittegruppe. Overbygg og sidevegger samt skogholtet i forkant gir balkongen god skjerming mot vær og vind.

Leilighetens to soverom vender i likhet med stuen og kjøkkenet hver sin vei i den gjennomgående romløsningen, hvorav hovedsoverommet vender mot skogholtet. Begge er i nyere tid utstyrt med hendige skyvedørsgarderober. Soverommene er for øvrig av gode størrelser til sine respektive formål.

Badet er det rommet i leiligheten som representerer størst potensial tilknyttet oppussing og modernisering. Overflatene og innredningen er av eldre årgang, slik at en helhetlig renovering må påregnes. Det separate toalettrommet er imidlertid allerede pusset opp i løpet av de senere årene og har dermed god, moderne standard og et interiør som speiler det aktuelle trendbildet.InnholdEntré, toalettrom, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 15 kvm.

Leiligheten disponerer også bod merket 1039 på ca. 7,7 kvm. på inngangsplan.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger i tilbaketrukkede og fredelige omgivelser tett på Ellingsrudkollen, et veletablert boligområde like ved grensen til Østmarka. Rett i nærheten finnes de fleste fasiliteter en familie trenger i hverdagen, deriblant Ellingsrud private barnehage som er kun få meter unna ytterdøren, mens en rekke andre barnehager har tilhold i nærområdet. I tillegg er både Ellingsrudåsen barneskole, Ellingsrud ungdomsskole og fritidsklubb få hundre meters gange unna via nabolagets interne og bilfrie veier. På idrettsparken rett nedenfor har Ellingsrud IL tilhold og organiserer en rekke aktiviteter for barn og unge, deriblant fotball, håndball, tennis og allidrett.

Rett på andre siden av skogholtet finner du nærbutikken KIWI der de hverdagslige innkjøpene enkelt kan gjennomføres. Større shoppingmuligheter er det på Metro Storsenter i sentrum av Lørenskog som inneholder hele 100 butikker, spisesteder og et variert tjenestetilbud.

Med bil tar du deg enkelt ut på Strømsveien og E6, til Oslo er normal kjøretid utenom rushtid cirka 10 minutter, til Lillestrøm cirka fem minutter og Gardermoen innenfor 25 minutter. Med kollektivtransport kan du velge mellom busslinjene 401, 411 og 25 fra Karihaugen til Oslo sentrum, IKEA og Lillestrøm sentrum.

Ved KIWI finner du også T-banestasjonen Ellingsrudåsen med linjene 1 og 2 som tar deg ned til Jernbanetorget på gode 20 minutter. Linje 1 går videre helt opp til Frognerseteren og er et ypperlig transportmiddel direkte ut til skiløypene i Nordmarka vinterstid.

Plasseringen på grensen til Østmarka innebærer naturligvis også enkel og umiddelbar tilgang til de store friområdene som strekker seg langt sydover med fine badevann, fiskemuligheter og soppterreng. Et nettverk av stier og løyper er ypperlige for terrengsykling, veien er heller ikke lang til det populære klatrefeltet ved Hauktjern.

Vinterstid kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og legge ut på tur i lysløypa til populære turmål som Mariholtet, Rustadsaga, Østmarksetra eller Skullerudstua, blant mange.TomtAreal: 49 735 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBruksrett til garasjeplass medfølger andelen. Garasjeplass nr. 1039 i lukket fellesanlegg, parkering på fellesplasser ellers.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene i bindingsverk som utvendig er forblendet med teglstein samt felter ved verandaen som er kledd med stående kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Støpte dekker som etasjeskillere, tilfarergulv. Flate tak som er tekket med papp/folie. Stuen har utgang til veranda på ca 15 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, toalettrom og på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på toalettrom og bad, flisfelt på kjøkken, for øvrig edeltrepanel, malte tapeter, malt strie og glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2008 med glatte fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Hvite fliser på vegg over koke- og vaskesone. Ventilator over kokesone. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 120 liter i benkeskap.

Bad: Veggmontert speil, overbelysning og porselensservant med ett-greps blandebatteri. Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminert hvit benkeplate. Dusjkabinett.

Toalettrom: Servantskap med glatt front i hvit høyglans og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk oppvarming ved panelovner.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 69 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue, wc.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr.22.02.2018 er kr
2.656,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.2.416,- Rehabilitering garasje kr.140,-
Trappevask kr.100,-

Energiavregning Strøm er inkl. i felleskostnadene. Avregning strøm kommer på blanketten for fellesutgifter april hvert år.

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 71 000,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Handelsbanken Lånenr:83987126232
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 15.658.657,-
Type lån: Annuitetslån Restløpetid: 20 år 2 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.22.02.2018:1,95%

Bank: Handelsbanken Lånenr:83987134170
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
3.453.944,-
Type lån: Annuitetslån Restløpetid: 2 år 3 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.22.02.2018:1,95%

Bank: Handelsbanken Lånenr:83987145288
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
3.954.019,-
Type lån: Annuitetslån Restløpetid: 14 år 11 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: -----
Type rente: Flytende Rente pr.22.02.2018:1,95%

Bank: Handelsbanken Lånenr:83897174733
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:10.000.000,-
Type lån: Annuitetslån Restløpetid: 24 år 9 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: 01.11.2018
Type rente: Flytende Rente pr.22.02.2018:1,95%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 21 209,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 791 163,-
Som sekundærbolig: kr 2 531 722,-ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, med polisenummer: 101203.1. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1975. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Iht. forretningsfører: Rehabilitering / større vedlikehold Generalforsamlingen vedtok enstemmig den 300517 å gi styret fullmakt til låneopptak for nødvendig rehabilitering av borettslagets 7 punkthus. (Henrik Sørensens vei 28-30-32-37-39-41-43) Opptak lån: 40 000 000,00. Oppstart 10.10.17 og skal være avsluttet 01.09.2018. Entreprenør: Viking Entreprenør AS. Byggeleder: OPAK

Eiendommen sokner til Ellingsrudåsen barneskole og Eliingsrud ungdomsskole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Kabel TV Tilknyttet eget selskap: Ellingsrud Kabelnett AS

Det er tillatt å ha en hund eller en katt pr. leilighet. Dyret må ikke holdes uten styrets tillatelse. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 06.03.2018 og boligsalgsrapport datert 26.02.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. boligsalgsrapport: Baderommets konstruksjon/oppbygging er mangelfull i følge dagens krav og metoder for utførelse. Dusjkabinettet bør ikke fjernes for å dusje rett på vegg og gulv uten at det legges membran. Gulv: Bom i noen fliser i entre/gang. Noe åpent ved enkelte terskler.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 700 000,- (Prisantydning)
71 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 771 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 782 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1065 Henrik Sørensens vei 21
1065, Henrik Sørensens vei 21
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Henrik Sørensens vei 21
1/22
Lukk
1